> Maneje. Recomandări pentru alegerea. Tipuri de arene moderne

Există păreri diferite: unii spun că arena este dăunătoare, în timp ce altele, din contra - utile. Cum să vă asigurați că copilul este în arena a fost întotdeauna într-o stare de spirit buna? Țarc pentru mulți părinți este un fel de supapă de siguranță la un moment dat. Despre pericolele și beneficiile acestei "colț" pentru copil, există multe păreri, cum să creadă - trebuie să se aleagă, ci din faptele de concediere nu va funcționa. Este ironic, dar mulți copii "concluzie" țarc percepută în mai mult pozitiv, nu există nici o obiecție, nici mai ales un vuiet continuu. Pentru părinți, comportamentul unui copil poate fi numit un flash în tigaie, dar nu te prea dus de val, este deajuns. Alții, ai căror copii percep arena ca un atac asupra libertății personale, putem recomanda pentru a ajuta copilul să facă față reticența de a petrece timp in arena. Pentru început, ar fi o idee bună să noteze o parte din jucăriile preferate ale copilului tau.
pătuțuri pentru copii. Recomandări pentru alegerea. Tipuri de arene moderne
pătuțuri pentru copii. Recomandări pentru alegerea. Tipuri de arene moderne
pătuțuri pentru copii. Recomandări pentru alegerea. Tipuri de arene moderne
pătuțuri pentru copii. Recomandări pentru alegerea. Tipuri de arene moderne

Video: Cum de a alege un cărucior și țarc

pătuțuri pentru copii. Recomandări pentru alegerea. Tipuri de arene moderne
pătuțuri pentru copii. Recomandări pentru alegerea. Tipuri de arene moderne

Video: Recomandări pentru alegerea unui căruț

pătuțuri pentru copii. Recomandări pentru alegerea. Tipuri de arene moderne

țarc pentru mulți părinți este un fel de supapă de siguranță la un moment dat. Despre pericolele și beneficiile acestei "colț" pentru copil, există multe păreri, cum să creadă - trebuie să se aleagă, ci din faptele de concediere nu va funcționa. Este ironic, dar mulți copii "concluzie" țarc percepută în mai mult pozitiv, nu există nici o obiecție, nici mai ales un vuiet continuu.

Pentru părinți, comportamentul unui copil poate fi numit un flash în tigaie, dar nu te prea dus de val, este deajuns. Alții, ai căror copii percep arena ca un atac asupra libertății personale, putem recomanda pentru a ajuta copilul să facă față reticența de a petrece timp in arena. Pentru început, ar fi o idee bună să noteze o parte din jucăriile preferate ale copilului tau.

Pentru copiii mici jucării perceput ca prieteni animate, dacă prietenii nu încercați să părăsească "zagonchik"Prin urmare, nu este atât de rău. Nu imediat după ce ați plasat copilul în playpen, fugi, stai aproape. Dați-i copilului să înțeleagă că această parte a jocului de mare atunci când este în interior cu jucăriile lor, și - din exterior.

Timpul care va organiza dvs. copil în playpen este determinată de către părinți și a copilului, care au, de asemenea, propriile lor dorințe și starea de spirit volatile. Dar l țină în închisoare (chiar și jucării) în decurs de o oră, nu este recomandată. Copilul trebuie să se deplaseze, să exploreze lumea, și în același unghi este imposibil de realizat. Mai în vârstă copilul, cu atat mai inutil devine o arenă.

Atunci când copilul ajunge la vârsta de doi ani arena devine subiect lipsit de sens de interior pentru copii. Prin urmare, atunci când aleg părinții țarc trebuie să arate un maxim de ingeniozitate pentru a calcula și de a cumpăra un lucru cu adevărat necesar, nu un bibelou frumos, nu provoacă copilul nu este altceva decât o stare proasta. Desigur, totul depinde de fiecare copil, camere spațioase și o dimensiune portofel, dar acum, cu o mare varietate de produse pentru copii, puteți alege o arenă în condiții de siguranță și ieftin pe prețurile cele mai modeste. Da, este sigur! Și noi nu vorbim doar despre starea psihologică a copilului tau, dar, de asemenea, despre funcțiile sale de vedere directă, digestia și motorii.

