Cum de a câștiga în greutate după naștere și consiliere rekomendatsii.ne alăptarea zadar este considerată o modalitate eficientă de a combate excesul de greutate după nașterea copilului.

În acest articol vom explica modul în care să câștige în greutate după ce a dat naștere la exemplul unei anumite femei. Înainte de nașterea greutate Galina a fost de 50 kg, cu 172 cm inaltime. Sarcina a mers bine, dar după nașterea greutatea ei sa schimbat dramatic, iar ea a început să cântărească 40 kg. A fost la medicul endocrinolog: toate analizele de hormoni în normă. Gastroenterolog a găsit, de asemenea, nimic teribil. Ginecologul a spus că este dezechilibru hormonal, deși corpurile femeilor bine. fenomen foarte interesant. În acest caz, ar trebui să analizeze genetice „memorie“. Cu siguranță unul dintre strămoșii, de asemenea, a fost o miniatură. În acest caz, subțirime programat genetic.
Cum de a câștiga în greutate după naștere - sfaturi și rekomendatsii.Ne alăptării zadar este considerată o modalitate eficientă de a combate excesul de greutate după nașterea copilului.

În articolul nostru, vom spune cum să câștige în greutate după naștere exemplul unei anumite femei. Înainte de nașterea greutate Galina a fost de 50 kg, cu 172 cm inaltime. Sarcina a mers bine, dar după nașterea greutatea ei sa schimbat dramatic, iar ea a început să cântărească 40 kg. A fost la medicul endocrinolog: toate analizele de hormoni în normă. Gastroenterolog a găsit, de asemenea, nimic teribil. Ginecologul a spus că este dezechilibru hormonal, deși corpurile femeilor bine. fenomen foarte interesant. În acest caz, ar trebui să analizeze genetice „memorie“. Cu siguranță unul dintre strămoșii, de asemenea, a fost o miniatură. În acest caz, subțirime programat genetic. Sugerează Galina poate fi sigur de a fi testate pentru viermi (viermi intestinali), predându nu numai în mod repetat teste de scaun, dar, de asemenea, sânge (acolo unde este posibil să se identifice anticorpi la viermi, foarte atent „deghizat“ în organism). În cazul în care medicul ginecolog va dezvălui dezechilibrul ei de hormoni feminini, astfel de probleme ajută la rezolvarea ginecolog-endocrinolog. În orice caz, interventie medicala pentru ușori poate fi încărcată cu apariția altor probleme de sănătate. De exemplu, creșterea boli renale, pielonefrită - atunci când greutatea corporală este de 40 kg de rinichi otsupayuschey bine cu fluidul corp, iar greutatea este de 60 kg probleme începe să lucreze la rinichi țestoasă mai lent. Prin urmare, în scopul de a recupera un pic, este necesar să mănânce mai multe alimente bogate in amidon pe timp de noapte (cookie-uri, prăjituri cu ceai dulce). Poti lua medicamente enzime care îmbunătățesc activitatea sucului gastric și secrețiile pancreatice, - se va îmbunătăți asimilarea de „materiale de construcție“. Dar trebuie să fim pregătiți pentru faptul că acesta va crește țesutului adipos din organism, nu masa musculara. Deoarece Galina nu are boli grave, nu există nici un sens pentru a sparge o rata metabolică postpartum stabilit și fizic. Destul de probabil, va fi necesar să caute ajutor de la un psiholog, pentru a opri îngrijorătoare despre personalitatea ei. Principalul lucru - pentru a aștepta cu nerăbdare pentru a recupera și de a învinge depresia. Să știți că gândurile tind să se materializeze, și este posibil, împrejurările se va dezvolta în așa fel încât greutatea devine din nou egală cu 50 kg.

Motivele pentru a pierde în greutate în timp ce alăptează

Femeile care doresc să piardă în greutate după nașterea unui copil, medicii recomanda alaptarea obligatorie - este util nu numai pentru mama si copil, dar, de asemenea, să conducă la pierderea în greutate!

Da, în timpul alăptării o mamă tânără, de obicei, se trezește foamete brutală, și ea a fost gata să mestece în jurul ceasului. Da, și face sport imediat după naștere (în special secțiunea cezariana) medicii nu recomanda. Cu siguranță, în aceste condiții, este de asemenea posibil să se piardă în greutate?

După cum se dovedește, poți! Și pentru că, există mai multe motive bune.

În primul rând, în timp ce producția de lapte arde aproximativ 500 de calorii pe zi. Și acest lucru este pur și simplu de calorii in plus - nu de numărare de calorii arse în plus - pentru activitatea fizică, mersul pe jos, suport de viață și chiar, imaginează-ți ma uit la TV! Deci, femeia care alăptează își poate permite trata în plus fără a afecta cifrele.

În al doilea rând, solduri în declin rapid alăptării. Acest lucru se întâmplă de obicei, după aproximativ trei luni de la naștere. Și în perioada de 3-6 luni de la nastere incepe pierderea in greutate deosebit de intens. Desigur, ținând cont de faptul că sunteți un copil care alăptează.

În al treilea rând, după ce a dat naștere începe să se miște mult - chiar dacă nu faci o taxa de zi cu zi, atât înainte de naștere. De obicei, toate grijile mamei copilului se află pe umerii unui tată tânăr este în mod constant la locul de muncă și să vină acasă obosit, și bunicii nu pot fi întotdeauna aduse la îngrijirea copilului. În acest sens, multe ore de mers pe jos, călcat, stând la aragaz, de curățare, schimbarea scutecelor, hrăniri de noapte, insomnie frecventă la mame tinere și minciună copil scăldat pe umerii unei tinere mame. Nu este surprinzător, viața într-un ritm mult mai promovează pierderea in greutate! Alăptarea este considerată o modalitate eficientă de a combate excesul de greutate dupa nastere

În al patrulea rând, perioada post-partum este foarte instabilă în plan hormonal, iar organele interne pot juca feste. Prin urmare, dacă sunteți într-adevăr pierdut in greutate dupa nastere, nu vă simțiți bine sau intins pe canapea non-stop, astfel încât sunteți în stare să angajeze o pereche bona și au - iar greutatea este încă - a se vedea un medic. pierdere în greutate în timp ce laptele matern poate nejustificatã indica probleme cu tractul digestiv sau hormonal.

