Termometru măsurare în infraroșu fără contact a temperaturii. Termometru pentru a alege cel mai bun

Un măsuri în infraroșu termometru temperatura aproape instantaneu (2 până la 7 secunde). Pentru că nu orice copil poate fi făcută pentru a păstra un termometru sub brațul timp de câteva minute, termometrul în infraroșu este ideal pentru măsurarea temperaturii la copii.
Infraroșu termometru - măsurarea temperaturii noncontact. Termometru - alege cel mai bun

termometre cu infrarosu sunt ureche, frontală și fără contact.

Termometru infrarosu ureche foloseste o cerere scăzută, deoarece are anumite dezavantaje: infraroșu ureche termometru temperatura corectă numai în absența pacientului inflamație a urechii medii. De asemenea, în cazul în care copilul de dozare a temperaturii va plânge, termometrul va arăta, de asemenea, o temperatură ridicată a corpului.
La fiecare măsurătoare, este necesară utilizarea unui înveliș de unică folosință care protejează membrana sondei urechii. Adică, este necesar să se continue mai mult pentru a cheltui bani pe un set de înlocuire "capace" și că, presupunând că costul de ureche termometru infraroșu este de aproximativ 1.000 de ruble. cazuri foarte rare, leziuni ale timpanului au fost înregistrate.

Contac frontal măsuri infraroșu termometru temperatura fără a atinge corpul pacientului. Principalul avantaj al metodei de măsurare fără contact - igiena completă. În cazul în care termometrul de contact trebuie să fie dezinfectate înainte de fiecare măsurare a temperaturii în diferite persoane, Termometru non-contact Nu are nevoie de nici un tratament.

Termometru - alege cel mai bun

temperatura corpului - este unul dintre principalii indicatori ai stării sănătății sale. Abaterea de la norma temperaturii umane este direct legată de problemele sănătății sale. Poate că nu există deja o astfel de persoană, care nu știe cum și, mai important decât temperatura măsurată.

Astăzi, în farmacii, magazine specializate de echipamente medicale, supermarketuri și electrocasnice și electronice, prezintă un număr mare de diferite termometre (termometre) - mercur, electronice și infraroșu, de contact și fără contact, de unică folosință și duze interschimbabile. Fiecare are avantajele și dezavantajele sale.

termometru cu mercur.

Mercur termometrTraditsionny termometru cu mercur timp de mai mulți ani nu va merge departe de casa noastră. În ciuda apariția unor termometre electronice de precizie, multe încă se bazează doar termometru cu mercur. Mercur termometru reprezintă un balon de sticlă cu un tub capilar care conține mercur (2 grame).

Numele „maxim“, a primit datorită faptului că mercurul după căldura rămâne în punctul de încălzire superioară și nu se încadrează în condiții de refrigerare. Pentru a-l reveni la poziția sa inițială, un termometru trebuie doar vstryahnesh.

avantaje:

precizie ridicată de măsurare a temperaturii (eroarea admisibilă nu mai mare de 0,1 grade).
O varietate de metode de măsurare a temperaturii (axilare, oral, rectal).
Durată de viață lungă (dacă nu scăpați termometrul și mâner ușor, vă rupe un termometru cu mercur în nimic). Aceasta nu necesită înlocuirea periodică a bateriilor.
Nu există probleme cu efectuarea dezinfecției (dar nu se poate fierbe).
Termometru de cost redus (15-25 ruble).

dezavantaje:

Design de locuințe foarte fragilă și precară îl face ușor de a sparge termometrul, ceea ce va duce inevitabil la contaminarea cioburile de mercur și sticlă toxice.
Măsurarea continuă a temperaturii cu timp - aproximativ 10 minute.
Forma raționalizate creste riscul de a „pierde“ termometru cu o măsurătoare rectală.
Copiii mici nu este de dorit să-l folosească pe cale orală.

Termometru digital sau electronice.

