Dr. Komarovsky mame medic pediatru idol. Discutați cu un medic despre cel mai important. Recomandarea Dr. Komarovsky

În ultimii ani au facut in viata ta este foarte mult pozitiv: de fapt, a devenit erou național Tu ucrainean, cheltuielile de mobilizare lor greu în timpul recentei epidemiei de gripă porcină, care a ajutat pentru a preveni panica în mulți oameni, și să ia măsuri preventive adecvate. Ai numit cel mai frumos om din Ucraina
Dr. Komarovsky - mame medic pediatru idol. Discutați cu un medic despre cel mai important. Recomandarea Dr. Komarovsky

mame idol pediatri

- doctor Komorowski: Ah, e frumos să vorbești cu un om inteligent. Și dacă această persoană este un medic, și chiar susținător dumneavoastră - de două ori atât de frumos ...

În ultimii ani au facut in viata ta este foarte mult pozitiv: de fapt, a devenit erou național Tu ucrainean, cheltuielile de mobilizare lor greu în timpul recentei epidemiei de gripă porcină, care a ajutat pentru a preveni panica în mulți oameni, și să ia măsuri preventive adecvate. Ai numit cel mai frumos om din Ucraina. De-a lungul ultimilor 6 ani ați publicat 10 cărți! Dintre toate realizările, care pot să nu toți știu ce, în opinia dumneavoastră, este cea mai plăcută și ceea ce aduce adevărata satisfacție de-a creat?

Imediat doresc să se laude și realizările nu au fost menționate: "școală Dr. Komarovsky" El a câștigat Premiul Triumf, transmisia radio "Viața pe Komarovsky" - laureat "stilou de aur"cărți "sănătatea copilului" și "ARI" traduse în chineză ...
Și împotriva toate acestea, nu există nici o satisfacție, și toate facilitățile sunt limitate la o creștere primitivă a bunăstării materiale, capacitatea de a conduce pe o mașină normală, și nu pentru a economisi bani pe produse alimentare și îmbrăcăminte.
De fapt, atitudinea generală față de ceea ce se întâmplă în jurul valorii de - disperare. Degradarea evidentă și completă a sănătății și a relațiilor umane în sistemul de sănătate. Succesul exterior Komarovsky se bazează pe faptul că oamenii sunt mântuiți pierdut credința în mod independent, în faptul că statul este în măsură să-i ajute. Komorowski în mare a cererii, așa cum a învățat cum să supraviețuiască și să minimizeze riscurile în cadrul sistemului existent de îngrijire a sănătății. Și în cadrul sistemului normal de redus nevoia în mine de multe ori!
Oamenii într-adevăr se poate face o diferenta, am zâmbet, dar nu există nici o acțiune reală. Și iată-mă, știind cum să salveze nava, forțat să tragă oameni înec, iar nava continuă să se scufunde. Trageți și pompat beton Vasya frumos, dar viteza de scufundarea navei cauzează disperare și deznădejde.

Disperarea? sentiment foarte familiar. Sunt în mod constant întrebat de ce pe fundal zâmbind la mine cu ochii în mod constant trist. Este de la nenorociri? Nu, din conștientizarea faptului că mai mult trăiești și să respecte ceea ce se întâmplă în jurul, ea devine mai trist, pentru că în majoritatea covârșitoare a cazurilor ne-ar dori să schimbe ceva în bine, dar nu poți. se spune "Mântuirea înec - lucrarea mâinilor de înec". Dar, pe fondul degradarea civilizației, intelectul (și este recunoscut de mulți dintre experții de frunte în diferite sectoare din întreaga lume), cum să oprească acest proces de distrugere?

Revenind la analogia unui vas care se scufunda, iar viteza de scufundare sale, puteți vedea în continuare o lumină la capătul tunelului. Două dintre scenariu legitim: nava sa scufundat și cu ea se va scufunda Căpitanii sau Comandanții navei evacuate și nimeni nu va interveni lăsat să lupte pentru salvarea navei. Tragedia este că noi ar trebui să scape de căpitanii imediat, și oferă tuturor o mare șansă de a înota ... În fiecare zi de întârziere agravează șansele celor care se bucură de această navă care doresc să navigheze pe ea (vii, dragoste, etc). În centrul disperării mele doar o recunoaștere a faptului că eu nu văd cum acest lucru poate fi o șansă de a realiza. Dar este imposibil să funcționeze optim la toate, nu înseamnă că eu sunt dispus să stau cu mâinile în sân. Da, aș dori să realizeze talentele lor în mod corespunzător (optim) și pentru a discuta despre cele mai urgente probleme ale medicinei celor care vor asculta și de a decide în mod legal ... Și aș pregăti programul nu este despre giardia, și despre transplantul mort, despre educația medicală despre protocoalele de tratament, despre medicina bazata pe dovezi, cu privire la tratament medical în străinătate, Ministerul Sănătății despre locul ... și pentru fiecare element ar fi posibil să se ia decizii care într-adevăr ajuta mii de oameni. Nu, înțeleg că, și acum programul este de a ajuta milioane de aproximativ Giardia, dar de ce? Da, pentru că zeci de mii de medici au intimidat în mod inutil, examinate și tratate, iar programul se deschide ochii la milioanele de șarlatani și oameni de afaceri din medicina. Dar nu un program, iar Ministerul Sănătății a protocolului ar contribui, în principiu, pentru a închide acest subiect și nu păcăli deja părinții intimidați-zamorochennye.

Când vorbim despre sistemul de sănătate și medicale sunt lucruri complet diferite. Sistemul presupune, în primul rând, oameni - factori umani, unele dintre care administrează această structură complexă. De obicei, nimic de-a face cu elita nu are nici un medicament, cu excepția unui singur lucru - prezența scoarței pe educație medicală. În străinătate, în cele mai multe țări sistemul de îngrijire a sănătății conduse de oameni cu grade în economie, sociologie, politică, drept, etc, este de multe ori educația multidisciplinară. Health Organization - face parte din organizarea economiei, bugetul de stat, statistici și multe altele. Protocoale de diagnostic și tratament sunt adesea create de persoane din afara sistemului de control - de obicei asociații profesionale (de exemplu, obstetricieni și ginecologi, internisti, chirurgi, etc.), deoarece acestea sunt asocierea profesioniști „au degetele pe pulsul“ al medicinei moderne - descoperiri științifice, utilizarea rațională a metodelor de diagnostic și a diferitelor metode de tratament, etc. Chiar și ministerele legate de conceptul de „HEALTHCENTER națiunii“, în întregime sau parțial (de sănătate, sport, timp liber, de prelucrare a produselor alimentare, etc.), trebuie să ia în calcul recomandările acestor societăți și asociații. Nu profita de experiența avansată a colegilor străini, și este timpul pentru a ridica prestigiul, dar în același timp valoare rolul funcțional, eficacitatea societăților profesionale de medicină?

