Sarcina după 40 de ani

Video: Povestiri de viață - Este posibil pentru a da naștere după 40 de ani?

În ultimii ani, a existat o tendință spre o creștere semnificativă a vârstei la care femeile tind să aibă copii. Toate cele mai multe femei devin gravide după 40 de ani. Cu toate acestea, capacitatea fertilității naturale scade dramatic odată cu vârsta, datorită numărului mare de anomalii cromozomiale în ou lor. Corpul rezista la debutul sarcinii, un copil bolnav, deci fertilizarea și implantarea sunt rare, și astfel riscul de a avea un copil cu defecte cromozomiale este foarte mare. Același mecanism "sacrificare" ovule și embrioni de lucrări cu defecte și folosind metode de fertilizare artificială, astfel încât rata de sarcina dupa FIV la femeile nonizhe mai vechi de 38 de ani considerabil decât la femeile mai tinere.
SARCINII după 40 de ani

În ultimii ani, a existat o tendință spre o creștere semnificativă a vârstei la care femeile tind să aibă copii. Toate cele mai multe femei care vin sarcină după 40 de ani. Cu toate acestea, capacitatea fertilității naturale scade dramatic odată cu vârsta, datorită numărului mare de anomalii cromozomiale în ou lor.
Organismul rezista la debutul sarcinii, un copil bolnav, așa că fertilizarea și implantarea sunt rare, iar riscul nașterea unui copil cu defecte cromozomiale este foarte mare. Același mecanism "sacrificare" ovule și embrioni de lucrări cu defecte și folosind metode de fertilizare artificială, astfel încât rata de sarcina dupa FIV la femeile nonizhe mai vechi de 38 de ani considerabil decât la femeile mai tinere.
În aceste cazuri, când este parte a sarcinii sau o femeie în vârstă, în care, la toate costurile vrea să aibă un copil, este recomandat să recurgă la preimplatatsionnoy diagnostic. În cazul în care ovarele femeii reactioneaza la stimulare a primit de la oul examinat pentru defecte cromozomiale sunt selectate numai normale, le fertilizează și embrionii rezultate sunt transferate în uter. Sa dovedit faptul că frecvența de apariție a sarcinii târziu cu această abordare la femeile mai în vârstă este comparabilă cu cea a tinerilor. În acest caz, preimplatatsionnaya diagnosticare ajută la rezolvarea două probleme dintr-o dată: pentru a elimina probabilitatea nașterii copiilor bolnavi, și de a crește dramatic sansa de sarcina.
Dorim să subliniem faptul că este prematur să se tragă concluzii cu privire la tratamente de fertilitate de siguranță, de siguranță este utilizat, și sarcina ulterioară pentru femeile mai in varsta. Cu toate acestea, în cazul în care acestea iau o astfel de decizie, diagnosticul de preimplantare de boli cromozomiale este abordarea cea mai sensibilă. Din păcate, acesta este disponibil încă un număr foarte mic de cei care au nevoie de cupluri.

