Mucus galben după rodov.vydeleniya după naștere sunt numite lochia.

Pentru 5-6 zile după naștere, nu numai tu, dar medicul se uita externare postpartum. Caracter lochia poate spune multe și ajutor în timp pentru a suspecta unele complicații după naștere. Cum stabiliți este alocarea normală sau ceva nu merge bine?
mucus galben după rodov.Vydeleniya după naștere sunt numite lochia.

descărcarea postnatală normală

In perioada postpartum, veți avea nevoie de tampoane, concepute pentru o cantitate mare de descărcare de gestiune. Nu este un secret că, după fătul din uter si membranele fetale cu placenta, chiar și în timp ce continuă izolarea resturilor de tesut, mucus si cheaguri de sange. O astfel de izolare după livrare din ginecologi tractului genital numit lochia (tradus din limba greacă).

Să discutăm ceea ce ar trebui să fie Lohii normală. In primele zile, cea mai mare parte a selecțiilor cuprind eritrocite (celule roșii din sânge), adică este direct din vasele de sânge. Atunci când navele placentară de respingere sunt, de asemenea, rupte, și locul în care acesta este atașat, devine o suprafață rană sângerândă. De aici sângele. În 2-3 zile rana se strânge treptat, contractele uterului. Astfel, vasele de sângerare sunt opriri comprimate și thrombosing și sângerare.

4-5 zile observate descărcare mucoase galben după naștere. Acest lucru se datorează predominanței leucocitelor (celule albe sanguine) și celulele roșii din sânge evoluție a încetat. O astfel de descărcare de gestiune galben după naștere poate să apară aproximativ 5-7 zile.

Cam la o săptămână după naștere apar de descărcare de gestiune mucoase. Acest lucru sugerează că suprafața interioară a uterului este complet restaurat și dobândit structura lor normală, toate rănile au vindecat complet.

Trebuie spus că descărcarea normală a lochia durează aproximativ 3-4 săptămâni, iar volumul de timpul lor este redus. Imediat după naștere, ei sunt mai abundente, atunci numărul lor scade. Cu toate că izolarea după nașterea copilului poate fi galben-brun, galben și pur și simplu, acestea nu trebuie să fie însoțite de febră sau miros specific purulentă.

Mirosul în exercitarea normală postnatală au, de asemenea, (un fel de putred). Acest lucru se datorează faptului că există o anumită întârziere în canalul lor de naștere la ieșirea din cavitatea uterină. Acest miros poate fi ușor eliminată în conformitate cu normele de igienă personală.

secreție purulentă postnatala

Cred că toată lumea cel puțin o dată în viața sa confruntat cu puroi. Prin urmare, determinată de aparențe poate fi oricine. În orice caz - este omogen, galben opac, uneori cu o descărcare tentă verzuie, cu un miros înțepător neplăcut. De obicei, o astfel de separare după livrarea a tractului genital este însoțită de febră și dureri abdominale.
Acesta este un semn absolut de infecție
!

Uterul postpartum creează condițiile perfecte pentru creșterea microorganismelor și dezvoltarea inflamației. Această căldură, umiditate și prezența nutrienților (suprafața plăgii după placenta - sânge și sursa de tesut mort pentru creșterea bacteriană). Compozitiei situația și încălcarea regulilor de igienă personală în lăuzie.

Cu astfel de condiții favorabile de orice sursă de infecție (nu numai in canalul de nastere, dar, de asemenea, în abdominală și organele pelvine) poate fi o sursă de inflamație purulentă mai grave (de exemplu, cancer). În acest caz, temperatura crește și se dezvoltă febră. Deci, dacă ați apărut purulentă după naștere, nu se auto-medicate, și a alerga imediat la medic. Acest lucru necesită un tratament serios.

De asemenea, pe mintea unor selecții își poate asuma infecția agentului patogen cel mai probabil. Deci, tricomonaza sunt galbui de descărcare sub formă de spumă, gonoree - lichid verzui. Dar diagnostic precis poate fi făcută numai prin intermediul unor metode de laborator de cercetare. Aici, de asemenea, fără un medic nu poate face. Aflați agent patogen specific este necesar să se atribuie un tratament mai precis și eficient.

Sangerarea descărcare postpartum

O astfel de separare poate fi normal, dar nu mai mult de zile 2-3-Yoh după livrare. În cazul în care caracterul lor nu este schimbat după această perioadă, trebuie să caute cauza.

Cea mai frecventă cauză a descărcării anormale a sângelui după naștere - o încălcare a contracțiilor uterine. În acest caz, vasele de sângerare nu sunt comprimate, și este una dintre condițiile pentru a opri sângerarea. poate avea loc la o piese de întârziere O astfel de condiție membrane în cavitatea uterină. În acest caz, uterul se va contracta sau se pot relaxa, deoarece va lăsa cheaguri de sânge abundente. Astfel de momente sunt recunoscute de către medici, în timp ce erau încă în secția post-natale a spitalului, astfel încât tratamentul este inițiat imediat.lea grele sau de descărcare de sânge prelungită după livrarea tractului genital poate fi lacrimi ale colului uterin sau a vaginului. Cu toate că acest lucru este rar, deoarece medicul trebuie să efectueze inspecția canalul de nastere cu ajutorul oglinzilor și suturează tot ce este necesar. În cazul în care cusăturile sunt suprapuse bine și de a folosi o piele bună, șansele de sângerare este aproape nici unul.