Ridicarea prestigiului va fi foarte dificil. Timp de mulți ani, lumea medicinii științifice interne a trăit (și încă mai trăiește) pentru o foarte specifice de legi. Nu este cel mai inteligent, cinstit și devotat științei și apăsă drumul lor spre pârghiile de putere. După trecerea prin apărarea dizertație, comunicarea cu personalul de seturi de scaune, vizionarea în calitate de studenți absolvenți devin doctori de știință, am fost umplut cu nihilismul extremă cu privire la perspectivele științei noastre medicale. Desigur, vin peste mari profesioniști, dar acestea sunt sub o astfel de presiune de la masa gri și agresiv pe care le au foarte puține șanse de a deveni o figură angajamentul de a de luare a deciziilor.
Certificare, dezvoltare, examene, numiri, protecția disertații profesionale - toate bine stabilite sistem de afaceri. Nu este surprinzător, în înțelegerea comunității medicale interne "ridicarea prestigiului și în același timp valoare rolul funcțional, societățile de eficacitate specialisti in medicina" Aceasta înseamnă doar redistribuire a mijloacelor corupte.
Din punctul meu de vedere, nu este necesar să se reinventeze protocoalele de tratament interne. Protocoalele au mult timp de când există, au nevoie pentru a analiza, compara și alege pe cel care va satisface cel mai bine prețul optim de tratament și de eficacitate / siguranță.

Revenind la Giardia ... În lume există o tendință de a extinde numărul de diagnostice de afaceri. Sub diagnosticul comercial am înțeles acest diagnostic, care poate fi ușor de manipulat de către om, poate fi fals diagnostic, greșit. Diagnosticul mai ales comercial este că aceasta poate fi o lungă perioadă de timp, dacă nu pentru viață (pentru pacient), pentru a câștiga venituri decente (de multe ori cu sprijinul companiilor farmaceutice) prin teste inutile numire infinit și tratament inutile (din fericire, în cele mai multe cazuri, non-letale, dar distruge încet corpul uman, care este acuzat de „boală“). Giardioza în Ucraina și fostele țări ale Uniunii - este un daignoz comercial real, precum și multe altele. În practică, există zeci de astfel de diagnostice în fiecare ramură a medicinei. Și medicii care au rezistat prosperitatea comercială a diagnosticelor și educă persoane au deschis ochii la faptul că urechile lor atârnă tăiței și mintea otrăvită de informații false, în scopul de a obține plata de compensare, nu este suficient. Astfel, Komarovsky au nevoie, pentru că acestea sunt de economisire, iar acum, când populația este într-un stadiu de sinucidere cronice. Ca un medic pediatru, cu unele diagnostice comerciale cu care vă confruntați cel mai des?

În primul rând, trebuie remarcat faptul că, atunci când un diagnostic de afaceri - doar o scuză pentru a face un micimea echitabil face. În acest aspect, toate-out de investigare și tratamentul dysbiosis sau toate împreună homeopatia nu aduce prejudicii reale. Absorbție eubioticsurilor și apă încărcată satisface pe deplin nevoia de tratament. Da, boala reală nu este tratată așa cum ar trebui să fie, dar, în plus față de întârzierea în tratamentul obișnuit, nu există nici un rău.
Deosebit de manifestare monstruoasă a medicinei comerciale - un diagnostic totale si tratamentul presiunii intracraniene. Când copiii complet sănătoși în hrană diuretic de căldură de vară, atunci când faci sute de fotografii inutile, deci este dincolo de bine și rău. Cel mai teribil este faptul că marea majoritate a neurologi cred că ei au dreptate ...

Sunt de acord, pentru a primi o mulțime de scrisori de la femei, in care descriu nou-născuții lor în mod constant „creditate“ dysbiosis și creșterea presiunii intracraniene, și sunt de multe ori diagnosticate cu hidrocefalie, care „nu miroase“, în 99% din cazuri, deoarece aceasta este o condiție foarte rară.

În general, diagnostice noastre comerciale interne bazate pe faptul că, în cazul în care pacientul este sănătos, medicul moare de foame. Prin urmare, tendința globală a faptului că diagnosticul de severitate determinat de către pacient bunăstarea.
Începe cu faptul că chirurg la 100% dintre băieți găsește (și tratează !!) fimoza, un ginecolog la 100% dintre fete își găsește (și tratează !!) adeziuni, un neurolog de la 100% dintre copii este (și tratează !!) creșterea presiunii intracraniene, chisturi plexul coroid, disfuncție cerebrală minimă, insuficiență piramidală și alte prostii ... Si cum diagnosticheze "pancreatopathy"? A "tratamentul ficatului, care este crescut la fel de mult ca și 0,5 cm"?
Și se termină cu faptul că, în cazul în care un copil este murdar și părinții săraci, așa că a pus o clisma, și un loc curat și sigur operează peste apendicita catarală ...
Întreaga oroarea că locuitorii și conducătorii țării noastre nu pot înțelege că fiecare dintre noi este în mod constant în pericol de a se transforma ingrijire medicala. Ar trebui să fie schimbat, și o mulțime de fierbinte !! Nu înțeleg ...

Ucrainean revista de Internet „Observer“ a publicat recent un articol Valentina Kantsyrevoy despre experiența ei un loc de muncă într-o clinică privată, „învățare“ pentru a impune o multitudine de testare costisitoare, și modul de a crea un non-existente diagnostice și portofele golită de oameni foarte sănătoși, pana cand au ajuns la clinică. Din păcate, articolul a fost eliminat și nu am putut ține pasul. Personalul de redacție la cererea mea nu întrunește - nici măcar catadicsesc de dezabonare cultural cel puțin politicos pentru a arăta. Ce înseamnă acest lucru? Asta e valabil pentru majoritatea oamenilor nu este favorabil, în special a celor ale căror venituri și profituri depind de numărul de fidea pe urechi spânzurat. De asemenea, se spune că noțiunea de „democrație“ și „libertatea presei“, a fost întotdeauna și va fi întotdeauna doar concepte virtuale, care este inexistentă în practică (în realitate). Tu, de fapt, să se confrunte cu tirania și imbecilitate care domnește în medicina de astăzi spațiul post-sovietic. Dar, chiar și cu o anumită libertate de a-și exprima opiniile, pentru a imprima cărți și articole lor, dacă există cenzură în cazul tău?