Prin urmare, este necesar să se respecte regula principală: Indiferent de metoda de concepție, în cazul în care sarcina la femeile în vârstă de peste 35 de ani, acesta trebuie să treacă prin diagnostic prenatal.
Diagnosticul prenatal este după cum urmează:
În cazul în care termenul de până la 16 săptămâni. ultrasunete făcut, test de sânge pe hCG (gonadotropina corionică-lea) și AFP (alfa-fetoproteina). Ultrasunetele și un test de sânge este administrat în programul de calcul a riscului.
În cazul în care programul arată că riscul de a avea un copil cu un defect cromozomial este mare, atunci genetician recomandă ca a doua etapă de diagnostic prenatal - amniocenteza (punctie membranelor), urmată de cultivarea și examinarea celulelor obținute din Coy amniotiches lichid. Pe baza acestui studiu, se concluzionează că starea genetică a sănătății fătului și recomandările - să suporte sau să pună capăt unei sarcini. Riscul de avort spontan dupa amniocentezei este mai mică de 2%.
Tendința recentă de a efectua diagnosticul prenatal la etapele anterioare de sarcină, care variază de la 7-8 săptămâni (Trimestrul I). În acest caz, nu amniocenteza si prelevare de probe corionica villus vykydysha (placentară) .Risk spontană, în acest caz, chiar mai puțin, și consecințele avortului (în prezența tulburărilor cromozomiale la copil) este mult mai blândă decât în ​​trimestrul II de sarcină.
Această metodă se numește diagnosticul de preimplantare al bolilor genetice. Din nominalizările primite femeia numai ouă sănătoase colectate, le fertilizat "in vitro" și se transferă embrionii sănătoși care rezultă în pântecele mamei. Ca o regulă, o femeie a lua câteva ouă, și aproape întotdeauna este posibil să se selecteze cel puțin o sănătos, care va da viata unui copil sanatos. Uneori, modul în care celălalt: ovulul fertilizat primul toate au primit, și apoi face o biopsie de embrioni, luați câteva sănătoși și le transferă în uter. Se arată că această manipulare este inofensiv pentru copilul nenăscut.
Genele cele mai multe boli ereditare sunt recesive. Acest lucru înseamnă că transportatorii "bolnav" gena - oameni absolut sănătoși, dar lor copil pot obține "bolnav" gene de la ambii părinți, și atunci el s-ar fi născut bolnav.
Probabilitatea de ziua de naștere unui copil bolnav un cuplu de părinți purtători de boli ereditare nu scade cu oricare dintre sarcinile ulterioare. Copil se va naște sănătos sau bolnav - este exclusiv cazul. Din păcate, fiind născut într-o familie de două, trei și chiar șase sau șapte copii bolnavi nu sunt mai puțin frecvente - o experiență tragică, permițând încrezător în legile brutale de noroc. Până de curând, singura modalitate de a preveni nașterea unui copil bolnav a avut un avort dupa ce, ca urmare a procedurilor de diagnostic (diagnostic prenatal) a primit confirmarea unei boli genetice la făt. Nu putem spune despre marele prejudiciu moral asociat cu avortul, care este întotdeauna atât de multe speranțe și așteptări.
Diagnosticul de preimplantare este singurele metode alternative de diagnostiki.Uzhe prenatale posibil astăzi "sacrificare" la embrionii sarcinii cu boli ereditare și mutații responsabile de apariția unor boli cum ar fi cancerul, ateroscleroza, boala Alzheimer, si altele.

Teste în timpul sarcinii

Există mai multe tulburări genetice, a căror frecvență nu are nimic de a face cu vârsta mamei sau a tatălui. Dar riscul unor alte anomalii în mod clar crește odată cu vârsta. Acestea includ, printre altele, sindromul Down. De aceea, medicii recomanda ca femeile gravide cu vârsta peste 35 de ani va fi cu siguranță testate pentru prezența unor astfel de abateri.

SUA. A avut loc între 11-13 săptămâni de sarcină scanare cu ultrasunete pentru a determina cantitatea de lichid sub piele a fătului (pentru gât din spate). precizie scăzută a acestui test nu permite să se tragă concluzii cu privire la prezența sau absența unor defecte cromozomiale. Dar testul va decide dacă verificări suplimentare. Dacă ceva medicul alarmat - el trimite de obicei gravidă pentru investigații mai grave. calendarul SUA la aproximativ 18-20 săptămâni, poate detecta anomalii fetale vizibile, cum ar fi malformații ale craniului sau a coloanei vertebrale.

Analiza sângelui AFP (alfa-fetoproteina). Acest test dublu sau triplu se realizează de obicei într-o perioadă de aproximativ 15-18 săptămâni de sarcină. Acesta vă permite să se calculeze riscul personal de anomalii, cum ar fi sindromul Down. Acest test nu afectează copilul și nu permite să aprobe sau să nege prezența anomaliilor sale. Dar dacă el se dovedește a fi rezultatele riscului în acest caz este ridicat, medicul dumneavoastră vă poate referi gravidă pentru mai precise (dar mai puțin sigure) sondaj.

