Ce vitamine sunt potrivite pentru copiii de la vârsta de 2 ani. Vitamine pentru copii în vârstă de 2 ani.

Problema utilizării farmaciei de vitamine pentru un copil sanatos ramane deschis: nici un consens în rândul medicilor în ziua de azi nu. Cele mai multe pediatri cred că luarea de vitamine pentru prevenirea copilului nu provoacă daune sănătății, în cazul în următoarele dozaje și avertismente pentru utilizare.
Ce vitamine sunt potrivite pentru copiii de la vârsta de 2 ani. Vitamine pentru copii în vârstă de 2 ani.

Problema utilizării farmaciei de vitamine pentru un copil sanatos ramane deschis: nici un consens în rândul medicilor în ziua de azi nu. Cele mai multe pediatri cred că luarea de vitamine pentru prevenirea copilului nu provoacă daune sănătății, în cazul în următoarele dozaje și avertismente pentru utilizare. Asigurați-vă că să ne amintim că numai vitaminele speciale pentru copii adecvate pentru copii. Acestea diferă de compoziția preparatelor de doză pentru adulți și componente. Pentru copiii de până la 2 ani există un formular de cerere ușor de utilizat - siropuri, pulberi solubile pentru plus față de lapte sau alte alimente ca îndulcitor. De multe ori este vitamina D, care copiii pot primi deja de 3-4 săptămâni, și tot restul Vitamine - copii de la un an. Dar, în unanimitate, pediatri susțin că vitamina cea mai optima pentru sugari - este laptele mamei. Femeile insarcinate Ar trebui să primiți complexe de vitamine pentru femeile gravide și care alăptează, și apoi, atunci copil obține dreptul de vitamine prin laptele mamei sale.

Pentru copiii de 2 ani variază de vitamine sintetice este foarte larg. Copii place foarte mult vitamine sub forma de mestecat marmeladă. Copiii de la 4 ani de vitamine și minerale vechi deja prescrise sub formă de comprimate masticabile, tablete sau drajeuri. În cazul în care copilul dumneavoastră are o intoleranță de lapte, una dintre cele mai bogate surse de calciu, apoi prescrie complexe minerale de calciu, cu o enzima care ajuta la digestia laptelui și a produselor lactate produse (Lactoză). Un copil în dieta nu este suficient de carne, de obicei, găsi un deficit de fier. În acest caz, necesarul de vitamine si minerale pentru copii zhelezom- de multe ori prinde rece - complexe de vitamine, cu un conținut ridicat de vitamina C.

La prima vedere, aceleași complecșii de vitamine pot diferi în compoziție. Farmaciștii împărtășesc vitaminele din preparatele din prima, a doua și a treia generație. vitamine pentru copii de la 2 vitamine letV de primă generație - o singură componentă, de exemplu, acid ascorbic, vitamina A, D, E. Adesea sunt atribuite în scopuri terapeutice. De exemplu, la vedere slab evacuate vitamina A, și pentru prevenirea sau tratamentul rahitismului evacuate vitamina D. Vitaminele numite complexe de multivitamine a doua generație cu minerale adăugate. Corpul o mulțime de vitamine sunt mult mai bine absorbite cu minerale. De exemplu, pentru absorbția de minerale de calciu necesită o vitamina D și magneziu în cantități adecvate. In a treia generație de vitamine includ vitamine, micro- și macrocelule și plante medicinale (trandafir sălbatic extract, Spirulina), enzime (lactoză), sucuri de fructe. Aceasta extinde gama de influența lor.

Atunci când alegeți vitamine ar trebui să studieze cu atenție compoziția întotdeauna la substanțele care pot declanșa alergie, și sunt de acord cu privire la alegerea caracteristicilor individuale ale copilului. De exemplu, alergie la citrice, ridica un preparat cu un conținut de vitamina C, de origine diferită, nu din aceste fructe, dar, de exemplu, coacăze sau măceș. Ia vitamine cel mai bine în afara sezonului, cand sunt afectate de lipsa de fructe și legume proaspete, după un curs de antibiotice, in timpul epidemiilor, precum și stresul emoțional sau mental, în cazul produselor alimentare neregulate sau monotonă, precum și copiii născuți sau care trăiesc în zone dificile de mediu. Ele sunt cel mai bine luate în dimineața sau după-amiaza, după o masă, în timp ce vitamine ton și mai bine absorbit. Păstrați vitamine ar trebui să fie într-un loc răcoros, întunecat și uscat, și asigurați-vă că pentru a restricționa accesul la ei copii. Înainte de a da orice suplimente de vitamine copilului dumneavoastră, trebuie să vă consultați medicul pediatru.