Tipuri de arene moderne

Convențional, toate maneje pot fi împărțite în patru tipuri:

Pat-manej

Pat-manej este o arenă care are un loc suplimentar să doarmă copilul. De obicei, un loc de dormit este pe partea de sus și de jos a unui țarc. Pat-manej devine indispensabil pentru deplasări frecvente și plecările cu privire la natura copilului. În acest caz, nu trebuie să efectueze o separat și țarc și un pat, și puteți obține un, un mic dispozitiv relativ compact, care combină cu succes funcțiile și arena și paturi. În cazul unor astfel de situații, nu apar, achiziționarea arena-pat de copil poate fi nepractică, deoarece costul lor, de obicei, de mai multe ori mai mari decât arenele convenționale și a pus copilul să doarmă poate fi într-un pat de copil normal. Țarc de joacă pentru copii, patuturi vin în două forme - o carte de pliere și umbrelă de pliere. Primele sunt mai voluminoase, dar au o podea relativ plat, astfel încât somnul este ideal. Acestea din urmă sunt mai compacte atunci când transportul acestora poate fi pliat într-o pungă obișnuită, dar au o podea neuniformă a mânerelor situate în mijloc și ori salteaua. Picioare arena-pat nu ar trebui să alunece. Optim, în cazul în care patul are un picior central suplimentar, care crește rigiditatea structurii. Chiar mai bine, atunci când patul este echipat cu roți cu frâne, cu care poate fi ușor de mutat.

funcționalitate suplimentară, care poate fi echipat cu un pat țarc.

Schimbarea de masă. Mai bine să cumpere pat pătuțurile fără masă, deoarece de obicei este prea subțire, pentru a rezista la copil mare, iar prezența sa crește costul unei astfel de Manezhki.

Sistem de rău de mișcare - shake ușor patul care creează o vibrație prin care copilul adoarme repede. Dar aici există o opoziție. În cazul în care copilul este obișnuit să răul de mișcare pe o parte, atunci este probabil ca o astfel de pat să nu fie în măsură să lull. Disponibilitatea acestei funcții afectează, de asemenea, prețul Manezhki în direcția creșterii ei.

Prezența jucăriilor suplimentare suspendate. Se crede că utilizarea lor în arena nu este destul de potrivită, deoarece copilul este foarte repede te obișnuiești cu ei, și l-au plictisit. Crescuseră copiii preferă jucării, care pot fi atinse, pentru a pleca.

Iluminare din spate (de obicei, pâlpâitoare) - servește pentru a distrage atenția copiilor, de exemplu, în cazul în care copilul a început să plângă. Din nou, trebuie să înțelegem că acest truc nu funcționează întotdeauna, și nu toți copiii.

țarc de lemn

țarc de lemn poate fi pătrată sau hexagonală. Design-ul arena de lemn, de regulă, foarte fiabile și durabile. maneje din lemn comod mai ales pentru copii mici care învață să se ridice în picioare ca bare de sprijin copil mult mai ușor decât inele de plastic utilizate în alte tipuri de arene. În plus, maneje din lemn sunt foarte stabile și poate rezista la orice sărituri copilul. tarc din lemn, de obicei, nu are nici un design pliabil.

Ce să caute atunci când cumpără o arenă din lemn?

- atunci când cumpără un țarc de lemn, asigurați-vă că spațiul dintre șipci este sigur pentru copil. Distanța recomandată între barele este de 6 cm;

- lemn țarc trebuie tratate în mod corespunzător - ar trebui să fie nici o spargere, fisuri sau daltă. În caz contrar, copilul poate zgâria sau așchie. Țarc, lăcuit, pe bază de apă, se mai păstrează aspectul și integritatea acestuia;

- colțurile arenei de lemn trebuie să fie drepte și pereții și podeaua nu vorbesc nici un fișier atașat. Dacă arena trece prin șuruburi de legare, asigurați-vă că acestea sunt protejate de capace speciale;

- up arena ar trebui să fie căptușite material special de protecție sau confecționate dintr-un material rezistent special. În cazul în care partea de sus a arena va fi căptușită cu puterea materială a necorespunzătoare, copilul, atunci când el va începe erupția dinților, ea pogryzet.

