În mod ideal, desigur, cumpara lapte rustic plin & ldquo; de la vacă & rdquo; - Nimic, tipul ... dar nu toată lumea are această oportunitate.

Pune întrebarea, ce să se hrănească copilul când a fost nevoie de hrănire complementare. Unele mame sunt de părere că necesitatea de a da copiilor lor ceea ce a fost dat la ei ca un copil - crema de grâu, alții lapte de vacă sau de capră, etc. cumpara numai produse alimentare speciale pentru copii ...
În mod ideal, desigur, cumpara lapte rustic plin „de la vacă“ - acum, perechea ... Dar nu toată lumea are această oportunitate.

Ce fel de lapte pentru copii sub un an utila? Să recunoaștem.
Am încercat să se hrănească copilul cu sat naturale produse - legume, fructe și carne. Dar când a venit la lapte, am început să mă întreb dacă copilul meu este necesar laptele de vacă rustic lui. intuiția mea mi-a spus că este mai bine să cumpere un lapte special pentru copii. I-am cumpărat lapte praf Nestle companie. Există mai multe vitamine, minerale si alergeni. este foarte plăcut să Makar. În plus, el a încetat să mai întuneca dinții, ca și în laptele bogat în calciu. Am copt chiar brioșă pentru el în acest lapte.


Dar aici ne-am dus pentru o vacanță la bunica ei în sat, și nu sa întâmplat poveste foarte amuzantă. Toți bunicii, mătușile și unchii la reciproc strigând că este necesar să se hrănească fiertura copilul pe lapte de vacă, atunci nu va fi atât de subțire ca a mea. Nu știu cum am fost de acord cu acest lucru. Așa că am fiert terci și a dat Makar. El nu-i plăcea, el a mâncat doar câteva lingurițe de (slavă Domnului!). Dar nu numai în seara copilul a avut toate simptomele de otrăvire. Makar toate scos, el era palid și slab, chiar nu a putut sta, se întindă pe umărul meu. Apoi, el a început indigestie și respirația urât mirositoare a fost acetonă. Am început să-i dea picături Fenistil și numai laptele matern. Acest lucru a continuat timp de 5 zile, copil N-am vrut să mănânce nimic până când organismul nu este adus complet alergen. De atunci, am zareklas hrăni laptele de vaca copilul din sat.

Acest lucru ne ajuta bunica
Acest lucru ne ajuta bunica
Dar paradoxul, am mancat apoi un terci din faina de tone și totul a fost bine. Ma gandesc la povestea pentru un timp, am ajuns la concluzia că toate produsele din lapte aceeași vacă este foarte dificil pentru un copil al corpului și poate provoca daune mari la nivelul tractului gastro-intestinal. De aceea, mă folosesc și recomand tuturor mamelor să cumpere un lapte special pentru copii, care nu numai că nu provoacă alergii la copil, dar, de asemenea, umple corpul său are nevoie de vitamine.
Unchiul a învățat să cânte la chitară
Unchiul a învățat să cânte la chitară

Ce fel de lapte este cel mai bine pentru a cumpăra?

În mod ideal, desigur, cumpara lapte rustic plin „de la vacă“ - acum, perechea ... Dar nu toată lumea are această oportunitate.

În plus, bea lapte proaspăt „de la vacă“ bine umed, numai atunci când sunt încrezători în starea de sănătate a vacilor, mulsul curat, ambalajul pentru transport, etc. (Verificați dacă informațiile se agită la sfârșitul articolului). În alte cazuri, chiar și în prezența unor resturi inutile de hârtie cum ar fi lapte crud Concluzie igienică este mai bine să fiarbă, în caz contrar se poate prinde boli grave, cum ar fi salmonella, bruceloza, să nu mai vorbim de unele tulburări gastro-intestinale.