Vitamine pentru copii în vârstă de 2 ani

Vitamine pentru copii sub vârsta de doi ani sunt necesare pentru a garanta forma adecvată de sănătate și. Medicii recomandă să se abțină de la analogi artificiali de această vârstă și să caute să-i trece printr-o dieta echilibrata.

Vitamina A este în lapte, ca un ulei cremos și legume, pește, gălbenușul de ou. Acesta protejează corpul unui copil de la scutec erupții cutanate, dermatită, bronșită, are un efect pozitiv asupra ochiului.

Vitamina D este implicată în metabolismul calciului, intareste oasele si articulatiile, previne rahitismul. Nu uitați să includă ulei de pește meniu, brânză și lapte copilului.

Vitamina E, un antioxidant excelent, care regenerează țesutul, atunci când lipsa unui copil poate fi o problemă cu greutatea necesară typesetting. Include copii de ficat alimente, nuci, semințe, cereale din cereale integrale.

Vitamina K se luptă cu tulburări de sângerare, este posibil să se alimenteze livrările de ficat de porc, spanac, conopidă.

Vitamina C sustine sistemul imunitar al copiilor normali combate bolile virale și alergii. Dați-i copilului mai multe legume proaspete, fructe și fructe de pădure, în special coacăze negre, fasole verde, ardei gras, varză, căpșuni.

Vitamina B1 este prezentă în fasole, cartofi, porumb, hrișcă. Prezența sa în corpul unui copil de doi ani protejeaza copilul de probleme de somn, toane, sensibilitate crescută.

Vitamina B2 promovează creșterea și sintetiza hemoglobina. Feed-ul dvs. de pește pentru copii, carne de pasăre, ciuperci, ouă și produse lactate.

Dacă vorbim despre vitamine pentru copii sub vârsta de 2 ani, medicii recomanda pentru a alege produsele care au vitaminele de mai sus, și următoarele suplimente. Zinc, care întărește cuprul System- imunitar promovează formarea de mangan celule krovi- care imbunatateste procesul de asimilare a calciului și a fosforului și minerale metabolismul îmbunătățește. Pentru dezvoltarea deplină a copilului nu va preveni seleniu, deoarece protejeaza celulele de iod gibeli- din alge marine, cu proprietățile sale miraculoase pentru a normaliza tiroidian extract zhelezy- de suc de morcov pentru îmbunătățirea vederii și dezvoltarea mentală.

Vitamine pentru copii de 2 ani sunt vitale, în special în afara sezonului, în cazul primirii de antibiotice pentru copii, în lipsa poftei de mâncare și un copil slab, nu o dietă diversificată în condiții nefavorabile de mediu.

Vitamine pentru copii: de ce, ce, atunci când ..

nume "vitamine" Ea provine din latinescul - "Vita"Ceea ce înseamnă viață. Vitaminele sunt necesare de adulți și copii. Acestea sunt necesare pentru procesele metabolice normale, precum și pentru creșterea și regenerarea țesuturilor, a proteja copilul de factorii nocivi din mediu. La fel de important pentru corpul copilului sunt minerale. Minerale - este "materiale de construcții", Care este esențială pentru dezvoltarea fizică și psihică normală. În plus, lipsa lor poate afecta capacitatea organismului de a absorbi anumite vitamine. Prin urmare, este foarte important echilibrul corect de vitamine și minerale.
În condiții moderne, cererea pentru aceste substanțe crește în mod semnificativ. mediu sărac, slăbind de apărare al organismului, stres psiho-emoțională, care, din păcate, expuse, și copii, toate acestea este cauza hipovitaminoză.

