Sucuri pentru firimituri. Dă suc copilului. Alegerea suc pentru copii

suc de extracție directă (pachetul trebuie să fie neapărat un indiciu cu privire la aceasta) este produs prin presare mecanică cu conserve suplimentar (prelucrarea termică). Aceste sucuri sunt scurte de timp de depozitare de la 1 la 3 luni și destul de scumpe. sucuri concentrate pot fi oferite copiilor 1,5-2 ani, dacă nu există contraindicații medicale. Sucul recuperat este preparată prin diluarea concentratului cu apă potabilă, care la rândul său se obține prin „evaporarea“ a umidității din suc proaspăt. Acest proces are loc sub vid, la presiune redusă, reducând astfel temperatura de fierbere la + 60-70є C. Cu acest regim de tratament termic în concentrate depozitate vitamine și inhibat simultan dezvoltarea microflorei.
Sucuri pentru firimituri. Dă suc copilului. Alegerea suc pentru copii

Legume, fructe, boabe contin multa apa - de la 80 la 95%. umiditate a plantelor cu glucoză dizolvată, fructoză, zaharoză, acizi organici, pectine, minerale, caroten, acid ascorbic și este un suc de fructe sau suc de fructe într-un sens larg. Ia-le prin frecare sau presare și stoarcere fructe de pădure proaspete, fructe și legume, sau din concentrate de suc sau piureuri. Suc Aloca: 1) proaspăt 2) Conservate (pasteurizat) sucuri producția industrială, printre care sunt de obicei disting:

concentra sucuri;

recuperate din concentrate.

suc de extracție directă (pachetul trebuie să fie neapărat un indiciu cu privire la aceasta) este produs prin presare mecanică cu conserve suplimentar (prelucrarea termică). Aceste sucuri sunt scurte de timp de depozitare de la 1 la 3 luni și destul de scumpe. sucuri concentrate pot fi oferite copiilor 1,5-2 ani, dacă nu există contraindicații medicale. Sucul recuperat este preparată prin diluarea concentratului cu apă potabilă, care la rândul său se obține prin „evaporarea“ a umidității din suc proaspăt. Acest proces are loc sub vid, la presiune redusă, ceea ce permite reducerea temperaturii la + fierberea 60-70є C. Cu acest regim de tratament termic în concentrate depozitate vitamine și de asemenea a inhibat dezvoltarea microflorei. Sucul proaspat sunt mai aromate, gustoase și conțin mai multe vitamine și minerale decât conserve. Cu toate acestea, nu se recomandă utilizarea lor în alimentația sugarilor, deoarece nu există nici o garanție că legumele și fructele sunt achiziționate de pe piață nu conțin substanțe dăunătoare. În plus, în procesul de gătit sucuri de casă pot obține bacterii, care, la rândul lor, provoacă infecții intestinale. Sucul proaspăt poate oferi un copil cu 1,5-2 ani, în valoare de 150-200 ml pe zi, numai în cazul în care copilul nu este boli ale tractului gastro-intestinal și reacții alergice. Sucurile casnice și industriale pot fi realizate dintr-un tip de legume sau fructe - iar apoi acestea sunt numite sucuri monocomponente sau compoziția lor pot include întregul amestec de fructe - sucuri amestecate.

