Ceea ce este mai bine să cumpere un copil pat de copil. Care este cel mai bun cărucior pentru nou-nascuti pentru a cumpăra?

La scurt timp înainte de apariția luminii copilului părinții mei o întrebare - "Ceea ce este mai bine să cumpere nou-născut pat de copil?". Cel mai adesea părinții tineri să acorde o atenție la apariția pat de copil și modul în care se încadrează în interior. Și, cel mai adesea înșelat design frumos, părinții plătesc o mulțime de bani, chiar și fără a cerceta din care este făcută.
Ceea ce este mai bine să cumpere un copil pat de copil. Care este cel mai bun cărucior pentru nou-nascuti pentru a cumpăra?

La scurt timp înainte de apariția luminii copilului părinții mei o întrebare - "Ceea ce este mai bine să cumpere nou-născut pat de copil?". Cel mai adesea părinții tineri să acorde atenție aspectului pătuțuri și modul în care se va potrivi în interior. Și, cel mai adesea înșelat design frumos, părinții plătesc o mulțime de bani, chiar și fără a cerceta din care este făcută.

Alegerea unui pat pentru copilul tau mai bine să nu se grăbească, și ghidată doar de criterii cum ar fi de frumusețe necorespunzătoare. Trebuie amintit că prima dată după nașterea unui copil, un pat de copii va fi aproape refugiul numai pentru el. În primul rând, este necesar ca acesta îndeplinește toate cerințele copilului, și numai apoi în interiorul camerei.
Materialul de construcție a patului.
Primul lucru pe care ar trebui să caute în alegerea - este materialul de construcție a patului. Peste tot și în orice moment cele mai bune materiale sunt considerate un lemn natural. Acest eco-friendly, "dyshashy" materialul să fie complet inofensive pentru copil. În plus, este ușor de curățat, și puteți să vă păstrați pătuțul copilul perfect curat cu ușurință. De asemenea, trebuie remarcat faptul că există materiale, cum ar fi polistiren de impact înalt sau din material plastic, care sunt de multe ori punct de vedere vizual imposibil de distins de lemn real. Desigur, producția de astfel de materiale este de dorit să cumpere. Nu vă faceți griji dacă unele dintre paturi nu sunt din lemn - principalul lucru pe care ei nu au fost prea mult. În mod ideal, dacă alegeți, este necesar să se familiarizeze cu certificatele igienice și certificatele de conformitate - a declarat în mod clar în ele ce materiale produse fabricate și modul în care este nociv pentru copil.
patuturi Classic.
Acesta este cel mai popular tip de paturi. Acestea sunt concepute pentru copiii în vârstă de până la trei ani. Aceste pătuțurile sunt o mare varietate de funcționalități diferite - sunt pe roți și pe saboți, și ușor de pe picioare. Cele mai multe modele au un sertar incorporat - ea, pentru comoditate, puteți pune paturile pentru copii sau, de exemplu, copii jucării. Acest lucru crește ușor costul de pat de copil, dar face mai confortabil, că vă salvează de la a fi nevoie să cumpere un dulap in plus sau dulap. Atunci când alegeți, de asemenea, trebuie remarcat faptul că toți producătorii ruși de Cribs să adere la un standard comun - pat 120 x 60 cm, iar producătorii străini pătuțurile nu sunt legate de orice standarde, fie. Cele mai multe paturi au mai multe dispoziții din înălțimea patului - adică, puteți regla manual înălțimea de jos a pat de copil. Unele paturi au perete lateral detașabil - este foarte convenabil atunci când copil deja crescut - el poate urca singur într-un pat de copil. Majoritatea producătorilor de aprovizionare parte a siliconului pat de copil și capace de plastic - aceasta va ajuta la protejarea gingiilor copilului de la un prejudiciu atunci când el va începe erupția dinților.
Cot - leagăn.
În primele zile după naștere, unii copii pot speria un spațiu mare deschis în pat de copil clasic - în aceste cazuri, este mai bine să folosiți un leagăn pat. Ea are cu siguranță unele dezavantaje - numai copii de până la 1 an pot dormi în ea și este probabil ca 3-4 copil luni să crească, și aveți nevoie pentru a cumpăra un pat nou. Dar aceste defecte nu pot fi comparate cu avantajele - majoritatea leagănele echipate cu mânere - adică, ce ai face, puteți pune întotdeauna un leagăn lângă el și copilul va fi întotdeauna supravegheat. Leagane sunt capac detașabil mașină de spălat de sprijin. Acest lucru va ajuta la menținerea curățeniei patului și foarte mult salva timp cu ușurință. Un substitut bun pentru un leagăn poate servi cărucior cu coș detașabil.
Paturi pentru copii - transformatoare.
Cot - transformator este piesa destul de mobilier funcțional. De fapt, acesta este un pat comun, care este combinat cu rafturi, salon de copii sau de masă în schimbare. Prin achiziționarea acestei opțiuni, vă oferă copilului dumneavoastră o excelentă destinație de vacanță, de la naștere până la 6-7 ani. De îndată ce copilul crește, te trage de perete și de a obține un pat, pat de copii sau o canapea confortabilă, precum și un dulap de sine stătătoare, de masă sau raft pentru copii - totul depinde de tine funcționalitatea. De asemenea, trebuie remarcat faptul că unele modele de paturi pe masura ce copilul creste de dormit se poate prelungi. Acest lucru poate fi destul de util.

