Autozomal sindromul hyperproduction recesiv de imunoglobuline m (lgM). gena ajutor de Mutation

mutații genetice

, care codifică un CD 154 sau NF-kB, nu se găsește în toți băieții cu supraproducția sindromul de IgM. Dezvoltarea acestui sindrom la fete este, de asemenea, dovezi ca ar putea avea alte cauze.

Genetica si patogeneza autozomal supraproducție sindromul recesiv de imunoglobuline M - IgM

număr Limfocitele B sânge în supraproducție sindrom autozomal IgM în general, în mod normal, dar, spre deosebire de pacienții cu un ligand CD40 defect, în aceste cazuri, limfocitele B fără comutare a sintezei imunoglobulinei de la IgM la IgG, IgA sau IgE, chiar și în prezența anticorpilor monoclonali CD40 și variate citokine .

lgM

Cultura in vitro Limfocitele B pacientii secreta cantitati mari de IgM, dar adăugarea de IL-4 sau CD40 împreună cu IL-4 sau alte citokine nu îmbunătățește secreția de imunoglobuline. Astfel, cu acest sindrom este un defect anume limfocitele B. Multi pacienti au fost gasite recent mutatii genetice situate pe brațul scurt al cromozomului 12 (p13) și site-ul de codificare a enzimei de editare a ARN - AID - în maturarea limfocitelor B.

atunci când eșec AJUTOR perturbat în ultima etapă a diferențierii kletok- în ea nici comutarea sintezei imunoglobulinei și hipermutația somatică a genelor imunoglobulinei. Spre deosebire de supraproducție X-linked IgM, în care țesutul limfoid este foarte mic, insuficient AID caracterizat hiperplazie limfoidă: găsit multe centre germinale defecte.

Manifestările clinice ale sindromului autozomal supraproducție recesiv de imunoglobuline M - IgM

Ca și în cazul formelor X-legate de sindrom, cu formă recesiv autozomal de supraproducție IgM concentrația de IgG, IgA și IgE în ser redus dramatic. Cu toate acestea, spre deosebire de CD154 defecte, concentrația IgM este de obicei îmbunătățită considerabil, ceea ce crește produsele sale policlonali.sindrom autozomal recesivă hyperproduction de imunoglobulina M (IgM) de obicei, apare în mai târziu vozraste- la pacienții cu nici o predispoziție la pneumonie cauzate de P. carinii, de multe ori găsit isohemagglutinins și mult mai puțin frecvent observate neutropenie (cu excepția cazului în care nu are o origine autoimună). Diagnosticul precoce și administrării lunare imunoglobuline intravenoase precum și administrarea de antibiotice, oferi un prognostic semnificativ mai bune decât băieții cu ligandul CD40 defect.

lgM

Autozomal supraproducția sindromul recesiv IgM, mutațiile genei CD40 cauzate de

Recent, unii pacienți cu autozomal sindromul supraproducția recesiv de IgM absența CD40 a fost detectată pe suprafața limfocitelor B cauzată de mutații ale genei proteinei. CD40 este o glicoproteină de membrană integrală de tip I, care gena este localizată pe cromozomul 20.

Ea face parte din Superfamily receptor de TNF și factorul de creștere al nervilor și este exprimată pe suprafața limfocitelor B, macrofage și alte celule dendritice. Mutatii ale acestei proteine ​​gene stau la baza autozomal recesiva formă sindromul supraproducție IgM, pot fi distinse clinic de la forma sa-linked X din cauza unui ligand defect CD40 (CD154).

Cu toate acestea, spre deosebire de acesta din urmă, cu sindrom autozomal recesivă defect localizat în limfocitele B se pierde capacitatea lor de comutare a sintezei de imunoglobuline. Celulele T rămân normale, cu singura excepție că acestea nu sporesc expresia CD80 și CD86 pe B-limfocite și macrofage, și, prin urmare, nu interacționează cu moleculele lor CD28 / CTLA4 cu aceste celule.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Populația T-limfocite. Subpopulații de limfocite T. limfocite CD4 T. CD8 T-limfocite.Populația T-limfocite. Subpopulații de limfocite T. limfocite CD4 T. CD8 T-limfocite.
Deficit izolate de imunoglobuline și IgA copiiDeficit izolate de imunoglobuline și IgA copii
Funcția în celule. Tipuri de molecule pe suprafața unei limfocite.Funcția în celule. Tipuri de molecule pe suprafața unei limfocite.
Sindromul hyperproduction X-legat de imunoglobulina m (lgM) băieți. Mutația CD40 CD154Sindromul hyperproduction X-legat de imunoglobulina m (lgM) băieți. Mutația CD40 CD154
Imunodeficiențe combinate cu fermentopathy. Sindromul nezelofa sau alymphocytosisImunodeficiențe combinate cu fermentopathy. Sindromul nezelofa sau alymphocytosis
Neutropenie ereditara. Sindromul neutropenie congenitală severă KostmannNeutropenie ereditara. Sindromul neutropenie congenitală severă Kostmann
Chist-stop-genital sindrom. Genetica de infertilitate masculinăChist-stop-genital sindrom. Genetica de infertilitate masculină
Imunoglobulina e (ige) și eozinofile în reacțiile alergiceImunoglobulina e (ige) și eozinofile în reacțiile alergice
Imunodeficienta cu achondroplasia. imunodeficienta Morfologie cu achondroplasiaImunodeficienta cu achondroplasia. imunodeficienta Morfologie cu achondroplasia
Activarea macrofagelor. mașiniActivarea macrofagelor. mașini
» » » Autozomal sindromul hyperproduction recesiv de imunoglobuline m (lgM). gena ajutor de Mutation
© 2021 GurusHealthInfo.com