Robot controlat video cu un aparat de fotografiat 860q - n. Alegerea copil monitorizează consiliere profesională. monitoare pentru copii mobile sunt întotdeauna cu tine.

Video-Q-860 - este un sistem robotic de supraveghere video pentru copil. există 2.5" LCD-monitor, lumini de noapte, 3 canale, video / audio, etc. Principala diferență -. Acest control la distanță al camerei, care are un mecanism de rotire și poate fi rotit în orizontală și pe direcția verticală.
robot controlat video cu un aparat de fotografiat 860Q - N. Selectarea de monitoare pentru copii - consiliere profesională. monitoare pentru copii mobile - întotdeauna cu tine.
În primul rând, principala diferență. După cum sa menționat mai sus, copilul monitorizează camera robot controlat 860Q - N are încorporat un mecanism de pivotare orizontal-vertical. Care este avantajul unei astfel de cameră, nu este greu de înțeles. În primul rând, aceasta este o creștere semnificativă a unghiului camerei. În cazul în care monitorizează regulat copil poate "vedea" Doar aproximativ 70 ° -80 °, cu copilul monitorizează mecanismul rotativ poate supraveghea tot în jurul, ca unghiul de rotație al camerei este de 270 ° orizontal și 120 ° vertical.

Si cel mai important, pe care le puteți controla aparatul de fotografiat la distanță de la receptor. Sub receptorul monitorului are o camera de cheie de control de la distanță. Prin apăsarea tastei "la stânga", O cameră de receptor Transmite semnal și un mecanism de rotație care face mișcarea necesară. În plus, este prevăzută o rotație orizontală modul automat (deplasare). Când apăsați butonul central de pe monitoare receptor pentru copii, în special camera sa începe să se miște în mod continuu încet la stânga și la dreapta pe orizontală.

În cazul în care dvs. copil au crescut și a început să se miște în jurul camerei, este recomandabil să cumpere doar un astfel de copil monitoare. Din moment ce nimeni nu poate garanta că nu va începe shkodnichat exact atunci când el va sta de a ajunge la locația camerei.

Și pentru a oferi o imagine completă a tuturor camerei este posibil să se conecteze camere suplimentare. În acest model, monitoare pentru copii oferă trei canale de video și de semnal audio. Acest lucru poate fi un aparat de fotografiat cu același mecanism de cotitură orizontală-verticală, și un aparat de fotografiat obișnuit, care lucrează în aceleași frecvențe.

Trebuie remarcat faptul că monitoarele pentru copii vă permite să schimbați canalele ca aparatul foto manual sau automat. Asta este, în orice moment se poate transforma un simplu clic pe canalul dorit. Dacă aveți nevoie de vizualizare alternativă a fiecărui aparat de fotografiat, modul de set "cotitură" canale. Imagine de la un aparat de fotografiat la alta va varia cu o întârziere de 8 secunde.

Acum, pentru specificațiile standard. În primul rând, acest lucru are copilul monitorizează 2.5" color TFT-LCD monitor cu o rezoluție de 640x240 pixeli. Aceasta este o dimensiune standard și rezoluția monitoarelor moderne pentru copii. Puteți vizualiza cele mai mici detalii cu ușurință. Și, în combinație cu iluminarea de noapte în infraroșu a unui astfel de monitor copil dă un rezultat maxim în toate condițiile.

În ceea ce privește lumina de noapte în infraroșu, este posibil să rețineți următoarele. Activarea sau dezactivarea modului automat. Pat monitorizează în sine analizează caracterul adecvat al acoperirii și, dacă este necesar, se trece în modul de noapte. Lămpi cu infraroșu Range - 5 metri. Acest lucru este destul de suficient pentru camera de zi. La o distanță de mai mult de 5 metri de vizibilitate pe timp de noapte este redus treptat.

Este important de remarcat faptul că monitorizarea copiilor mici conțin microfon încorporat sensibil pentru transmisie, împreună cu video și audio în paralel. Acest lucru vă permite să se asigure îngrijirea maximă a copilului. Dar, receptorul are un control al volumului audio. De asemenea, în pachetul include căști pentru utilizare în modul de monitoare pentru copii "mână liberă".