Și, desigur, nu cu discount ereditate și constituția naturală. Dacă mama ta după naștere a fost foarte subțire, și sunt, prin natura subțire - nu este surprinzător faptul că va veni repede la doberemennuyu formă după naștere. Dar învață, este numai atunci când mănânci ceea ce doriți, fără a limita tine si nu aplica dieta stricta - și încă nu se face mai bine. În toate celelalte cazuri, metoda nu funcționează.

Cum de a câștiga în greutate în timpul alăptării?

Există câteva sfaturi utile care vă vor ajuta să câștige în greutate în timp ce alăptează.1. Mănâncă puțin și des

Este o piesă versatilă de sfaturi pentru oricine care vrea să normalizeze greutatea sa. De multe ori incapacitatea de a câștiga în greutate în timpul alăptării se datorează lipsei simplu de timp încercând la normal, stai jos în liniște și să mănânce. Dacă vă este frică să uite de masa urmatoare - a pus ceasul cu alarmă pentru a vă reaminti de acest lucru. Mănâncă cât mai mult posibil și, treptat. Și nu înghiți alimente fără a mesteca, și începe masa într-un cadru bun de spirit pentru un timp uita despre toate problemele și nu se gândesc cum să aibă timp să bată toate rufele și chiar gătesc cina pentru sosirea soțului ei. sănătate proprie este mai scump toate.

2. Introduceți în dieta de mai multa carne, proteine ​​și făină produse

De fapt bine-cunoscut: proteine ​​și pâinea ajută să recupereze chiar și cele mai zvelt privind natura oamenilor. Da, nu faptul că va deveni o femeie cu greutatea „sub chintal“ - da pentru tine, probabil că nu este necesar. Dar aici forma lor rotundă și să câștige în greutate în timpul alăptării, o astfel de dieta te va ajuta. Doar urmați în jurul măsurii - nu este necesar să se sprijine pe carne dimineața, la prânz și seara - un exces de proteine ​​este, de asemenea, foarte dăunătoare pentru organism.

Intră în dieta de mai multa carne, proteine ​​și făină produktov3. Diversificați meniul cu fructe și legume proaspete, sau complexe de vitamine

Pentru a normaliza greutatea, aveți nevoie de suficiente elemente nutritive și vitamine, care pot fi obținute cu ușurință din fructe și legume proaspete. Singurul lucru pe care ar trebui să fie un subiect tabu pentru tine - este alimente alergene. În cazul în care copilul dumneavoastră are o erupție - exclude produs alergen din dieta ta.

Dacă nu sunt în măsură să mănânce o mulțime de fructe și legume, pentru a câștiga în greutate în timpul alăptării este posibilă și cu ajutorul utilizării de complexe de vitamine. Dar alegerea unui complex de vitamine pentru sine ar trebui să fie numai în acord cu medicul dumneavoastră de a face nici un rău.

4. Observați somn

Am înțeles că a avea un copil mic, pentru a observa somnul foarte dificil. În acest caz, încercați să întrebați pe cineva de la rude sau prieteni să stea cu copilul dumneavoastră în timp ce vă relaxați. Motivul este că, pentru a câștiga în greutate în timpul alăptării, fără a cel puțin 6-8 ore de somn pe noapte este imposibil. În cazul în care lipsa de somn cauzate de insomnie - încercați să începeți să luați sedative la lumina de noapte. Acest lucru poate fi un extract de Leonurus. Dar, înainte de a începe să luați un medicament special, să se consulte cu un specialist. Unele sedative pe bază de plante pot fi alergeni pentru copil.

În cazul în care nici o rețetă nu vă ajută să câștige în greutate în timp ce alăptați, consultați medicul dumneavoastră, dietetician, endocrinolog sau gastroenterolog. Poate că motivul pentru care unele boli interne. Și se consolat cu gândul că, atunci când opriți alăptarea - greutatea va veni cu siguranță înapoi la normal. Între timp, laptele într-adevăr nevoie de un pic de tine cel mai mult! Și pentru acest lucru, puteți aștepta un pic mai mult.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum postpartum sângerează?Cum postpartum sângerează?
Sarcina normalaSarcina normala
Riscul de nastere prematura depinde de creșterea mameiRiscul de nastere prematura depinde de creșterea mamei
Analiza urinei prezice nastere prematuraAnaliza urinei prezice nastere prematura
Min greutate la nastere - infertilitate in viitor?Min greutate la nastere - infertilitate in viitor?
O mulțime de greutate în timpul sarciniiO mulțime de greutate în timpul sarcinii
Creme cu corticosteroizi în timpul sarcinii, noi date de siguranțăCreme cu corticosteroizi în timpul sarcinii, noi date de siguranță
AvortAvort
Alaptarea protejeaza impotriva diabetuluiAlaptarea protejeaza impotriva diabetului
Frica de naștere, ce să facă, cum să facă fațăFrica de naștere, ce să facă, cum să facă față
» » » Cum de a câștiga în greutate după naștere și consiliere rekomendatsii.ne alăptarea zadar este considerată o modalitate eficientă de a combate excesul de greutate după nașterea copilului.
© 2021 GurusHealthInfo.com