Dintre sucurile pentru a distinge - sucul clarificat (fără pulpă) și sucuri cu pulpă, care conține cantități mari de fibre vegetale (inclusiv pectină, celuloză). producția industrială sucuri pot fi naturale (de ex. E. Nu are în compoziția sa aditivi) sau cu arome de fructe naturale, zaharuri, acid citric, vitamine și minerale. De exemplu, unele sugari industriale sucuri îmbogăți în continuare sulfat de fier pentru prevenirea anemiei feriprive la copii. Și aproape tot sucul este îmbogățit în continuare cu vitaminele C, B1, B2, B6, acid folic, acid pantotenic, B-caroten, pentru că, în ciuda avizului stabilit că sucurile sunt sursa primară de vitamine, nivelul acestora în analogi conservate extrem de mici. Poate suc de morcov doar nu are nevoie de -karotrina administrarea suplimentară (precursor al vitaminei A), deoarece conține o cantitate suficientă. Sucurile contin zaharuri naturale - glucoză, zaharoză, fructoză, care determină valoarea nutritivă produs. Dar unii producători îmbogățit în plus zaharuri suc. sucuri îndulcite pot fi folosite în alimentația copiilor ca „urmatorul“, iar primul suc, încă mai trebuie să conțină numai fructe (cele care fac parte din materie primă) de zahăr. Adăugarea de suc de acizi (citric, malic, etc.) se efectuează pentru a da gustul specific produsului „acru“ și pentru a crește aciditatea gastrică, care, la rândul său, contribuie la îmbunătățirea digestiei la sugarii ale căror procese reglementare aciditate redusă.

Video: Atracția etapa a doua

Nectare și băuturi

In plus fata de sucuri 100% pe piața de alimente pentru copii sunt sucurile cu un conținut scăzut de fructe sau legume (dar nu mai puțin de 50%), precum și nectaruri (în componența lor ar trebui să includă 25 - 50% din fructe și legume) și băuturi, în care conținutul fructe și legume nu depășește 10%. Cu toate acestea, ținând cont de această clasificare, multe sucuri, prezentate în vânzări ar trebui să fie atribuite unui grup de nectar, mai degrabă decât sucuri cu pulpă, deoarece acestea sunt producători. Adăugarea la parfumurile sintetice alimentare sucuri pentru copii, coloranți, stabilizatori interzise. În legătură cu creșterea de creștere a numărului de companii producătoare de alimente pentru copii, sucurile pentru produse alimentare pentru copii au cerințe specifice, și anume, există o listă de cerințe pentru materii prime, la producție și tehnologie pentru sistemul de control al calității, la produsul finit, ambalare și chiar eticheta . Toate produsele alimentare pentru copii sunt fabricate în conformitate cu aceste cerințe, și noutate, înainte de a merge la vânzare numeroase controale și teste.

Când să înceapă?

Totuși controversată este problema momentului optim de introducere a sucurilor în alimentația alimentația copiilor. De-a lungul anilor, recomandări pentru introducerea de alimente complementare prevăzute cunoștință Kid cu suc 3-4 săptămâni. Cu toate acestea, numeroase studii au arătat că 60% dintre copiii care sunt alăptați la sân nu tolerează o astfel de introducere timpurie a alimentelor complementare. Intoleranța se poate manifesta sub formă de reacții alergice, tulburări ale tractului gastrointestinal (regurgitare, scaune mai frecvente, distensie abdominală și așa mai departe.). În același timp, a copiilor hrănire artificială introducerea timpurie a sucului, în cele mai multe cazuri, duce la reacții similare. Mai târziu, au elaborat recomandări (1999) cu privire la introducerea de alimente de înțărcare pentru două grupuri de copii - copiii care sunt alaptati si sticla-to-copii. Conform acestor orientări, sucuri de fructe pentru copii care primesc lapte matern pot fi introduse în dieta a patra luna de viata, iar copiii care primesc înlocuitori de lapte matern - de către medic, în funcție de starea de sănătate și gradul de adaptare la formula pentru sugari, începând cu 2- prima lună de viață. Recent, cu toate acestea, a existat o tendință printre pediatrii mai târziu introduce alimente solide (inclusiv sucuri), copii sănătoși, care sunt alăptați la sân - 6 luni și o sticlă-copii - 4 luni. Prima alimentare se recomandă piureuri de legume sau cereale și suc și piure de fructe în primii ani din meniul poate să apară mult mai târziu, de exemplu, în 9-10 luni. La urma urmei, scopul principal de a introduce noi alimente in dieta copiilor este - de îmbogățire a energiei sale mai mari și nutrienți. Valoarea nutritivă a sucului nu este mare, plus ele pot fi iritante pentru tractul gastro-intestinal, creșterea regurgitare, provocând balonare, huruitul, dureri abdominale, scaun instabil sau reacții alergice. Prin urmare, sucuri de fructe și legume în alimente pentru copii pot fi considerate ca „desert“. Introducerea de suc ca un supliment de nutriție ar trebui să înceapă cu monocomponent, ca atunci când primesc sucuri amestecate există o probabilitate mare de a dezvolta intoleranță alimentară și de a identifica componenta alergen în această situație este imposibil.