Asigurați-vă că un aport adecvat de vitamine și minerale în corpul copilului cu alimente nu este întotdeauna posibil. În primul rând, nu toate mineralele absorbite din alimente, la o sută la sută. De exemplu, potasiu poate fi asimilat cu 70-90%, zinc - cu 10-30%, în timp ce fierul doar 7% -10%. Acest lucru depinde de diverși factori cum ar fi caracteristicile individuale ale corpului, produsul, metodele de metodele de preparare și stocare. chiar și cele mai "Care conțin vitamine" produsele își pierd proprietățile lor utile în procesul de coacere. De exemplu, prăjire, și mai ales de gătit într-un cuptor cu microunde nu adaugă produse calități utile. Pentru a asigura dezvoltarea fizică, mentală și intelectuală completă a copilului, copii, medicii recomanda consumul regulat de complexe de vitamine, uneori, lăsându-le posibilitatea de a alege la discreția și mame sau tați motivator de prosperitate materială de droguri a familiei. Cu toate acestea, părinții atunci când aleg un complex de vitamine trebuie amintit faptul că prețul este asociat cu o calitate, deoarece producția de medicamente pentru copii sunt foarte scumpe și necesită respectarea multe standarde.

Pentru copii au nevoie doar de a cumpăra vitamine pentru copii. Acestea diferă de la omologii de dozare pentru adulți și compoziția componentelor lor constitutive, care completează 50 până la 100% din nevoile zilnice ale corpului copilului lor.

Pentru copiii de la 0 la 2 ani, farmaciștii au dezvoltat un formular de cerere ușor de utilizat - siropuri, pulberi solubile, adăugate la lapte sau un fel de mâncare ca îndulcitori. Cu toate acestea, într-o producătorii de voce și medicii spun că cel mai bun pentru copilul tau "vitamină" - laptele matern. Prin urmare, mama care alăptează ar trebui să fie sigur de a lua complexe de vitamine pentru femeile gravide și mamele care alăptează (de exemplu, formula gutei includ "prenatală". "prenatală Optima"), Atunci copilul le va primi în versiunea adaptată pentru corpul tau prin laptele matern.
Pentru copiii de 2 ani variază de preparate cu vitamine este mai diversă. Printre Toddlers vitamine sunt foarte populare în formă de marmeladă masticabile ca animale mici amuzant colorate (de exemplu, "VitaMishki" Kid`s linii formula). Copiii de la 4 ani pot cumpăra tablete masticabile, pastile, pastile.
De la vârsta de patru vitamine și minerale pot fi deja numiți pe motiv. De exemplu, pentru copii cu intoleranta la lapte, care este una dintre cele mai bogate surse de calciu, un complex mineral de calciu poate fi atribuit lactază - o enzima care ajuta la digestia laptelui și produselor lactate (formula Kid`s "KaltsiyMishki"). Copiii din dieta sunt scăzute în carne, de obicei, suferă de un deficit de fier in organism. Acestea pot fi recomandate vitamine și minerale cu adaos de fier. Deseori, copiii bolnavi recomandat de vitamine complexe, cu un conținut ridicat de vitamina C (formula Kid`s "Mai mult de multivitamine").

Preparatele cu vitamine diferă în compoziție

Vitaminele prima generație compus dintr-un singur component. Exemple de astfel de medicamente pot fi acid ascorbic, vitamina E, vitamina A, vitamina D. Ele sunt administrate în general de către medici cu ținte terapeutice pentru simptomatologia. De exemplu, deteriorarea vitaminei A este administrat pentru prevenirea și tratamentul complexului rahitism - vitamina D.

a doua generație de complexe de multivitamine vitamine sunt adesea suplimentate cu minerale. Ei au mai multe avantaje față de predecesorii lor și mult mai bine absorbit în combinație cu minerale. De exemplu, este cunoscut faptul că pentru o absorbție normală de calciu este necesar, în prezența unui preparat de vitamina D și magneziu în cantități echivalente.

a treia generație de vitamine (formula Kid`s) conțin în compoziția lor nu numai vitamine, micro- și macronutrienți, dar, de asemenea, plante aromatice (trandafir sălbatic extract, apă dulce alge Spirulina), enzime (lactaza), suc de fructe, care se extinde foarte mult gama acțiunilor lor. Cu toate acestea, gama de vitamine pentru copii este încă mic.

