În cazul în care inflamat clitoris dupa ce a dat nastere? clitoris Postpartum de recuperare. Cum corpul unei femei după naștere

Întregul corp al femeilor în timpul nașterii se pregătește pentru apariția unui copil în lume. Deja la momentul livrării se pot schimba in sani, solduri, abdomen sistemul, de sex feminin de reproducere. Sistemul de reproducere feminin - este gonade (ovare), organele genitale interne și externe și sânii. organele interne de reproducere este numit uter, vagin si trompelor uterine. organelor genitale externe - labiile mari și mici, clitoris, vestibul.
În cazul în care inflamat clitoris dupa ce a dat nastere? Recuperarea post-partum - clitorisul. Cum corpul unei femei după naștere
Funcția clitoridian a concentrației și acumularea de sentimentele sexuale ale femeilor. clitoris Excitatia (erectie analog penisului erectia uman) este caracteristica principală a excitării sexuale feminine. In timp ce erecția penisului apare aproape instantaneu, erecția clitoridiană apare numai în 1-2 minute după stimul.
Unde este clitorisul?

Clitorisul este situat la capetele superioare ale labiilor mici, este mică și cea mai mare parte este ascuns sub faldurile de piele. Numai capul clitorisului iese deasupra suprafeței.

Video: Prima ... Pierderea de cod virginității bărbați Telegoniya LEGILE DE RITA

Dacă nu puteți găsi clitorisul în corpul femeii, este posibil să se încerce să se simtă degetele. La atingere, clitorisul ca un biberon moale mic sau o mică umflătură de mărimea unui bob de orez. De obicei, atunci când o femeie este excitat, clitorisul devine dens și în mod clar standuri.

Aspectul clitorisului si valoarea sa este individuală și foarte variabilă. Cu toate acestea, în clitorisul, indiferent de modul în care el nu a fost, distincția între piciorul și capul clitorisului, a cărui picior se termină.
Lungimea clitoris, în cele mai multe cazuri este de 4,5 mm diametru de 2,3 până la 12 mm.

Capul clitorisului - una dintre cele mai sensibile parti ale corpului feminin, este plin de vase de sânge și o varietate de terminatii nervoase. Capul este acoperit de piele ori numit prepuț sau clitorisului. La restul capului sau nu este deloc vizibil sau pentru a vedea doar o mică parte din ea.

Atunci când stimularea sexuală se produce erectie clitorisului, umfla clitoris și crește în dimensiune. Atunci când stimularea directă a clitorisului crește mai mult decât altele de efectele stimuli sexuali (de exemplu, stimularea sanilor unei femei sau fantezii sexuale). Chiar înainte de orgasm clitorisul este tăiat în jumătate. Acesta este un indicator al gradului de tensiune sexuală. Este interesant faptul că în timpul orgasmului nu se observă nici o reacție caracteristică a clitorisului. După 10-15 secunde după clitoris orgasm revine la dimensiunea normală.

În funcție de locația partenerilor organelor genitale in timpul actului sexual, contactul direct clitorisul cu penisul de sex masculin este practic exclus. Cu toate acestea, atunci când împerechere are loc stimularea secundara a clitorisului prin intinderea penisului labia minora, stimuleaza si clitorisul. Astfel, mișcarea activă a penisului in timpul actului sexual au o stimulare semnificativa a clitorisului in timpul actului sexual orice poziție.
Cauzele durerii în clitoris:

Video: Cum de a verifica virginitatea ginecologului

1. clitoris Durere observate în boli, infecții cu transmitere sexuală, cum ar fi candidoza (vulvovaginita candidozica), herpes genital.

2. înrădăcinare clitoris dupa nastere poate. Durerea trece, de obicei, în câteva săptămâni fără tratament.

3. Dacă cunnilingus tehnica incorectă, deoarece clitorisul este foarte delicată și de organe sensibile, este mult mai terminații nervoase capul penisului, chiar și limba partenerului poate provoca durere.

4. leziunile traumatice clitoris (zgârieturi, iritații ale acțiunii cu mâinile sau în gură) poate duce, de asemenea, la durere în clitoris. Trauma poate fi. De exemplu, dacă presare este prea puternică afecțiune (stimularea excesivă a clitorisului) poate duce la vânătăi în clitoris. de multe ori duce la umflarea si formarea de hematom, prin urmare, durerea.

5. Nerespectarea igienei personale.

6. Clitorisul este adesea acoperit de preput, care este foarte usor de schimbare de sex. În cazul în care pielea este lung, devine dificil de a elimina smegma acumulat (evidențiați) în jurul clitorisului. Rezultatul este roșeață, mâncărime, iritație și durere în clitorisul. Astfel de femei fac circumcizie, atât pentru bărbați.

