Ochi roșii după naștere. Înroșirea ochiului după naștere Sfaturi

După odihnă puțin după proceduri de naștere, o mamă tânără vrea să se pună în ordine. Și primul lucru pe care se execută la oglindă, arată ... și vede ceva roșu, ca un străin. Ce sa întâmplat? Ochii roșii și fața lui o mulțime de puncte maronii, ca o mama a participat, ieri, într-o luptă mare ...
Ochi roșii după naștere. Inrosirea ochilor după naștere - Sfaturi

Toată lumea știe că nașterea copilului este precedată, de regulă, durerile nașterii. End încercări de livrare, în care mama de obicei, tipete si incordare. Amintiți-vă, plânge mama mea ia puterea și crește suferința copilului.

încercări incorecte de a face ineficiente și prelungită perioada a copilului canalul de nastere. Direcționată eforturile lor herculeană „nu merg acolo,“ mama la fel, ține copilul în sine. încercări incorecte nu numai că nu a promova copilul, dar, de asemenea, preveni.

Să vedem cum încercări incorecte sunt luate. Motivul principal al încercări incorecte într-o poziție foarte nefericită, care este utilizat în țara noastră pentru desfășurarea perioadei de rulment în jos.
Poziția, culcat pe spate, cu său picioare Ea nu permite organismului să determine în mod fiabil în cazul în care „de jos“ lui, așa ceva și trebuie să ridice capul și umerii pentru a obține un pic Orient. În această poziție, canalul de naștere al femeii la 45 de grade în sus. În acest caz, în primul rând, copilul alpinism dintr-un înghesuit, avem mai multe și târî în sus. În al doilea rând, presiunea capul copilului asupra nervilor mamelor planseului pelvin este insuficientă, și, de fapt provoacă ejector reflex reduce abdominale și diafragmă, care sunt numite încercări zadarnice.

A ochii roșii după naștere Se pare că, din cauza încercări incorecte în a doua etapă a muncii. Dacă o femeie este în acest moment ține respirația, presiunea în vasele de sânge ale capului se ridică brusc, ceea ce duce la ruptura lor. Prin urmare, se înroșește ochii, și, în plus, se pot forma cercurile intunecate de sub ele.

Cum pentru a ajuta la restabilirea ochii albi vechi și a scăpa de roșeață? La urma urmei, în ciuda faptului că știi cum să picteze ochi și ascunde defecte minore cosmetice, acest lucru nu va funcționa aici.

Decizia cea mai corectă în cazul cu ochii roșii după naștere trebuie să aștepte. Dar nu vă faceți griji, nu este o lungă perioadă de timp, după numai 1 sau 2 săptămâni totul va trece de la sine. Dar vă poate ajuta un pic pentru a accelera procesul de vindecare. În acest scop, comprese reci sunt adecvate. Acestea sunt aplicate la ochi și a avut loc timp de 10 minute. Această procedură se repetă de 2-3 ori pe zi. Acest lucru va comprima un efect calmant, și ar fi benefică pentru o recuperare mai rapidă. Hemoragiile pe fata prea va trece după 1-2 săptămâni.

Inrosirea ochilor după naștere - Sfaturi

Și asta e ceea ce ai experimentat un proces de naștere dificilă, asigurându-vă că totul este în regulă cu copilul, a avut o odihnă, iar acum puteți lua un favorit câteva ore. Iei oglindă, și de acolo pe tine arata suptă femeie cu o față umflată, pielea poroasă și ochii roșii. Nu este necesar să disperare, acesta este un proces absolut natural, in timp, totul revine la normal. Acum, hai sa vorbim despre ochii tăi.

Ochi roșii după naștere

Pentru ochi roșii a trecut, trebuie doar să așteptați

În primul rând uita în oglindă după livrare este puțin probabil să vă conducă în extaz, ci mai degrabă contrariul. Dar nu fi prea pretentios pentru ei înșiși. Ai văzut aspectul de sportivi, tocmai eliberat din sala de sport? față roșie, organismele transpirate - toate consecințele stresului fizic sever asupra organismului. O muncă - este sarcina uneori mai puternice decât orice formare, nu numai fizic, ci și emoțional. Deci, calmează și se permite să fie de așa natură, ceea ce ai acum.
De ce izbucni capilare

Motivul constă în capilare sparte încercări zadarnice greșite la naștere. Dacă o femeie este în acest moment ține respirația, apoi în toate vasele de presiunea capului crește brusc, ceea ce duce la lacrimi. Mai mult decât atât, pentru același motiv, după naștere pot apărea cercurile intunecate de sub ochi.