Cele mai rare cauze spotting dupa nastere poate fi boala de sange puerperală asociate cu o reducere de coagulare a acestuia (hemofilie, de exemplu). Astfel de probleme cu medicii din maternități din sânge trebuie să fie notificate în prealabil pentru a pregăti toate pregătirile medicale necesare (uneori, acestea trebuie să fie comandate la stația de transfuzie de sânge) și să fie gata pentru o pierdere mare de sânge în timpul nașterii și după.

În concluzie, vreau să spun că pentru perioada post-natală ar trebui să fie tratate la fel de serios ca concediu de maternitate. Dacă nu se poate face cu secrețiile lor, sau par suspecte pentru tine, - du-te la medic încă o dată. El nu este sfătui rău.

Izolarea după nașterea copilului

În ultima etapă a muncii se naște placenta, ceea ce înseamnă finalizarea procesului de generice. Aceasta este însoțită de eliberarea unor cantități mari de sânge și mucus, deoarece suprafața uterului este deteriorat, acesta rămâne pe rana pe fosta atașamentului a placentei. În timp ce suprafața mucoasei uterului vindecă și nu este restabilită, conținutul înfășurate sunt alocate din puerperale vagin înlocuit treptat de culoare (impuritățile din sânge va fi mai puțin) și scade cantitativ. Acestea sunt numite de descărcare postpartum lochia.

Imediat după naștere femeia administrat de droguri pentru a stimula contracții uterine. De obicei, Oxitocină sau Metilegrometril. Printr-un cateter pentru a goli vezica urinara (deci nu se pune presiune asupra uterului si nu lasa-l taie), iar pe burta pus sticla de apă cu gheață. De data aceasta este foarte periculos pentru deschiderea sângerării uterine hipotone, astfel încât cele două ore și o femeie postpartum observate chiar și în sala de livrare.

Spotting este foarte abundent, dar nu trebuie să depășească norma. Orice durere o femeie nu se simte, cu toate acestea, sângerarea duce rapid la slăbiciune și amețeală. Prin urmare, dacă vă simțiți că sângele este foarte puternic (de exemplu, un scutec sub tine ud), asigurați-vă că pentru a spune îngrijitorii dumneavoastră.

În cazul în care alocarea pentru aceste două ore nu depășesc o jumătate de litru și starea puerperală este satisfăcătoare, acesta este transferat la secția post-natale. Acum, după descărcarea lor, ar trebui să urmați, și trebuie să știe ce sunt și cât de lungă durată. Nu vă alarmați: desigur, asistenta va controla totul. Și doctorul este sigur pentru a merge în jos, printre altele, pentru a evalua natura și cantitatea de sângerare. Dar pentru a fi sigur și relaxat - este mai bine să știe dinainte că va fi prima dată după ce a dat naștere, și ce caracter ar trebui să fie descărcarea postnatale normală.
Care sunt eliberarea după naștere?

Lohii constau din celule sanguine, ichor, plasmă, fragmente ale membranei mucoase a uterului (epiteliului moarte) si mucusul din canalul cervical, astfel încât să le va observa in mucus si cheaguri, mai ales în primele zile după naștere. Când este apăsat pe stomac, precum și în cazul descărcării conținutului de rana de conducere poate fi îmbunătățită. Păstrați în minte, dacă doriți să iasă din pat - cu voi grăbi imediat. Prin urmare, vă recomandăm să podstelit scutec sub picioare.

Lohii se va schimba în mod constant caracterul. În primul rând, ele amintesc de izolare in timpul menstruatiei, doar mult mai abundente. Acest lucru este bun ca este purificarea uterului din conținutul rănii. În câteva zile, Lohii va fi usor mai inchisa la culoare si mai putin cantitativ. A doua săptămână va lansa un galben-maroniu, dobândesc consistență mucoasă, și după a treia - un alb-gălbui. Dar impuritățile din sânge ar putea avea loc chiar și pentru o lună după ce a dat naștere - acest lucru este normal.

Recuperarea postnatala: natura descărcării de gestiune

Aceste izolare reprezintă un particule moarte ale endometrului, rezultând dezlipirea ea placenta. De regulă, în primele 2-5 zile după naștere (nu contează, el a venit în lume, în mod natural sau prin cezariană) evidenția culoarea roșu aprins, foarte abundent (mai abundente decât în ​​timpul menstruației). absorbantelor convenționale face dificilă, trebuie să achiziționați un post-partum speciale. La momentul externării (5-7 zile), scurgeri din vagin devin mai puțin abundente și de a deveni nuanță maro.