Măsuri digitale sau termometrElektronny termometru electronic temperatura corpului cu ajutorul unui senzor special construit-sensibile, iar rezultatele măsurătorilor sunt afișate în format digital pe ecran.

termometre electronice au un număr de funcții suplimentare într-o memorie a ultimei măsurători, semnale sonore ale timpului de măsurare și a rezultatelor măsurătorilor, sfaturi care pot fi înlocuite de uz igienic, carcasa rezistenta la apa etc.

Cu toate acestea, pentru măsurarea mai exactă a temperaturii corpului, termometre electronice necesită un contact mai intim al senzorului de măsurare cu suprafața corpului uman.

avantaje:

În primul rând, utilizarea de siguranță: într-un termometru cu mercur nu este și nu poate fi divizat.

citirea prostatei a măsurătorilor de temperatură.
O măsurare a temperaturii foarte scurtă de timp, doar 30-60 secunde. Dar, în cazul măsurării temperaturii în axilă, timpul este crescut la 1,5-3 minute.
oprește automat după o anumită perioadă de timp.
Termometre cu iluminare din spate poate fi folosit chiar și în întuneric.
Aproape toate modelele moderne, există o memorie care stochează istoria ultimei măsurare (1 până la 25).
Există o scală de măsurare înlocuibil „Celsius-Farenteyt“.

O mare varietate de modele de diferite forme și culori. Există moda speciale pentru copii cu culori luminoase sau sub formă de racorduri cu sfaturi flexibile mai puțin traumatice.

dezavantaje:

Este necesar să se respecte întocmai instrucțiunile în funcționarea termometrului și măsurarea temperaturii.
La măsurarea temperaturii în axilă pentru a obține cele mai precise rezultate, măsurarea temperaturii este semnificativ mai mare decât minimul revendicat. În cele mai multe modele, există reguli stricte în instrucțiunea „după semnalul sonor de măsurare este completă, țineți termometrul încă atât de multe minute.“ Prin urmare, măsurarea temperaturii este necesară pentru a identifica separat, care nu este foarte convenabil.
Cele mai multe modele, deosebit de ieftine modelul de uz casnic, nu pot fi spălate și dezinfectate. Această posibilitate trebuie să fie clarificat deja în achiziționarea, solicitând asistentul de vânzări sau pentru a citi instrucțiunile de utilizare ale termometrului.

Necesită înlocuirea periodică a bateriilor. In timp ce bateria convențională durează timp de 2-5 ani, în funcție de frecvența de utilizare, o taxa de ele pot ajunge la momentul cel mai nepotrivit. Prin urmare, este de dorit să aibă întotdeauna un set de baterii de rezervă.
Prețul de termometre electronice variază de la 150 la 1000 de ruble. Cu toate acestea, această sumă este premise demercurisation extremei drepte în cazul mercurul termometrelor rupt.

infraroșu termometru

Termometru cu infrarosu trepte termometrPrintsip infrarosu: un element de măsurare sensibil elimină datele radiația corpului uman infraroșu și afișează pe afișajul digital, în intervalul uzual de temperatură. Acest tip de termometru a apărut recent, dar a câștigat deja popularitatea acestuia.

avantaje:

Are toate funcțiile de bază ale termometre electronice (de măsurare de memorie, beep-uri, auto, etc.).
Foarte repede masoara temperatura (5-30 secunde).
sfaturi interșanjabile permit să rezolve problemele de igienă și dezinfecție.
Modelul contac ne permite să se măsoare temperatura chiar plânge copiii și pacienții dorm.

dezavantaje:

În funcție de condițiile de măsurare poate fi o eroare mare în modelele ieftine și precizie de măsurare poate depăși 0,3-0,5 grade.
Se măsoară temperatura numai în anumite părți ale corpului (frunte, urechi, whisky).
Atunci când inflamația urechii medii, modele ale urechii dau rezultate inexacte.
De asemenea, măsurători inexacte pentru tipa sau plâns copil.
Aceasta necesită calibrare periodică.
Există cazuri care primesc un prejudiciu timpanului atunci când manipularea neglijentă cu un termometru.
Costul ridicat (de la 1 300 la 5 000 ruble).