cenzura externă cu siguranta nu. Ie Nimeni nu-mi spune ce este posibil să se scrie (pentru a trage, spun) și ceea ce nu se poate.
În acest sens, dragul și iubitul meu Ucraina a devenit o țară a democrației dincolo de nori - vă pot spune, critica tot ce-ti place, dar cei care au adresat cuvintele tale sunt atât de mare (norii) gemetele noastre joase nu pot fi auzite.
Cu toate acestea, am înțeles că, în Ucraina meu preferat nativ al oricărei persoane, în orice moment poate fi un val de mâini aristocratice pentru a distruge.
Unu, nu am rupe prin perete, astfel încât face treaba în autocenzura. Dacă mâine voi vorbi despre înțelegerea lor de „activitățile Ministerului Sănătății“ cu privire la reforma sistemului de sănătate, politicieni și cercurile politice, despre onoarea ofițerului, și mult mai mult, după aceea va fi mai ușor să-mi fac treaba mea? În cel mai bun, mai grea, cel mai rău o astfel de oportunitate nu va fi deloc. Cine ar putea beneficia de aceasta? Și eu și cititorii mei-telespectatori pierd în mod unic.
Încearcă să ajungi la nivelul următor este posibilă numai atunci când vă simțiți suportul. Nu există nici un suport real de la nimeni. cuvinte un fel de mii de cititori, nu sunt luate în considerare. Ele sunt calde în inimă, dar oportunitățile rămân la același nivel. Iar cei cu putere și bani, nu este interesat, pentru că o mulțime de mine, nu câștigă.
Acest aspect este foarte revelatoare lucrurile mele în blog-ul intitulat „Copii și fotbal» (https://komarovskiy.net/blog/deti-i-futbol.html). Reacția sub forma deja 25 comentarii - este diagnosticat. Nu este necesară nicio cenzură. Sentimentul este că națiunea însăși pronunțată sentința în sine și se pune într-un colț (definit locul lui în istorie).

Au existat cazuri în viața ta atunci când nu doar „ușor“ avertizată și intimidați sau șantajați de care nu vă permite să-și apere punctul principială de vedere sau poziția pe această problemă sau că?

Nu. Am însuși surprins, dar nu. Uneori mi se pare că ei (oamenii din spatele fenomenelor, față de care vorbesc eu) nu este pur și simplu în stare să înțeleagă ceea ce spun.
Pentru tot timpul au existat două apel indignați de la producătorii-vânzătorii de medicamente Flecarele, a fost o ofertă de bani pentru a spune: nu vă cerem să vorbească despre acest medicament bine, pur și simplu nu vorbesc de rău despre noi ...

Datele de la unul dintre studiile americane au arătat că aproape 75% dintre adolescenți (sub 16 ani) nu este considerat a fi de gândire analitică mai precis s-au dezvoltat la un nivel primitiv. Cred că astfel de rezultate pot fi obținute în alte țări, inclusiv Ukraine.Eto înseamnă că ei (copiii) nu realizează că fac ceea ce fac, de ce o fac, etc .. Ce crezi astfel de indicatori - este rezultatul prăbușirii sistemului de învățământ, criza familiei și pierderea valorilor familiale, un fenomen natural sau o reflectare normală a dezvoltării eră a copilului, indiferent de locul de reședință, vârstă, condițiile de viață?

Sunt sigur că normal și lucrurile naturale, în acest fel nu poate fi numit. Cu toate acestea, am convins că într-o familie în care oamenii cred că mama și tata, copii, de asemenea, se gândesc.
Vina pentru situația este întotdeauna statul, pentru că politica da inițial națiunii răspunsurile greșite la întrebarea a ceea ce este bun și ce este rău. Ei bine, ca un catalizator pentru starea de vinovăție sunt jurnaliști de toate culorile. uneori, depășește convingerea că politicienii și jurnaliștii se comportă ca niște copii ai descris - „... nu-și dau seama ce fac, ceea ce fac ei, de ce o fac, și așa mai departe“ Și dacă sunteți conștienți și să continue să facă acest lucru ... Din nou, înapoi la subiect de disperare?

Cândva, după Revoluția din Octombrie, guvernul separat de religie în sine, și anume religia a fost în afara intereselor statului. Nu crezi că starea actuală de medicament în Ucraina, și în același Rusia, nu este diferit de religie? Deși oficial guvernul susține că „medicament avem liber, pentru că statul“, dar numele cel puțin un spital, în cazul în care pacientul nu cheltui un ban singur să plătească mită, recompense, „donații de caritate“ speculă (această problemă este probabil cititorilor nostri).

Pentru mine, ca un foarte diferite și foarte importantă. În primul rând, asupra structurilor de stat religioase nu câștigă mult, și medicină - o bucată mare de plăcintă, și șansele de a profitului prevăzut în bugetul de stat. În al doilea rând de oameni vin împreună pentru motive religioase, ci interesele lor proprii de sănătate și viitorul copiilor lor nu sunt deloc suficiente pentru cauza asociației. În al treilea rând, uita-te la cât de mulți dintre anii de după prăbușirea Uniunii Sovietice de a construi un templu ca cele deja existente renovate ... Și toate acestea se corelează cu ritmul de construcție și renovare de spitale, școli, grădinițe.
Uneori se pare că, în cazul în care statul pur și simplu a încetat să acorde o atenție la acest medicament, astfel încât totul ar fi fost mai ușor, întreaga lume va fi construit nu numai biserici, ci și spitale, și ar ști întotdeauna exact - care a furat și a furat-l ...
Imaginați-vă situația: Ministerul are, de exemplu, în cazul Ortodoxiei, și prin ordin din partea de sus a declarat că de acum tatăl are dreptul de a cumpăra sau de a primi ca un cadou de o pictogramă. Toate icoanele sunt acum achiziționate de la Kiev și a trimis temple. Dar Ministerul Sănătății este de fapt o face! Și nu a reușit. De peste un an, un deficit catastrofal de vaccinuri, deci ce? Dar primarul unui anumit oraș mult timp în urmă ar putea rezolva această întrebare, dar el nu a putut. Pentru a face o achiziție de vaccinuri este permisă numai pentru anumite unchii, mătușile la Kiev. Restul jgheabului nu sunt permise. Și unul copiii nevaccinati nu par să atingă.

