După naștere, dureri de picioare, de ce?Sarcina și, cel mai important, de muncă, sunt povară extraordinară pentru fiecare femeie, după care se simte rupt, pentru că în afară de stres, organismul este in durere, cezariana, lacerații interne și taie o mulțime de stres pentru corpul unei mame tinere. În plus, mutarea este, de asemenea, rănit, pentru că picioarele umflate și dureri după nașterea copilului. Cu ce ​​poate fi conectat și ce să facă pentru a scăpa de durere cicălitoare?

tu postpartum picioare inflamat și nu știi de ce? Problema este că, la momentul livrării, în cazul în care canalul de nastere părăsește fructul, femeia întinse mușchii pelvieni, a coloanei vertebrale, ligamentelor articulației pubian, care pot fi inițial date în partea inferioară a spatelui și pentru a muta picioarele. Femeia, în același timp, se confrunta cu o durere sâcâitoare și slăbiciune la nivelul picioarelor.
Durere la nivelul picioarelor se poate vorbi despre varice. Ideea este că creșterea tensiunii arteriale în timpul sarcinii și a uterului în creștere asupra venelor expuse, extinderea și extinderea acestora. O valve vasculare nu a putut face față cu refluxul de sânge, ceea ce a dus la stagnarea în extremitățile inferioare. În acest caz, fluxul de sânge la nivelul picioarelor incetineste. Există „antivarikoznye“ ciorapi speciale pentru a ajuta la a face față cu simptome ale bolii, și le-a pus pe picioarele tale nevoie de ea în dimineața, până când nu există nici o umflare, fără a ieși din pat. Acesta ar trebui să aibă grijă de picioare, în caz contrar se evita tromboflebită.
În plus, dureri la nivelul picioarelor dupa ce a dat nastere cauzeaza adesea crampe. Există o problemă clară în lipsa de calciu în organism. Ei numesc aceasta boala „sindromul picioarelor neliniștite“. De obicei, aceasta este însoțită de o lipsă de fier, consumul frecvent de cafea și anemie. Cel mai adesea apar convulsii timp de noapte. Nu aveți nevoie să se auto-medicate, medic după stabilirea simptomelor bolii va prescrie vitamine și minerale pentru recuperarea acidului folic, fier si calciu in organism, si vei uita curând despre această boală neplăcută.
Nu în ultimul rând, în faptul că picioarele rănit după livrare, joacă și sarcina pe picioare în timpul sarcinii. Extra 10-15 kg, pe care femeia a purtat pe picioarele lor, încep să se manifeste după livrare.

În cazul în care picioarele inflamat după naștere, apoi o cale de ieșire - ar trebui să fie adresată unui chiropractician sau kinesiology. La urma urmei, chiropractic este un sistem special de tehnici manuale, care poate într-un timp scurt pentru a elimina boala, cauzata de naștere, atât la nivelul articulațiilor, și ligamentele, mușchii și a coloanei vertebrale. terapeut manual vă va ajuta să se întoarcă la normal, pentru a scăpa de durere prin restabilirea poziția normală a articulațiilor și a ligamentelor, precum și impactul asupra pacienților prin zone musculare sanatoase adiacente. Medicul va ajuta la restabilirea mobilității naturale, refacerea poziției vertebrelor, pentru a îmbunătăți sistemele interne și a ligamentelor.
Chineziterapie este, de asemenea, o mare metodă de economisire de dureri la nivelul picioarelor. În principiu, acest fizioterapie, special ajută la restabilirea sistemului musculo-scheletice, care afectează ligamentele, mușchii și articulațiile. Un set de exerciții de blând, dar foarte eficient și foarte rece ajută la menținerea și consolidarea coloanei vertebrale, asigurând în același timp că mișcarea articulațiilor.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
35 De săptămâni de sarcină, ceea ce se întâmplă?35 De săptămâni de sarcină, ceea ce se întâmplă?
Exerciții de biliard pentru femei gravideExerciții de biliard pentru femei gravide
Exercitarea după naștere, pentru reabilitare și slăbire stomacExercitarea după naștere, pentru reabilitare și slăbire stomac
Durere la femei, cum să scape, sfaturiDurere la femei, cum să scape, sfaturi
Durere in timpul sarcinii. dureri de spate Sarcina. Ce se întâmplă dacă durerea de spate in timpul…Durere in timpul sarcinii. dureri de spate Sarcina. Ce se întâmplă dacă durerea de spate in timpul…
Exerciții de yoga pentru femeile gravideExerciții de yoga pentru femeile gravide
Poate hemoroizi rănit atunci când spinare, spate, târtița?Poate hemoroizi rănit atunci când spinare, spate, târtița?
Prevenirea bolilor coloanei vertebrale la copiiPrevenirea bolilor coloanei vertebrale la copii
Durerea de spate in pancreatita si opoyasyvayushie, dureri in partea inferioara a spatelui la…Durerea de spate in pancreatita si opoyasyvayushie, dureri in partea inferioara a spatelui la…
Dacă preocupat de dureri de spate in timpul sarciniiDacă preocupat de dureri de spate in timpul sarcinii
» » » După naștere, dureri de picioare, de ce?
© 2021 GurusHealthInfo.com