Termopoloski

TermopoloskiTermopoloska - un film sensibil la căldură. Termopoloska prin cristale existente în ea, sub influența temperaturii corpului, este capabil de a schimba culoarea.

Termopoloski au o eroare de măsurare mare. Acest lucru se datorează faptului că există atât de mulți factori care influențează măsurarea: iluminarea, prezența de sudoare, o etanșare perfectă la suprafața pielii, etc.

Termopoloski există în diferite versiuni. Acestea pot fi împărțite la „febra“ sau „nu febră.“ Asta este, ei semnal despre dacă este necesar să se măsoare temperatura în acest termometru, care arată temperatura exactă sau nu.

Nevoia de termopoloskah pot apărea pe drum, așa că merge pe o vacanta sau o excursie, vă rugăm să fiți termopoloskami. Deoarece termopoloski nu ocupă spațiu și aproape nici o greutate, problemele pe care le nu vor fi livrate, iar dacă este necesar, va veni la îndemână.

Poate termometrul arată temperatura greșită?

Poate termometrul arată temperaturuNesmotrya greșit că termometre electronice a intrat recent viața noastră de zi cu zi, există un stereotip că minciuna electronice, iar mercurul termometrelor indică temperatura curentă. Dar, de fapt, nu echipamente greșit, iar oamenii care nu știu cum să le folosească și nu citesc instrucțiunile de utilizare.

Desigur, nu se poate spune că toate dispozitivele digitale au un grad foarte ridicat de precizie. De multe ori pus în vânzare fals producătorii cunoscuți termometre, mai ales daca le cumperi de la farmacie nu este, ca într-un supermarket convențional de electrocasnice și electronice. Uneori, dispozitive parte care ar putea fi configurate greșit senzori de măsurare, dispozitivul ar putea fi supuse la suprasarcină, șoc sau impact, sau pur și simplu să fie sărac.

Pentru pacea ta de spirit și de încredere în precizia termometrului, este mai bine imediat după achiziție pentru a compara citirile cu un alt termometru, sau de a cauta ajutor de la un atelier de specialitate.

Există metode obișnuite de a ajuta orice bec, chiar și cei mai exact, arată temperatura greșită:

Dacă măsurați temperatura pe cale orală, înainte de măsurarea temperaturii - ceai băutură fierbinte sau să mănânce o masă caldă, sau invers, bea o băutură rece și să mănânce înghețată.

Când măsurarea temperaturii în axilă - Ia un duș rece sau cadă cu hidromasaj.
Înainte de măsurarea temperaturii, lăsați axilă transpirat.
Țineți mercurul vrac sau termometru digital în axilă.
Se măsoară temperatura la țipau termometru copil suzetei.
Așezați partea sensibilă (senzor de măsurare), instrumentul în cazul în care nu este nevoie.
Se măsoară temperatura rectală fără golire mai întâi rect.
Focus pe semnalul audio al dispozitivului, mai degrabă decât faptul că, în conformitate cu instrucțiunile pe care le va afișa un rezultat precis.
Se măsoară temperatura mai mică decât timpul setat.

În cazul în care mai bine să cumpere un termometru?

termometre cu mercur sunt de obicei vândute în farmacii. termometre electronice sunt, de asemenea, vândute în farmacii, dar este mai bine să cumpere termometre electronice, in magazine specializate echipamente medicale, în special modele complexe. Acest magazin de specialitate comercianții cu amănuntul vor fi în măsură să vă ofere consiliere de specialitate cu privire la diferitele modele de termometre și să explice regulile de aplicare a acestora. Farmacia va vinde un termometru de calitate, dar o instrucțiune detaliată primite nu se poate.

