Alimentația corectă în 1 trimestru de sarcină.
O femeie însărcinată și copilul ei nenăscut, care se află în uter, sunt un sistem complex. Copilul în această perioadă din cauza mamei mănâncă.
O femeie însărcinată și copilul ei nenăscut, care se află în uter, sunt un sistem complex. Copilul în această perioadă din cauza mamei mănâncă. prin urmare 1 trimestru de nutriție sarcinii ar trebui să fie sănătos și echilibrat.
Lipsa de nutrienti, minerale, vitamine din mama poate duce la diverse patologii de dezvoltare a copilului. De aceea, fiecare femeie gravidă trebuie să fie respectate unele reglementări alimentare.
In primul trimestru de sarcină, copilul nenăscut au nevoie de destul de un pic. Daca dieta ta este destul de diversă, nu poate adera la orice diete speciale. Chiar și atunci când copilul va fi ceva care nu trebuie ratat, ea va lua pur și simplu din corpul tau. Este necesar să ducă o viață activă, nu se culca dupa masa.
Distribuiți pe rețelele sociale:
înrudit
- Diareea in al doilea trimestru de sarcină
- Copilul în uter ajută la tratarea bolilor de inima ei
- Alimentație sănătoasă pentru femeile gravide
- Alimentația corectă în timpul sarcinii de prevenire a bolilor copilului inainte de nastere
- Hidramnios în timpul sarcinii
- Prima ecografie de rutină în timpul sarcinii
- Screening-ul 3 trimestru de screening biochimic in al treilea trimestru de sarcină, rezultatele și…
- Mame de putere minori
- Am pierdut o mulțime de kilograme prin dieta si exercitii fizice. Acum mi-e frică că am de tip nou
- Mai mult control în al doilea trimestru de sarcină
- Modificări ale mamei în al treilea trimestru de sarcină
- Copilul dumneavoastră nenăscut este deja născut în voi
- Dezvoltarea Natal a copilului timp de săptămâni și luni, etapele
- Modificări în sistemul nervos și umoral, gravidă
- Stil de viață sănătos și obiceiuri proaste în timpul sarcinii
- Un pic despre nutriție în perioada post-natală
- Copilul refuză să iasă? Cum de a ajuta la o mamă și copil?
- Ghid SUA CDC pentru prevenirea malformațiilor fetale
- Modificări minore forma în timpul sarcinii.
- Nutritie pentru femeile gravide si copii
- Eficacitatea contraceptivă lactatiei