Testele invazive - cu alte cuvinte, legate de pătrunderea în uter și luarea unor probe pentru analize sunt efectuate numai atunci când este indicat.

Pornind de la 11 săptămâni, se pot preleva mostre de placenta. Ei provin din sau prin peretele uterului sau prin colul uterin. Ambele opțiuni nu pot fi considerate complet sigure, deoarece unele (ușor) crește riscul de avort spontan.

Rezultatele preliminare ale analizei poate fi gata in 24 de ore, finalitate-comparatoare - 7-10 zile. Deoarece 16-18 săptămâni poate fi efectuat un alt test - prelevarea unei mostre de lichid amniotic (a ceea ce plutitor fatului in uter). Analiza acestui lichid permite determinarea prezenței defectelor fetale caracteristice sindromului Down. 3-4 săptămâni este necesară pentru a obține rezultatele finale, dar aceste rezultate sunt considerate a fi suficient de fiabile.

Sarcina după 40 de ani: să încerce să evite trei lucruri

Ca o femeie care a născut primul ei copil la vârsta de patruzeci și doi de ani, iar un al doilea copil în vârsta de patruzeci și patru de ani, am dat seama că, după acest moment, am lăsat o stare de spirit pozitivă și optimistă. Există trei lucruri pe care ar trebui evitate femeile care se pregătesc să devină mame după 40 de ani și să ia în considerare maternitatea pentru prima oară, după treizeci și cinci. Evitați trei lucruri, cum ar fi:

1. forumuri care pune întrebări despre cât de curând este prea târziu pentru a avea un copil. Chiar și acum, când am doi sănătoși (mulțumită lui Dumnezeu) copil, în vârstă de doi și patru ani, impulsurile mele pot fi frustrat posturi de citire pe multe forumuri.

Mituri pe forumuri sunt acceptate ca adevăr: „Copiii născuți de mame sub vârsta de treizeci și cinci de ani, va fi nesănătoase sau vor avea defecte congenitale majore.“ De fapt, este atât de departe de adevăr. Poti avea o sarcina sanatoasa daca ai peste treizeci și cinci.

Un alt mit popular, care majoritatea sunt de acord este faptul că copiii părinților în vârstă vor fi furios și să fie rușine că părinții lor nu sunt de aceeași vârstă ca și părinții prietenilor lor. De obicei, un copil adult de părinți în vârstă și-a exprimat că el a fost rușine de vârsta părinților săi.

Vreau să le spun acestor copii, „Fata, aveți nevoie pentru a înțelege realitatea. Ai fost singurul dintre prietenii săi, care au fost rușine de părinții lor în vârstă?“. Pentru fiecare adolescent care era rușine de părinții săi în vârstă, vă voi arăta celălalt, care a fost rușine de noi părinții săi, din alte motive.

Adolescent poate fi jenat, pentru că tatăl său, care în vârstă de treizeci și ceva de ani, nu atât de bine în sport, după cum părinții de colegii săi de clasă. Sau adolescent poate fi jenat de faptul că tatăl său conduce o mașină timpurile preistorice, în timp ce părinții de colegii săi de clasă merge pe mașinile moderne.

fata de paisprezece ani ar putea fi rușine că mama ei nu este la fel de subțire și atractiv, ca mama ei cel mai bun prieten. Sau poate îi era rușine că mama ei poartă pantofi de modă veche în Ziua părinților.

2. emisiuni TV și radio, care pune întrebări despre cât de curând este prea târziu pentru a avea un copil. Aceasta este o destul de „bun“ pentru a citi rapoartele de oameni care cred că nu ar trebui să aibă un copil a doua zi după emisiunile de douăzeci și cincea, televiziune și radio vă arată punctele de vedere și fețele acelor oameni care cred în ea.