Acum gama de transmisie a semnalului. Gama susținut de 100 de metri este distanța asigurată transmisia. Pentru casă privată sau un apartament pe care distanța este de ajuns. Întrebare-gama de monitoare pentru copii - este echilibrul între funcționarea normală a produsului (comunicații) și de securitate. Monitoare pentru copii ar trebui să trimită semnal video stabil la distanța necesară la receptor, dar nu mai departe.

Mulți producători, analizând problema, a concluzionat că utilizarea privată și în condiții de siguranță a gamei de monitoare pentru copii corespunde la 100 de metri în spațiu deschis. Această distanță într-un apartament sau o casă pe măsură ce trece prin pereți se reduce la o valoare acceptabilă.

Iar ultimul avantaj important este faptul că dispozitivul are o ieșire audio-video. Monitoare pentru copii poate fi conectat la un televizor, sau pentru vizualizarea pe un ecran mare, sau la un VCR pentru înregistrare.

Alegerea monitoare pentru copii - consiliere profesională

După cum știți, există două tipuri de date - prin cablu și fără fir. Prima opțiune este foarte simplu, asa pe ea, nu ne vom opri. Dar al doilea - mult mai interesant, deoarece transmisia semnalului are loc prin intermediul unităților de emisie-recepție care funcționează într-un interval de frecvență. Până în prezent, numărul copleșitor de modele folosite este tehnologia fără fir, și, prin urmare, în acest articol nu vom lua în considerare monitoare analogice pentru copii, în schimb va acorda o atenție la banda a doua, mai popular.

Deci, majoritatea producătorilor este utilizat pentru a transmite imagini și sunet la primirea conexiunea wireless monitor, care rulează la o anumită frecvență. Din fericire, mai rar puteți găsi modelul cu semnalul analogic, ca dezvoltatorii se deplasează într-un video digital mai perfectă, care, printre altele, și are o protecție serioasă împotriva interferențelor și interceptare. De aceea, du-te treptat în uitare modele mai ieftine care rulează pe frecvența de 900MHz. În viitorul apropiat ne așteptăm la o creștere semnificativă a noi produse care utilizează frecvența de 2,4 GHz. De altfel, prin creșterea puterii a crescut de aproape două ori și raza de acțiune a semnalului. mame pot viziona acum copilul, chiar și atunci când sunteți pe stradă (de exemplu, în cazul în care monitorul este portabil, funcționează pe baterii penlight). Baby Monitoare opțiune ideală de alegere pentru utilizare în țară sau în propria casă sunt exact modelele compacte ale noii generații.

Din păcate, împreună cu caracteristici calitative excelente, de comunicații fără fir este expus și afectat de alte dispozitive electronice. De aceea, înainte de a cumpăra monitoare pentru copii, urmate de a petrece ceva timp în elaborarea unei liste de electronice de origine, care ar trebui să aducă telefoane fără fir, cuptoare cu microunde, Bluetooth (Bluetooth) și dispozitive WiFi. În cazul în care frecvența la care funcționează oricare dintre aceste dispozitive, coincide cu frecvența de monitoare pentru copii ieftine, care nu dispune de calibrare a semnalului de înaltă calitate - în loc de asistent electronic inteligent va primi o dezamăgire din cauza interferențelor, care afectează calitatea imaginii și a sunetului. Pe de altă parte, sunt mai scumpe monitoare pentru copii tind să nu aibă acest dezavantaj, deoarece soluțiile de înaltă tehnologie sunt utilizate în ele.

Ar trebui, de asemenea, să acorde o atenție la locul de utilizare destinate. În centrul orașului dens populate este mai bine să nu utilizeze un model mai ieftin, cu un nivel de recepție slabă, deoarece spațiul din jurul literalmente umplute cu o varietate de dispozitive care generează semnale radio. Dar pentru țară sau grădină, utilizarea modelului low-cost poate fi singura decizie corectă (în special în cazul în care bugetul este limitat). Și, în cele din urmă, ar trebui să atragă atenția la o altă nuanță - securitate și protecție împotriva interceptărilor. Recent, mai mulți părinți se gândesc cum să evite orice intruziune în viața lor. În acest caz, ar trebui să fie selectate cu canale costisitoare de monitorizare a bebelușilor de sortare a semnalului funcție și de criptare.

