Teofilina în reacțiile alergice. Noi medicamente pentru tratamentul alergiilor la copii

Video: Alergie tratament. Alergie tratament de piele. Tratamentul Oamenii de alergii. Alexander Zelensky BIOMEDIS

În virtutea acțiunii sale bronhodilatator teofilină (1,3-Teobromina) uyase mulți ani utilizate pentru tratamentul astmului bronșic acut și cronic. Printre mecanismul putative de acțiune este stabilit numai că la concentrații relevante clinic, acesta inhibă nonspecifically izoenzimele fosfodiesteraze și receptori bloc de adenozină. efectul bronhodilatator, al teofilinei este probabil legată de inhibarea fosfodiesterazei, în timp ce alte proprietăți (tonalitate crescută a diafragmei și slăbirea acțiunii adenozinei asupra secreției de mediatori inflamatori de către celulele mastocitare) se poate datora blocării receptorilor adenozinei.

teofilină Acesta inhibă răspuns imediat și cu întârziere de fază la alergeni pulmonare si bronhiilor o protectie moderata. De asemenea, sunt dezvăluite anumite efecte antiinflamatorii și imunomodulatoare ale substanței. Teofilina de prescripție în formă de atât absorbit rapid și preparate depozit. În atacuri acute si severe de astm bronșic de multe ori este administrat intravenos. Efectele terapeutice și toxice ale teofilinei depinde de concentrația sa în ser.

Frecvența efectelor toxice ale teofilinei Aceasta crește considerabil dacă concentrația este mai mare de 20 g / ml. La teofilină metabolismul este influențată de mai multe state și de droguri. Efectele toxice variind de la greață ușoară, insomnie, iritabilitate, tremuraturi si dureri de cap la aritmii cardiace și convulsii. Teofilină supradoză poate provoca moartea. Deci, trebuie să monitorizeze în mod constant nivelul său în sânge. În legătură cu necesitatea de a monitoriza continuu concentrația de teofilină și riscul ridicat de efecte toxice și pentru că există multe alte mijloace eficiente, teofilină în ultimii ani, folosit mult mai puțin frecvent în astm bronșic.

Video: Cum de a distinge tuse alergică de la infecție? - Dr. Komarovsky

lodoxamida trometamină - un inhibitor al degranularea celulelor mastocitare elimină simptomele bolii de ochi adrenergic este mai eficientă decât cromolyn. Este utilizat la copii mai mari de 2 ani la primăvară keratokonyunktivitah, conjunctivită și cheratită. În cazuri rare, provoacă de arsură și mâncărime.

reacții alergice

clorhidrat de Olopatadină - agent nu numai inhibă degranularea celulelor mastocite, dar blochează receptorii H1. Cand insuflat in ochi, se elimină rapid semne și simptome de conjunctivita alergică. Este utilizat la copii mai mari de 3 ani. Efectele secundare includ dureri de cap (7%), precum și de arsură și mâncărime (mai puțin de 5% din cazuri).

elucidarea mecanismelor inflamație Acesta a servit ca un impuls pentru dezvoltarea și studiul unui număr de noi tratamente pentru boli alergice. Anticorpii monoclonali la IgE, care se leagă de imunoglobulină, prevenind interacțiunea cu receptorii cu afinitate înaltă de pe suprafața celulei mast. Administrarea parenterală a unor astfel de anticorpi reduce concentrația de IgE libere în ser inhibă reacțiile alergice ale pielii, atunci când probele suprima precoce și reacțiile alergice fază târzie și reduce conținutul de eozinofile în sputa pacienților cu astm bronșic.Studiile clinice au dovedit eficacitate anti-IgE-anticorpi în tratamentul rinitei alergice și astm bronșic. Au fost observate reacții adverse severe. anticorpi anti-IgE poate fi un tratament eficient pentru manifestări alergice și altele - șoc anafilactic, neurodermite difuze și alergii alimentare. Deoarece aceste mijloace sunt destul de scumpe, acestea ar trebui să fie utilizate numai după eșecul sau intoleranta fata de alte medicamente, precum și prezența a mai multor boli alergice.

În prezent, dezvoltat O serie de noi abordări pentru inhibarea efectelor citokinelor pro-inflamatorii. Noi studiem efectul receptorilor solubili recombinați, care se leagă anumite citokine și prevenind interacțiunea lor cu receptorii de pe celula suprafață- efectuate cu antagoniști ai receptorilor pentru citokine și cercetări anticorpi monoclonali umanizați la citokine. Recombinante solubile IL-4 receptori lega și inactivează-l înainte de contactul cu receptorii lor de pe suprafața celulei. Primele teste ale receptorului solubil al IL-4 inhalarea medicamentului la pacienții cu astm bronșic de severitate moderată a dat rezultate încurajatoare.

medicamente dezvoltate anticorpi monoclonali umanizați la IL-4 și IL-13 solubil al receptorului (citokine în mare măsură similară cu IL-4). In studiile clinice, anticorpul monoclonal umanizat la IL-5 la pacienții astmatici a fost găsit pentru a reduce numărul de eozinofile din sânge și spută, dar acest lucru nu este însoțită de scăderea reactivitate la metacolina și inhibarea reacțiilor precoce sau tardive alergeni.

Din păcate, primul testul IL-10 și interferoni în tratamentul astmului nu au dat un rezultat pozitiv. Introducere IL-12, chiar dacă la o acțiune eozinofilie redus de alergeni, dar nu a bloca reacțiile alergice faza precoce și tardivă și nu a redus reactivitatea bronhiilor. Mai mult, atunci când se utilizează IL-12 au apărut reacții adverse frecvent severe.

dezvoltat ca inhibitori ai chemokine, molecule de adeziune, receptori,-fosfodiesterazei 4 și triptază. Toate acestea, împreună cu elucidate interacțiunilor moleculare și celulare în inflamația dă speranță pentru apariția unor noi abordări pentru tratamentul bolilor alergice.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Simptomele astmului pediatricSimptomele astmului pediatric
Cartea „farmacologie clinică și farmacoterapie,“ șeful 6 monitorizării…Cartea „farmacologie clinică și farmacoterapie,“ șeful 6 monitorizării…
Asistență medicală de urgență pentru astm acutAsistență medicală de urgență pentru astm acut
Anestezie de urgență și boli concomitente ale plămânilorAnestezie de urgență și boli concomitente ale plămânilor
Un nou mod de a trata alergiiUn nou mod de a trata alergii
Reacții alergice. LgE cu reacții alergiceReacții alergice. LgE cu reacții alergice
Teofilina (theophyllinum). 1,3-dimetilxantină. Sinonime: aqualin, asmafil, Lanophyllin,…Teofilina (theophyllinum). 1,3-dimetilxantină. Sinonime: aqualin, asmafil, Lanophyllin,…
Otrăvire Teofilină: simptome, tratament, complicații, prognosticOtrăvire Teofilină: simptome, tratament, complicații, prognostic
Tablete "teobiolong" (tabulettae "theobiolongum" 0.1). Teofilina comprimate cu…Tablete "teobiolong" (tabulettae "theobiolongum" 0.1). Teofilina comprimate cu…
Great Medical Encyclopedia IC nevronet. medicamenteGreat Medical Encyclopedia IC nevronet. medicamente
» » » Teofilina în reacțiile alergice. Noi medicamente pentru tratamentul alergiilor la copii
© 2021 GurusHealthInfo.com