Nu cumpara un termometru în supermarketuri de electrocasnice și electronice. Modele de termometre electronice, care sunt vândute în farmacii sunt certificate în mod corespunzător și pentru a asigura o măsurare corectă a temperaturii. Aceste modele de termometre care sunt vândute în supermarket-uri, nu garantează acuratețea măsurătorii.

Este demn de amintit faptul că termometrele sunt același grup de mărfuri, care nu este rambursabil. Desigur, în cazul în care instrumentul este defect sau defect, o înlocuiți, repararea sau returnarea banilor, dar numai după o examinare corespunzătoare. Dar, dacă nu vă place modelul Termometrul sau funcționalitatea sa, nu are nimic de a face va fi imposibil. Prin urmare, trebuie să obțineți toate informațiile necesare și utile înainte de a cumpăra un termometru electronic, trebuie să decideți - dacă vi se potrivesc acest model termometru sau nu.

măsurarea temperaturii Termenii corp printr-un termometru electronic

Pentru măsurarea precisă a temperaturii corpului este necesară pentru a asigura un senzor separeu maximă de măsurare se potrivesc la suprafața pielii pentru o mai bună transfer de căldură. Recomanda măsurarea temperaturii în gură sau rect (măsurare a temperaturii în rect, corespund cel mai real).Dacă măsurați temperatura în axilă, termometrul trebuie așezat vertical, adică axa corpului, mai degrabă decât perpendicular, ca de obicei. Sau urmați următorul algoritm de măsurare a temperaturii:

Înainte de măsurarea temperaturii trebuie ștearsă subsuoară uscată.
Ridică mâna
Locul termometru axilă perpendicular
coborâre încet mâna lui, fără a lua departe de senzorul de piele - termometru de ieșire în poziția normală.
Așezați brațul la corp, sau se află pe partea ta.

Pentru o măsurare mai precisă este necesar să se păstreze un termometru sub brațul lui mai mult timp decât este scris în instrucțiunile. Nu acorde atenție în cazul în care sunetul a venit prima.

Cum înlocuiesc bateria în termometru electronic?

De obicei, de proiectare termometru electronic oferă o modalitate ușoară de a înlocui bateria. De obicei, un capac de baterie este închis un pic, care este atașat dispozitivul de blocare cu un șurub sau mic. Dacă este necesar, bateria în termometru electronic poate fi înlocuit la orice atelier sau serviciu oră centru pentru repararea aparatelor de uz casnic.

De ce avem nevoie de un termometru electronic, dacă aveți deja un termometru cu mercur?

Avantajul principal al termometre electronice, comparativ cu termometru cu mercur tradițional este absența mercurului. Dacă rupe un termometru cu mercur de mercur poluează spațiul din jur, și poate intra în organism și pot provoca intoxicații grave, ca mercurul este o otravă extrem de toxic.

Ca acasă pentru a verifica exactitatea termometrelor electronice de măsurare?

Verificați la domiciliu lectură termometru electronic este foarte simplu. Este necesar să se compare citirile termometrul electronic cu citirile unui termometru cu mercur, măsurarea temperaturii într-un anumit mediu.

Se toarnă într-un pahar de apă caldă. Se pun într-un pahar de mercur și termometru electronic, astfel încât elementul de măsurare și un termometru cu mercur bec termometru cu mercur electronic au fost la același nivel.

Așteptați 10 minute.

Dupa ce a citit pe termometru cu mercur nu va mai fi schimbat, compara citirile termometru. În cazul în termometre miere de lectură diferența este mai mică de 0,1 grade, termometru electronic defect.

Cum putem explica termometrul electronic de citire subevaluate?

Subestimate lectura pe un termometru electronic asociat cu fit liber al elementului de măsurare pe piele. Prin urmare, pentru măsurarea precisă a temperaturii corpului este necesară pentru a asigura un contact intim între piele și elementul de măsurare a termometrului. Când termometrul este de a menține în strânsă legătura este necesară de-a lungul întregului timp de măsurare a temperaturii.