Unitatea de bază (pentru dispozitivul de recepție)

In cele mai multe cazuri, monitorii copilul unitate de părinte are un ecran color cu o diagonală de 1,8 până la 7 inch. De fapt, alegerea dimensiunii și calității afișajului, ar trebui să se bazeze pe cât de precis doriți să vedeți copilul. Pe baza experienței de vânzare, se poate argumenta că cea mai mare cerere pentru ecrane cu diagonala de 3 până la 5 inch. ecran mai mic de multe ori opta pentru dispozitive portabile, atunci când aveți nevoie pentru a obține nu numai mai mult sau mai puțin o calitate a imaginii, dar, de asemenea, o performanță decentă a bateriei. Ei bine, din ce în ce mai mare ecran optând pentru utilizare staționară, de exemplu, în bucătărie.

În ceea ce privește ușurința de utilizare, dispozitivul de recepție (care utilizează părinții) este proiectat pentru o maximă ușurință de sub control. Butoanele și funcția selectată din meniul sunt intuitive chiar și pentru persoanele care sunt foarte îndepărtate de studiul noutăților electronice. Cu toate acestea, datorită creșterii în popularitate incredibilă a tehnologiei touch-screen (ecran tactil) în segmentul de piață de telefonie mobilă, de vânzare monitoare pentru copii vin cu un ecran tactil. Din păcate, în acest moment, astfel de modele sunt preț mult mai mare decât concurenții lor cu display-uri convenționale. Așa cum se spune, pentru toate cascadei bune plăti pret bun ...

portabilitate

Din fericire, mai mult de 80% dintre modelele disponibile pe piață au fost dezvoltate cu un ochi pentru portabilitate de buzunar. Prin urmare, dimensiunea blocurilor de plasament mici. În plus, există o mulțime de accesorii pentru a fi purtat pe o curea sau copil monitoare pentru montarea pe perete, care adaugă confort și permite mama să fie întotdeauna conștienți de ceea ce se întâmplă în camera copilului, nu uita la ea de la grijile de zi cu zi la domiciliu. Mulți producători au mers chiar mai departe prin prezentarea modelului cumpărători, design-ul este foarte amintește de telefoane mobile.

vedere nocturnă

Una dintre cele mai importante funcții, fără de care mulți părinți nu realizeaza monitoare pentru copii, a fost prezența luminii infraroșii (sau viziune de noapte). Noaptea puteți obține o imagine de contrast alb-negru, fără a porni lumina și nu deranjează copilul încă o dată. Mod de reglare automată sau manuală în lumină slabă sau pe timp de noapte, datorită built-in de iluminat cu LED-uri infraroșu - toate acestea, deși, și crește costul dispozitivului este extrem de funcția necesară. Prin urmare, în cazul în care resursele permit, este mai bine să cumpere monitoare pentru copii, care produce o imagine în infraroșu, cel puțin la o distanță de 2 metri.

Două căi de comunicare

S-ar putea fi surprins, dar este tocmai această caracteristică este foarte popular în rândul mamelor. În cazul în care copilul este în siguranță în pat de copil în grădiniță, de ce să nu vorbesc cu el, nu uita în sus de la activitatea sa curentă, de exemplu, în bucătărie? Imaginați-vă cât de minunat pentru a auzi răspunsul „agukane“ de la copilul său iubit și să fie fericit să știu că vocea ta vine la el fără distorsiuni!

Multe monitoare de copii sunt capabili de a lucra cu două, trei și chiar patru camere, dar ca standard acestea sunt vândute numai unul. Pe de altă parte, ca urmare în mod clar planul de marketing, producătorii oferă să cumpere un aparat de fotografiat suplimentar pentru monitoare pentru copii, la un discount semnificativ, care pentru mulți părinți este foarte importantă. Doi, trei, sau chiar patru camere vor acoperi mult mai mult teritoriu, care poate fi un punct foarte serios atunci când aleg un dispozitiv pentru a monitoriza copii mici copil sau când trebuie să se uite la o dată pentru două sau trei copii. Din nou, în cazul în care copilul a crescut și începe să meargă pe cont propriu, camerele suplimentare vor fi foarte utile, deoarece acestea pot fi plasate în alte camere și în hol.

