Tratamentul atacului de eclampsia. Sindromul HELLP.

convulsii eclamptic

Ele reprezintă o amenințare pentru viața mamei și a fătului. Pentru mama există riscul de rănire musculo-scheletice (inclusiv limba mușcare), hipoxie și aspirație. Tratamentul consta in administrarea mama ar trebui să asigure accesul venos comprimat între dinții lamei cu un tampon simțit moale, kislorodoterapii-. Deoarece crizele eclamptic independent incetat, tratamentul medicamentos trebuie să fie îndreptate spre prevenirea, mai degrabă se repetă (introducere sulfat de magneziu) decât atacul de andocare (utilizarea diazepamul și alte produse similare) existente.

Video: migrenă. Tratamentul atacurilor de migrenă (sfatul medicului)

episoade durata hiperactivității uterin de la 2 până la 15 minute, însoțite de modificări ale frecvenței cardiace fetale, inclusiv bradicardie sau tahicardie compensatorie și a redus cu întârziere decelerații variabilitate. Aceste episoade sunt proprii și nu reprezintă un pericol dlyaploda atunci când durata lor mai puțin de 20 de minute.

livrare în acest moment asociat cu riscuri inutile pentru mamă și făt și trebuie evitată. Este necesar să se efectueze o analiză a gazelor de sange de studiu arteriale, corecta orice anomalii metabolice și de a monitoriza cu atenție cantitatea de urină eliminată prin plasarea mai întâi vezica urinara cateter Foley. La tensiune arterială foarte mare, scăzut volumului de urină, sau tulburări ale inimii, este recomandabil să se înceapă monitorizarea hemodinamice și ECG.

Video: Tratamentul renal - atac kolika.snyatie renala si tratament

tratamentul eclampsia

Sindromul HELLP.HELLP - set abrevierea simptomelor apare uneori la femeile gravide cu hipertensiune și inclusiv hemoliza (hemoliza, Engl.), Ficatului, un număr de trombocite redus (trombocite scazut, Engl.) (Disfuncție hepatică, Engl.). Acest sindrom a fost recent descris ca fiind o formă nosologică independentă se dezvoltă la 4-12% dintre pacientii cu preeclampsie severa si eclampsie. Sindromul HELLP adesea apare la multipare, mai multe femei de varsta, tensiunea arteriala este de obicei ușor mai mică decât cea a altor pacienti cu preeclampsie. Afectarea hepatică poate manifesta prin durere în cadranul din dreapta sus, uneori, ceea ce duce la un diagnostic eronat de calculi biliari sau gastroduodenită.

Video: atac de eclampsie

sindromul HELLP caracterizată prin mortalitate semnificativă a mamei si a fatului, ceea ce face diagnosticarea în timp util este extrem de urgentă. Din nefericire, simptomele initiale sunt adesea vagi și includ greață, vărsături, și un sindrom nespecific virus-like. Tratamentul trebuie să fie în centrul mare risc patologie obstetricală și constă în stabilizarea sistemului cardiovascular, corectarea tulburărilor de coagulare și de livrare. În timpul travaliului, este oportun să se analgezie parenterală, locală (pudendal) sau anestezie epidurala este contraindicată din cauza riscului de sângerare. Transfuzia de concentrat plachetar este prezentată înainte și după naștere, atunci când conținutul de trombocite sub 20000 / mm3 înainte de operație cezariană planificată a conținutului de trombocite sub 50000 / mm3.

În cazurile severe, aceasta demonstrează utilizarea unor doze mari glucocorticoizi și plasmafereza cu transfuzie de înlocuire de plasmă proaspătă congelată.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Tratamentul preeclampsiei. Tactica de tratament de preeclampsie la femeile gravide.Tratamentul preeclampsiei. Tactica de tratament de preeclampsie la femeile gravide.
Dureri de cap migrena simplu (fără aură)Dureri de cap migrena simplu (fără aură)
Eclampsie sarcinii, eclampsie in timpul sarcinii: simptome, cauze, tratament, ce este?Eclampsie sarcinii, eclampsie in timpul sarcinii: simptome, cauze, tratament, ce este?
Epilepsie si Sarcina, epilepsie în timpul sarciniiEpilepsie si Sarcina, epilepsie în timpul sarcinii
Injecțiile cu sulfat de magneziu in timpul sarcinii - o amenințare pentru fat?Injecțiile cu sulfat de magneziu in timpul sarcinii - o amenințare pentru fat?
Monitorizarea cardiorespiratorie într-un nou-născut. indicaţii EchipamentMonitorizarea cardiorespiratorie într-un nou-născut. indicaţii Echipament
Diagnostic și de prim ajutor în comă, preeclampsiaDiagnostic și de prim ajutor în comă, preeclampsia
Tratamentul fatului sindromul hipoxice in timpul travaliuluiTratamentul fatului sindromul hipoxice in timpul travaliului
Primul ajutor pentru comă. eclampsie renalăPrimul ajutor pentru comă. eclampsie renală
Evaluarea fetală la naștereEvaluarea fetală la naștere
» » » Tratamentul atacului de eclampsia. Sindromul HELLP.
© 2021 GurusHealthInfo.com