7. Zona capului clitorisului poate provoca, de asemenea, disconfort si durere. Clitorisul este ca sub capota. Uneori, smegma se acumulează, iar atunci cand in timpul actului sexual este deschis capota, există o durere în clitoris. In acest caz, se spală ușor și cu atenție cu apă și glugă clitoris.

Recuperarea postnatala - clitoris

durere clitoris pentru un număr de motive, durerea poate fi cauzată de următoarele boli:

1. clitoris daune mecanice, cauzate de acțiuni ascuțite sau dure de mână atinge gura poate provoca durere clitoris. Acest lucru se datorează faptului că presiunea excesivă poate provoca o ușoară sângerare în acest domeniu. Există umflarea, există un hematom mic, dar foarte dureros.

2. igiena Neregularităile pot duce la iritații și durere în clitorisul.

3. În structura clitorisul are unele caracteristici în comun cu penisul de sex masculin, în special, este, de asemenea, acoperit de un pliu de piele mică - prepuțului. In timpul actului sexual, acest pliu este în continuă schimbare. În unele cazuri, preputul este prea mare, iar dedesubt este smegma acumulate - .. Particulele de țesut, glande și alocarea, etc. Din această cauză, există o iritație, roșeață și durere în clitorisul. De aceea, pacienții, medicii recomanda circumcizia, care se realizează în același mod ca și bărbații.

4. De multe ori clitorisul doare numai în cap, este, de asemenea asociat cu acumulat sub capota a acoperit smegma lui. Pentru prevenirea unor astfel de condiții o femeie trebuie să se spele cu atenție zona clitorisului cu apă curată, de ridicare ușor capota.

5. Cauza durerii în clitorisului poate deveni o boală dobândită prin contact sexual, cum ar fi herpes. Aceasta produce durere si afte (candidoza).

6. După naștere, de asemenea, unele femei se plâng de dureri în clitorisului. Cel mai adesea, aceasta nu necesită o intervenție medicală, și se oprește după câteva săptămâni.

7. clitoris concentrat o mulțime de terminatii nervoase, ceea ce o face extrem de sensibil. Acest organism delicat poate provoca dureri chiar și în timpul cunnilingus, împinge limba prea tare.

Dacă vă simțiți durere în clitoris ar trebui să consulte un medic ginecolog.

Cum corpul unei femei după naștere

Întregul corp al femeilor în timpul nașterii se pregătește pentru apariția unui copil în lume. Deja la momentul livrării se pot schimba in sani, solduri, abdomen sistemul, de sex feminin de reproducere. Sistemul de reproducere feminin - este gonade (ovare), organele genitale interne și externe și sânii.

organele interne de reproducere este numit uter, vagin si trompelor uterine. organelor genitale externe - labiile mari și mici, clitoris, vestibul.

În timpul și după sarcină schimbă corpul unei femei este expus la întreaga, dar sunt deosebit de puternice modificările în zona genitală. în timpul sarcină uterul creste in dimensiune in mai multe ori, în timp ce variază în dobândirea asimetrici diverse forme. inițial uter similar cu o pară, atunci devine o rundă, apoi în formă de ou. uterului in timpul sarcinii creste de 500 de ori, și greutatea uterului de zece ori.

După naștere, uterul se pot produce diverse daune, cum ar fi ruperea sau întinderea peretilor. În general, cel mai adesea după prima naștere, revine la dimensiunea uterului, dar dupa nastere repetate, va trebui probabil să caute ajutor de la un medic și să înceapă un tratament care nu sa întâmplat prolaps uterin sau de a dezvolta alte boli.

De asemenea, se schimbă starea vaselor uterine, numărul lor crește, de aprovizionare îmbunătățit sânge uter, trompe uterine se îngroașe. Pe măsură ce crește dimensiunea, și ovare, se oprește menstruației, ovarele schimbă locația lor și sunt în afara bazinului. O ingrosarea si alungirea ligamentelor uterine, care sunt însoțite de durere la nivelul abdomenului inferior in timpul sarcinii si cresterii fetale.

Modificări specifice ale organelor genitale după livrare se aplică, de asemenea, în vagin. In timpul sarcinii, imbunatateste fluxul sanguin peretii vaginului, ele sunt puternic intinse in timpul nasterii. In timpul sarcinii, vulva devine mai friabilă, motiv pentru care, după o anumită perioadă de timp după ce a dat naștere, multe femei decid să efectueze un material plastic intim.