Cum se măsoară temperatura

In majoritatea cazurilor, temperatura măsurată la axilei sau zonei inghinale cutelor. Temperatura normală măsurată prin aceasta, este de aproximativ 36,6 grade.
Înainte de a termomemetriey subsuoară, cu transpirație abundentă, șterși uscat cu o cârpă curată, și să examineze dacă roșeață. TK, acești factori pot afecta precizia măsurătorilor.
Temperatura măsurată prin gura (oral) de mai sus și poate fi de până la 37,1 grade.
Temperatura rectală - este temperatura măsurată în rect. Rata normală la 37,4 grade. Pentru a măsura temperatura rectală este cel mai bine de a folosi un termometru special. Vârful termometrului lubrifiat în mod necesar ulei pentru copii sau vaselina si introduse usor in rect de 1,5 -. 2 cm Copil pune mai bine pe abdomen.
Este important să se ia în considerare faptul că în mod normal, o persoană care sunt fluctuațiile temperaturii corpului în timpul zilei, în dimineața aceasta este minim, iar creșterea de seară.

temperaturi ridicate

Este întotdeauna cel mai bine pentru a avea o casa de medicamente antipiretice necesare, corespunzătoare vârstei copilului. Înainte de a utiliza le citiți cu atenție instrucțiunile, de obicei, aceste medicamente sunt luate strict contorizat.

Există două tipuri de febră. Cald (roșu), febră, caracterizată prin înroșirea pielii, copilul este capricios, mâinile și picioarele calde. In acest tip de tehnici de racire fizice febra bine folosit: copilul trebuie sa se dezbrace, un burete umezit cu ștergere temperatura a apei de aproximativ 32 de grade. La capul poate pune un fior, dacă utilizați un pachet de gheata, asigurați-vă că să-l pună doar la o distanță de 10 cm. Din capul copilului, puteți face, de asemenea, la rece, în locul de trecere a navelor de mari dimensiuni (în gât, cutelor vintre). Nu ar trebui să fie ștergându copii mici vodca. Alcoolul la copii mici este absorbit rapid, ceea ce poate provoca intoxicații și deteriorare. Necesar bea apă copil oferă o mai bună sau băuturi din fructe acide sărate, ceaiuri de plante (trandafir, musetel, zmeură). De multe ori re-masurati temperatura corpului pentru a controla starea, în cazul în care temperatura nu scade, da antipiretice.

Alb (rece) febră. Tipic pentru pielea palidă, mâini și picioare reci, letargie. Aceste simptome sunt cauzate de un spasm al vaselor mici de sânge și tulburări circulatorii periferice. Nevoia copilului de a ascunde, pentru a bea o multime de cald, și în afară de antipiretice, antihistaminice (mai bună suprastin) și antispastice (No-Spa, papaverina). În cazul în care copilul dumneavoastră nu este mult mai bine, perturbând starea lui, chemați o ambulanță sau să le prokonsultiruytest prin telefon.

Temperatura ridicată în copil

Când ar trebui să apelați imediat o ambulanță, iar atunci când este posibil să se facă față cu o temperatură de „acasă căi de atac“, fie pentru a da antipiretic sau da timp organismului de a lupta împotriva infecțiilor - fiecare părinte întrebat vreodată aceste întrebări ..?

În primul rând - în cazul în care temperatura a intrat într-o creștere într-un copil mai mic de 3 luni, fără întârziere un minut, suna medicul. Perebdet mai bine! În mod similar, ar trebui să fac în cazul în care copilul a marcat inima si boli pulmonare sau boli metabolice.

Febra la nou-nascuti
Medicii sunt serioase cu privire la o temperatură de peste 37.2 grade. În acest caz, prima lună a copilului vieții considerată în mod convențional o temperatură normală la 37,5. Termoreglare copilul este încă în evoluție, deci are un impact inclusiv temperatura camerei, materialul și cantitatea de a purta hainele pe el, cantitatea beat pe zi de lichid. Deci, pentru a începe, elimina jacheta copilului și după un timp din nou temperatura pomerte.