La alegerea părinților vitamine, în primul rând, trebuie să fie ghidate de caracteristicile individuale ale copilului. O atenție deosebită trebuie acordată componentelor constitutive ale acestora, care pot provoca alergii. Dacă un copil are tendința de a reacții alergice de lămâi, portocale, grapefruit, cel mai bine este de a ridica un preparat cu un conținut de vitamina C nu este generat din fructe citrice, și, de exemplu, coacăze, măceșe sau Acerola - plante cu un conținut ridicat de vitamina C. Ca regulă generală, aceste medicamente nu provoacă alergii.

Ce vitamine si substante nutritive importante pentru copilul tau?
Vitamina A - imbunatateste vederea, pielii, părului și unghiilor
Beta-caroten - efect asupra acuității vizuale, promovează creșterea
Vitamina D3 - este important pentru prevenirea rahitismului, este implicat in metabolismul calciului, intareste tesutul osos.
Vitamina E - Anti-oxidant este necesar pentru regenerarea tisulară
Vitamina C - imunomodulator, întărește sistemul imunitar
Vitamina B1 - este necesara pentru proteine ​​si apa cu sare metabolismul
Vitamina B2 - Factorul de creștere este implicat în sinteza hemoglobinei
Vitamina B3 -Uchastvuet în procesele redox
Vitamina B5 - necesară pentru metabolismul carbohidraților
Vitamina B6 - este important pentru funcționarea normală a sistemului nervos central și periferic
Vitamina B12 -Uchastvuet hematopoiezei in procesele
Acidul folic - normalizeaza sistemul cardiovascular este esențială pentru procesul de hematopoieza
Biotina -Uchastvuet în metabolismul grăsimilor și reglarea sistemului nervos
Vitamina K1 - necesară pentru coagularea normala a sangelui
Calciu - intareste oasele si dintii, promovează creșterea
-Uchastvuet magneziu în metabolismul calciului, metabolismul mineral și este necesar pentru transmiterea impulsurilor nervoase
Zincul -are proprietate immunoukreplyayuschim
Cuprul - este necesar pentru formarea de celule sanguine
Fier - Previne anemia, afecteaza formarea hemoglobinei
Manganul - Se îmbunătățește absorbția de calciu și fosfor, implicat în metabolismul mineral
Iod (din alge marine) - normalizeaza activitatea glandei tiroide
Seleniul - antioxidant. Protejeaza celulele de la moarte
Chrome - Accelereaza acțiunea insulinei și stimulează producerea de energie
Molibden - Este necesar pentru absorbtia fierului
Bor - nevoia de a optimiza metabolismul si intarirea oaselor
Vanadiu - Participa la metabolismul glucozei și a grăsimilor, dezvoltarea oaselor și a dinților
Nichel - Esențial pentru procese biochimice normale ale organismului
metabolismul Tin -Vliyaet
Colină - Îmbunătățește metabolismul lipidic
Inozitol - Îmbunătățește metabolismul lipidic
Rutina -Ukreplyaet peretele vasului de sânge
Extractul de suc de orz are efect tonic muguri
Chlorella -

vitamine B și clorofilă
Spirulina-vitamina B și minerale esențiale
Se extrage sucul de lucernă - proteine ​​utile, activează metabolismul
Rice extract concentrat de tărâțe de digestie amelioreaza
Extract uscat de suc de morcov, congelat - Îmbunătățește creșterea și viziunea, afectează dezvoltarea mentală a copilului

Toate aceste componente fac parte din formula complexelor Kid`s. Tu ar trebui să poată alege cele mai bune vitamine pentru copilul tau.
Multi copii nu le place vitamine sub formă de tablete masticabile. Este pentru ei am lansat un complex unic de vitamine "VitaMishki"Configurat sub forma de pastile marmeladă de mestecat. Pastilelor sunt modelate ca niște urși, patru arome diferite: capsuni, lamaie, portocala si cires.

"VitaMishki" - Se amestecă cu atenție echilibrată de vitamine și oligoelemente necesare copiilor. Ele sunt atât de gustoase încât recepția lor va lua copilul la o experiență de neuitat.