Manege ecran

Este un panouri din plastic obișnuite, care sunt instalate direct pe podea și fixate împreună. Partițiile vă permit să creați orice formă de structură, diversificarea, astfel, puștiule de zi cu zi. Cu toate acestea, acest tip de arene a primit o răspândire mică, datorită faptului că copilul este crescut, care de peste un an, demolează ușor gard. Aceasta arena are o dimensiune foarte respectabil în formă asamblată, așa că este mai potrivit pentru apartamente mari sau case. Atunci când cumpără o atenție specială țarc ecran ar trebui să fie plătit pentru a asigura o montare - atașament substandard nu poate ține chiar și un foarte mic copil.mesh țarc

Este ușor, ceea ce îl face deosebit de convenabil atunci când doriți să transferați arena mama mea de la o cameră la alta. perete reticulari țarc pentru copii proteja de leziuni în timpul căderii. model de formă unghiulară foarte convenabil, deoarece ocupă mai puțin spațiu decât de exemplu, un model dreptunghiular. Cumpărarea unui țarc, este necesar să se acorde o atenție la dimensiunea de celule de rețea - acestea nu trebuie să fie prea mare, astfel încât copilul clinchetul ar putea cădea din arena, și sunt suficient de mici, astfel încât, între copilul celule degetele ar putea bloca. țarc Mesh au de obicei un design pliabil. Principalul avantaj al modelelor de plasă este costul lor scăzut și greutate redusă. Dezavantajul este că grila este necesară periodic se spală cu detergent.

maneje gonflabile

Forma cea mai mare parte arene gonflabile rotunde, dar există, de asemenea, modele pătrat. Partea de jos a acestor arene este greu de copil mine cu încredere ar putea simți. Pereții arena gonflabile realizate dintr-un material durabil, transparent. Prin ea însăși, o arenă gonflabil, suficient de stabil pentru a nu rastoarne în timpul sărituri copil. Arena gonflabile este convenabil, deoarece într-un dezumflată este nevoie de foarte puțin spațiu și este, prin urmare, ușor de depozitat și transportat.

Sfaturi pentru alegerea unui țarc

- arena de jos ar trebui să constea dintr-un material moale, care este ușor de curățat. Nu este recomandat să alegeți un model cu mușama de jos ca copil poate pogryzt-

- tarc trebuie să fie stabilă;

- la selectarea unui țarc mesh, uita-te pentru net - ar trebui să fie întinsă;

- în arena de copil va învăța să se ridice în picioare. Prin urmare, arena trebuie să aibă pastilelor dure sau inele atașate la cadru, pentru a putea să dețină asupra lor;

- bine, în cazul în care un țarc pliere, atunci acesta poate fi mutat din camera de la bucătărie sau baie, sau de a lua o vizită și de călătorie;

- înainte de prima utilizare a unui țarc trebuie spălate foarte bine;

- dacă se dorește, complet cu manej este o plasă de țânțari, deoarece țânțarii foarte mult timp pentru a se vindeca la copiii mici;

- nu este recomandat pentru a pune într-o mare jucării țarc ca copilul poate sta pe ele și să încerce să iasă din arena. Copiii pot fi maturizat pentru a construi baricade de jucării mici, pentru a iesi din arena. Acest lucru ar trebui să fie luate în considerare;

- arena prea luminos și plin de culoare, va obosi repede copilul, asa ca cel mai bine să alegeți rezonatoare tonuri liniștite.

Scopul arenei

Arena selectate trebuie:

realizat dintr-un material sigur pentru copii, deoarece copilul playpen încercați în mod necesar pe dinte;

să fie susținut pentru a rezista la toate mișcările copilului;

să fie suficient de mare pentru copil și, în același timp suficient de compact pentru un apartament;

ușor de ori și se desfășoară, a fost chiar posibil să se efectueze în mașină;

pereții laterali trebuie să fie sigure, astfel încât copilul nu a fost în măsură să împingă o mână, picior, cap.