Video: Ce să cumpere un cărucior, care este cel mai bun cărucior pentru a cumpăra un nou-născut

Paturi pentru copii - pătuțuri.
achiziția Indispensabil pentru traversări frecvente și de călătorie cu copilul. Cele mai multe modele ori și se desfășoară doar o singură mișcare de mână. Când este pliată, patul este un sac de voiaj compact și comod și desfăcu și o zonă de joacă, și un pat confortabil, care va asigura copilul un somn fără griji puternic. De obicei astfel de paturi sunt realizate din materiale care sunt ușor de curățat și șterse. Există mai multe modele diferite - unele dotate cu roți pentru a muta, unele au o funcție de balansare. La alegerea ar trebui să ia în considerare ce caracteristici sunt necesare pentru tine - pentru fiecare funcție suplimentară crește costul de pat de copil.
Asta-i toate regulile de bază de selecție pentru pătuțuri. Acum puteți cumpăra cu încredere un pat de copil, care va fi util și benefic pentru copilul tau.

Care este cel mai bun cărucior pentru nou-nascuti pentru a cumpăra?

Înainte de nașterea copilului meu, am cumpărat în magazin "copil sanatos" transformator de cărucior ieftin. Cu ea și a luat 1,5 ani, celălalt nu a cumpărat scaune cu rotile. Și a ales convertibil pentru că am vrut să cumpere o dată și să uitați. De asemenea, mă gândesc la economii.

Acum știu că transformator cărucior - foarte convenabil și rentabil lucru. Înlocuiți-l poate doar cărucior 2 în 1. Principalul lucru - să știe ce fel de cărucior este cel mai bun pentru a cumpăra un transformator.

Așa că vreau să împărtășesc experiențele lor și să vă spun ce să ia în considerare atunci când cumpără un transformator de cărucior, astfel încât să nu repete greșelile mele.
Care cărucior transformator alege

Predat din greșelile lor, iar acum pot sfătui cum cel mai bine pentru a alege un transformator de cărucior.

Prima condiție pentru transformator de transport - este ușurința în greutate.

transformatoare ambulant se cântărește de la 11 kg la 26 kg. După cum știți, diferența este enormă. Iar atunci când ia în considerare greutatea copilului, îmbrăcăminte, pături, cărucior (cu o greutate de 15 kg), se obține pur și simplu nepripodemnoy. Strollers leagăn nu trebuie să cântărească mai puțin (10 până la 18 kg), astfel încât să puteți cu pace de spirit pentru a trage transformator cărucior ușor, fără a se gândi că cineva cărucior mai ușor ...

Video: Cum de a alege un pat de copil pentru un nou-născut - instrucțiuni video

A doua condiție - este simplu balansoar copilul în cărucior Transformers. De exemplu, am cumpărat un cărucior, care nu a inclus ideea că există copii care au nevoie pentru a pompa, astfel încât au adormit. Amortizoarele au fost izvoare mor-tare. Prin urmare, am o plimbare cu trăsură exclusiv pe peluzele, gropi, avene și orice zonă în care nu există asfalt, înfășurarea pe bulgării de roți de pământ sau zăpadă (în funcție de sezon).