Vitamina Sfaturi:

Vitaminele sunt încurajate să ia în afara sezonului, atunci când există o lipsă de legume și fructe proaspete, in timpul epidemiilor, după administrarea de antibiotice copil cu supraîncărcare emoțională și mentală, în cazurile de alimente neregulate și monoton, cu apetit scazut, precum și copiii care trăiesc în zone ecologic nefavorabile.
Suplimentele de vitamine ar trebui să fie luate în dimineața sau după-amiază de ore după o masă, pentru că Ele tonifierea corpului și sunt mai bine absorbite.
Ia preparate de vitamine trebuie să fie specificate în mod strict doza adnotare în funcție de vârsta lor. Supradozajul este foarte periculos pentru copil.
Înainte de utilizare, ar trebui să acorde o atenție la termenul de valabilitate al medicamentului.
Magazinul multivitaminelor mai bine într-un loc răcoros, uscat și întuneric, dar nu în frigider, și întotdeauna departe de copil. La urma urmei, "bomboane delicioase" sunt atât de mulțumit că nu va ezita să mănânce tot borcanul.
Inainte de a cumpara vitamine ar trebui să se consulte cu medicul dumneavoastră.

Semne de deficit de anumite vitamine și minerale într-un copil

Teste pentru compoziția de vitamine și minerale de sânge pentru a face într-o clinică obișnuită nu poate, prin urmare, nu este întotdeauna ușor pentru a determina exact ceea ce nutrienți lipsește copilul. Cu toate acestea, există semne exterioare de hipovitaminoză, care pot trage concluzii preliminare: dinți slåbesc, sângerări gingivale, paloare, hemoragie, vindecarea rănilor lent, și răceli frecvente - necesită vitamina C.

Pielea uscata, unghii casante și păr - un semn al lipsei de vitamina F.

Oboseala, lipsa poftei de mancare, starea de spirit sumbru - probabil copilul îi lipsește vitamina B1. Fisurile în colțurile gurii, ulcerații ale limbii, sensibilitate crescută a ochilor - un simptom, ceea ce indică lipsa de vitamina B2. Anemia, slăbiciune, oboseală, dureri ale limbii, starea de spirit proasta - ar putea avea nevoie in plus de vitamina B12.

Multivitamine pentru copii

pentru deteyVitaminy Vitamine - una dintre cele mai bune mijloace pentru a menține starea de sănătate a copilului. În cazul în care medicul consideră că acestea sunt necesare, nu neglijați sfatul unui medic și urmați sfatul înțelept.

Pediatrii au observat mult timp că, în iarna și primăvara, mulți copii devin letargici și apatic. Ei au o lipsa poftei de mâncare și letargie observate. Este semne evidente de lipsa de vitamine, deci este mai bine să nu aștepte aceste simptome neplăcute și să aibă grijă înainte de sănătate a copilului. Dacă fiul sau fiica ta suferă de răceli, au unghiile fragile, iar pielea este uscată și cu fulgii, este necesar să se ia măsuri urgente - și anume, pentru a da copilului vitaminele. Desigur, în plus, copilul trebuie să mănânce corect și echilibrat. Numai în acest caz, rezultatul va fi pozitiv.Doza necesară de vitamine

Cea mai bună sursă de vitamine și minerale - produse naturale, așa că, dacă v-ați gândit în mod corespunzător prin dieta copilului dumneavoastră, va fi capabil de a evita deficit de vitamina (lipsa severa de vitamina) și deficiențe de vitamine (deficit de vitamina mici).

Desigur, dacă vorbim despre perioada de iarnă-primăvară, este ușor de lipsa de vitamine încă nu se poate evita, deoarece fructele și legumele nu sunt bogate in substante naturale, atat vara cat si toamna.

Chiar dacă salate și sucuri proaspete vor fi prezente în dieta dumneavoastră, precum și o mare varietate de feluri de mâncare de legume, toate aceleași elemente nutritive nu va fi suficient, dacă numai pentru că o parte din vitaminele dispar după tratament termic. Pentru a compensa nevoia organismului de vitamine, aveți nevoie pentru a menține preparatele sale de vitamine.

Cum să luați vitamine pentru copii?

Complexe de vitamine sunt bune ca acestea ar trebui să ia nu mai mult de o dată pe zi. Cel mai bine este să bea un sirop sau o tabletă în timpul sau imediat după o masă, de preferință dimineața. În această perioadă, copilul este deosebit de activă și bine capabil de a absorbi nutrientii.

