Cand este setat spirala dupa ce a dat naștere?

Video: Spiral după naștere

Există mai multe metode diferite de contracepție pentru femeile care alăptează. Fiecare metodă are propriile caracteristici. Ce să aleg? În cazul în care spirala poate fi plasat după naștere?

Video: Cum de a se proteja în primul an după naștere (în timpul alăptării)

Există mai multe metode diferite de contracepție pentru femeile care alăptează. Fiecare metodă are propriile caracteristici. Ce să aleg? Când este setat în spirală după naștere?
Contracepția după naștere
După ce a dat naștere, relațiile sexuale pot fi reluate nu mai devreme de 6-8 săptămâni, deoarece este nevoie de timp pentru a restabili organele interne ale femeilor. Dar, în această perioadă, femeile sistemul de reproducere este gata de a concepe, așa că trebuie să se gândească la contracepție.
Alăptarea trebuie selectate cu precauție contraceptive. Pe parcursul acestei perioade de femei autorizate să folosească metode, cum ar fi metoda hormonală, o metodă de barieră și dispozitivele intrauterine.

  1. Folosind o metodă de barieră sau prezervativul este metoda clasică de protecție, dar ar trebui să fie atent și să-l utilizați în mod corespunzător.
  2. Hormonul (oral) contracepția este numit medic doar pentru a ridica medicamentele necesare pot fi doar un specialist. Permisiunea de a pastile cu hormoni pentru femeile care alăptează prezența progestogen hormon, care nu dăunează copilului.
  3. DIU este inserat în uter și împiedică pătrunderea ovulului. Se efectuează procedura poate, în termen de șase săptămâni de la naștere (fără complicații), și șase luni mai târziu - după cezariană. Această metodă nu afectează copii și femeile care alăptează, capabile pe termen lung (până la 5 ani) au o funcție de protecție.

Video: Sex după naștere - Toate bude bune - Numărul 84 - 22/11/2012 - Totul va fi bine - Totul va fi bine

Contraindicatiile de DIU
Se efectuează arma și dezarma procedura de spirală poate doar ginecolog. Dar există contraindicații pentru această metodă:

  • anormale (patologice) structura uterului;
  • fibrom uterin;
  • tract genital în procesele inflamatorii;
  • mai mulți parteneri sexuali (risc crescut de infectare cu boli, cu transmitere sexuală);
  • Femeile observat de multe ori hemoragii uterine.

Video: În căutare de pierdut "intrauterină" în spirală. Quest. opereaza StyrovEfectul spiralei un pic mai mică decât cea a contraceptivelor hormonale.

Acesta poate fi setat în sistemul hormonal uterului. Se evidențiază hormoni specifici in uter si previne patrunderea spermei. Sistemul este instalat în șase săptămâni după naștere medicul - un ginecolog. Perioada de valabilitate - 5 ani. Distingerea caracteristică - un grad ridicat de efect protector, până la 99%.
În orice caz, dacă o femeie a decis să se protejeze împotriva sarcinii nedorite - nu puteți alege propriile metode de contraceptie. Numai un medic poate da dreptul de consiliere și ajutor pentru a alege un contraceptiv.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Efecte adiționale de contracepție hormonală. Factorii care afectează administrarea contraceptivelor…Efecte adiționale de contracepție hormonală. Factorii care afectează administrarea contraceptivelor…
Contracepția de urgență (tablete, medicamente, metode)Contracepția de urgență (tablete, medicamente, metode)
În 2015, mai mult de 230 de milioane de femei nu au acces la contracepțieÎn 2015, mai mult de 230 de milioane de femei nu au acces la contracepție
Metoda de barierăMetoda de barieră
Caracteristicile de contraceptie intrauterinăCaracteristicile de contraceptie intrauterină
Obstetrica si contraceptie ginekologiya- gena protestului de droguri `lactației…Obstetrica si contraceptie ginekologiya- gena protestului de droguri `lactației…
Obstetrica si ginekologiya-Obstetrica si ginekologiya-
Contracepția după metode de livrare, instrumente, metodeContracepția după metode de livrare, instrumente, metode
Contraceptive hormonale: metoda de injectareContraceptive hormonale: metoda de injectare
Metoda fiziologică de contracepțieMetoda fiziologică de contracepție
» » » Cand este setat spirala dupa ce a dat naștere?
© 2021 GurusHealthInfo.com