Dar aceasta este doar o rezervare pentru cei mai norocoși care cumpără acum neporoshkovoe lapte crud. Cei mai mulți dintre noi nu sunt amenințate, deoarece Noi de multe ori bea lapte de la toate uciși, în care nimic nu vii, dar încă mașină de muls, de exemplu, amestecat cu puroi și sânge (din cauza mamitelor).

Prin urmare, considerăm că cele două opțiuni pe care le bem de obicei.
Pasteurizate sau sterilizați - care este mai bine?!

Deci, în magazine, noi oferim, de obicei, două opțiuni:

1. Laptele pasteurizat (durata de depozitare - timp de mai multe zile, de multe ori vândute în pachete moi - mai puțin în stare solidă)

2. ultra-pasteurizat sau UHT (termen de valabilitate - la fel de mult ca șase luni, de multe ori vândute în pachete de solide, deși uneori moale).

Deci, pentru cei care nu pot cumpăra lapte rustic de calitate, este mai bine să cumpere lapte pasteurizat (nu UHT, tine minte).Vitaminele din ea este mai mult în comparație cu sterilizate, nutrienți și bacterii - este de asemenea mai mare. În același sterilizat a ucis aproape totul! Da, poate fi încă adăugat un conservant pentru depozitarea pe termen lung.
Apoi, citiți cu atenție, și că un singur cuvânt, nu este înțeles, atunci aceasta duce la lupte cu producătorul pe o mătură și un sucitor. Stânga într-un lapte cald, nefiert pasteurizat pentru 2-3 zile sours și se transformă într-un acru-Samokvasov - uneori delicioase, uneori, deși - fără gust Rânced, dar încă, - iaurt, lapte nu rânced. Ce înseamnă acest lucru? Faptul că ați cumpărat lapte pasteurizat încă mai au o dezbatere lungă de bacterii de acid lactic (vezi. Rezervat în continuare importante). Un lapte sterilizat în căldură, probabil, doar putred, descompus, pentru că există bacterii producătoare de acid lactic distruse complet.
Aici, luați în considerare următoarele:
1. Acest lucru nu este un sfat pentru a face iaurt de casă, este doar o modalitate de a verifica dacă există o viață pentru a stoca laptele matern - și nu este foarte fiabil. Uneori, lapte rustic autentic poate, de asemenea, (în cazul în care nu se adaugă demaror acid lactic), pentru o lungă perioadă de timp să nu se transforme acru în căldură - se întâmplă în acele cazuri în care totul este doilos foarte curat, licărea și gata. Și poate deveni chiar amar peste acest moment - grăsimea nu este în așteptare ...
2. coagulat homepage încă face în mod fiabil încălzirea laptelui (crud sau pasteurizat) la 40 de grade, și apoi adaosul de dospeala - de exemplu, o pereche de linguri trăiesc iaurt sau smântână. Cu capac de lapte cald pastreaza cel puțin pentru câteva ore. După 8 ore, iaurtul este gata.
3. Dacă cumperi lapte pasteurizat, acesta, spre deosebire brut nu este necesar să fiarbă: astfel încât să salvați un pic mai mult decât vitamine și minerale (și pasteurizarea patogeni a fost deja adoptată în fabrică). Dar nu este la fel de punct important - este posibil să fiarbă. În orice caz, este recomandabil să se încălzească înainte de a bea, deoarece laptele este mai util să se bea cald - rece nu este de dorit, este mai puțin digerabil.
Pentru copiii mici (și pentru noi adulți) laptele pasteurizat este mai bun decât sterilizat sau UHT. Din laptele sterilizat în multe copii alergice, o erupție cutanată și descuamarea, etc.

Este util să fie lapte de capră? Și cui?

Datorită conținutului ridicat de nutrienți din lapte de capră prezinta persoane:

o tulburare de ritm cardiac și disfuncția sistemului cardiovascular;
necesitatea de corectare a sistemului nervos;
cu tulburări ale aparatului locomotor;
care suferă de intoleranță la proteinele din lapte și deficit de lactază de vacă;
disfunctii ale tractului gastrointestinal;
cu tulburări ale analizatorului vizual;
în scopuri preventive și curative în boli de piele, hepatita, rahitism, anemie și diferite tipuri de febra de fân.