Amintiți-vă că nu vor fi rezervate pentru viitoarele vitamine utilizare, ca cele mai multe dintre ele nu se acumulează în organism. Singurele vitamine care pot fi amânate „în rezervă“ - A, D, E liposolubile, dar acestea sunt toxice și periculoase, prin urmare.

Dacă ați optat pentru picături de sirop, gel sau vitamine, este necesar să se urmeze cu strictețe doza. În primul rând, rețineți că acestea trebuie să fie depozitate în mod corespunzător: borcanul trebuie să fie păstrate într-un loc întunecos, la îndemâna copilului. Să fie un dulap sau raft, în cazul în care copilul pur si simplu nu se ajunge.

Dacă începeți da copilului vitaminele, să acorde o atenție la reacția corpului său. Dacă obrajii copilului înroșite, a apărut iritat, diateza sau erupții cutanate, trebuie să întrerupeți administrarea acestui medicament. Alte simptome, cum ar fi diaree sau vărsături, de asemenea, ar trebui să fie un indiciu că copilul nu se potrivește cu complexul de vitamine. Dacă puteți încerca să se simtă copilul va fi ajustat înapoi la tonic.

Compoziția de vitamine la copii

De regulă, există mai multe grupuri de vitamine. Dacă acestea sunt o componentă, acesta este cel mai adesea prescris în scopuri medicinale. Acest lucru poate fi acid ascorbic, vitamina B, și A, E, D. În ceea ce privește multivitaminelor, ele constau, de obicei, din mai multe componente. Atunci când sunt utilizate corect, acestea au un efect benefic asupra corpului copilului.

Un alt grup de vitamine - o combinație a unui complex de vitamine cu micronutrienti macro -și, precum extractele de plante și enzime.

Ambele grupuri sunt prezentate ca o măsură preventivă, ci la alegerea complexului ar trebui să fie abordată în mod deliberat. Este cel mai bine dacă consultați un medic competent, care va recomanda cea mai bună opțiune pentru copilul tau.

Atunci când vitamine alegerea nota vârsta rămășițelor. Când este vorba de copil, toate vitaminele el devine din laptele matern (sau formula pentru sugari). Pentru buna dezvoltare a copilului prezinta vitamina D 3, care este numit de către medic.

În timpul creșterii firimituri nevoie de calciu. Acesta poate fi obținut din produse naturale, dar cel mai bine este să bea singur. În plus, copilul va avea nevoie de un curs de vitamine și minerale, care va consolida corpul său.

În cazul în care copilul este bolnav, să-l recupereze după fortifiant fonduri de vitamine. Acestea ar trebui să fie prezente și de fier necesare pentru a menține sănătatea și puterea de vitamina C. Atunci cand un copil de grădiniță va avea nevoie, de asemenea, complex de vitamina pentru a consolida sistemul imunitar, întreținerea sistemului nervos și mintea, astfel încât să fie sigur de a efectua un curs de tratament cu vitamina.

Rețineți, de asemenea zona în care locuiți. În multe regiuni, aceasta este o problemă de lipsă de iod, esențiale pentru a finaliza organismele de lucru, în special, a glandei tiroide. Pentru a compensa o deficiență a acestui oligoelement, ridica medicamentele, care va participa.

În cazul în care un copil suferă de alergii, nu este ușor pentru a ridica un complex de vitamine, deoarece copilul necesita o dieta stricta. Între timp, terapia cu vitamina trebuie efectuată cel puțin de două ori pe an, dar abordarea alegerea de medicamente ar trebui să fie cu precauție. Oferind un copil un anumit interval, asigurați-vă că nu există alergeni și coloranți nocivi.

pregătirea populară este pentru imunitatea copilului

Potrivit statisticilor, copiii suferă de o medie de aproximativ 8-10 ori boli respiratorii de diferite grade de dificultate și a fluxului de timp. Aceste infectii apar de la rece la tuse, de la o temperatură scăzută la căldură.
Toată lumea știe că, pentru că s-ar îmbolnăvi mai rar, este necesară pentru a consolida sistemul imunitar al copilului, dar este mai bine să utilizeze remedii populare pentru imunitatea copilului.