În ceea ce privește caracteristicile sexuale secundare feminine - glandele mamare, chiar și în aceste schimbări au loc. In timpul sarcinii, sanii se umfla, in crestere tesut glandular, creste conductele de lapte. după nașterea unui copil și după finalizarea procesului de hrănire, piept își pierde fosta forma, ea devine mai puțin elastică, cădere de tensiune, vergeturi pot apărea pe piele. Modificările de acest tip pot fi eliminate cu ajutorul chirurgiei cosmetice si plastic. În prezent, efectuat un lift de san, eliminarea vergeturilor, creștere sau scădere în piept.

In timpul sarcinii creste, de asemenea, areola de sân, așa că, dacă doriți să-l reducă, de asemenea, puteți apela la chirurgia plastica. După naștere, se produce involuția uterină - îngustarea peretelui uterin, care netezite curând. greutate redusă și volum a uterului, uter devine o lună indicatori antenatale de dimensiuni și greutate.

contracții uterine promovează alăptarea. Dupa nastere, pot exista și distensie de col uterin lacrimi, o astfel de vindecare are nevoie de timp, de obicei, de până la 13 săptămâni. Vaginul la femeile care nasc în mod normal, devine mai largă și mai devreme a reveni dimensiunea sa poate fi numai prin chirurgie plastica.

Spre deosebire de vagin, organele genitale restabili tonusul muscular în decurs de 2 săptămâni. Modificări fiziologice ale sistemului reproductiv feminin, precum și modificări în natura impactului mental și emoțional asupra calității câmpului nașterilor de viață sexuală. raporturi sexuale nedorite, până la vindecarea completă a uterului, este nevoie de până la 6 săptămâni.

Acest factor este de asemenea important. Desigur, o operațiune complexă este mai scump decât o operație simplă. Dar, dacă vom compara Tuck complexe burtă și de sân și ambele aceste proceduri efectuate în timpul anumitor operațiuni, devine clar că primul este mult mai ieftin, deoarece puteți obține o reducere substanțială privind desfășurarea operațiunilor duble.

clitoris

Clitorisul - organul sexual feminin, care constă dintr-un corp format de cavernosa două corpusuri, capul și picioarele „“. „Picioare“, iar corpul nu este vizibil, deoarece acestea sunt situate în același cap poate fi văzut la locul unde converg capetele superioare ale labiilor.

Funcția clitorisului - acumularea și concentrarea de senzații plăcute femeii în timpul actului sexual și apoi transformându-le în satisfacția sexuală printr-o varietate de terminatii nervoase si a vaselor de sange. 10 cm - este lungimea medie a tuturor clitorisului complet. Pentru majoritatea femeilor, capul clitorisului are o lungime de aproximativ 5 milimetri în diametru - 2-20 mm. Norma este diferită de aterizare a clitorisului și diferitele dimensiuni ale fiecărei femei.

In multe femei clitorisul - aceasta este principala zona erogena. De obicei, în timpul glandele excitarii sexuale produc o cantitate mare de lubrifiant pentru a umezi si penetrarea usoara a oamenilor penisului, clitorisul este actul sexual, de regulă, este entuziasmat dintr-o dată, spre deosebire de penis, iar după aproximativ o jumătate de oră după începerea stimulării, care este evident de lipsa ungere. Pentru o protecție parțială a pieselor sensibile la stimularea în continuare a clitorisului și, în consecință, disconfortul de ceva timp pentru a avea orgasm scade dimensiunea maximă.

Unele femei in timpul excitarii clitorisul nu se poate schimba dimensiunea celorlalți a crescut cu aproape 2 ori. Dacă excitația este puternică și de lungă durată, capul corpului poate fi complet ascuns de la vedere din cauza umflarea labiilor mici. Înainte de debutul de dimensiunea clitorisului pentru a satisface își încetează aproximativ jumătate, și revine la dimensiunea inițială după câteva secunde.

Clitorisul - motivul principal pentru placerea actului sexual, dar din cauza caracteristicilor structurii corpului feminin, în unele cazuri, nu există nici o stimulare adecvată a clitorisului datorită efectelor directe ale penisului de sex masculin, deoarece mișcările sale sunt în vagin. În cele mai multe cazuri, apariția, creșterea excitației și atinge satisfacerea suficient stimularea clitorisului de către alte părți ale organelor genitale feminine, dar, uneori, nevoie de mai mult de stimulare a degetelor.

