Ureterocelului la copii. Diagnostic si tratament

ureterocelului

- extensie racemiform obstructia ureterului distal, datorită dimensiunii sale la gura dot. La tinerele fete, ureterocelului apare mai frecvent decât băieții. Urethrocele detectate de obicei, în timpul unui examen ecografic prenatal sau pentru UTI. În ureteroceles normale ureter locatie este in vezica urinara, cu ectopia - cade prin gâtul vezicii urinare in uretra.

fete ureterocelului aproape întotdeauna combinat cu o dublare a ureter la baieti această combinație este rară. veniturile Ureteroceles din ureter, evacuarea urinei din polul superior al rinichiului, a cărui funcție este adesea slăbită în mod semnificativ sau absente din cauza obstrucției congenitale și displazie asociate. Deversarea ureter, urina de la polul inferior al rinichiului și curge în vezică mai sus și lateral, de multe ori are loc reflux.

la ureterului ectopic ureteroceles sub membrana mucoasa se extinde in uretra. Uneori, atunci când o cantitate mare, provoacă obstrucția gâtului vezicii cu retenție urinară și hidronefroză bilaterală. Fetele vor renunța la deschiderea externă ureterocelului a uretrei. Ca și în orificiul normal de aranjament ureteral, iar la ureteroceles ectopice poate fi bilaterală.

Video: Tratamentul tuberculozei la copii. Primele semne de tuberculoză la copii. Simptomele tuberculozei pulmonare la copii

ureterocelului la copii

ultrasunete vizibilizează ureteroceles bine și extinderea concomitentă a ureterului și a sistemului de pelvis renal ca într-un singur ureter, iar atunci când este dublat. Voiding cystourethrography identifică defect de umplere a vezicii urinare, uneori mari, respectiv ureteroceles și reflux a doua ureter, evacuarea urinei din polul inferior al rinichiului cu o dublare in forma de basculare figura crin. renography Radionuclizilor informativ numai cu siguranță adecvată a porțiunii afectate de rinichi.

tactici terapeutice cu ureter ectopic în diferite clinici oarecum diferite și depinde de păstrarea polul superior al rinichiului conform renography radionuclizilor și reflux, în prezența ureter, evacuarea urinei din polul inferior. In absenta unui reflux la polul superior al pierderii de obicei recurge la rezecțiile sale deschise sau laparoscopice corespunzătoare cu o parte semnificativă a ureterului.Dacă există o semnificativă reflux în ureter sau hidronefroză complicarea infecție severă pol inferior, începe cu incizia transuretrală ureterocelului cu cauterizare sau distrugerea laserului holmiu pentru decompresie. Cu toate acestea, după aceea există adesea un reflux în ureter operat, necesitând excizia ureterocelului și reimplantare ureteral.

In absenta ureterului ectopic ureterocelului situat în vezica ca într-un singur ureter, iar atunci când este dublat. De obicei, este detectată în timpul examinării pentru hidronefroză congenitală sau UTI. Ultrasunete - metodă sensibilă pentru diagnosticul de ureterocelului intravezicale și hydroureteronephrosis.

descendent urografie identifică un anumit grad de expansiune a pelvisului renal și sistemul ureter și umplerea defectului de vezică urinară rotunjită. În mai târziu cu raze X vizualizate în mod clar făcută substanta rentgenekontrastnym expansiune chistică a ureterului. incizia transuretrală elimina uruterotsele, de obicei, obstrucție, dar de multe ori duce la reflux, care necesită mai târziu ureter reimplantarea, astfel încât unii chirurgi prefera imediat deschis accizelor ureteroceles reimplantare ureteral. ureterocelului Shallow fără dublarea ureter și prelungirea suprapusă tractului urinar nu necesita tratament.

Video: strabism - cauzele, diagnostic și tratament

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Reflux vezico-ureteral la copii: tratament, simptome, cauze, măsurăReflux vezico-ureteral la copii: tratament, simptome, cauze, măsură
Reflux vezico-ureteral la copii. motiveReflux vezico-ureteral la copii. motive
Anomaliile uretrei. stenozăAnomaliile uretrei. stenoză
Ureter spirală și ureteroceluluiUreter spirală și ureterocelului
Anomalii renale la copiiAnomalii renale la copii
Trauma tractului urinar și a abdomenului. deteriorarea ureterTrauma tractului urinar și a abdomenului. deteriorarea ureter
Anomalii de numărul de pelvisului și ureterAnomalii de numărul de pelvisului și ureter
Pelvisul poziție Anomalii ureterulPelvisul poziție Anomalii ureterul
Tumorile pelvisului renal si ureterTumorile pelvisului renal si ureter
Reflux vezico-ureteral la copiiReflux vezico-ureteral la copii
» » » Ureterocelului la copii. Diagnostic si tratament
© 2021 GurusHealthInfo.com