Cât de mulți sunt în spital după ce a dat naștere?Video: naștere. perioade de livrare. dezvăluirea completă. tentativele de pornire

Pentru prima dată, pentru a lua mâinile copil, a se vedea, îmbrățișați - este o momente cu adevărat de neuitat. La această oră de așteptare pentru fiecare mama insarcinate in timpul sarcinii, de multe ori imaginându cum va arata copilul. Dar aici e procesul-verbal al primei reuniuni din spatele și din fața perioadei minunat și responsabil de timp, numit maternitate. Cu toate acestea, înainte de mama nou format cu mândrie prezent toate nou-născut relativă va rămâne câteva zile în spital, în secția postpartum.

Video: zile de la livrare. Speranța mea neîmplinită

Cât de mulți sunt în spital după ce a dat naștere?

și cât de multe sunt in spital dupa ce a dat nastere? Mandatul mamei și a copilului în spital depinde de modul în care a procedat la naștere și cum se simt copilul și mama. De obicei rodblok a mamei și a copilului transferat la unitatea postpartum după una sau două ore după naștere. În acest timp copilul este măsurat și inspectat neonatologi, apoi se încălzește sub o lampă specială. Mama coase le-a primit în timpul ruperi de naștere și reduceri în acest moment. Apoi vine prima hrăniți copilul.
In mama Ward post-natale poate fi plătit în Casa, în cazul în care acest punct este negociat cu medicii în avans, și liber, în cazul în care mama sa în conformitate cu regulile spitalului vor fi împreună cu copilul sau separat.
În cazul în care nașterea a fost vaginală fără complicații, iar copilul a fost născut într-un timp și se simte bine, mama și copilul va fi externat din spital în a treia zi. Dacă ați avut o secțiune C, dar cu copilul bine, acesta va rămâne în spital cinci până la șapte zile.
Mai mult în spital pe secția post-natale sunt doar mama și copiii, a căror stare necesită supraveghere medicală constantă. De exemplu, un sejur de mare nevoie de copii născuți prematur, cu greutate mică la naștere sau creștere în greutate mică. Doar mai mult de o săptămână de așteptare pentru extractul mamă a cărei copii s-au născut cu orice anomalii congenitale. S-ar putea fi chiar o situație în care mama este evacuat înainte de copil și nou-născutului este transferat la Spitalul de Copii pentru tratament.
Înainte de a părăsi medicul verifică copilul și mama, copiii sunt vaccinate împotriva tuberculozei, precum și să efectueze screening-ul nou-născut.
mama Inspecția constă în verificarea pulsului, temperatura și presiunea, și aplicarea cu ultrasunete. Medicul trebuie să se asigure că contractele uterul mamei la ritmul dreapta.
În acest caz, dacă nașterea a avut loc prin cezariana, medicul înainte de a pleca asigurați-vă că tânăra mamă poate merge independent la toaleta și să mănânce și să bea, fără a se confrunta cu greață.
De obicei, medicii nu prescriu medicamente intravenos după starea mamei se îmbunătățește. Acestea pot fi atribuite la orice pastile pe care le puteți bea acasă.
După naștere, multe femei se simt foarte obosit. Există o dorință de a se relaxa, care este uneori dificil de a face, în general, secția cu alte mame. Medicii sunt sfătuiți să încerce să doarmă într-un moment când copilul doarme.
Moasele si Departamentul de asistente medicale postpartum ajuta la noi mamele care alăptează să stabilească și să învețe elementele de bază de îngrijire a copilului. Ei vor arăta cum să dețină și să submineze copilul cum să se ocupe de rana ombilical în mod corespunzător.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Sistemul nervos al mameiSistemul nervos al mamei
Livrare alternativăLivrare alternativă
Inducerea travaliului este plină de complicațiiInducerea travaliului este plină de complicații
Genurile pelviana fatGenurile pelviana fat
Rolul papei în timpul nașterii, ceea ce este? Ce tata în spital?Rolul papei în timpul nașterii, ceea ce este? Ce tata în spital?
Primul ajutor pentru naștere bruscăPrimul ajutor pentru naștere bruscă
Nașterea a doi sau mai mulți copiiNașterea a doi sau mai mulți copii
Având grijă de un nou-născut, cum să se ocupe de un copilAvând grijă de un nou-născut, cum să se ocupe de un copil
Ruperea prenatală a membranelor (drpo)Ruperea prenatală a membranelor (drpo)
Copilul dumneavoastră nenăscut este deja născut în voiCopilul dumneavoastră nenăscut este deja născut în voi
» » » Cât de mulți sunt în spital după ce a dat naștere?
© 2021 GurusHealthInfo.com