Salariul depinde de prezența senzației jurnalist, și, dacă nu, atunci acesta trebuie să fie creat. Nu este surprinzator, cele mai recente „pandemie“ gripei porcine a fost exagerat doar jurnaliști, rezultând într-o panică serioasă în rândul oamenilor, nu numai fără pregătire medicală, dar, de asemenea, pentru profesioniștii din domeniul sănătății. Cel mai interesant este faptul că volumul de date al cercetării științifice și clinice, la Spitalul Mount Sinai pe baza (Ontario), în cazul în care lucrez, au arătat că traumele gripei porcine gravidă femei (și acest tip de gripă a fost confirmat diagnostician) au fost mult mai mici, iar numărul și gravitatea, decât efectele gripei sezoniere normale. Rezultate similare au fost obținute și în alte centre. Acest lucru a cauzat nu a pus doar un zâmbet pe fața colegilor mei, și a convins mulți dintre noi că campania împotriva gripei porcine a fost umflat artificial de către cei care au profituri fabuloase. Revenind la acest trecutul recent, ce părere ai despre toată această poveste despre gripa porcina?

Lăcomia comercianti medicamente înmulțit cu miopia, lăcomia și prostia aparentă a politicienilor, plus incultura medical total al populației. Aici este formula gripei porcine și cei trei piloni pe care gripei isterie.
Pentru mine, există un alt aspect remarcabil, din păcate.
Iulia Timoșenko nu este foarte aeronave ghicit de cumpărare Tamiflu și cere ajutor sub formă de tifon pentru măști de cusut. Viktor Ianukovici nu este foarte gândit la deschiderea unui atelier pentru producerea de unguent oxolinic. există oameni care dau sfaturi medicale de lângă liderii naționali. Și acești oameni nu înțeleg în medicina modernă funcționează consilieri mâinile credul (??) oficiali guvernamentali organizează reforma de îngrijire a sănătății, determină durata de viață de 50 de milioane de oameni în centrul Europei, decide care medicamente pentru a cumpăra (pentru banii nostri !!!!) care clădire spital, cineva care va sponsoriza și cât de mult studiu aduce.
Iar atunci când un politician încearcă să facă fără consilieri medicale, așa cum se dovedește chiar mai rău. Unul striga - „fiecare pentru el, aceasta este o rană“ și președintele Iușcenko în ochii lumii intră într-o farmacie și spune fraza „? Ai un antiviral“ Și el răspunde cu un nonsens homeopat ... Și arată Central Television, și rușinea întregii lumi se uită, dar regii goale nu sunt conștienți de propria lor goliciune ...

Vorbind despre cenzura și jurnaliști - este destul de concepte inseparabile. De ce l-am întrebat despre cenzura: din experiența mea știu că unele dintre articolele mele și interviuri editorii „shred“, sau cei care au fost implicați în acest lucru, și ca urmare întreaga publicație a obținut deja cu un alt înțeles, nici măcar cu originalul colorit. Cu alte cuvinte, textul devine un străin pentru mine. Și personal, vedeți, în cazul în care au eliminat unele dintre propuneri, și anume Ei au tăiat scurt, dezvoltarea gândirii, care a schimbat ordinea cuvintelor, sau pentru a înlocui cuvântul, în cazul în care există este scris „gag“ sub forma declarațiilor mele. În opinia mea, acest lucru este cenzura, nu este destul de decente, astfel încât rezultatul este de obicei introdusă după publicarea atunci când există doar deschide gura să respire aerul și închideți-l din nou - după o luptă cu pumnii nu val. de multe ori să comunicați cu jurnaliști și reprezentanți ai diferitelor agenții de jurnalistice. Sunteți familiarizat cu experiența de denaturare a declarațiilor tale?

Un medic care nu se poate vindeca. Jurnalistul, care nu se poate scrie. După cum este aproape ...
Experiența mea arată că un jurnalist care știe cum să scrie - un fenomen rar. Am vorbit cu sute de jurnaliști și aproape de sentimentul general la pesimism. O duzină de oameni tastat adecvat, dar nu mai mult. Pe baza acestui eseu, ori de câte ori este posibil, să se scrie. Pentru perevrut tot ce se poate cita greșit, confunda condensarea sânge si subtierea sangelui, aspirina si paracetamol, și, în general, în numele meu va reteta proprie bunica - cum de a trata o durere în gât.
Problema este că, atunci când sunteți la un eveniment public să comunicați cu un anumit jurnalist, este alături de multe altele. Și auzi toate răspunsurile. Oricine cu care aranja un interviu, text, coordonează, și eroarea persistă, dar toată lumea este scris ...
Exemplul cel mai spectaculos, vă permite să creați o impresie de nivelul de jurnalism, am conectat cu ceremonia de „cele mai frumoase“. Imediat după anunțarea câștigătorului, fac apel la public și să spună un discurs în care există aceste cuvinte: „... Eu sincer doresc, că noi trăim într-o țară în care medicul copilului poate, în seara pentru a pune pe un smoching și du-te la“ Ucraina „- sensul „Ucraina“ sala de concert.
Cel mai mare portal de știri a doua zi a scris: „În remarcile sale de încheiere, Komorowski a mulțumit celor prezenți pentru faptul că el trăiește într-o țară unde seara se poate purta un smoching și du-te la concert.“
După toate acestea este încurcat jurnaliștii patos acuzatoare care vorbesc despre doctor rău ...

Da, destul de o imagine familiară. Tu spui un lucru în ziar există mai mult. În răspunsurile anterioare, ai atins pe subiectul vaccinării, și ne întoarcem la această temă (cum ar fi o mișcare în spirală). Pentru a fi sincer, aceste informații, care este acum inmultire de vaccinări, nu doar șocante, dar terifiante - și nu „adevărul despre vaccinuri“, dar analfabetismul oamenilor rare, inclusiv medici, care creează filme chiar și pe această temă. Petiții și scrisori adversarii înfocați ai președinților de vaccinare a unui număr de țări care interzic grefare afectează nu numai debilizmom argument, dar șocat de faptul că majoritatea oamenilor nu realizează că el nu putea, pur și simplu analfabet în această chestiune (analfabet - acesta este termenul exact), ele sunt parte a națiunii , ele însele și întreaga țară dezonorarea în fața comunității mondiale. Dintr-o dată, printre adversarii cei mai înfocați apar escrocii evidente care oferă universal „vaccin minune“ sau un fel de drog. „Toate vaccinurile sunt dăunătoare, dar nostru - naturale, secolul vaccin inofensiv, astfel încât să puteți ajuta să vă feriți de toate infecțiile periculoase existente.“ Spune-mi că nu a avut ideea că acest val de protest create în mod artificial chiar de cei care sunt la un nivel scăzut de alfabetizare și temerile oamenilor creează un venit decent?