Foarte bine ca o băutură care îmbunătățește starea de sănătate a copilului este o stafidă Vodicka. Pentru prepararea ei trebuie doar să se toarnă apă clocotită și lăsați stafidele. Da copilului în loc de compot. Acest Vodicka este bogat in vitamina C, care ajuta organismul rezista infecții virale copil.

Excelent intareste sistemul imunitar nastoyaka de propolis, care poate picura în laptele copilului, și pentru a da să bea pe stomacul gol. Numărul de picături depinde de vârsta copilului. Copiii sub vârsta de 3 ani poate fi administrat 3-5 picături în fiecare zi, timp de o lună, apoi face o pauza de o luna trecută. Copiii mai mari suficient de 7-10 picaturi de tinctura de propolis.

Un instrument excelent pentru imunitatea copilului este de afine. 1 kg de afine necesare pentru a se pisa într-o mașină de tocat cu 2 lămâi, se adaugă 1 cană de miere. Acest amestec se consuma de 2-3 ori pe zi, timp de 1-2 linguri de ceai sau compot cald.

Usturoiul și ceapa au fost întotdeauna spre deosebire de răceli, astfel încât utilizarea lor este întotdeauna binevenit în forma lor brută.

În plus față de popular mijloc de îmbunătățire a imunității copilului poate face ierburi speciale pentru a consolida sistemul imunitar. Astfel de instrumente sunt potrivite pentru imunitatea copilului și adulți, de exemplu, vitamina decoctul. Și, desigur, nu uita de întărire.

Rămâi sănătos!

Complexe de vitamine și minerale Prezentare

Kinder Biovital Gel

Astăzi, nimeni nu se îndoiește că vitaminele necesare organismului pentru a menține multe dintre funcțiile sale. Întrebări și îndoieli apar atunci când vine vorba de copii. La ce vârstă și cum să-i dea copilului vitamine? Ce complexe prefera? Începe oferindu-ti vitaminele necesare copilului la momentul înțărcării el de la piept. Poate acest lucru să fie făcut în paralel cu introducerea de alimente complementare. cereale Mulți copii, piure de cartofi, suc, formule de lapte contin vitamine in doze pentru copii necesare. Grudnichki complexe de vitamine adecvate sub formă de picături sau un gel. Ele pot fi adăugate la produsele alimentare pentru copii, ca urmare a dozei specificate în rezumat.

Kinder Biovital gel conține toate componentele în cantități care să țină seama de nevoile corpului copilului. Preparatul este un complex de vitamine B sunt foarte importante pentru copii, precum și vitaminele A și C, metabolismul normalizând și întărește sistemul imunitar. Calciul promova dezvoltarea normala a oaselor si a dintilor. crește Lecitina usvoyamost vitamine, și are, de asemenea, un efect protector extrem de important asupra întregului sistem nervos al organismului în creștere. Conținutul de vitamina D g Biovital gel, pe de o parte, asigură o prevenire eficientă a rahitismului la copii și, pe de altă parte, aceasta nu produce un efect toxic asociat cu o supradoză de vitamina D. Gelul poate fi utilizat pentru tratamentul membranelor mucoase cavității bucale.

Multi - Tabs Pat picături - extrem de eficient, asigurând creșterea și dezvoltarea corespunzătoare a copilului, formarea și menținerea imunității, prevenirea rahitismului la copii. Este esențial să se asigure copilului plin de iod după naștere, în special pentru prevenirea restante în dezvoltarea sferei cognitive ca creierul copilului si functia cognitiva cel mai intens dezvolta la 2 ani. Pentru asimilarea optima de iod necesar un aport adecvat de proteine, fier, zinc, cupru, vitaminele A și E. Toate aceste vitamine si minerale sunt optim echilibrate într-un multi complex - Baby Tabs. Este important de remarcat faptul că administrarea concomitentă de multi - File și amestecuri de lapte adaptate este posibilă.

Pikovit

După vârsta de ani, impreuna cu medicamentele date mai sus, expertii recomanda siropuri alcoolizat. Ei bine, în cazul în care compoziția siropului, în plus față de vitamine care conțin fier și iod. sirop Pikovit este utilizat ca agent preventiv pentru condiții care implică cerințe sporite de vitamine: în lipsa poftei de mâncare și de nutriție neregulate, defecte sau monotonă în timpul recuperării de la o boală, pentru a spori rezistenta organismului. Vitamine, vitamina A, D, PP, D- pantenol C. Nu este recomandat pentru utilizare Pikovit în combinație cu alte produse care conțin vitamine. Sirop conține zahăr (3g. In 5 ml.), Coloranți alimentari artificiali, substanțe aromatice naturale. Reacțiile alergice sunt hipersensibile la componentele medicamentului.