Adesea fruntea copilului rămâne rece, în timp ce restul corpului este literalmente „arde“. În acest caz, este important să se estimeze temperatura picioarelor și mânere copilului. Dacă acestea sunt fierbinți, apoi ca un antipiretic poate fi utilizat frecuș rece: brate, picioare, axile. Medicamentele trebuie utilizat când temperatura crește mai mult de 38,5 grade. Este la această temperatură ucide cele mai multe bacterii și virusuri. Organizația Mondială a Sănătății nu recomandă pentru a reduce temperatura la 39 de grade.

În cazul în care situația inversă: frunte - la cald și la nivelul membrelor - rece (ca abuzul sidetelstvuet krovobrascheniya), ar trebui să dea antipiretice și chema un medic. Cel mai sigur pentru copii este un sirop antipiretic. Acordați o atenție aproape de doza! Nu este ghidat pe caracteristicile de vârstă, calculează doza pe baza de greutate - 0-15 miligram antipiretic per 1 kg de greutate corporală.

trusă de prim ajutor grudnichka
În căutarea de medicamente de multe ori lasa minute valoroase. Copilul a fost plâns, capricios, cerând stilouri și cultivate caută dureros grămada de diferite medicamente pentru copii. Sfaturi simple - pentru a face o trusă de prim ajutor pentru copii separat. Ar trebui să fie păstrate la îndemâna locației copilului (pe raftul de sus sau într-un sertar încuiat). Ar trebui să fie tot ce ai nevoie: peroxid de hidrogen - pentru tratarea rănilor, bastoane de bumbac sterile și discuri, tifon steril, Zelenka, clisma №1, ceai din fenicul sau de mărar - pentru a atenua gazarea, Termometru, hotei pentru a elimina mucus sau muci, medicină de frig comune, și în cele din urmă zharoponizhayushee.
Pe măsură ce mai în vârstă au un kit de prim ajutor pentru a completa medicamente. Se va antibiotice, și siropuri sau pastile de tuse și așa mai departe.

remedii populare cu creșterea temperaturii la copii
Miere, zmeura, ceai de lamaie - cunoscut încă din copilărie antipiretice. De la ce varsta pot da firimituri? ..
Pediatri recomandăm să nu da băuturi la copii sub un an. Noul produs, chiar și slăbirea organismului, poate provoca reacții adverse. De exemplu, alergii, probleme cu tractul gastro-intestinal.
Cu toate acestea, cu 8-11 luni, când dieta copilului va kompotik sucuri si pot fi folosite infuzii si ceaiuri medicinale. În special:
1.Napitok din șolduri.
5 Art. l. șolduri uscate se toarnă un litru de apă, adus la fierbere și se fierbe timp de 5-10 minute. Înfășurat, lăsați într-un loc cald timp de 8 ore. Se strecoara si bea o cana la fiecare 2-3 ore in timpul zilei. Opțional, puteți adăuga miere, gem.
infuzie 2.Malinovy
Acesta poate fi folosit ca boabe uscate și frunze de zmeur. 1 lingura. l. boabe toarna un pahar de apă în fierbere timp de 20 de minute, se strecoara si se bea cald de 2-3 ori pe zi.
Opțiunea 2 - să pregătească o băutură pe bază de amestec de flori de fructe de zmeura si tei (50:50). Acest instrument nu este doar un antipiretic, dar, de asemenea, sweatshop.
3.Sladky miere.
Această băutură va face apel dinte dulce și gurmanzi mici. 1 lingura. l. miere, 1 lingura. l. măceșe, 1 lingura. l. zmeură și, de exemplu, 1 lingura. l. coacăze se toarnă 100 ml apă clocotită timp de 10-15 minute. și să bea de 3 ori pe zi (înainte de mese).