A treia condiție - este roata. Roțile au fost cu anvelope gonflabile. Se spune că aceste roți de transport rândul său, mai moale. Cred că nu știu. Dar ele au devenit o durere de cap pentru mine, aceste anvelope gonflabile pentru că am avut le străpuns de 5 ori (probabil pentru că a mers pe teren de netrecut :). O roată în magazin "copil sanatos" în valoare în 2010 la 500 de ruble. În cele din urmă, sa dovedit neprofitabilă.

Vă sfătuiesc una dintre cele mai simple și mai ieftine Transformers Căruțuri

Acum, cu înălțimea experienței mele din trecut, săpatul pe internet, eu pot sfătui cărucior transformator Geoby c508 (mi-ar cumpăra acest lucru). Dar, după cum am personal un cărucior nu a fost, atunci am putea fi greșit, așa că citiți mai întâi comentarii de pe Internet.

transformator de cărucior ieftine și ușor Geoby C508

Care sunt argumentele pro:

transformator de cărucior ușor - 12 kg
Manevrabilă - roțile din față pivotante
Există o funcție specială de balansare copil atunci când treceți comutatorul sub suportul
Roata nu poate fi înțepat
preț accesibil - de la 5000 până la 7000 de ruble

Care sunt dezavantajele:

Înălțimea nu este mâner reglabil pentru mama sau tata
Diametrul mic al roților (18 cm)

Una dintre cele mai usoare Transformers scaune cu rotile geoby c508

De fapt, există o mare varietate de scaune cu rotile, dar cele două condiții principale pentru transformatoare de scaune cu rotile rar observate, chiar și în cărucioare foarte scumpe. Prima condiție este - transport ușor, al doilea - o ușoară copil balansoar. Și ambele aceste condiții sunt îndeplinite în acest cărucior Transformers Geobi S508. De asemenea, este plăcut preț ieftin al acestui cărucior.

Pătuțuri: Criterii de selecție

Chiar înainte de nașterea copilului, este necesar să se gândească la proiectarea pepinieră sale. Vă recomandăm camera copilului complet Furnish timp de două sau trei luni înainte de naștere. Nu este necesar să asculte vechea credință pe care nu le pot cumpăra lucruri pentru copil pentru viitor. Crede-mă, când se naște copilul nu va avea nici timpul și nici înclinația de a merge la cumpărături pentru cumpărături. Este deosebit de important să cumpere cele mai necesare lucruri, dintre care unul este considerat pătuțuri. În acest articol vom încerca să indice principalele criterii pe care le va face o alegere. Deci, cum de a alege un pătuț pentru copil.

Video: Cum de a alege un cărucior? Care este cel mai bun cumpara?Cel mai important lucru este materialul de fabricație. Desigur, cel mai bun material este din lemn natural. Ferm nu este acceptabil pentru a cumpăra pătuț de plastic. Amintiți-vă că pomul a fost un copac la fel. Poti cumpara un pat de pin moale sau stejar de încredere. În ceea ce privește materialul de pin, acesta poate fi "printuri" Zubikov sau urme de lovituri de la jucării. Pe de altă parte, pin pat de copii mai ieftine. Stejar este lemnul cel mai solid și durabil. Este de remarcat că în consecință prea scump, dar acest pat va servi cu credință de mai mulți ani.

Toate Cribs au barele de protecție de protecție. Ele sunt realizate sub formă de crengi. Rețineți că au fost destul de aproape. Este necesar ca nivelul picioarelor, brațelor sau capului Karapuzikov nu blocată. Este foarte convenabil dacă înălțimea plintei este reglementată. De exemplu, atunci când copilul este doar născut și nu poate fi ridicată, părinții folositoare atunci când reshetochki sunt mici, ceea ce ar fi copilul nu este foarte mare lift. În cazul în care copilul devine mai în vârstă și începe să arate o capacitate de sărituri fantastic, inventivitatea și să ofere înregistrări pentru a fi indexată, în picioare pentru a ridica nivelul reshetochek de mai sus.

Partea de jos a pat de copil poate fi solid sau reechek. Este mai bine să opteze pentru o zi reechnyh. Cu acesta, puteți usca salteaua în sine și în partea de jos a pat de copil. În ceea ce privește proiectarea, atunci există un zbor complet de imaginația ta. Puteți alege ceva simplu, stil clasic, sau, invers, opțiunea de joc distractiv.