Vitrum

Pentru copii mai mari (de la 2 ani), vitamine adecvate sub formă de tablete, pastile, bomboane, băuturi masticabile concentrate. Vitrum Copii (2 ani) - comprimate masticabile sub formă de figuri de animale, cu o aromă de căpșuni ușoară și miros. Complexul contine toate vitaminele si mineralele necesare, inclusiv acid folic, calciu, fosfor, iod, fier. Excipienți (zahar, colorant alimentar) pot provoca reacții alergice la componente ale formulării.

copii bolnavi, care suferă în special de boli alergice, deficit de vitamina mai pronunțată. Prin urmare, trebuie să se apropie foarte atent problema de corecție alimentare și vitamine suplimentare a unor astfel de copii. Pentru copiii cu alergii Alvito - soluție optimă. Copiii sub 6 ani este recomandat pentru a forma un sirop, apoi 6 ani - și siropul și tabletă. complex de securitate este confirmat de numeroase studii.
Multi - File Kid (de la 1 an la 4 ani) și multi - File Junior (pentru copii de la 4 ani) - conțin 11 vitamine și 7 minerale necesare doze de vârstă. Ca parte a nu artificiale conservanți, coloranți, gluten, zahăr, reducerea riscului de reacții adverse, astfel Vitamine Multi-file pot fi, de asemenea, recomandat copiilor cu alergii. comprimate masticabile cu gust bun, împreună cu vitaminele A, E, D, C, B, PP conțin minerale de fier, zinc, mangan, cupru, iod, seleniu, crom. Doza de vitamine și minerale sunt pe deplin conforme cu Farmacopeea europeană.

Cum de a da vitamine pentru copii?

Este necesar să se învețe copilul să se asigure că vitaminele - nu este bomboane și ei ar trebui să aibă un pic în fiecare zi. În cazul în care un copil refuză să pastile sau sirop, oferă vitamine într-o formă diferită. Dar, în orice caz, nu le forța sau să educe un fiu sau fiica ostilitate statornic la orice vitamine. Sugerează tablete, siropuri într-o situație de joc, explica utilitatea lor în limba infantil (la urma urmei, este doar tu și eu știu cât de vitamine sunt esentiale pentru sanatate), arătând în același timp dragostea lor. Și un rezultat pozitiv va afecta cu siguranță nu numai fizic, ci și asupra stării de sănătate psiho-emoțională a copilului.

Conform observațiilor de psihologi, ca urmare a aportului regulat de vitamine la copii imbunatateste starea de spirit, reduce severitatea agresiunii și fricii, crește productivitatea activității de joc, somn normal si pofta de mancare, activează activitatea cognitivă.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Vitamine pentru femeile gravide - bani pe scurgere?Vitamine pentru femeile gravide - bani pe scurgere?
Sugarii tupeyut de hrănire pe regimulSugarii tupeyut de hrănire pe regimul
Suplimente pentru sugari și hrănire pentru sugari artificialăSuplimente pentru sugari și hrănire pentru sugari artificială
Ar trebui sa iau vitamine pentru ochi?Ar trebui sa iau vitamine pentru ochi?
Vitamina in nu ajuta in boala AlzheimerVitamina in nu ajuta in boala Alzheimer
Nivelurile scazute de vitamina D reduce probabilitatea unui succes ecoNivelurile scazute de vitamina D reduce probabilitatea unui succes eco
Diaree (diaree) de vitamineDiaree (diaree) de vitamine
După respingerea contraceptive trebuie să ia vitamina D?După respingerea contraceptive trebuie să ia vitamina D?
Nu avem nevoie de vitamine copilul?Nu avem nevoie de vitamine copilul?
Vitamine esențiale în colitaVitamine esențiale în colita
» » » Ce vitamine sunt potrivite pentru copiii de la vârsta de 2 ani. Vitamine pentru copii în vârstă de 2 ani.
© 2021 GurusHealthInfo.com