Alegeti tipul de produs suc necesar capacitatea de a provoca o reacție alergică, adică luând în considerare, trebuie să fie suc hipoalergenice fără adaos de zahăr. Pentru produsele care au cel mai mic potențial de creștere alergii, Se referă clarificat suc de mere verzi. Mai târziu, vă poate oferi pere copii, prune, caise, sucul de piersici și nectaruri, și a oferit o tolerabilitate bună, următoarele pot fi date pentru a încerca cireșe, coacăze negre, dovleac, suc de morcov. Apoi, oferă sucuri de amestec de componente deja testate, sau care conțin numai o componentă nouă. Sucuri și nectaruri cu pulpă conține fibre de origine vegetală, care stimulează activitatea motorie a intestinului, și în consecință, poate provoca o violare scaun la copii. Sucuri cu pastă, se recomandă să fie administrat în dieta copiilor după ce „vor învăța“ suc de clarificat, de exemplu, în 10-11 luni, și cu siguranță nu înainte de 7 luni. sucuri Introducere începe la 4 (6) luni (sau ulterior, la 9-10 luni) cu 1/2 linguriță, cu o creștere treptată a volumului de suc 30 ml- 5 (7) luni - 40-50 în ml- 6- 7 (8) luni - 50-60 ml- 8 (9) luni - 70 ml- 9 (10) luni - 80 ml- și an - la 100 ml. Sucuri cu potențial ridicat pentru dezvoltarea de alergie, cum ar fi portocale, mandarine, căpșuni, roșii, fructe tropicale la copii sănătoși nu este recomandat pentru a da primii ani, iar pentru copiii cu alergii este de alimente interzise. Amintiți-vă că informații complete cu privire la introducerea de noi alimente in dieta poate da medicul pediatru pentru copii, vizionarea copilul.

Dă sucul copilului

Video: Cum de a bea apă copil

sucuri de fructe și legume sunt considerate a fi produse gustoase și sănătoase, tradiționale pentru meniul copiilor. Acesta este motivul pentru care mulți părinți tineri tind să le introducă la copil cât mai curând posibil. Dar merită să se grăbească și modul în care cele mai bune pentru a organiza introducerea de sucuri în dieta de firimituri?

Anterior, sucurile au fost primul produs, altele decât laptele matern, care a primit copil. Cu toate acestea, având în vedere valoarea lor nutritivă scăzută și un risc crescut de reacții alergice, de la această regulă până acum a refuzat. De asemenea, în introducerea ulterioară a sucului (în a doua jumătate a vieții) a sărbătorit lor tolerabilitate mai bine. Acest lucru se datorează maturizarea mucoasei tractului gastro-intestinal și dorința sa de a asimila suc. Dar, chiar și cu introducerea de suc după 6 luni de viata, copilul poate avea dureri și balonare, vărsături, tulburări ale scaunului. Acest lucru se datorează prezenței în sucurile de acizi organici, care irită tractul gastrointestinal.

În prezent, se recomandă să se introducă copilul la sucul după introducerea alimentelor supe complementare: nu mai devreme de 6 luni, copiii care sunt alaptati, și nu mai devreme de 4 luni - copii la hrănirea artificială. Diferența în calendarul din cauza diferenței în funcționarea tractului gastro-intestinal la copii, în funcție de tipul de hrănire. Copiii care sunt alăptați, împreună cu enzimele produse lactate mamei și carbohidrați și grăsimi parțial digerate, care îi ajută să asimileze mai ușor. Prin urmare, maturizarea sistemelor enzimatice proprii și mucoase acești copii are loc mai târziu, și dorința de a absorbi zăbovește mâncarea străină.

