Transplant renal copil. Urgența problemei

Video: "Resuscitarea". Nasterea dupa transplant de rinichi

Copiii cu insuficiență renală în stadiu terminal, durata care se efectuează dializă, de multe ori rămase în urmă, în general, și dezvoltarea sexuală, și au dificultăți în comunicarea cu ceilalți. Prin urmare, metoda optimă de tratament este precoce transplant de rinichi de la un rinichi viu sau cadaverici relativă (acesta din urmă - cu puțin succes).

Video: patru ani băiat în vârstă de doi ani de așteptare pentru transplanturi de rinichi WORLD 24 News Rusia

statele Unite ale Americii în fiecare an, 20 de cazuri noi de stadiu terminal insuficiență renală cronică la 1 milion de copii, mai ales in varsta de 11-15. Dintre copiii mai mici de 1 an, cifra este de 0,2: 1 000 000. În Statele Unite și Canada luna ianuarie 2001 au fost înregistrate și au fost mai mult de 80% dintre copiii cu curs de insuficiență renală cronică dializă, transplant renal sau tratarea pe complicatiile de transplant.

De la început de înregistrare (1987) Un transplant a fost efectuat 6878 (57,44%) de 11,973 copii în 667 cazuri (de la 7545 transplanturi, sau 63%) se realizează prin transplant repetată a aceluiași pacient. Din numărul rămas de copii cu insuficiență renală cronică (3271, sau 27,3%) 1340 (11,2%), transplant de așteptat. In 22% din cazuri de transplant legate a fost efectuat fără dializă prealabilă.

Video: Israel: o revoluție în transplantul de rinichi

Transplantul de rinichi este un copil

buna funcționare a transplant (De la rude vii sau morți) pot recupera complet de sănătate al destinatarului. Cu toate acestea, pacientul și rudele sale ar trebui să fie conștienți de faptul că transplantul de rinichi nu este o garanție de sănătate. Transplant funcțional slab (reacție de respingere cronică) este asociată cu o creștere a morbidității, a mortalității și o revenire la dializa pe termen lung.

Video: Autor Alexandra videoblog Tereshchenko. Primul transplant de rinichi in Belarus: 45 ani mai târziufragilitate rinichi transplantat necesită mai multe transplante la același pacient, care împiedică numărul limitat de rinichi cadaverici adecvate. Aceasta din urmă poate fi din cauza incertitudinii legii și poziția comunității profesionale în raport cu organele de gard de la un cadavru. Cererea anuală de transplant de rinichi este de aproape 3 ori mai mare decât numărul de operațiuni. Conform calculelor din Statele Unite ale Americii pentru 180000 de pacienti cu dializa, este nevoie de 100.000 de rinichi, care nu este posibil în prezent, astfel încât trebuie să luați rinichi la copiii mai mici de 15 ani de la moartea creierului.
încercări xenotransplantul (De la alte specii) sunt acum deținute numai în experiment.

motive stadiu terminal insuficiență renală cronică la pacienții de diferite vârste sunt diferite: insuficiență renală congenitală (53%), glomerulonefrita (20%), glomeruloscleroza segmentală focal (12%), metabolice (10%) și altele (5%) a bolii. În timp ce un procent semnificativ de cazuri au reprezentat glomerulopatiei (în special în rândul pacienților cu vârsta cuprinsă între 13-17 ani), la copii cu vârsta mai mică de 5 ani, dominat de tulburări congenitale și procese obstructive.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Perioada postoperatorie tardivă după transplant renalPerioada postoperatorie tardivă după transplant renal
Boli de rinichi multichisticăBoli de rinichi multichistică
Acidoză în insuficiența renală. Osteomalacia și anemie în insuficiența renală cronicăAcidoză în insuficiența renală. Osteomalacia și anemie în insuficiența renală cronică
TerapieTerapie
Primul dublu transplant același rinichi din lumePrimul dublu transplant același rinichi din lume
Diagnosticul și tratamentul sindromului hemolitic-uremic. perspectivăDiagnosticul și tratamentul sindromului hemolitic-uremic. perspectivă
Indicații și contraindicații pentru transplant de rinichiIndicații și contraindicații pentru transplant de rinichi
Transplant de rinichiTransplant de rinichi
Boala renală în stadiu terminal (insuficiență renală cronică), diabetBoala renală în stadiu terminal (insuficiență renală cronică), diabet
Studenții a construit un prototip de rinichi artificial în 3d-imprimantăStudenții a construit un prototip de rinichi artificial în 3d-imprimantă
» » » Transplant renal copil. Urgența problemei
© 2021 GurusHealthInfo.com