Îmi amintesc uitam un talk show popular, care a comparat soluția mamă, care este de peste patruzeci de ani, cu decizia de a avea un copil de șaisprezece fete - să aibă un copil. Îmi pare foarte rău pentru acele mame care nu au rezistat posibilitatea de a-și apăra decizia sa împotriva condamnarea evidentă a „savvy“ programul de conducere.3. Oamenii care par să aibă un răspuns la întrebarea de cât de curând este prea târziu pentru a avea un copil. Da, pe de altă parte, am o limită de vârstă, și cred că au deja copii prea târziu. Fie că aceasta poate, eu cred că numai Dumnezeu poate decide la ce vârstă este prea târziu pentru a avea un copil, și el nu-mi dezvaluie taina, am lăsa un loc pentru limita de vârstă să fie confundate.

Dacă sunteți o femeie, se pregătește pentru prima dată pentru a deveni o mamă, după patruzeci de ani, și luând în considerare maternitatea după treizeci și cinci de ani, nu uitați să mănânce alimente sănătoase, și să asculte sfatul medicului dumneavoastră. Și dacă doriți să stați într-un cadru de spirit optimist, vă rugăm să folosiți sfatul meu.

Video: Sunt de așteptare pentru copil după 40 de ani. Sarcina după 40 de ani

Dragi mame viitoare, dacă aveți îndoieli și temeri pentru a da naștere sau să nu dea naștere, sfatul meu este sa nu vorbim despre sau nu poate fi un copil în această lume, să ia sarcina lor după patruzeci de ani ca un cadou și un miracol. Și un alt lucru de remarcat în primul trimestru de sarcină, primele 12 săptămâni.

Reducerea activității fizice.

Mai puțin se întâmplă în locuri publice. Sistemul imunitar al femeii gravide slăbit, deoarece la început embrionul este perceput de organism ca un corp străin și, prin urmare, pot fi tăiate. Slăbirea sistemului imunitar, natura a avut grijă să păstreze noua viață. Prin urmare, pentru a evita transportul urban, centre de sănătate, centre comerciale. Mai des și mai mult pentru a fi în aer liber.

Aruncați pantofi cu tocuri înalte. Fumatul mame și este în valoare de vedere, cel puțin în timpul sarcinii și alăptării, uita de țigări.

In alimentele consumate mai multe alimente care conțin acid folic sau vitamina B9. Acest acid nucleic este implicat nu numai în crearea de celule nervoase ale fatului in curs de dezvoltare, dar costurile pentru înlocuirea a 70 de trilioane de celule umane.

s folați legume, verdeturi, spanac, sfecla, morcovi, roșii, produse de panificație din făină de grâu și de hrișcă și ovăz tărâțe, drojdie, icre de pește, ouă, ficat și produse lactate.

adoptarea de baie înlocui cu un duș confortabil. Asigurați-vă că toate organele sistemului excretor, a funcționat bine. Acest lucru contribuie la o bine-ceai crengute de patrunjel si felii de lamaie. Prin ceaiuri de plante și infuzii tratează cu precauție, deoarece pot exista contraindicații.

Pentru buna funcționare a intestinelor stomacul gol, bea 1-2 pahare de apă caldă și de a face unele sit-up-uri.

Rid-te de tulpina fizică și mentală. Orice suprasarcină, lipsa de somn poate duce la consecințe nedorite. Formarea tuturor organelor și sistemelor unui copil are loc în această perioadă, așa că trebuie să fim atenți în special la ea.

Încercați întotdeauna să păstreze starea de spirit optimist și pozitiv. Citiți mai puține informații și pentru a evita programele de televiziune, care se ocupă cu întrebarea despre sarcină, după patruzeci de ani. Mai puțin asculta sfaturi, la ce varsta esti mai bine de a avea copii, în caz contrar toate impulsurile pot fi frustrat de aceste rapoarte. Pentru o femeie, pregătește să devină mamă, este important spirite întotdeauna bune. Amintiți-vă, toate emoțiile sunt transmise puțin creatura in interiorul vostru. Aveți grijă să, și el a fost prea confortabil.