Ce să fac?
După naștere, nu sunt necesare picături

Unguentele și picături în astfel de cazuri nu se aplică

Cum să facă față cu capilare sparte și să se întoarcă de obicei alb, și sănătos ochi cautati?

Este simplu. Pentru a efectului de ochi roșii după nașterea a avut loc, trebuie să așteptați. Faptul că nici un unguent și picături în astfel de cazuri nu se aplică, deoarece cauza problemei - supra-tensiune, și nu poate fi vindecat, se poate evita numai. Prin urmare, nu vă faceți griji, roșeața va veni natural timp de până la două săptămâni.

În cazul în care, cu toate acestea, pe care doriți să accelereze acest proces, folosiți comprese reci. Cele mai bune lor de a impune până la trei ori pe zi, nu mai mult de 10 minute. Puteți folosi, de asemenea, acest lucru pentru un bulion de mușețel refrigerată. Aceeași procedură va contribui la accelerarea alinierii unui ten.

Nu vă fie teamă de schimbări naturale în organism după naștere, mai degrabă, este necesar ca ele să fie gata mental și fizic.

Naștere - recuperare după naștere

Recuperarea după nașterea copilului - o anumită perioadă în viața unei femei, ea are propriile sale caracteristici, și rămâne în memorie, de regulă, nu cele mai bune amintiri. Cu toate acestea, recuperarea de la naștere poate trece mai ușor și mai repede dacă știi ce se va întâmpla în această perioadă și cum să depășească problemele care pot apărea. Desigur, pentru cele 9 luni de sarcina organismul suferă schimbări semnificative, și se așteaptă ca acestea să dispară imediat după naștere, nu este necesară.

Este important să ne amintim că restaurarea - este un proces gradual, numărătoarea inversă a ceea ce a fost organism de pre-sarcina. Întregul proces de recuperare poate fi împărțit în următoarele etape:

1. Primele 2 ore după naștere

În acest moment, înainte de a fi transferat la secția post-natale, femeia este întotdeauna sub supraveghere medicală, deoarece este în acest moment este posibil pentru a detecta complicații, cum ar fi hemoragii, creșterea presiunii sau a temperaturii corpului. În această etapă examinarea obligatorie a uterului cu un masaj, dacă este necesar. După unele proceduri sunt efectuate sub supravegherea unui medic, vine la culcare - aproximativ 6-8 ore după naștere.

În această perioadă pot fi simptome, cum ar fi febra din cauza deshidratare, febră, sete, oboseală severă de travaliu prelungit, cezariana - durere la locul comun și amorțeală în zona.

2. Primele câteva zile după naștere

Atenția medicilor slăbește treptat, și o mamă tânără la stânga la propriile dispozitive. Cu toate acestea, dacă vă simțiți că îmbunătățește vizualizarea în oglindă oferă o mică plăcere. Datorită nașterii pot apărea modificări semnificative în aparență: ochi roșii din cauza vaselor de sânge și puncte maronii fisurate pe fața lui, cum ar fi o aluniță - nu cel mai neplăcut dintre ele.

După livrare pot apărea în dureri musculare organism, crampe dureri abdominale, care se va intensifica în timpul alăptării. Acestea din urmă se datorează contracții uterine postpartum. Desigur, există o durere în perineu, care poate fi conectat cu discontinuități, și indiferent de ele. In zona pieptului se arcuiesc durere, dar laptele apare numai 2-3 zile, iar în primele zile alocate colostru - un lichid gălbui gros. Toate acestea - un fenomen normal, care au loc în fiecare femeie și poate fi atât de grave și imperceptibil la toate, în funcție de caracteristicile individuale ale organismului.

În această perioadă, există o vindecare activă, astfel încât pot exista multe limitări - de exemplu, nu este permis să se așeze din cauza riscului de articulații pauze, precum și în termen de 7-10 zile, asistente medicale efectuează controale periodice pentru a monitoriza procesul de recuperare după livrare în fiecare etapă.