Admitere medicamente Știință
analgezice antipiretice luate numai după mese, deoarece acestea irita stomacul.
Nu ar trebui să dea bautura copilului ibuprofen (și analogii săi) suc de coacăze negre sau de struguri - acesta va încetini absorbția.
Aspirina este incompatibil cu și produsele de cofetărie care conțin conservanți. Nu este necesar să-l și roșii, ouă și brânză gem.
Antibioticele, în orice caz, nu ar trebui să fie dizolvat sau să bea suc de portocale, suc și lapte. In cele din urma, acid ascorbic (vitamina C), îmbunătățește efectul vitaminei E (tocoferol) și vitamina A (beta-caroten). Prin urmare, atunci când se iau vitamina C nu este recomandat să se sprijine pe legume și fructe, portocaliu și culorile roșu.

alte simptome
Gripa si SARS, indiscutabil, cea mai frecventa boala în perioada de iarnă-primăvară. Cu toate acestea, nu numai că ele apar odată cu creșterea temperaturii. Este important de observat simptomele altor boli. Dureri de cap severe poate indica meningita. În a doua și a treia zi a erupții cutanate pot apărea la copii. Este important de a diagnostica corect o erupție în fața dumneavoastră, urticarie (alergii alimentare sau medicamente) sau un potnichka convențional. Chemați un medic, care nu trebuie confundat!
Vărsături și diaree indică așa-numita gripa stomac. Stai cu ochii pe scaunul copilului pentru a se evita deshidratarea. Cu scaun frecvent și vărsături este mai bine să se consulte un medic.

Temperatura a plecat ...
Temperatura diminuat, copilul a revenit la o viață normală. De multe ori, cu toate acestea, după ce temperatura copilului apar muci și dureri în gât. Și dacă mijloacele de a face cu un nas infundat sunt clare, atunci cum de a depăși o durere în gât, nu este clar, deoarece copilul nu este capabil să-l clătiți. Puteți limita spray-uri și „bomboane“ de la o durere în gât. Și vă puteți aminti inhalarea de aburi.
Cel mai simplu mod: se toarnă ceainicul Brew 1-2 linguri. l. de colectare (a se vedea. Rețeta de mai jos) pahar cu apă clocotită timp de 2-3 minute și cereți copilului, luând jgheabul în gură, gura respira.
Taxele de medicamente pot fi cumpărate de la farmacie. Ele trebuie să conțină mama frunze și mama vitregă, patlagina, marsh rozmarin, succesiunea, mușețel, lavandă. În orice combinație și proporții.
Are un ușor efect anestezic și miere și piure de morcov (în raportul 1: 2). Adresați-vă copilul dumneavoastră să-l țineți înainte de înghițire în gură timp de câteva minute.

Imunitatea copilului creste si devine mai puternic, treptat, se apropie de standardele adulților doar pentru 7-8 ani. Mai ales pediatrii deranjante ia în considerare vârsta de 2-5 ani. În acest timp, copiii se îmbolnăvesc de multe ori, în curs de dezvoltare imunitate la anumite boli. Nu este necesar în acest moment să se implice în imunomodulatoare droguri. Dă copilul pentru a acorda! Ca prevenirea este cel mai bun de a folosi un popular și dovedit instrumente de secole.

Despre medicamente:

Aspirina este interzis pentru copiii sub 16 ani, poate, poate duce la leziuni ale creierului grave și a ficatului.

Analgină și nu ar trebui să fie utilizate.

Principalele mijloace recomandate pentru scăderea temperaturii sunt acetaminofen si ibuprofen. Acestea sunt recunoscute ca fiind cele mai sigure și eficiente.

Ibuprofenul poate produce o reducere pronunțată a temperaturii atunci când scade sub 36 de grade.

În cazul în care copilul a avut anterior crize convulsive la temperaturi ridicate, pentru a reduce trebuie sa fie utilizat atunci când cifrele pentru aproximativ 37,5 grade.

Efectul agenților antipiretice sub formă de supozitoare, de obicei, mai mult decât cea a medicamentelor sub formă de suspensii, tablete și așa mai departe. D.