De ce suc?

Suc - o sursă naturală de vitamine și minerale, care sunt esențiale pentru copil în creștere. Este vitamine naturale mai usor de absorbit de către organism. Sucuri au o consistență lichidă și ușor de utilizat pentru copii.

Sucuri sunt clarificate, și cu pulpa. Cele mai cărnoase sucuri mai multe fibre alimentare și pectină. În mod tradițional, introducerea acestor produse începe cu suc de mere. Este o sursa de vitamina C, fier. Vitamina C este necesară în primul rând la activitatea normală a sistemului imunitar, care ajută la protejarea împotriva infecțiilor, întărește vasele de sânge. De asemenea, vitamina C este conținută în pere, sucuri de citrice, dar cea mai mare a conținutului său în sucul de coacăze negre.

Când?
În prezent, la recomandarea Organizației Mondiale a Sănătății, copilul care este alaptat nu este nevoie să se introducă vase de alimentare de până la 6 luni (inclusiv suc).
om de fier sunt suc de rodie și suc de kiwi. Fierul este o componentă majoră a hemoglobinei, care transporta oxigenul la toate celulele corpului. Cu anemie de lipsa și ca o consecință foame, oxigenul de organisme.

Piersici și caise sucuri - surse de beta-caroten, care sunt foarte utile pentru ochi, contribuie la creșterea și întărirea oaselor, pielii sănătoase, păr, dinți și gingii. Dar numărul maxim de ele este conținut în morcovi și suc de dovleac. Dovleacul este, de asemenea, o sursă de vitamine B toate vitaminele B (B1, B2, B3, B9, B12) implicate in multe procese metabolice din organism. Cu lipsa lor de a dezvolta patologia hematopoietic, sistemul nervos, respirator, pot exista boli ale tractului gastro-intestinal și piele.

Potasiul, care este principalul element de corp trace și sprijină funcționarea normală a sistemului cardiovascular, conținute în caise și banane. Bananele au și magneziu sunt, de asemenea, necesare pentru inima si sistemul nervos.

Sucurile nu sunt doar o sursă de vitamine și minerale, dar pot fi utilizate ca regulatori ai motilității intestinale. De exemplu, sucuri de prune, piersici, caise stimulează intestinele și cauza rarefiere de scaun, astfel încât acestea sunt preferate pentru copiii cu constipație. Pere și suc de rodie, dimpotrivă, poate fixa scaunul în copil.

Sucul proaspat contin mai multe vitamine, acizi organici, pectine, adică proprietățile lor utile de mai sus. Cu toate acestea, datorită conținutului ridicat de acizi, ele au un efect iritant pronunțat asupra mucoasei intestinale, și anume Are tolerabilitate mai rău. Acest lucru se poate manifesta flatulență, balonare și dureri în ea. Prin urmare, ele sunt recomandate pentru a fi diluate cu apă - într-un raport de cel puțin 1: 1. Cu toate acestea, în suc diluat are deja jumătate din substanțele nutritive. De asemenea, este necesar să ne amintim că aceste sucuri ar trebui să fie preparate din produse de calitate în care sunteți sigur și știu unde au fost cultivate.

Sucuri din cutii de producție industriale sunt testate pentru calitate și conținut echilibrat de acizi pentru copii de până la 1 an. Ele sunt mai bine tolerate, mai puțin probabil să provoace iritații ale tractului gastro-intestinal. Cu toate acestea, din cauza prelucrării care sunt supuse, aceste sucuri pierde mult din vitamine naturale. Trebuie reamintit faptul că necesitatea de a utiliza aceste și alte sucuri la copii sub 1 an este discutabilă.