Cesarean complică această perioadă că prima zi după intervenția chirurgicală a permis să bea numai apă și suc de lămâie. Cu toate acestea, în a doua zi dupa cezariana deja transferat la secția post-natale, în cazul în care o mamă tânără poate începe imediat să ducă un stil de viață relativ activ, inclusiv alăptării.

3. Primul săptămâni după naștere

Primele săptămâni după naștere, femeia încă se simte durere: de exemplu, dureri în piept, mai ales la ora mesei. De asemenea, izolarea continuă - ele pot dura de la două până la șase săptămâni. Pentru cusături după epiziotomie este necesar să fie monitorizată îndeaproape, în special în timpul tratamentului cu un duș.

Dupa operatie cezariana sectiunea Nurse procese de zi cu zi antiseptice cusătură. Formele dermică cicatrice numai o săptămână după operație, devine posibil să se ia în condiții de siguranță un duș fără a deranja cusătură. În absența complicațiilor de descărcare are loc 7-10 zile după naștere, dar de ceva timp după aceea, femeia se recomandă să se abțină de la pantele din cauza cicatricei.

Comparativ cu persoane fizice, pot deveni disconfort psihic mult mai puternic. Acesta este - un proces pur individuală, se pare deloc și depinde de mulți factori. Cu toate acestea, atunci când recuperarea de la naștere devine destul de comună depresie postpartum.

Principalul lucru de reținut, inițial a fost - în regulă. Femeia are o mare responsabilitate cade decât după nașterea copilului în timpul sarcinii. Genurile golești corpul său, și după ce începe producția a crescut de hormoni, care, în total, duce la o perioadă de instabilitate mentală. După euforia în prima săptămână de sarcină de multe ori vine apatie, oboseală, și frustrarea față de lipsa acelorași emoții puternice față de copil. Acesta este - rezultatul stabilizarea nivelurilor hormonale, motiv pentru care noi mamele sunt sfătuiți să meargă mai mult, să se relaxeze, să se concentreze doar pe emoții pozitive și să sprijine recuperarea după naștere naturală a organismului produse.

Osteopatie pentru recuperarea rapidă după naștere

Viteza de recuperare de la naștere și ajută osteopatie. Mulți sunt de cotitură pentru noi ca osteopatie nu a putut fi mai bine, mai eficient și mai sigur restabilește sănătatea unei femei după naștere, fără a recurge la medicamente discutabile și medicamente.

1. cicatricile dupa cezariana. În ciuda faptului că ginecologi sunt sfătuiți să facă o cezariana numai în cazuri extreme, consecințele pot fi și trebuie să fie corectate cu ajutorul osteopatie. Dacă cicatrice rămase supărătoare - nu este normal, se poate perturba funcționarea tuturor sistemelor organismului, care este motivul pentru care aveți nevoie pentru a elimina cicatricile tehnicile osteopatice, fără durere și tablete.

2. osteopatie accelerează semnificativ regenerarea organismului după sarcină, inclusiv procesele naturale de regenerare (sistem serdtsechno-vascular și endocrin, organe urogenitale, tractul digestiv și altele);

4. Elimină venele varicoase, fara o interventie chirurgicala, prin care acționează asupra sistemului circulator;

5. Restabilește postura, reduce tensiunea la nivelul coloanei vertebrale și ameliorează durerea cronică în spate în timpul recuperării postpartum.

Cum de a împinge în timpul de livrare

Pentru a da naștere pentru prima dată, este dificil și înfricoșător, deci cred că mamele viitoare. "Aici moașa mi-a cerut să facă un efort, dar eu nu știu cum să o facă." Ce trebuie să știți despre ce este de dorit și încercări zadarnice de a învăța în avans.

Foarte util în timpul sarcină participa la cursuri pentru femeile insarcinate. Vă va spune în detaliu modul de a dezvolta copilul când este naștere, ce să facă și cum să vă ajute.

Desigur, știi că copil Acesta trece prin canalul de nastere. Dar această cale nu este ușor. La urma urmei, capul copilului se adaptează treptat la dimensiunea bazinului și femeile transformă treptat se adaptează la trecerea îngustă și inegală. Pentru a putea configura capul și să ia forma dorită, de culoare articulațiilor disponibile și arcuri, care vă permite să comprimați capului, fără a provoca daune la creier.