Alegerea unui highchair

Pat highchair - ceva necesar și util. Copilul învață să stea ca un adult, de a folosi instrumente. În plus față de cină pentru o masă specială este mult mai convenabil decât pe poala mamei sale. Printre diferitele modele de scaune fiecare părinte, luând în considerare toate argumentele pro și contra, vor găsi propria lui.

Scaun multifuncțional combină mai multe dispozitive - scaun, balansoare, scaun balansoar și leagăn. Datorita inserarii anatomice, un astfel de model este potrivit chiar si pentru copii foarte mici. Scaun înalt este ușor de ori, ocupă puțin spațiu, ușor de transportat. Dezavantajul este un preț destul de ridicat.

Scaun-transformator este folosit pentru alimentarea și, dacă este demontat, acesta poate fi doar un scaun cu o masă. De obicei, astfel de modele sunt realizate din plastic, scaunul este dotat cu o centură de siguranță pot fi spălate pânză obligatorii. Astfel de scaune sunt proiectate pentru copii sub vârsta de șase luni, la 3-5 ani. Cu toate acestea, scaune trasformery destul de masiv și grele, au colțuri ascuțite și scaun tare, poziția spătarului care nu este reglementată.

scaune compacte sunt împărțite în 2 tipuri - scaune înalte, boostere, care sunt atașate la un scaun pentru adulți, și scaune, pe lângă blatul mesei. Boostere sunt realizate din material plastic, cu balamale - plastic și țesături. Aceste modele sunt solutia perfecta pentru proprietarii de bucătării mici. Dar există, de asemenea, minusuri - în aceste scaune nu au suporturi pentru picioare, spătarul nu cotiere reglabile inconfortabil. Atașați scaunul nu poate articulat la fiecare masă.

Cea mai obișnuită opțiune - un tabel de scaun. Fabricat din scaune metalice ușoare din plastic sau, tabele. De multe ori, acestea sunt echipate cu roți, permițând muta ușor masa, scaunul este acoperit în tesatura hidrofuge, dublu blat de lucru cu un strat superior detașabil. Printre deficiențele pot fi identificate în picioare largi - scaunul devine stabil, dar este nevoie de o mulțime de spațiu. Un alt neajuns tesatura -kleenchataya nu respira din cauza ceea ce copilul transpiră.

Cel mai important lucru să ia în considerare atunci când aleg un scaun - este înapoi și scaun. Unghiul din spate nu trebuie să fie drepte, iar scaunul nu ar trebui să fie prea moale - totul doare coloanei vertebrale, flancat de un copil imatur.

Pentru copiii foarte mici trebuie să rămână într-un scaun în diferite poziții - Asezat, Închinându, minciuna.

Nu mai puțin importante sunt centurile de siguranță - este mai bine să aleagă cinci puncte, în care picioarele copilului sunt fixate și curele, te îmbraci ca un rucsac pe umeri.

Tabelul de sus trebuie ajustate în adâncime și înălțime. model foarte confortabil pe care este posibil să se elimine peste și pentru a muta copilul la o masă comună. Marginile blatului, echipate cu bare de protecție, alimente sau jucării nu sunt umflate cad pe podea.

Footboard Prezența oferă picioare de sprijin ale copilului, este important pentru formarea de postura corectă. Cele mai multe modele au un separator de curea pentru picioare. În cazul în care copilul are un ton crescut în picioare, ajută mușchii să se relaxeze.

Indiferent de scaun pe care o alegeți, amintiți-vă că acesta este destinat în primul rând pentru hrănire. În cazul în care un copil este deja crawling, nu-l poate lăsa pe scaun pentru o lungă perioadă de timp. libertate și activitate restricții au un impact negativ asupra stării sale psiho-emoțională.

Salteaua în pătuțul copilului - consiliere cu privire la alegerea

Să începem cu alegerea saltelei in patutul pentru un nou-născut.