Isteria anti-vaccinare și argumentele activiștilor anti-vaccinare prea multe ilogic, irațional, inexplicabil. Cei pe care îi vedem și auzim, cu siguranta nu impresiona oamenii înțelepți, așa că este puțin probabil ca acestea să aibă un venit decent. Pentru a străluci la televizor, pentru a trece un luptător pentru fericirea oamenilor, de a vinde câteva mii de cărți - și acest lucru, poate, totul. Nu se îmbogăți.
Cu toate acestea, este clar cui este necesar. Înșiși ca producătorii de vaccin au fost interesați că a existat o luptă cu mercur (thimerosal) în formulările de vaccin. Acum, în loc de penny flaklonov doză unică multidoză de unică folosință-a produs, ci un ordin de mărime mai scumpe.
Acesta poate fi calcul mai sofisticate. Cumpără câteva zeci de jurnaliști să organizeze o scădere bruscă a acoperirii vaccinale, iar atunci când este vorba de rujeola Ucraina, ca să spunem așa, că desfășurarea EURO 2012 nu poate fi aici din motive epidemiologice. Și concurenți (Franța, Italia, Germania) - acestea sunt gata pentru mâine Euro ... Sau similar cu Jocurile Olimpice de la Soci. În general, se pare că, după ce a petrecut un ban pe bawlers poate face miliarde ...
Dar există toate versiunile ... dacă tot în țară sunt vaccinate, așa că de ce cheltui bani publici pe vaccinările PSA? Și ceea ce este „pierdem bani publici“, pentru că știm foarte bine. O mulțime de oameni ar fi fericit să-și petreacă, nu uita despre tine.

Eugene O., ai început programul radio „Pregătirea pentru sarcină.“ Ceea ce a cauzat interesul în acest subiect?

Leading "Nashe Radio" Anna Sviridova și Serghei Galibin - un mare (în opinia mea, cele mai bune) prezentatori de radio duet. Ei se poziționează ca radiosemyu, iar acest concept a fost folosit de către noi, ca parte a unei serii planificate de talk show de radio „La recepție, Dr. Komarovsky.“ Ie Mama și tata vin la medic și să pună întrebări. Fiecare propria lui. În cazul în care pentru a începe astfel de întâlniri? Pregătirea pentru sarcină - ea. Deci, interesul din cauza logica formatului.

Sunteți o persoană foarte serioasă, de multe ori adâncit în gânduri despre ceea ce se întâmplă, trebuie să găsească soluții ale problemelor la nivel de stat ... Cu toate acestea, în cazul în care medicul Komarovsky este gay? Îți place umorul?

Acest lucru este pentru tine, așa părea. Sunt veselă și foarte rar pierdut. Idolul meu (scriitor, filozof, om) - Zhvanetskiy. Un om fără simțul umorului nu poate intra în lista de prieteni, colegi, parteneri.

Deci, tu ești în fața mea atât de gravă „preface“! Creez o impresie prea seeznoy doamnă interogatoriu ... îmi pare rău, intervieva? Eugene O., nu te-am diseca ... pentru acum. (Elena Berezovskaya poartă perchatochki chirurgicale, preia skalpelek și cu un acut simț al umorului se uita la colega ...)

Ei bine, aici nu niskolechko vinovat. Totul e Berezovskaya ... Întrebări despre naționale de asistență medicală chiar și cele mai optimiste a unui amuzant ar putea arunca într-o depresie. Și întrebări similare sobru - este aproape sadism. În general, ascunde bisturiu, se toarnă ...

Eu te văd și am băut ei înșiși ... Oh, am vrut să spun „cântat“ ... Ce experienta din viata ta te simti cel mai distractiv și vesel?

Viața la urma urmei este destul de lungă din spate, astfel încât o mulțime de cazuri, și de a evidenția faptul că orice unul este dificil. Cea mai importantă am încercat să descrie blogul art.

Care sunt hobby-urile tale? Știu că vă place să fac fotografii. distribuiți fotografii ale nou-născutului cu prietenii și familia sau fotografie - este ceva privat, decât să nu împarți cu nimeni altcineva?

Este clar că imaginile cu soția sa, copii, prieteni si vodca, nu am de gând să reproducă. Dar fotografiile mele peisaj arată dispus, eu dau anul acesta a făcut chiar și un calendar album foto.
Pescuit, turism - este, de asemenea, a mea. Dar turismul nu este orașul. Mai puțini oameni, cu cât eu stau. Imaginați-vă pe plajă pradă up - nu pot.

Știi cum să gătească mâncare?

Da. Deoarece foame în prezența produse Eu nu mor. Și supa, și cartofi, și cereale, carne și ouă prăji și pește, și nakromsat salată și clătite, clătite ... dar într-adevăr Gatesc doar pe o excursie de pescuit, atunci când nu există femei (și nu a existat niciodata).

Ai ceva să-mi amintesc de tatăl meu. Faptul că el a fost un jurnalist și umorist, este un lucru. Dar el a fost, de asemenea, un avid de pescuit, mai ales la o vârstă mai înaintată. Femeile de pescuit nu a luat, nu a dat locul secret, el a pescuit pentru distracție, dar printre prieteni, pescarii de multe ori îi plăcea să se laude de captură „de succes“. Am fost într-o excursie de pescuit a luat ca o excepție rară. El a spus întotdeauna să-mi: „Mănâncă pește, are o mulțime de fosfor, care este necesar pentru creier. Inteligent va fi! „Dar nimic, dar supa, nu știu cum să gătească. Tu faci, se pare, omul universal. Ceea ce nu știi cum să fac? Tricky întrebare pe care am intrebat foarte des, dar acum am să vă întreb.

Nu știu cum să cânte, dans, instrumente muzicale. Nu am nici o abilitate de a învăța limbi străine. În cazul în care orice element mai mult de 3 părți, nu se adună niciodată (dar face din nimic). Nu pot pretinde că mă întreb atunci când oamenii spun lucruri stupide. Sunt pronunțând cuvântul „nu“ Cu mare dificultate. Nu știu cum să facă bani. Nu pot forța pe alții să muncească ... Există o mulțime de lucruri, dar poate că este necesar să se păstreze intriga pentru următorul interviu ...

Eugene O., eu pot pune intrebari, plăcere rasstyagivaya în fiecare zi la bătrânețe (ghici ale căror, a mea sau a ta?). Dar mulți cititori vor spune, „întregesc, Berezovskaya.“ Nu în sens, se face mai bine, desigur ... Vreau să spun „suficient pentru a chinui un om.“ Sper că discuțiile cu privire la diferitele subiecte vom fi cu voi mult mai multe. Dorintele tale cititorilor nostri.