Nu rata ocazia de a dormi în timpul zilei. Și chiar dacă nu vrei să dormi, se află doar în jos, relaxați-vă, relaxați-vă. Situată într-o poziție orizontală, prin uter fluxul sanguin este dublat.

Primele 3 luni de sarcină pot apărea în continuare, sub formă de alocare a ichor. Pentru a evita pierderea sarcinii te proteja de munca fizică grea și de activități fizice active, inclusiv bazine de înot. Faptul că a fost târziu în primul trimestru, oul trebuie să fie fixat pe peretele uterin.

Faptul dacă examinarea cu ultrasunete este sigur sau nu pentru a avea informații exacte a unui organism. Cu studii de raze X în special în zona abdominală, să fie deosebit de atent.

Dacă aveți o răceală, primele simptome ale racelii informează în primul rând, medicul ginecolog. Într-adevăr, în conformitate cu aceste semne pot ascunde amenințarea de avort spontan.

boli infecțioase în primul trimestru sunt foarte periculoase pentru gravide și făt. Nu uita de prevenire și întărire.

Video: Sănătate în casă. Sarcina după 40 de ani - I

Pentru nutriție în timpul sarcinii este deosebit de abordare responsabilă: mai putine alimente bogate in calorii. Hrana ar trebui să simplu care conțin cantități mari de vitamine și minerale.

Cresterea in greutate in timpul acestei perioade nu trebuie să depășească două kilograme. Si pentru ca toate bunatatile pe care le păstrați în mod normal, pe masă: fructe, dulciuri și prăjituri, scoateți dulapul. Și petrec mai puțin timp în bucătărie pentru ceai. Amintiți-vă - greutatea in plus, atunci nu poate afecta favorabil sănătatea dumneavoastră. Un simplu de apă potabilă, apa cu clor nu bea suficient.

Hormoni, contraceptive, antibiotice, antidepresive, analgezice, medicamente antihipertensive, vitamina A, la doze mai mari de 10000ME zi femeie gravidă în special contraindicată.

Video: Sarcina după 40 de ani. incidente neașteptate și fenomen amuzant, dintre care mulți sunt tăcut

Ce s-ar sa născut copilul sănătos și puternic, iar sanatatea ta nu a fost compromisă de sarcina nu uita aceste reguli simple.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Screening-ul translucenta nucala. translucenta nucala cu sarcini cu risc ridicatScreening-ul translucenta nucala. translucenta nucala cu sarcini cu risc ridicat
Screening-ul pentru riscul de sindrom Down. Reducerea numărului de proceduri invazive de diagnosticScreening-ul pentru riscul de sindrom Down. Reducerea numărului de proceduri invazive de diagnostic
Epidemiologie, terminologia și clasificarea de sarcină ectopicăEpidemiologie, terminologia și clasificarea de sarcină ectopică
Dupa chirurgia bariatrica, femeile trebuie să evite sarcina timp de cel puțin 12 luniDupa chirurgia bariatrica, femeile trebuie să evite sarcina timp de cel puțin 12 luni
Picături de nas poate fi dăunătoare pentru un copil nenăscut. Medicii interzic utilizarea lor de…Picături de nas poate fi dăunătoare pentru un copil nenăscut. Medicii interzic utilizarea lor de…
Atrezia arterei pulmonare la femeile gravideAtrezia arterei pulmonare la femeile gravide
Uzi anomalii cromozomiale. Cercetare de la anomalii cromozomialeUzi anomalii cromozomiale. Cercetare de la anomalii cromozomiale
Ecografie Doppler a fătului. Fluxul de sange de studiu in ductul venos fetalEcografie Doppler a fătului. Fluxul de sange de studiu in ductul venos fetal
Transpunere compensate congenitale la femeile gravideTranspunere compensate congenitale la femeile gravide
Sarcina dupa 40 de ani, riscurile sarcinii cu întârziereSarcina dupa 40 de ani, riscurile sarcinii cu întârziere
» » » Sarcina după 40 de ani
© 2021 GurusHealthInfo.com