Video: Cum de a alege un pătuț copil

In primele luni de viata copilul petrece mult timp culcat, de aceea este foarte important să se echipeze în mod corespunzător un copil pat. Pe cât de relaxat și confortabil de dormit pentru copii depinde de starea lui de sănătate, precum și pacea și starea de spirit a părinților săi. Dar nu este important numai pentru confortul copilului, este necesar să se asigure poziția corectă a coloanei vertebrale a copilului in timpul somnului. Ortopedie pediatrica recomanda pentru a alege pentru micile saltele mai rigide. Este suprafața netedă, destul de rigidă a saltelei va ajuta pentru a forma coloana vertebrala copil și va evita problemele viitoare, cum ar fi scolioza si alte boli ale sistemului musculo-scheletice. Un alt criteriu important pentru alegerea unei saltele în pat este ecologic materiale prietenoase și hipoalergenice din care este făcut. Materialul de umplutură pentru o saltea pătuț poate servi ca fibre de nucă de cocos, latex natural și o combinație a acestor materiale.

atelier Compania Yekaterinoslavskie mobilier a dezvoltat o serie de saltele pentru copii de la naștere până la patru ani. Această serie este numit Baby Comfort și în prezent este format din patru modele. Toate saltelele Seria Baby, Comfort îndeplinesc criteriile de bază pentru selectarea unui saltea într-un copil pat de copil. saltele Seria Pat Comfort au un efect ortopedică ridicat, și să contribuie astfel la prevenirea bolilor coloanei vertebrale și de a ajuta pentru a forma o postura corecta. În plus, aceste saltele sunt realizate din materiale naturale, care sunt ecologice și nu provoacă alergii. Astfel, copiii Cocos Comfort saltea într-un pat format din straturi de fibre de nucă de cocos și lenjerie naturale, saltea Latex Lux latex perforat cuprinde natural si Latex Comfort saltea cuprinde un strat de nucă de cocos, pe de o parte și de cealaltă latex. Datorită acestui fapt, o saltea poate fi folosit de nucă de cocos partid mai dure înainte de anul copilului, și după un an pentru a rândul său, la mai moale parte, latex. Fiecare serie Pat Comfort saltea plasat într-un capac detașabil, care este rezistent la apă și ușor de spălat la 30 de grade.

atelier de companie Yekaterinoslavskie mobilier recomandă alegerea unei saltele in patutul unui copil nou-născut într-o serie de copii Comfort.

Ca un copil creste, el devine tot mai active în același timp, continuă să formeze sistemul osos și a sistemului musculo-scheletice, care crește sarcina. La vârsta preșcolară și școlară, este, de asemenea, foarte importantă pentru a preveni dezvoltarea unor boli ale coloanei vertebrale, astfel încât echipamentul de locuri de dormit și elevul preșcolar ar trebui să fie abordată în mod responsabil. Ortopedichnost saltele pentru copii de la patru ani, oferă un bloc bun de primăvară Bonnel și de buzunar de primăvară, împreună cu fibre de nucă de cocos, in naturale, moderne și de înaltă calitate de umplere Naturfoam. Pentru copiii mai mari este, de asemenea, foarte importante materiale pentru saltele ecologice si hipoalergenice.

Având în vedere toate aceste criterii, compania atelierul Yekaterinoslavskie mobilier a creat o serie de saltele Active Baby. Saltelele active pentru copii sunt proiectate special pentru prevenirea bolilor sistemului musculo-scheletic coloanei vertebrale și a copiilor. Aceste saltele nu sunt doar convenabil, confortabil și plăcut, dar, de asemenea, au un efect ortopedică ridicat, și astfel asigură formarea corectă a postura a copilului în momentul în care acesta este activ în creștere și în curs de dezvoltare. Recomandat pentru copii de vârstă preșcolară și școlară pentru a alege o saltea într-o serie de active pentru copii.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Copiii cu nevoi specialeCopiii cu nevoi speciale
Controlul și indulgență la seducing copilului deliciosControlul și indulgență la seducing copilului delicios
Timpul petrecut cu copilul tauTimpul petrecut cu copilul tau
Dă copilul să plângă la culcareDă copilul să plângă la culcare
Metode de studiu de auz la nou-nascutiMetode de studiu de auz la nou-nascuti
Părinții care lucreazăPărinții care lucrează
Vin în contact cu fructeVin în contact cu fructe
În America, un copil-erouÎn America, un copil-erou
ADHD la copii tulburare cu deficit de atentie si tratamentul acesteiaADHD la copii tulburare cu deficit de atentie si tratamentul acesteia
În cazul în care un copil nou-născut să doarmă?În cazul în care un copil nou-născut să doarmă?
» » » Ceea ce este mai bine să cumpere un copil pat de copil. Care este cel mai bun cărucior pentru nou-nascuti pentru a cumpăra?
© 2021 GurusHealthInfo.com