Mult noroc, stare bună de sănătate, optimism. Indiferența.

Vă mulțumesc din inimă pentru o astfel de conversație semnificativă. Vă doresc noi realizări creative și realizarea ideilor și planurilor tale.

Prevenirea SARS

SARS - oameni. Mai putini oameni, mai puțin SARS. Cea mai sigura cale de a fi sănătos - să trăiască la o fermă în pădure, fără a intra în contact cu civilizația. Nu se potrivi cu toată lumea. Prin urmare, SARS se îmbolnăvesc tot.

Sursa foarte probabil de SRAS - oameni bolnavi. contactul constient sau fortata cu SARS bolnav crește foarte mult riscul de infectie si boala.

Implicațiile sunt clare: viața în societate - este un risc constant și real al SARS. SRAS nu pot fi evitate, dar poate reduce riscul de boli.

Astfel, prevenirea infecției - este un model de comportament, și se bazează pe acest model - nu numai cunoștințe speciale medicale, dar, de asemenea, logica cele mai comune și de bun simț.Pentru a merge la școală - riscul de SARS.

Du-te la școală, să danseze și să cânte în cor - risc semnificativ mai mare de SRAS.

În toiul iernii, pentru a merge la circ - un risc real de SRAS.

pom de Crăciun cu Moș Crăciun și distribuirea de cadouri, coada de la casier la supermarket, autobuz aglomerat - toți oamenii de întâlnire. Fiecare ședință - riscul de SARS.

Tot ceea ce este descris nu înseamnă că este imposibil să danseze, pentru a merge la circ și să ia autobuzul. Trebuie doar să fie clar înțeles: viața mai activă a copilului dumneavoastră, mai multe reuniuni și date de contact - atât este mai mare probabilitatea de boală.

Expune copilul la risc sau nu - în mod individual pentru a rezolva familie specifice. Soluție Algoritm - evaluarea argumentelor pro și contra. În cazul în care prețul plătit pentru o excursie la circ - o tuse, un muci de trei zile și nas picături soluție salină - astfel încât prețul este acceptabil. Dar, în cazul în care sarcina la un cadou de la Moș Crăciun copil devine o temperatură ridicată, bronșită, o grămadă de droguri și două săptămâni negulyanie - cadou atât de scump pare ...

Părinții sunt mai bine decât oricine altcineva stie abilitatile copilului. În cazul în care boala sunt rare și ușoare, astfel încât nu există restricții în principiu. Dar, după două bronșită și pneumonie, unul in toamna este foarte posibil să se facă fără circ de iarnă.

În același timp, există opțiuni bine definite, în cazul în care riscul poate fi redus sau chiar complet prevenite.

La grădiniță o stație în autobuz. Ar putea fi util pentru a obține până cincisprezece minute mai devreme și de mers pe jos această oprire? Întrebarea este retorică, dar argumentele pro sunt evidente - se va evita întâlnirea cu alți călători pe autobuz pentru a economisi bani pe călătorie, dar încă obține niște aer proaspăt!

Mama, tata și Mike a ieșit în seara pentru o plimbare. Scopul o plimbare - reconstituirea aprovizionării cu alimente în supermarketul local. Nici papei sau de la Misa în supermarket nu au nici un sens. Și ei pot rula bine-play, în timp ce mama este de cumpărături. Utilizarea unui triplu: nimeni nu este mama mea peste suflet, unul langa Misa nu tuse și sniffles, plus un copil are capacitatea de a rula o jumătate de oră, munca un apetit si de a imbunatati somn pe timp de noapte.

Copiii suferă de SARS mai des decât adulții. Găsiți virusul, contactul cu copiii este mult mai ușor decât a face cu adulții. Riscul de a contracta SRAS într-un teatru de păpuși sau de ziua de naștere a copiilor decât în ​​teatru convenționale sau la aniversarea bunicii mele.

Cei mai mulți copii - cu atât mai mare riscul. La grădiniță № 1 va avea 10 Nastenki coleg și grădiniță № 2 - 20. În mod evident, în cazul în care riscul este mai mic. Și nu este surprinzător faptul că prima opțiune de două ori prețul de-al doilea.

Cititorii este important să se înțeleagă că în a da aceste exemple, autorul nu impune familia ta un model de comportament. Doar foarte multe ori suntem mai presus de toate și nu cred că noi nu înțelegem că este gradul de risc poate fi gestionat.

Prin urmare, toate lucrurile despre care vorbim - nu este un ordin, nu o instrucțiune, nu imperativul. Este doar o informație provocatoare.

Un paragraf separat, care ar trebui să reflecte, - contacte cu pacienți. Încă o dată: oamenii - riscul persoanelor bolnave - un anumit risc. Numai nevoi speciale ar trebui să intre în mijlocul unei epidemii de gripă pentru a merge la clinică. Sănătate și Vasya nu neapărat provedyvat de bunica gripa.

Nastya vă aduce la grădiniță. Și acolo, în zece coleg cinci - cu un nas infundat. Acest lucru nu înseamnă că mâine Nastya este sigur de a fi rece. Și aceasta nu înseamnă că într-un copil de grădiniță nu trebuie să conducă. Dar gradul de risc pe care va aprecia cu siguranta. Și estimarea dau seama că, în primul rând, mai multe sanse de a se apropie de 100%, iar în al doilea rând, această grădiniță nu este în mod clar merita banii plătiți pentru asta.

Dar de altă parte, cea mai bună grădiniță - nu!

Și bunica gripa trăiește într-un apartament separat, iar în următorul hol!

Și nu merg la clinică nu funcționează, pentru că pur și simplu nu obține certificatul foarte necesar!

Și oamenii nu vorbesc, nu se obține nici!

Cu excepția cazului în autobuz la școală Mishina nu ajunge. Și tata umbla cu Misa nu poate, el este ocupat la locul de muncă, așa că mama mea împreună cu Misa merge la magazin la magazin. Și, în general: este imposibil să se așeze la domiciliu, deoarece bezvylazno - bunicul a cumpărat bilete la circ, mâine coleg de ziua de naștere a lui Marina - va merge pe întreaga clasă!

În general, am ajuns treptat la concluzia că restricțiile privind contactele cu persoane (copii), în general, și cu oameni bolnavi (copii), în special, - este o metodă minunată, foarte eficient, dar cu greu puse în aplicare de prevenire a SARS.

10 reguli de somn sănătos copii

Dezvoltați un singur copil și la rândul său, cultivarea unei corvoada sine în mama-eroina, și viața de familie într-un feat - nu este dificil. Pentru a face acest lucru, numai tu nu trebuie să dormi.