De asemenea, în absența sau lipsa de lapte matern - lapte de capra prezinta copii mici.
Beneficiile laptelui de capră - o inconstanță constantă?

Dovezile științifice arată că compoziția laptelui de capră este inerentă variază în funcție de condițiile meteorologice, zona climatică, puterea în sine de capră și de vârsta ei. Dar aceasta nu înseamnă că beneficiile de lapte de capră este discutabilă? Deloc! Și ori de câte ori a trăit capra, nici, ea alege întotdeauna numai alimentele cele mai nutritive, un aliment de plante valoroase. În plus, caprele se îmbolnăvesc foarte des, și, prin urmare, consumul de lapte crud este în siguranță.

Și, în sfârșit, dacă se întâmplă pentru a prinde bronșită, atribuiți-te kozoterapiyu. Este util să fie lapte de capră cu bronșită? Fără îndoială! Pentru a face acest lucru, avem nevoie doar de a lua o poțiune de vindecare înainte de a merge la culcare. În 1 cana de lapte adus la fierbere se adaugă la o linguriță de miere, grăsime bursuc, sau de capră. Toate acestea este beat in inghitituri mici, iar tu du-te sub pătură caldă până dimineața. Și în dimineața - o nouă zi și o nouă stare de spirit, care este sigur de a fi mai bun decât ieri!

Se determină mărimea porțiunii

În ciuda faptului că lipsa de calciu in dieta copiilor - mai mult decât o problemă comună abundenței sale, dar la desen meniul copiilor ar trebui să adere la principiul „înseamnă de aur“. Dar cum să se determine în mod corect rata zilnică de lapte și lapte produse, necesară pentru a satura organismul cu calciu copilul tau?

Deci, vom încerca să rezolve cât de mult lapte nevoie copilul tau. Sugarii până la 3 ani este necesară la 600 ml de lapte și produse lactate pe zi (inclusiv cereale lactate), copiii mai mari (3 la 7 ani) - aproximativ 500 ml (inclusiv naturale iaurt, produse lactate).

Prea dus ca laptele nu este: nu uitați că, deși laptele și produsul lichid, mai degrabă se referă la produsele alimentare, care nu putea stinge setea băuturile lor. De multe ori părinții, motivat de cele mai bune intenții, ea este literalmente „sigilat“ lapte pentru copii - ca urmare a unui copil bine hrănit (lapte este foarte nutritiv) refuză fructe, cereale sau salata de legume.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
De ce formula de lapte, mai degrabă decât laptele de vacă?De ce formula de lapte, mai degrabă decât laptele de vacă?
Laptele matern si formula pentru sugariLaptele matern si formula pentru sugari
Compoziția laptelui uman. cresterea si dezvoltarea fatuluiCompoziția laptelui uman. cresterea si dezvoltarea fatului
Alăptarea copiilor. 3,5-5,5 luniAlăptarea copiilor. 3,5-5,5 luni
Ceea ce este în laptele maternCeea ce este în laptele matern
Amestecat hrănire un copil nou-născut (alăptare și sticlă)Amestecat hrănire un copil nou-născut (alăptare și sticlă)
Cum să se hrănească suficient copilulCum să se hrănească suficient copilul
Alimentare de la distanță cu laptele matern a devenit posibilAlimentare de la distanță cu laptele matern a devenit posibil
A treia etapă a înțărcare copilului: 9-12 luniA treia etapă a înțărcare copilului: 9-12 luni
Cum de a evita alergii la copiiCum de a evita alergii la copii
» » » În mod ideal, desigur, cumpara lapte rustic plin & ldquo; de la vacă & rdquo; - Nimic, tipul ... dar nu toată lumea are această oportunitate.
© 2021 GurusHealthInfo.com