O altă funcție este semnal minunat aplicată dispozitivului părinte atunci când copilul începe să se miște sau să facă sunete. Monitoare pentru copii, cu senzori de sunet sunt extrem de sensibile la microfon încorporat vă asigură că va fi notificat chiar și un strigăt slab al copilului tau. De exemplu, această opțiune va fi foarte util, în cazul în care pe timp de noapte opriți monitorul, care va fi activat numai atunci când senzorul va înregistra un sunet. O extensie logică a funcției de bază este abilitatea de a emite un semnal luminos. Linia de jos este că mai tare copilul plângând - dioda lumina puternica. În special, această opțiune este utilizarea de monitoare pentru copii poate fi util dacă vii și vizita din cauza zgomotului de fond in camera nu se poate auzi nici un sunet de la unitatea de bază. Soluția combinată este adesea folosit atunci când unitatea de copil senzorii de sunet organism sunt instalate în același timp și mișcare. Această abordare oferă o eficiență maximă, nullifies în mod substanțial apariția unei situații în care un copil treaz în pat și nervozitate plâns și toate mamele prezente ...

sondă de temperatură

Destul de rar pentru a găsi un model cu mai mult de o funcție - măsurarea temperaturii în camera copilului. Aceste monitoare copii monitorizează în mod constant fluctuațiile de temperatură, care ajută mama sau tata să reacționeze rapid la o alarmă emise de dispozitiv. Ei bine, și după aceea trebuie să acționeze în funcție de circumstanțe - pentru a deschide / închide fereastra, înfășurat copilul cald sau vice-versa pătură subțire.

Aproape toate monitoarele moderne populare pentru copii face posibilă pentru a regla calitatea sunetului. Uneori, setările ascunse adânc în meniuri, dar cea mai mare parte, controlul volumului este situat direct pe carcasa unității de bază (care va fi de acord, este mult mai convenabil).

În ultimii ani, devin mult mai populare monitoare pentru copii, în care în mod direct la uzina au fost înregistrate povești lullabies și / sau basm. Din păcate, multe modele de calitatea sunetului nu este de până la sunetul de bun vorbitor, dar părinții nu au nevoie de ea. Trebuie doar să apăsați un buton -, iar copilul va cânta cântece sau spune povești. Ai nevoie de această caracteristică - este greu de spus. Ca o alternativă, multe mame folosesc un MP3 player compact și boxe, precum și pentru prezența rămasă a acestei opțiuni suplimentare devine foarte, foarte important punct. După cum știți, tehnologia modernă este din ce în ce trecerea la așa-numitele „viticultori“ sau dispozitive „all-in-one.“ Prin urmare, cei mai importanti producatori de monitoare pentru copii, de asemenea, nu stau cu mâinile în sân eliberând în mod constant produse noi perfect echilibrate. Poate vom vedea în curând un model în care se vor putea să cânte un cântec sau un basme bine de citit?

Și totuși, în ciuda abundenței de caracteristici, anchete realizate de companiile-mamă, studiind cererea de pe piață pentru produsele de îngrijire a copiilor, arată că cumpărătorii doar patru puncte într-adevăr serios interesate în alegerea modelului optim de monitoare pentru copii. Principalele criterii sunt: ​​o imagine clară, de calitate a sunetului, rezistenta la interferență, și securitatea transmisiei de date.

monitoare pentru copii mobile - întotdeauna cu tine

Video-telefon, tabletă și laptop

Acest articol este dedicat tuturor mamelor și taților, care, în această eră a tehnologiei, stil de viață agitat și de comunicații avansate necesită siguranța copiilor și controlul vizual constant al copilului favorit si bona, care se uită după el. Acest lucru se întâmplă doar în viața mea, uneori cu aspectul și de comunicare este om foarte frumos, singur, cu un copil se transformă într-o persoană isteric și fără inimă. Se pare că monitoare pentru copii au nevoie de babysitting J.

