Valoarea microflorei intestinale pentru copii

În urma unei revizuiri a componentelor de bază imunitatea înnăscută intestinale moderne și idei cu privire la lipsa formării sale la făt și nou-născutului ar trebui să fie în mișcare pe practica clinică. Cunoașterea bazelor de fiziologie contribuie la o mai buna intelegere a proceselor fiziopatologice în boli ale intestinelor la sugari, precum și ajută la îmbunătățirea dezvoltării măsurilor preventive și terapeutice pentru a asigura funcționarea normală a intestinului la copii.

multe cercetare confirmă importanța dietei pentru dezvoltarea intestinale. Efectul nutriției asupra diferențierii intestinale și dezvoltarea devine vizibilă după ingestia de lichid amniotic (16 săptămâni de gestație). Nenutritivnye ingrediente alimentare ca EGF și poliamine, stimulează creșterea epiteliului intestinal. În practica clinică, de foarte multe ori există o întrebare cu privire la beneficiile și riscurile (în ceea ce privește YANEK dezvoltare) de alimentare enterală precoce.

O abordare rezonabilă poate fi aplicarea de hrănire trofice. Într-adevăr, la copiii prematuri feedings trofice imbunatateste activitatea anumitor enzime digestive, creste eliberarea de hormoni digestive Uluchay fluxul de sânge în intestin și peristaltismul. Copiii care au primit feedings trofice timpurii au o mai bună toleranță la alimente și o creștere mai rapidă și mai scurta sedere spital si incidenta de sepsis, comparativ cu copiii care nu au primit feedings trofice. feedings trofice timpurii nu a crescut incidența YANEK.

Video: Cauzele plâns copil primul an zhiznikoliki

Este evident că microflorei comensale Acesta joacă un rol-cheie în dezvoltarea intestinului. bacteriile comensale induc genele responsabile pentru funcția de barieră, digestia, procesele xenobiotice, angiogeneza și funcția imună. La șoareci, cultivate (gnotobiotici) condiții sterile a relevat hipoplazie vilozități, în care starea epiteliului intestinal la colonizare normala microflorei comensale. Aceste studii confirmă faptul că microflora normală joacă un rol în menținerea securității, actualizare și de a stimula proliferarea epiteliului intestinal normal.

Din moment ce post-natale Perioada de colonizare intestinală Aceasta depinde de natura puterii, stabilindu-se anumite bacterii pot fi importante pentru maturarea post-natale a sistemului imunitar intestinal.O altă presupusă Funcția de microflorei normale este o deplasare competitivă agenți patogeni explicite. Acest lucru se vede clar la adulți, în cazul pseudomembranoasă etiologie colita clostridiană provocat pe fondul utilizării antibioticelor suprima cresterea microflorei normale in intestin.

Copiii prematuri sus grup risc special pentru colonizarea intestinală cu bacterii patologice datorate expunerii constante la microflora nosocomiale și utilizarea aproape universală a antibioticelor la acești pacienți în NICU. Într-adevăr, copiii cu VLBW au fost identificate o creștere anormală de enterobacterii.

Sa demonstrat că prezența Clostridium perfringens se corelează cu YANEK de dezvoltare întârziată. Astfel, sugarii prematuri poate fi deosebit de sensibile la YANEK datorită creșterii anormale a bacteriilor pe suprimarea fond microflorei normale. Aceste descoperiri sugerează necesitatea de a fi extrem de atenți atunci când atribuirea pacienților la antibiotice cu spectru larg.

Colon Histologie
Colon Histologie

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Efectul acizilor grași Omega-3 asupra creșterii și dezvoltării tractului gastrointestinal (GIT)Efectul acizilor grași Omega-3 asupra creșterii și dezvoltării tractului gastrointestinal (GIT)
Direcții moderne de prevenire a ulcerativă enterocolitei necrozante (yanek)Direcții moderne de prevenire a ulcerativă enterocolitei necrozante (yanek)
Pro și contra de nutriție enterală în foarte prematuri nou-născuțiPro și contra de nutriție enterală în foarte prematuri nou-născuți
Efectul laptelui matern asupra creșterii intestinale a funcției troficeEfectul laptelui matern asupra creșterii intestinale a funcției trofice
Terapia, boala a sistemului digestiv, dysbiosis intestinaleTerapia, boala a sistemului digestiv, dysbiosis intestinale
Compoziția microflorei intestinale ale unei persoane sănătoaseCompoziția microflorei intestinale ale unei persoane sănătoase
Corectarea dysbiosisCorectarea dysbiosis
Clinica enterocolitei necrozante ulceroasă (yanek)Clinica enterocolitei necrozante ulceroasă (yanek)
Rolul proteinelor de semnalizare de cale morfogeneza a osului (bmp) în diferențierea celulelor stem…Rolul proteinelor de semnalizare de cale morfogeneza a osului (bmp) în diferențierea celulelor stem…
Caracteristici ale microflorei intestinale ale unui copil nou-născut prematurCaracteristici ale microflorei intestinale ale unui copil nou-născut prematur
» » » Valoarea microflorei intestinale pentru copii
© 2021 GurusHealthInfo.com