Primul suc, care a introdus copilul este clarificat de mere, soiuri de mere verzi. El este cel care are activitatea alergică puțin. Pentru prima administrare suc de conserve adecvat, care conține doar vitamina C sau acid citric. Alte componente (zaharuri, melasă, amidon) ar trebui să nu fie. Când introduceți un nou suc, ar trebui să înceapă cu o versiune clarificat, dar cu tolerabilitatea bună, puteți încerca un suc cu pulpa.Apoi, puteți încerca sucurile de pere, prune, prune, banane. Ultimele sucuri introduse din fructe si boabe care aparțin obligã alergeni (cauza cel mai frecvent reacții alergice): piersici, morcov, caise, sucuri de fructe de pădure din fructe exotice, citrice. Niciodată nu începe cunoștință cu un amestec de sucuri. În primul rând, crește riscul de reacții alergice (erupții cutanate, balonare si dureri abdominale, încălcarea președinte), și în al doilea rând, în cazul în care are loc o astfel de reacție, va fi imposibil să se determine ce a fost exact alergen. Numai dacă sunteți convinși că sucurile sunt bine tolerate în mod individual, le puteți da la amestec.

Suc este administrat între mese dimineața. Începeți cu 1 linguriță, până la 1 lingură pe zi, sub rezerva copil tolerabilitate, și anume în cazul în care nu există nici o erupție pe corp, balonare si dureri abdominale.

Volumul aproximativ în ml de suc, care poate da un copil o zi, determinată prin formula n = 10, unde n - vârsta copilului în luni.

Când sucul administrat trebuie diluat cu apă într-un raport de 1: 1 pentru o mai bună adaptare a mucoasei tractului gastrointestinal. Prin reglarea volumului de cutii de suc diluat până la norma de vârstă poate fi diluat cu apă pentru a opri.

Nu aspiră la o mare varietate de sucuri din alimente pentru copii: suc - sunt potențiali alergeni.

Prin ajustarea cantității de suc la norma de vârstă, puteți merge la introducerea celui de al doilea suc, respectând aceleași reguli.

Alegerea suc pentru copii

In magazine acum, o astfel de abundenta de băuturi pentru copii! mama literalmente " atacurile" Informații cu etichete colorate. Pentru a nu obține confuz și alege suc de copii potrivite pentru sugari copil ar trebui să fie bine în măsură să înțeleagă toate aceste " ceea ce privește". Vă vom ajuta - dezvăluie „misterul“ numele unora dintre cele mai populare produse!

Astfel, "suc" (Pe etichetele mai des scrie " suc 100%". " suc curat"). Ce este? Suc - un produs lichid, care este fabricat din partea comestibilă a fructelor sau legumelor coapte. Atât de ușor?! Nu, desigur. Procesul de producere de sucuri pentru copii implică o mulțime de diferite etape și tehnologii moderne, dar suntem cu tine Remember me Acasa: Suc - un produs fără adaos de zahăr. Și în cazul în care o parte a ambalajului am citit " sirop de zahăr"Apoi, în fața noastră - "Honeydew". Se compune dintr-un sirop de suc și zahăr (apă amestecată cu zahăr sau miere).

Toate sucurile sunt împărțite în " recuperate" și sucuri " extracție directă".

Facut din suc de recuperat concentrat (dragi părinți, nu face " praf"După cum unii dintre voi cred) suc concentrat - este foarte gros, "maleabil"Saturează cu suc, care, cu privire la producția de apă a fost îndepărtată. Deci, este mai ușor pentru a stoca și de a folosi mai târziu pentru a face suc delicios amestec (de exemplu, amestecat) pentru copii. Și de a restabili sucul preparat special, apă purificată. Suc de extracție directă după cum sugerează și numele, nu chiar " marca" la procese cum ar fi concentrarea și reconstituire. stoarce sale prese de fructe proaspete (sau legume) este supus pasteurizării (sterilizarea cruță) - și turnat imediat în pachet.

De asemenea, pentru sucurile de copii sunt albite (inclusiv complet îndepărtat pulpa) și pulpa (este clar că, în acest caz, acesta rămâne în produsul final).