Odată ce un prieten de-al meu, care a devenit recent tată, mi-a cerut să ajute găsiți și selectați un dispozitiv cu care să rotunjească ceas pentru a monitoriza copilul și o dădacă într-o altă cameră, un gând puțin, a adăugat el, că era posibil să se audă și pentru a vedea pe stradă, la locul de muncă, într-o călătorie de afaceri ... bine, pe scurt, oriunde și în orice moment, astfel încât atunci când dormi într-o altă cameră cu ușile închise ai putea auzi prin laptop, tabletă sau trezirea plâns copil. De asemenea, el a vrut să facă cât mai mic posibil și firele, desigur, cât mai ieftin posibil.

Sarcina este clar și corect ca orice inginer, am urcat în Internet. Am fost în căutarea pentru monitorizarea copiilor mici, deoarece sistemul de supraveghere de securitate nepretențioasă care acceptă accesul la Internet ar fi fost un prieten de mii de mine de reclame în 15.

Ce caracteristici cheie am atras atenția:

Disponibilitatea copilului monitorizează conectivitatea la Internet. Prietenul meu a vrut să vadă și să auzi copilul oriunde, în orice moment. Internet - o mare invenție care vă permite să faceți acest lucru. Orice telefon normal și tablete și laptop permite accesul liber la internet, și, prin urmare, aceste dispozitive vor fi în măsură să ia o imagine video cu sunet de la monitoare pentru copii.
Ar trebui să fie cât mai mici posibil, fire. Ceea ce face ca mouse-ul laptop-urile noastre fără fir și tastatură? Desigur, WiFi! Aceasta este cea mai sigură și cea mai sigură metodă de transfer de date fără fir. Monitoare pentru copii trebuie să aibă funcția de WiFi pentru a transmite o imagine video de oriunde în apartament. Acest lucru vă permite să efectueze în mod liber monitoare pentru copii, în orice loc, fără nici o configurare suplimentară, și drag and drop cablu.

Prețul ar trebui să fie mai mic.

După o plimbare lungă pe Internet și analiza de monitoare pentru copii disponibile comercial, am ajuns la concluzia că nici unul dintre modelele care nu sunt îndeplinite în totalitate criteriile noastre de selecție.

Toate monitoarele pe care le-am văzut, este format din două dispozitive - camere video (mai ales pe WiFi) și un dispozitiv de recepție cu un monitor.

Raza de funcționare a acestor monitoare pentru copii este limitat la 20-30 de metri, ceea ce este inacceptabil pentru prietenul meu. Nici unul dintre monitoare m-au găsit copilul este în imposibilitatea de a conecta la Internet, și transmiterea imagine video este doar un dispozitiv special de recepție și nicăieri altundeva. Am plecat de la camera un pic mai departe de 30 m. Si dintr-un film pe care nu se va vedea.

Costul de monitoare pentru copii m-au găsit, în funcție de calitatea, și a variat de la 2500 la 20000 de ruble.

Nedumerit funcționalitate redusă de monitorizare a bebelușilor și reflecție asupra problemei, am sugerat că decizia sa - un copil monitoare mobile este format din două dispozitive, camere PTZ și punctele de acces.

Radare de control (de cotitură stânga / dreapta, sus / jos) și de a primi de la ea o imagine video cu sunet este posibil, pe un telefon mobil, tabletă sau laptop de oriunde în lume, în cazul în care există acces la internet, în orice moment.

Datorită mecanismului rotativ, puteți inspecta intreaga camera, iar prezența IR iluminare, monitoare pentru copii vă permit să vedeți în întuneric total, în timp ce nu deranja lumina copilului, deoarece gama de lumină infraroșie este invizibil pentru ochiul uman, dar vizibil pentru aparatul de fotografiat.

Pentru detector de mișcare vă va alerta în cazul în care copilul începe să se miște, sau în câmpul vizual al camerei cineva se va muta.

Microfon încorporat vă permite să auzi copilul plângând, și difuzor încorporat va transmite vocea pe monitoare pentru copii.

Există, de asemenea, posibilitatea unui detectare de înregistrare video sau mișcare continuă.

Monitoare pentru copii are o intrare audio și de ieșire, permițându-vă să conectați microfon extern și PC Vorbitor.