Prin urmare, să înțeleagă și amintiți-vă lucrul cel mai important: un somn sanatos pentru copii - este un vis pe care este dulce si confortabil toate - adulți și copii!

Organizarea de somn pentru copii - este organizarea de somn sănătos întreaga familie.

Cel mai simplu în organizație menționată mai sus - cumpere scutece de unică folosință de înaltă calitate, și este, de fapt, singurul vis de o copilărie, care există de fapt, fără participarea dumneavoastră părinte - una pentru tine, și au venit și a făcut pentru tine. Orice altceva este doar în somn rukah.Ved este strâns legată de alți factori de stil de viata - produse alimentare, plimbari, parametrii de aer, îmbrăcăminte, igienă, etc.

nutriție adecvată, jocuri în aer liber, curățarea camerei, baie, pat moale, curat, uscat - toate acestea are nevoie de timp, dorinta, cunoștințe, abilități.

Articolul 1. Prioritizarea

o familie de înaltă calitate, fericit și operabilă atunci când părinții au posibilitatea de a dormi 8 ore pe zi.
Mai mult decât orice altceva - mai mânca și a bea, mai mult somn si aer curat - copilul are nevoie sănătos, odihnit și iubindu-mama si tata.

Regula 2. Decide cu privire la modul de somn

De la nașterea regimului copilului ar trebui să fie supusă regimului familiei.
Pregateste-te pentru o noapte de somn în prealabil, și gătiți-i un copil. Se determină momentul în care începe de somn noaptea lui, și lăsați-l să fie un timp în care este convenabil pentru tine! De la ora 21.00 până la ora 5 dimineața? Vă rog! De la 23.00 am la 7? Pentru sănătatea ta! Tu alegi? Acum, încercați să urmeze.
Regula 3. Decide în cazul în care să doarmă, și de la cine

Teoretic și practic, există trei opțiuni:
pătuț în dormitorul părinților - este optim pentru sugari și până la trei ani este acceptabil;
pătuț în dormitorul copiilor - ideal pentru copiii mai mari de un an;
dorm în același pat cu părinții lor - o manie la modă, cele mai multe pediatri încuraja, pentru sănătatea copiilor somn fără legătură.

Regula 4. Nu-ți fie teamă să trezească alunarilor

Dacă doriți ca copilul dumneavoastră să dormi bine noaptea, nu lasa prea mult somn in timpul zilei. Nu este clar? Lasă-mă să explic.
Cererea medie zilnica in timpul somnului la copii este după cum urmează: până la 3 luni - 6 luni 16-20 ore- - 14.5 ore- 12 luni - 13,5 ore- 2 ani - 13 ore- 4 ani - 11,5 ore- 6 ani - 9,5 ore- 12 ani - 8,5 ore.
Deci, știm cu toții că un copil în vârstă de 6 luni doarme aproximativ 14,5 ore pe zi. Dacă dorim un somn liniștit timp de 8 ore de noapte, apoi dormi in timpul zilei este nu mai mult de 6,5 ore. Și dacă te trezești în timpul zilei de 9, apoi 8 ore de somn pe timp de noapte este puțin probabil. Nu-ți fie teamă să trezească Sonya!

Regula de alimentare 5. Optimizați

În primele trei luni de viata a copilului in timpul noptii poate avea 1-2 ori. La vârsta de 3-6 luni, o dată hrănirea de noapte este posibil. după 6 luni copil vechi în hrana de noapte biologic nu au nevoie.
Copilul poate dori să se ocupe, un copil poate necesita comunicare, supt, șuierat, leagăn și cererea este din ce în ce mai mult și mai des sunt îndeplinite cerințele. Setați regulile jocului o dată pentru totdeauna. Pot folosi mama mea nu să se hrănească, și pentru a satisface nevoile de supt? Este posibil să Papa, care, de altfel, de a lucra mâine, la miezul nopții copil rock, și chiar cântă în același timp? Dacă crezi că poți - te rog, dar puteți uita despre somn sănătos pentru copii. Încercați ușor subalimentare în hrănirea penultima și hrănitoare posibil să se hrănească chiar înainte de somn noapte. Amintiți-vă, foame - nu este singurul motiv pentru plâns, și nu conectați gura copiilor cu alimente la prima scârțâitul. Supraalimentarea - cauza principala a dureri abdominale si tulburari legate de somn.

Regula 6: Ai o zi buna

Live activă - mers pe jos, somn în timpul zilei în aer liber, să încurajeze cunoașterea lumii, și jocuri în aer liber. Activitatea fizică (fără a extremismului) promovează în mod clar vis din copilarie sanatoasa. Limitarea în seara zilei de stres emoțional are un efect pozitiv asupra somnului. Jocuri liniștită, pașnică citind povești bune, uitam de personaje de desene animate familiare și, în cele din urmă, mama mea bayukatelnaya cântec - ceea ce ar putea fi mai bine să se pregătească pentru noaptea până dimineața ...

Regula 7. Gândiți-vă la aerul din dormitor

Aerul curat rece umed în dormitor - regula imuabile. Aerisirea. curățare umedă. umidificator. Termometru si higrometru. Regulatoare pentru radiatoare de încălzire. Temperatura optimă - 18-20 ° C, cu condiția ca aceasta este o cameră pentru copii (adică locul în care copilul doarme nu numai, ci și trăiește) - dar dacă vorbim despre camere de copii, optimul - 16-18 ° S. Optimul Umiditatea relativă - 50-70%.

Regula 8. Utilizarea posibilitate de scăldat

Seara scăldat - o baie mare in apa rece - o modalitate foarte bună de a obosit fizic, destul de foame, apoi mananca cu pofta de mancare si somn pana dimineata.
Masaj și exerciții înainte de baie, igienă și haine călduroase după - toate acestea consolidează beneficiul înot.

Regula 9. Pregătirea patului

Salteaua strânse și netede - copil greutate corporală nu trebuie să ducă la deformarea acesteia. Până la doi ani, fără perne. După doi ani de perna este foarte posibil (standard dimensiuni pernei pentru sugari - 40 x 60 cm, iar grosimea sa este estimată a fi egală cu lățimea umerilor copilului). Lenjerie de pat din țesături naturale, se spală folosind pulbere special pentru copii cu o clătire temeinică.

Regula de îngrijire 10. Ia scutecului de calitate

scutece de unica folosinta - cea mai eficientă dintre toate invențiile umane legate de somn. Și anume scutece de unică folosință poate îmbunătăți calitatea somnului a tuturor membrilor familiei.

rece

Răceli - o boală cauzată de răcire astfel răcire organizma- însăși.