Si cel mai important - suc copiilor trebuie să fie făcute special pentru produse alimentare pentru copii (pe acesta ca de obicei și scrie - "mâncare pentru copii"). Acest lucru înseamnă că sucul este promovat printr-o tehnologie specială și rețete, îndeplinește toate cerințele stricte de calitate impuse de legile în producția de alimente pentru copii.

Acum, că unele familiaritate cu sucuri a avut loc, să afle ce valoare poate da suc pentru copilul tau?

Fructe și sucuri de legume pentru copii - este una dintre primele alimente complementare, care începe să se întâlnească copilul piept. Valoarea nutritivă a sucurilor pentru copii este conținutul ridicat de zaharuri naturale (glucoză, fructoză), precum și unele vitamine și minerale (potasiu, vitamina "C" și fier). Acestea sunt surse importante de energie pentru organism tot mai mare, cu perfect pentru consistenta copil lichid. În plus, sucuri pentru copii o mulțime de acizi organici utili, care au un efect pozitiv asupra proceselor digestive la copii (stimulează apetitul, stimulează motilitatea intestinală).

Când începe introducerea copilul cu sucuri, asigurați-vă că să urmați câteva reguli generale:

Începeți cu sucul de soiuri de mere verzi - a dovedit că este cel mai mic fruct alergene, dar din cauza acestor produse sunt aproape perfecte pentru " start" hrănire.
Alegeți din varietatea de produse de prima monocomponente, iar după - sucurile de mai multe tipuri de fructe (amestec).
Primul care a da copilului pentru a încerca sucuri luminat, iar după 2-3 săptămâni (dar nu mai devreme de 4-5 luni) - vă poate oferi sucuri cu pulpă (cu pere, prune, caise).
Sucuri începe să literalmente " picături", Crescând treptat pe parcursul celor două săptămâni înainte de norma de varsta (ar trebui să spun pediatrul ei, dar în cazuri generale " formulă" pentru a calcula cantitatea de suc pe zi este după cum urmează: n x 10 ml, care este n-numărul de luni întregi de viata ale copilului tau).

Și amintiți-vă că sucurile nu sunt produsul de alimente complementare în sensul tradițional, acestea acționează ca o sursă de carbohidrați ușor digerabili și unele micronutrienți pentru copil. Prin urmare, hrănirea lor nu poate fi înlocuit!

Nu este necesar să-și petreacă timp și efort în pregătirea de suc pentru copii la domiciliu - pentru ai făcut deja producătorii de astfel de certificare. Sucurile preparate industrial sunt utile, gustoase, complet steril și în condiții de siguranță pentru copil.

Video: Toți prietenii vor fi gelos! Asigurați-o pungă elegantă din pâslă! - Toate bune Buda - Numărul 588 - 23/04/15

Sucul de la magazin

Deoarece cele mai multe mame cumpara suc de la magazin, trebuie reamintit faptul că conținutul cutiuța nu este destinat neapărat pentru copii. Și vice-versa. Principalul lucru pe care ar trebui să acorde o atenție - o inscripție care indică faptul că acest produs este pentru produse alimentare pentru copii.

În plus, producția industrială de băuturi pot conține conservanți naturali ascunse, care servesc drept coacăze sau struguri (acestea sunt adăugate puțin câte puțin, chiar și în băuturile monocomponente). De aceea, la fel, de exemplu, suc de mere de o firmă poate provoca alergii, și de la alți producători - nu este. Și aceasta înseamnă că, în primul caz în băutură conține o cantitate mică de struguri sau coacaze.

Unii au văzut inscripția de pe ambalajul „Nectar“, pune-l din nou pe rafturi, considerând că acestea sunt de-a face cu un fel de surogat. De fapt, acesta este un produs valoros, tocmai făcut din fructe, care necesită adăugarea de apă sau sirop de zahăr.

Aceste fructe includ kiwi, banane, piersici (suc lor nediluat este prea gros), precum și coacăze roșii și negre (prea multă aciditate).