Disponibilitatea de WiFi gratuit vă permite să efectueze un aparat de fotografiat la orice parte a apartamentului. Pentru prețul acestui copil se monitorizează ca fiind justificate. Ei bine, cel mai important prieten și soția lui erau fericiți, pentru că acum ei privesc nu numai pentru copilul tau, dar, de asemenea, pentru asistenta, care este așezat cu un copil în absența lor.

Un monitoare pentru copii poate fi extinsă, în plus față de toate posibilitatea de a adăuga încă trei camere video la sistem pentru a le instala în alte camere.

Baby Monitor video "DM503"

Preț: 8980 ruble.

Modelul combină caracteristicile ambelor monitoare video și pentru copii: cu o distanță de încredere de la primirea / trimiterea de semnal video de până la 100 de metri, sunetul - până la 300 de metri! Sunetul vine prin microfon, nu "legat" video, astfel încât să nu fie întreruptă chiar și atunci când imagistica este imposibilă.

Domeniul de aplicare: Scopul principal - de supraveghere video de la distanță pentru plus mici detmi-, asistenta poate fi utilizat pentru monitorizarea persoanelor în vârstă și bolnavi care au nevoie de îngrijire constantă.

Dispozitiv compact, care poate înlocui o dădacă live. Este mulțumită lui, tânăra mamă poate lua treburile casnice urgente, în timp ce nu fi nevoie să vă faceți griji în fiecare minut și să nu fie difuzate în pepinieră. gadget inteligent nu numai toate "vede"dar, de asemenea "aude"Ce se întâmplă în pat de copil copilul, menținându-se astfel părinții informați.

Monitoare pentru copii, ca o sursă de îngrijire ușoară și confortabilă a copilului, face parinti plictisitoare - frumos și simplu.

Cu monitoare pentru copii:

puteți merge în condiții de siguranță cu privire la afacerea lor, în timp ce încă posibilitatea permanentă și "discret" de supraveghere;
nu fi distras și în mod constant a alerga până la ușă și ascultă - dacă copilul este adormit sau nu (de altfel, acest lucru duce adesea la trezirea acesteia);
întotdeauna ușor de identificat "violator" comandă în pepinieră, dacă pisoi jucaus sau ceva zgomot exterior (de exemplu, dacă ați uitat să închidă fereastra în timpul verii).

În plus, monitorizarea copiilor mici contribuie la formarea autonomiei unui copil (deoarece nu există nici un moment de "Discuție copil" cu el).

Monitoare pentru copii este format din două module: transmițătorul, și anume, camere video și receptor (monitor cu o dimensiune a ecranului LCD cu diagonala de 2 inchi). Dispozitivul oferă un mediu stabil video-un singur sens și comunicarea audio între mamă și copil, asistenta si pacientul - indiferent de locul unde a fost aplicat.

Cele trei canale de transmitere a datelor și capacitatea de a selecta unul dintre cele 4 coduri digitale pentru fiecare canal (adică 12 în toate variantele) protejate în siguranță de radiațiile electromagnetice exterioare și interferențe. Dacă unul dintre canalele având interferențe, puteți încerca să selectați un cod digital sau chiar a comuta la celălalt. Canalul. astfel cu condiția întotdeauna de comunicații de înaltă calitate.

Toate componentele de monitoare pentru copii "DM503" din plastic non-toxice complet în condiții de siguranță, și, prin urmare, i se permite să lucreze în apropierea copiilor. Built-transmitator aparat de fotografiat care funcționează la o frecvență de 2,4 GHz, și nu are nici un impact negativ asupra stării de sănătate a copilului.
2-in-1: monitoare pentru copii și baby monitor

Principalul avantaj al acestui model este că acesta transmite imaginea video și sunet la frecvențe diferite, și, prin urmare, are o serie de comunicare diferite pentru semnale audio și video. Care este beneficiul aici? Foarte simplu! distanța efectivă de transmisie video este de 100 m, în timp ce sunetul de la camera este transmis la un receptor la o distanță de 300 m. Copilul convențional monitorizează semnalul transmis rar la o astfel de distanță ca pentru acest transmițător de mare este nevoie de putere, ceea ce înseamnă că există un risc pentru copil. Sunt de acord, este mai bine să sacrifice abilitatea de a vedea copilul lor decât complet atinge pierde cu ei.