Deci, două opinii nu poate fi: o răceală - o boală cauzată de hipotermie. Congelate, de așteptare pentru un autobuz de gheață noapte ianuarie inmuiat picioarele lui, studiind băltoace adânci, în cele din urmă, am avut o băutură și un compot rece - bolnav.

De ce bolnav? Aceasta este o chestiune separată, și vom răspunde la ea încă. Cel mai important lucru acum este diferit. Ar trebui să înțelegem în mod clar diferența dintre frig comun si SARS.

În teorie, se pare că există nimic, și să înțeleagă: SARS - infectie specifice, a infectat prin contact cu pacientul sau cu un purtător. Rece „câștiga“ racim. E. Toate destul de evident.

Din păcate, toate se pare că numai în teorie, pentru utilizarea practică a cuvântului „la rece“, în cele mai multe cazuri, nu are nimic de-a face cu valoarea lui adevărată. Gândiți-vă la sensul expresiei: „Avem un polklassa rece“ ... Nu vrem să spunem că această clasă nefericită în fiecare secundă copil în ajunul de frig? Bineînțeles că nu!

Și cum faci ștampila preferată a mass-media - „sezonul de raceli!“ Și, din cauza presupuselor debutul acestui sezon, școala închisă pentru carantină, golirea pepiniere si medici daramat ... Dar noi toți înțelegem: carantine, grădini goale și medicii obosite sunt datorate infecțiilor virale, mai degrabă decât masa populației de hipotermie.

afecțiune specială produc numeroase recomandări cu privire la prevenirea răcelilor. La prima vedere, bine aici nu este clar - rochie-Cumpărați pantofi, asigurați-vă că temperatura camerei, nu bea, nu mânca rece - care nu va fi hipotermie, răceli. Ei bine, deci nu este doar la prima vedere: asculta la radio, citește ziarul, vizita o farmacie, ma uit la TV, vorbesc cu prietenii - știu o mie de moduri cum să se protejeze de picături de nas la rece, unguente, clisme, ierburi și tabletochku.

O problemă separată - tratamentul răcelii comune. Există deja un accent real asupra medicamente, și lista de instrumente recomandate frighteningly imens. Mai mult decât atât, foarte des folosit ne-a menționat termenul „rece comună“, în timp ce „rece comună“ înseamnă orice ARI deja. Nu este surprinzător faptul că tratamentul acestor boli includ cele mai multe raceli si antivirale, si medicamente antibacteriene si antialergice, cu numeroase mijloace și metode de tratament simptomatic.

Răceli și plimbări

Inutil să mai spunem, nimeni nu scoate în copilul din stradă, când a fost într-adevăr rău - în principiu, este dificil să ne imaginăm o situație în care mama noastră se aplecă deasupra patului și a spus, „Oh, săraci rață, lame, bine, te ridici, du-te pentru o plimbare.“

O altă întrebare cere copilului pentru o plimbare, iar noi încă nu se poate decide orice îndoială - este posibil sau imposibil. Răspunsul este susținută festivităților manieră este un lucru - să ia o plimbare într-o trăsură, să sape mai adânc în sandbox (Opțiune - să se așeze pe o bancă în parc și liniștit citit un basm), și alta - pentru a rula o cursa sau o plimbare cu bicicleta. festivități Metoda - conceptul este, evident, legată de factorii de „condiții instituționale“, dar această întrebare devine foarte adesea decisiv. Nu este un secret faptul că mulți copii nu pot, în principiu, să stea în continuare. Orice călătorie se transformă într-o încercare de a prinde din urmă, opri, ban, etc. Nu este surprinzător faptul că un astfel de copil să meargă pe fondul riscului de boli respiratorii acute - .. Aspecte negative ale activității fizice (transpirație, uscarea membranelor mucoase, a crescut producția de căldură) trebuie să se facă cunoscute.

Dar să revenim la starea copilului. Paradoxul constă în faptul că aproape orice întrebare nu se poate răspunde fără echivoc. Să luăm, de exemplu, afirmația: „Nu putem merge pe jos, la o temperatură ridicată a corpului.“ S-ar părea, ceea ce este acolo pentru a argumenta, este imposibil. Dar dacă este vara în casa de 40 ° C, iar în curte, la umbra sub un copac, +25 ° C - ceea ce este mai bine? Cu toate acestea, la temperaturi sub mediu de îngheț are sens doar să meargă la temperatura normală a corpului.

Aici ne-am abordat cu blândețe însăși esența principalelor probleme asociate cu festivitati. De ce a apărut întrebarea despre plimbările? La prima vedere, totul pare ca o simplă și directă. Bolnav - stați acasă și dureri. Recuperat - du-te la o plimbare. Dar festivităților - nu este doar o distracție în afara casei. Această comuniune a copilului la factorii de mediu - în primul rând la aer, care, prin caracteristicile sale este fundamental diferită de aerul de acasă. Fundamental diferit, dar pentru mai bine sau mai rău? Aceasta este problema principală.

Astfel, cheia pentru rezolvarea problemei oportunității unei sărbători - o comparație a parametrilor aerului din casă și în curte. În cazul în care casa confortabila, este posibil să se creeze parametrii optimi de umiditate și temperatură, așa că de ce inventează o complexitate suplimentară?

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Dr. Komarovsky de gastrita la copiiDr. Komarovsky de gastrita la copii
Gripa porcină la oameni (H1N1): simptome, tratament, cauze, simptomeGripa porcină la oameni (H1N1): simptome, tratament, cauze, simptome
Noua tulpina de virus gripal ar fi la fel de periculos pentru toate grupurileNoua tulpina de virus gripal ar fi la fel de periculos pentru toate grupurile
Diabetul - nu mai mult de o pedeapsă pentru persoanele în vârstăDiabetul - nu mai mult de o pedeapsă pentru persoanele în vârstă
Cinci eroare majoră Ianukovici ca președinte al UcraineiCinci eroare majoră Ianukovici ca președinte al Ucrainei
Conform rezultatelor raportului privind corupția din lume: Ucraina „gaură…Conform rezultatelor raportului privind corupția din lume: Ucraina „gaură…
Noua tulpina de gripa porcina in AmericaNoua tulpina de gripa porcina in America
Ucraina se apropie de RusiaUcraina se apropie de Rusia
SIDA dă înapoiSIDA dă înapoi
În America, un copil-erouÎn America, un copil-erou
» » » Dr. Komarovsky mame medic pediatru idol. Discutați cu un medic despre cel mai important. Recomandarea Dr. Komarovsky
© 2021 GurusHealthInfo.com