Antipiretice acționează ca un sirop după aproximativ 20 min., Și sub formă de supozitoare în 30-40 min.

Utilizarea de lumânări pentru copii mici, de preferință, t. Pentru a. La copiii de căldura de multe ori vărsături.

Temperatura este redusă atunci când se utilizează antipiretice 1-2 grade (cele 39 la 38 sau de la 38 la 37). Acest lucru este de obicei suficient pentru a ameliora starea copilului, nu încercați să-l bat înapoi la numere normale. Concentrați-vă pe faptul că temperatura nu a depășit 38,5 grade. Împreună cu medicamente, utilizați metode fizice de răcire.

Dacă preparare antipiretic care cuprinde un colorant, aromă și alte astfel de aditiv (siropuri), reacții alergice pot să apară în copil. De aceea, pentru copiii cu alergii este preferabil să se utilizeze sub formă de tablete.

În cazul în care o erupție cutanată, pete, dificultăți de respirație, și te-a deranja nici un simptom, suna imediat medicul dumneavoastră.

Chemați un medic la orice temperatură, care durează mai mult de o zi.

Termometrul cu infraroșu medical pentru măsurarea temperaturii în ureche

140 UAH.

Termometru electronic pentru măsurarea temperaturii corpului prin intermediul canalului auditiv. Principalul avantaj al acestei tehnologii de măsurare în care măsurătoarea durează timp de 1-2 secunde. Asta este, nu va trebui să se dezbrace și să perturbe ureche termometru infraroșu al copilului va măsura temperatura este aproape "zbura" .
Utilizare:

Trăgând urechea externă, introduceți cu grijă vârful senzorului în canalul urechii, apăsați butonul SCAN, eliberați-l. Când auziți semnalul sonor, măsurătoarea este finalizată. Apoi scoate termometrul din ureche. Afișajul va indica temperatura măsurată.
Pentru a re-măsurare, apăsați butonul SCAN și așteptați până când apare afișarea simbolului urechii, apoi repetați pasul 1.
Dezactivarea: termometrul se oprește automat după un minut, dacă nu efectuați nicio acțiune.

Notă: Intervalul de timp între fiecare măsurătoare trebuie să fie de cel puțin 12 secunde, în caz contrar nu veți vedea nicio modificare pe ecranul LCD.

Caietul de sarcini:

Dimensiuni: 11 x 3,5 x 3,5 cm.
Greutate neta: 35g.
Model: ET-100B.
Precizie: ± 0,2 ° C
Interval de masurare: 34,0 C ~ 44,0 C.
Baterii: CR2032H 1 (incluse).
carcasă rezistentă la apă.
Aplicație: măsurarea temperaturii corpului uman prin canalul auditiv (potrivite pentru copii și adulți).
Funcție de memorie stochează cele 10 rezultate cele mai recente.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Un nou monitor de inimă dermicăUn nou monitor de inimă dermică
Oamenii de știință au inventat un dispozitiv care vă permite să atingă vremeaOamenii de știință au inventat un dispozitiv care vă permite să atingă vremea
Cum de a elimina dop sulfuric din ureche?Cum de a elimina dop sulfuric din ureche?
Wishbone este cel mai mic termometru non-contactWishbone este cel mai mic termometru non-contact
Metoda ritmica de contracepțieMetoda ritmica de contracepție
Cum se măsoară temperatura corpului?Cum se măsoară temperatura corpului?
Obstetrica si ginekologiya-Obstetrica si ginekologiya-
Temperatura corpului de copil prematurTemperatura corpului de copil prematur
Diagnosticul temperaturii corpuluiDiagnosticul temperaturii corpului
Temperaturile ridicate in cancerul de stomacTemperaturile ridicate in cancerul de stomac
» » » Termometru măsurare în infraroșu fără contact a temperaturii. Termometru pentru a alege cel mai bun
© 2021 GurusHealthInfo.com