Proiectarea și utilizarea de monitoare pentru copii

unitate de bază "DM503" echipat cu ecran cu diagonala 2" (50 mm), care se face pe baza LCD- matrice activă.

Structura de monitorizare prevede utilizarea bateriilor (trei tipuri de Ni-MH "AA"), Încărcat din încărcător de rețea. Secțiunea baterie sunt aranjate două comutatoare: o primă - responsabil pentru comutarea canalelor unui semnal recepționat, al doilea - schimbă codificarea digitală.

"DM503" echipat cu o funcție integrată din VOX (activare vocală), care răspunde la zgomotul din camera copilului (copilul plânge, murmur, etc.) și care iese din monitorului "hibernare"În care este cufundat în lipsa sunetului, economisind energia bateriei. Puteți la propria sa discreție pentru a schimba sensibilitatea microfonului camerei în așa fel încât să reacționeze doar la copil plangand si sunete puternice, și nu pe zburda carotidă în pat.

Deasupra monitorului este o scală liniară, format din cinci becuri, LED-uri, care indică nivelul de volum, unitatea de copil fix. Chiar dacă sunetul difuzorului este oprit, tot va ști copilul plânge sau se joacă în liniște. Dacă vă este frică să iasă din recepție și să piardă contactul cu copilul, acest copil monitoare configurat exact pentru tine. Când ieșirea semnalului sonor monitorului recepție difuzor vă avertizează. De asemenea, el și nivelul scăzut al bateriei semnalat.

unitate de bază "DM503" De asemenea, echipat cablu A / V, care permite afișarea imaginilor, difuzat camera foto pe un ecran de televizor sau un monitor extern.

monitoare pentru copii, camera foto vă permite să schimbați cu ușurință unghiul și unghiul unității pentru copil, având astfel posibilitatea de a primi cel mai convenabil și de dorit pentru o imagine. Caracteristicile speciale ale design-ului ar trebui să includă un dispozitiv foarte practic, util de montare, care vă permite să stabilească unitatea copilului direct pe pat de copil copil.

monitoare pentru copii obiectivul aparatului foto "DM503" înconjurat de LED-uri infraroșu, care asigură activitatea pe timp de noapte. Trecerea la viziune de noapte are loc în mod automat atunci când condițiile de iluminare. lumină în infraroșu este invizibil si nu irita copilul.

Camera, la fel ca monitorul poate fi alimentat de la rețeaua electrică sau de la baterii de tip 4 "AA". Dar bateriile pentru ea în cutie nu sunt incluse, numai adaptorul de ca furnizat.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Utilizarea monitorului pentru monitorizarea copilului tauUtilizarea monitorului pentru monitorizarea copilului tau
Senzori sub pat pentru securitatea în vârstăSenzori sub pat pentru securitatea în vârstă
Pe lumea robotului, în 2012, a demonstrat un robot capabil de a pregăti salatePe lumea robotului, în 2012, a demonstrat un robot capabil de a pregăti salate
Rolul de imersiune orizontală în timpul exercițiului. Schimbul de gaze cu imersiune orizontalăRolul de imersiune orizontală în timpul exercițiului. Schimbul de gaze cu imersiune orizontală
Robotului medical ursulet de plus pentru copiiRobotului medical ursulet de plus pentru copii
Interior NurseryInterior Nursery
Dispozitiv implantabil monitorizează presiuneaDispozitiv implantabil monitorizează presiunea
Cel mai subtire aparat de fotografiat Panasonic din lume, cu o creștere de 20 de oriCel mai subtire aparat de fotografiat Panasonic din lume, cu o creștere de 20 de ori
Alimentare de la distanță cu laptele matern a devenit posibilAlimentare de la distanță cu laptele matern a devenit posibil
Roboți Telemedicina VGORoboți Telemedicina VGO
» » » Robot controlat video cu un aparat de fotografiat 860q - n. Alegerea copil monitorizează consiliere profesională. monitoare pentru copii mobile sunt întotdeauna cu tine.
© 2021 GurusHealthInfo.com