Prin achiziționarea unui țarc, mama poate salva o mulțime de timp pentru treburile casnice, iar copilul va învăța să exploreze lumea pe cont propriu.

pătuțuri pentru copii. Recomandări pentru alegerea. Tipuri de arene moderne
pătuțuri pentru copii. Recomandări pentru alegerea. Tipuri de arene moderne
pătuțuri pentru copii. Recomandări pentru alegerea. Tipuri de arene moderne
pătuțuri pentru copii. Recomandări pentru alegerea. Tipuri de arene moderne
pătuțuri pentru copii. Recomandări pentru alegerea. Tipuri de arene moderne
pătuțuri pentru copii. Recomandări pentru alegerea. Tipuri de arene moderne
pătuțuri pentru copii. Recomandări pentru alegerea. Tipuri de arene moderne

Alegerea țarc

Atunci când alegeți un țarc ar trebui să acorde o atenție la:

1.Stenki tonuri pastelate mai bune pentru ochi obosiți mai puțin de un copil. Celulele de rețea nu ar trebui să treacă copilul cu degetul, astfel încât acestea trebuie să fie foarte mici. Ei bine, în cazul în care arena are un stand greu, inele atașate, considerând că copilul poate învăța să se ridice.
țarc 2.Pol ar trebui să fie de un strat impermeabil și ușor de curățat.
3. Într-un copil mare arenă confortabil. Dacă dimensiunea camerei dvs. permite, este mai bine să ia o suprafață mare de un țarc.
4. Pentru siguranța tarc copilul trebuie să fie stabil și puternic, care nu se poate transforma peste cu copilul dumneavoastră.
5.U Roți țarc (dacă este cazul) trebuie să fie blocante.
țarc 6.material, din care este făcută, trebuie să fie prietenos cu mediul. deoarece copil poate ciugulesc marginile, este necesar să lac sau vopsea nu este căzut în gura copilului.
7.U arena trebuie să aibă colțuri rotunjite, pentru a proteja copilul de la un prejudiciu. Arena ar trebui să fie nici o piesă proeminente.
8.Proverte mecanism de blocare, de blocare dezvăluit țarc. El nu ar trebui să apară în mod spontan.
9.Skladnoy țarc vă oferă mai multă flexibilitate, permițându-i să se mute dintr-o cameră, la bucătărie, să-l ia pentru o vizită.

Video: Cum de a alege un Walker pentru copil. Ceea ce este mai bine să cumpere premergătoarelor

Cu toate acestea, atunci când aleg un țarc ar trebui, de asemenea, să ia în considerare opinia psihologilor care pretind că copilul o mulțime de timp de conductie in arena, dezvoltare întârziată, ca lipsit de posibilitatea de a explora împrejurimile sale. Pediatrii cred că arena prin limitarea mobilității copilului își păstrează dezvoltarea fizică.

Prin urmare, amintiți-vă că un copil nu poate fi o lungă perioadă de timp pentru a pune în playpen. Remake probleme urgente, dau libertatea copilului.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Copil cade de la efectuareaCopil cade de la efectuarea
Co-dormit cu copilul nou-născut, dormind în patul parentalCo-dormit cu copilul nou-născut, dormind în patul parental
Ai nevoie de sprijinAi nevoie de sprijin
Al doilea copil în familie: când și cum?Al doilea copil în familie: când și cum?
Teoria lui WatsonTeoria lui Watson
Degetele de pe mâini și picioare nou-născuțiDegetele de pe mâini și picioare nou-născuți
Temperatura unui copil - atunci când pentru a vedea un medic?Temperatura unui copil - atunci când pentru a vedea un medic?
Copii cuminti adulți nefericit. Comportamentul duplicitar al copiluluiCopii cuminti adulți nefericit. Comportamentul duplicitar al copilului
Cum de a ridica liderul unui copilCum de a ridica liderul unui copil
ADHD la copii tulburare cu deficit de atentie si tratamentul acesteiaADHD la copii tulburare cu deficit de atentie si tratamentul acesteia
» » » > Maneje. Recomandări pentru alegerea. Tipuri de arene moderne
© 2021 GurusHealthInfo.com