Câte ultima selecție după naștere este normal? Toate diferite. Depinde de cât de bine se va contracta uterul, precum și particularitățile sarcinii și nașterii. Pentru o contracții mai intense in multe spitale lehuze primele trei zile înțepa „Oxitocina“ (deși acest lucru este opțional). Cât de bine uterul scade observate atât vizual cât și prin ultrasunete. Cineva iese din spital, cu o burtă impresionantă de 6 luni de sarcină, iar cineva deja, iar presa începe să fie trase. Descărcarea de gestiune normală la o lună după nașterea copilului a încetat deja, maximul „spotting“ poate dura timp de 6 săptămâni după naștere. În cazul în care procesul este întârziată, sau sângerarea din nou să devină puternic, trebuie să contactați imediat clinica prenatală și de a face o ecografie.

involuție postpartum lent (reducere, recuperare) a uterului poate indica inflamatie. De asemenea, o recuperare lentă este adesea observată atunci când uterul are noduri fibromatoase cu infantilismul, îndoiți corpul înapoi, reducerea coagulării sângelui și alte patologii. Dacă ați început brusc sângerare puternic - acesta poate fi un simptom a ceea ce este în interiorul rămâne o parte a placentei, în acest caz, o „curățare“ a uterului în spital. Apropo, se vede că uterul este în scădere rapidă și ricoșează înapoi la femeile care alăptează copiii lor la cerere (în procesul de alimentare a hormonului oxitocina declanșează contracții ale uterului) - cu puzyrya- urinarea în timp util, atunci când culcat pe stomac (acest lucru nu este de a observa starea se obține fiecare perete abdominal ca postpartum este destul de inflamat).

Semn informativ în cazul în care alocarea după naștere au un miros neplăcut, plus unită cu febră, frisoane - acest lucru poate fi un indiciu al unui proces inflamator grave (alocarea postnatale - un teren de reproducere mare pentru patogeni) infecție. Uneori, o astfel de alocare după nașterea copilului apar din cauza moașă „uitate“ sau un medic în tampon de bumbac vaginul unei femei. Nu lăsați fără o atenție la descărcarea galben după naștere sau alb brânzos, acesta din urmă poate indica candidoza recurente (afte).

Este foarte important pentru prevenirea inflamației igienei personale. Garnituri de dorit să se schimbe de multe ori, și tampoane postpartum nu ar trebui să fie cu arome, deoarece reacțiile alergice pot apărea din acest motiv. În timp ce există sângerare după nașterea copilului nu ar trebui să ia o baie, un duș numai. Se spală poate fi periodic folosind preparate medicinale, plante aromatice în condiții de siguranță, cum ar fi musetel. Dar, cu nevoia de a fi mai atent cu mangan (mangan recomanda tratarea cusăturile genitale epiziotomie), deoarece la concentrație ridicată în apă se poate obține mucoasa ars.

Deoarece sexul este, de asemenea, mai bine să se aștepte, chiar dacă sunteți deja descărcarea maro după naștere, nu sângeroase. Sexul poate provoca sangerari excesive. Intimitatea, în principiu, ca orice exercițiu fizic puternic ar trebui să fie amânată până la dispariția completă a Lohii și examen ginecologic. La medic pentru a fi sigur pentru a merge, nu fi leneș, de asemenea, vă sfătuim pe cea mai potrivită metodă de contracepție.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Histeroscopia ca metodă de evaluare vizuală a suprafeței plăgii a uterului după livrareHisteroscopia ca metodă de evaluare vizuală a suprafeței plăgii a uterului după livrare
Lohii după naștereLohii după naștere
Sănătate Enciclopedia, boli, medicamente, medic, farmacie, infecție, rezumate, sex, ginecologie,…Sănătate Enciclopedia, boli, medicamente, medic, farmacie, infecție, rezumate, sex, ginecologie,…
Sănătate Enciclopedia, boli, medicamente, medic, farmacie, infecție, rezumate, sex, ginecologie,…Sănătate Enciclopedia, boli, medicamente, medic, farmacie, infecție, rezumate, sex, ginecologie,…
Cum postpartum sângerează?Cum postpartum sângerează?
A treia etapă a muncii (expulzarea placentei)A treia etapă a muncii (expulzarea placentei)
Sănătate Enciclopedia, boli, medicamente, medic, farmacie, infecție, rezumate, sex, ginecologie,…Sănătate Enciclopedia, boli, medicamente, medic, farmacie, infecție, rezumate, sex, ginecologie,…
Postpartum femeiPostpartum femei
Postnatala. Involuția uterului și lochia.Postnatala. Involuția uterului și lochia.
De creștere a uterului în timpul sarcinii. Naștere și postnatalDe creștere a uterului în timpul sarcinii. Naștere și postnatal
» » » Mucus galben după rodov.vydeleniya după naștere sunt numite lochia.
© 2021 GurusHealthInfo.com