Reguli de introducere de suc de alimente complementare

Astfel, pentru a intra în nada de suc (pentru un start - mar), expertii recomanda la aproximativ 6 luni. Pentru prima dată da o linguriță, puteți chiar jumătăți sau sferturi după hrănirea de lapte dimineața. A doua zi, a verifica dacă totul este bine - creșterea dozei și numărul de noi recepții produse de două ori. În timpul săptămânii viitoare, treptat, vom ajunge la 20-30 grame, cantitatea de trucuri - 2-3. După aceasta, la rândul său, să introducă alte fructe. Pana la 12 luni, este necesar să se mărească consumul zilnic de „fructe lichide“, la 100 de grame. Și ei primesc aproximativ o oră și jumătate înainte de hrănire a doua.

Sucurile proaspete pot fi introduse, așa cum am spus, nu mai devreme de 12 luni și să mănânce 150-200 grame pe zi. Și este foarte util pentru a da o băutură de fructe în după-amiaza, cu cheesecakes, cookie-uri sau un sandwich (care este ceea ce în grădinițe).
De altfel, suc cu pulpă (caise, piersici, prune și alte nelimpezite) datorită conținutului de fibre vegetale (celuloză și pectină) poate ajusta motilității intestinale, ajuta la constipatie precum piureuri de legume și fructe. Dar, mere, struguri și pere pe tehnologia adoptată pentru a clarifica, eliminând pulpa.

Și despre Fresh. Sa constatat că este util numai în primele 30 de minute de la preparare, atunci disponibile vitamine sunt distruse. Mai mult decât atât - începe fermentarea. Cu toate că gustul nu este vizibil, stomacul copilului poate reactiona negativ la stătut Fresh, probabil, frustrare și chiar intoxicații.

Pentru a nu afecta mucoasa stomacului sucuri trebuie diluat cu apă la un raport de cel puțin 50/50. Faptul că raportul dintre zahăr și acid în ele nu este optimă datorită îndepărtării fibrei (care este aruncat împreună cu tortul) în timpul stoarcerea lichidului din fruct.

Mai mult decât atât, în timpul acestei proceduri, o parte din vitamina este distrus imediat, dar o parte din lumina oxidat. Rezultatul este un „vitamina minuscul“ plus fructoza nelegată plus apă. Ce este plină știe fiecare secundă: a te obișnui cu dulce dinți, rău, respingerea „alimente sănătoase“, a încălcat conceptul de foame și sațietate ... Într-un cuvânt, aici trebuie să fie mai atent și mult mai bine pentru a da copilului ca mananca piure de fructe, și ca un lichid - apă simplă.
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Alimente naturale. Ouă de păsări,Alimente naturale. Ouă de păsări,
Retete cu fotografii de feluri de mâncare pentru copii. Sucuri beneficii de vitamine pentru copii.…Retete cu fotografii de feluri de mâncare pentru copii. Sucuri beneficii de vitamine pentru copii.…
Ce sucuri poate bea pentru gastrita?Ce sucuri poate bea pentru gastrita?
Complivit (complivitum). Un produs complex care conține vitamine și minerale. Este produs sub formă…Complivit (complivitum). Un produs complex care conține vitamine și minerale. Este produs sub formă…
Produse de accesări pentru femeile gravideProduse de accesări pentru femeile gravide
Început și normele de consum alimentar pentru copiii de la unu la trei aniÎnceput și normele de consum alimentar pentru copiii de la unu la trei ani
Boli ginecologice Tratamentul sucurilorBoli ginecologice Tratamentul sucurilor
Fructe si legume in timpul sarciniiFructe si legume in timpul sarcinii
Pot Kalina gastrita?Pot Kalina gastrita?
Caise uscate cu pancreatită poți?Caise uscate cu pancreatită poți?
» » » Sucuri pentru firimituri. Dă suc copilului. Alegerea suc pentru copii
© 2021 GurusHealthInfo.com