Factorii care declanșează apariția durerii în clitorisului, în cazul în care aveți nevoie pentru a vedea un specialist, poate fi următoarea - nerespectarea regulilor de igienă personală, apariția infecțiilor, inclusiv a bolilor cu transmitere prin contact sexual. Apariția leziunilor datorate, de exemplu, apăsând un puternic, neregulate ale corpului mâini de stimulare sau de gura poate duce la disconfort. După livrare, clitorisul poate fi bolnav, dar în acest caz, disconfortul dispare fără intervenție medicală, după o anumită perioadă de timp.

În primul rând sex după nașterea copilului, atunci când se poate?

Problema când să înceapă sex după naștere de îngrijire fiecare femeie. Medicii cred că, dacă munca au fost normale, fără a deteriora integritatea perineului, apoi 6 săptămâni mai târziu puteți începe să întrețină relații sexuale.

Și astfel, atunci când puteți începe sex după naștere, dacă aveți complicații?

În cazul în care, în timpul nașterii sau complicații au apărut, în special ruptura de col uterin cu sutura, deținerea crește perioada de referință, poate dura de la o jumătate până la două luni, în funcție de ceea ce a fost deteriorat în timpul livrării. În cazul în care au existat lacune mari, perioada aproximativă de abstinență de la 2,5 luni la 3.5. Dacă ați avut fisuri microscopice, poti incepe sa faci sex, 5-6 săptămâni după naștere.

In timpul primului contact sexual posibil disconfort în picioare o mulțime de terminatii nervoase, acestea încalcă integritatea perineului deteriorat. Practic, toate femeile de acolo este un psihologic „nu doresc“, „frică“, pentru că nu iese grăsime din acel disconfort și durere.

Dupa nastere, tractul genital al femeilor expuse la orice fel de infecție, astfel încât după sex trebuie neapărat să fie spălate departe, și este mai bine să facă acest lucru cu săpun, ucide toate „ciuma“. Dacă nu ați auzit că acest săpun este folosit pentru astfel de scopuri, încrederea este calea cea bună, la fel ca în multe spitale, se recomandă utilizarea imediat după livrare!
Nu uita că modificările vagin după dimensiunea naștere, ea devine mai puțin elastică, și, prin urmare, mai dificil de a obține un orgasm o femeie, dar nu va dura mult timp, principalul lucru nu este la complex!

Se întâmplă că femeia pur și simplu îngrozează și cred că modul în care ea va sex in primul rand, lucrul cel mai important pentru a înțelege ceea ce a dat naștere la tot și întotdeauna, cu atât mai mult au fost abținerea, mai puțin disconfort. Daca nu sunt dispuși să aștepte la fel de mult ca ai nevoie pentru a înțelege cel mai important lucru pe o femeie ca ea este gata, și chiar mai bine, și au nevoie pentru a vedea un ginecolog. Din moment ce nici un articol care nu înlocuiește sondajul intern la doctor! Mult noroc!

Dacă aveți întrebări din stânga, în acest caz, vă recomandăm să vizitați forumuri femeilor, în cazul în care veți obține o mulțime de sfaturi utile și de a găsi o mulțime de informații utile.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Bolile inflamatorii ale organelor genitale externe și interneBolile inflamatorii ale organelor genitale externe și interne
Mai ales deteriora organele pelvine la femeiMai ales deteriora organele pelvine la femei
Sănătate Enciclopedia, boli, medicamente, medic, farmacie, infecție, rezumate, sex, ginecologie,…Sănătate Enciclopedia, boli, medicamente, medic, farmacie, infecție, rezumate, sex, ginecologie,…
Organele de reproducere. organele de reproducere masculine și feminineOrganele de reproducere. organele de reproducere masculine și feminine
Embrion sinusul urogenital. Dezvoltarea organelor sexuale ale fătuluiEmbrion sinusul urogenital. Dezvoltarea organelor sexuale ale fătului
Fiziologia organelor genitale feminine. Sistemul hormonal pentru femeiFiziologia organelor genitale feminine. Sistemul hormonal pentru femei
Organelor genitale externe feminine, structura, anatomieOrganelor genitale externe feminine, structura, anatomie
Glande și hormoni sexualiGlande și hormoni sexuali
Caracteristici anatomice și fiziologice ale organelor genitale feminine la vârste diferiteCaracteristici anatomice și fiziologice ale organelor genitale feminine la vârste diferite
Organele genitale interne ale femeii, structura, anatomiaOrganele genitale interne ale femeii, structura, anatomia
» » » În cazul în care inflamat clitoris dupa ce a dat nastere? clitoris Postpartum de recuperare. Cum corpul unei femei după naștere
© 2021 GurusHealthInfo.com