Nașterile apar doar în momentul în care col uterin pe deplin pregătit pentru acest proces, cât mai mult posibil, atunci când este deschis, acesta încearcă să înceapă. Acum trebuie să ajute copilul și mai strâns. Dar cum? Cel mai important - nici o panică. Corpul tau te va ajuta. În timpul încercărilor de a primi o dorință de a împinge involuntar. Procesul reflex, în timpul căreia există o reducere uter, mușchii abdominali și diafragmă.

Dar nu te și copilul rănit?

Dacă da frâu liber femeii, ea cu siguranță, poate da naștere la sine, și fără ajutorul unei moașe, dar în cazul în care panica a izbucnit în proces, consecințele ar putea fi foarte neplăcut. Cel mai important lucru în timpul încercărilor de a asculta sfatul unui medic și o moașă. Ei trebuie să controleze generațiile voastre.

Dacă o femeie va împinge în mod aleatoriu, capul copilului se va face mișcări înainte și înapoi prin canalul de nastere. Vă puteți imagina ce un copil atunci când capul, frecarea în pasaj îngust, inegale. Aici și aproape de trauma nașterii. Înainte de a face acest lucru, cred că, după toate aceste 15-30 de minute de încercări pot afecta sănătatea și viața, în general, în viitorul copil.

Se întâmplă că la momentul critic atunci când capul a fost tăiat, femeia refuză să împingă mai departe, spunând că era obosit și forțe mai lungi. Și acum cred că el simte copilul, sa născut pe cap, au umerii stânga, corpul copilului presează strâns cordonul ombilical in canalul de nastere, iar sângele nu curge aproape în acest moment, în copilul corpului, și fără ea nu există oxigen. Care ar putea fi rezultatul într-un astfel de caz. Cel mai bun caz, va fi o hipoxie fetală acută ...

Când este timpul să facă un efort?

Dacă sunteți noi generații, corpul dumneavoastră vă va spune când „este timpul.“ Imediat înainte de meciul ca încercările zadarnice să se calmeze. Există o dorință puternică de a mai stricte „pentru a merge într-o mai mult“ și care încearcă să ia întreaga luptă. Există o dorință de a lua o poziție verticală și aplece înainte - această situație contribuie la poziția cea mai optimă a fătului și pentru a reduce riscul de fracturi.

erori majore în timpul tentativelor

Nu este nevoie să pretinzi că tuzhites și care au puterea de a face un efort în fața unor astfel de eforturi nu vor ajuta la ieșirea copilului, dar duce doar la faptul că capilarelor de pe față și în ochii lui izbucni și a doua zi va trebui să-l puneți blând, încrețită față.

Nu este nevoie să facă un efort, dacă nu există încercări. Tu pierzi doar puterea ta și nu va fi în măsură să pe deplin mai stricte în timp. Ascultați dorințele corpului și nu uitați să asculte moașa, pentru că toate sfaturile ei concentrat doar asupra a ceea ce ar fi fost generațiile voastre, ca mai sigur și mai rapid.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
În ce poziție pentru a da naștereÎn ce poziție pentru a da naștere
Prima perioadă (lupta)Prima perioadă (lupta)
Acțiuni în sala de livrare dupa o nastere vaginala normalaAcțiuni în sala de livrare dupa o nastere vaginala normala
Rolul papei în timpul nașterii, ceea ce este? Ce tata în spital?Rolul papei în timpul nașterii, ceea ce este? Ce tata în spital?
Nutriție și igienă în timpul nașteriiNutriție și igienă în timpul nașterii
Planul de nasterePlanul de nastere
Cele mai probabile riscurile de apă nașteriiCele mai probabile riscurile de apă nașterii
Copilul refuză să iasă? Cum de a ajuta la o mamă și copil?Copilul refuză să iasă? Cum de a ajuta la o mamă și copil?
Probleme praevia fatProbleme praevia fat
Familie la naștereFamilie la naștere
» » » Ochi roșii după naștere. Înroșirea ochiului după naștere Sfaturi
© 2021 GurusHealthInfo.com