Anxiolitice și sedative

Anxiolitice și sedative

Anxiolitice, sedative (hipnotice), includ benzodiazepine, barbiturice și medicamentele înrudite.

Dozele mari pot provoca depresie respiratorie și stupoare. In sindromul de întrerupere a medicamentului cronic poate fi observată sub forma de agitație și convulsii, totuși dependența andocat reducerea dozei lent, cu sau fără substituție (m. E. fenobarbital sau pentobarbital).

Efectul terapeutic al tranchilizante și sedative este bine întemeiată, dar importanța lor în atenuarea stresului și a anxietății sunt, probabil, motivul pentru care au abuzat atât de des. Tranchilizante și sedative, care fac obiectul abuzului includ benzodiazepine, barbiturice și alte medicamente luate pentru somn cu debut.

Benzodiazepinele și Barbituricele spori acid gamma-aminobutiric (GABA) asupra receptorilor specifici, care se crede a fi situate în apropierea receptorilor GABA. Mecanismul exact al potențarea procesului rămâne neclar, dar poate fi legată de deschiderea canalelor de clor, producând starea hyperpolarized într-un neuron postsinaptic.

efecte cronice. Pacienții care iau doze mari de sedative, sunt adesea observate dificultăți de gândire, vorbire lent și înțelegere (cu unele dizartrie), memorie slaba, erori de judecată, îngustarea atenției și labilitatea emoțională. Toleranța și tahifilaxie dezvoltă inegal și nu polnostyu- deficite comportamentale, afective și cognitive atât de semnificative persistă chiar și în rândul consumatorilor de droguri regulate.

sarcină. Utilizarea prelungită a barbiturice în timpul sarcinii poate duce la apariția simptomelor de sevraj la nou-nascut.

Simptome și semne

Toxicitate sau supradozaj. Semnele anxiolitic progresiva si intoxicarea sedativ sunt depresia reflexe superficiale, nistagmus fină orizontală, o concentrație ușor redusă cu un nistagmus ascuțit sau rapid, ataxie, tulburări de vorbire și instabilitate posturală.

toxicitate crescută poate provoca nistagmus atunci când așteaptă cu nerăbdare, crampe, somnolență, ataxie, marcate cu toamna, confuzie, stupoare, depresie respiratorie, și în cele din urmă moartea. Supradozaj de benzodiazepine rareori produce hipotensiune arterială, iar aceste medicamente nu provoacă aritmie.

anulare. Atunci când se administrează doze terapeutice de tranchilizante și sedative oprite sau coborâte sub un nivel critic, poate fi simptome de sevraj ușoare autolimitate. După doar câteva săptămâni, încercând să oprească utilizarea medicamentului poate agrava insomnie și poate provoca neliniște, anxietate vise, trezirea frecventă și o senzație de constricție în dimineața devreme.Anula benzodiazepinele sunt rareori pune viața în pericol. Simptomele pot include dificultati de respiratie, tahicardie, tremor, hiperreflexie, confuzie și convulsii. Pornirea poate să apară lent, deoarece medicamentele sunt reținute în organism pentru o lungă perioadă de timp. Anularea cele mai severe la pacienții care au utilizat medicamente cu o absorbție rapidă și scădere rapidă a nivelurilor serice (de exemplu, alprazolam, lorazepam, triazolam). Mulți oameni care fac abuz de benzodiazepine, au fost sau sunt alcoolici și întârzierea de retragere benzodiazepinele pot complica eliminarea alcoolului.

Anulează barbiturice, luate în doze mari, aceasta duce la un obiect ascuțit simptome de sevraj pot pune viața în pericol,, similar cu delirium tremens. Uneori, chiar dacă în prezent tratate în mod corespunzător de anulare, convulsii observate pentru mai mult de 1-2 săptămâni. Fără tratament, eliminarea barbiturice cu acțiune scurtă conduce la următoarele:

  • în timpul primei 12-20 ore - creșterea anxietate, tremor și slăbiciune;
  • la începutul a 2-a zi - tremor mai ușor de observat, uneori, a crescut reflexe tendinoase profunde, și a crescut slăbiciune;
  • pe a 2-a și a 3-a zi - convulsii (75% dintre pacienți), uneori progresând la moarte și status epilepticus;
  • din ziua a 2-a până la 5 mii - delir, insomnie, confuzie, halucinații vizuale și auditive înfricoșătoare și, adesea, hipertermie si deshidratare.

diagnostic

  • Evaluarea clinică.

Diagnosticul clinic este de obicei. nivelurile de medicament nu au fost măsurate. In imunoteste convenționale pentru determinarea conținutului de medicament în urină includ de obicei, benzodiazepine și barbiturice.

tratament

  • Protecție respiratorie.
  • Poate flumazenil.
  • Alcalinizarea urinei pentru barbiturice.

Toxicitate sau supradozaj. Dacă ingerarea a fost în 1 oră, reflexul gag este stocată și poate proteja căile respiratorii pacientului, este posibil să se atribuie 50 g de cărbune activ pentru reducerea în continuare a absorbției, dar nu a dat interferență pentru a reduce morbiditatea și mortalitatea.

Flumazenil, un antagonist al receptorilor de benzodiazepine poate modifica grele secundar sedarii supradoza de benzodiazepine. Doza a fost de 0,2 mg administrată intravenos în decurs de 30 de secunde după 30 sec- administrat chiar 0,3 mg, apoi 0,5 mg la fiecare 1 minut pentru o doză totală de 3 mg. Cu toate acestea, eficacitatea sa clinică nu este bine definită, deoarece Cele mai multe persoane cu o supradoză de recuperare benzodiazepine apare numai în prezența terapiei de susținere, și, uneori, provoacă convulsii flumazenil. Contraindica utilizarea flumazenil includ utilizarea pe termen lung a benzodiazepinelor (din cauza flumazenilului poate accelera anularea), epilepsie ca boala principal, prezența coltisorul sau a tulburărilor de motilitate care însoțesc supradozei epileptogene (antidepresive triciclice în special) și aritmii cardiace.

În cazul în care diagnosticat cu o supradoză de barbiturice, urina trebuie alcaliniza pentru a crește excreția.

Anularea și detoxifiere. anulare acute severe necesita spitalizare, de preferință într-o unitate de terapie intensiva, precum si utilizarea unor doze adecvate de benzodiazepine intravenoase.

O abordare reducerea dependenței de sedativ este eliminarea medicamentului în conformitate cu un program strict de monitorizare a semnelor anulare. Este adesea mai bine să se mute la un medicament cu acțiune lungă, care este mai ușor de a reduce la recepție.

Ca cazuri de alcool, pentru pacienții care au suferit anxiolitice de anulare sau sedative, necesită o monitorizare atentă, de preferință într-un spital, în cazul în care răspunsul de ieșire este de așteptat de la moderată până la severă.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Terapie intensivă în caz de urgență în Addiction. terapie simptomaticăTerapie intensivă în caz de urgență în Addiction. terapie simptomatică
Toate tranchilizante benzodiazepinele au un grad mai mare sau mai mică a activității…Toate tranchilizante benzodiazepinele au un grad mai mare sau mai mică a activității…
Anticonvulsivante în tratamentul durerii și analgezieAnticonvulsivante în tratamentul durerii și analgezie
Pastile de dormit pentru dureri de capPastile de dormit pentru dureri de cap
Intoxicare cu barbituriceIntoxicare cu barbiturice
Great Medical Encyclopedia IC nevronet. medicamenteGreat Medical Encyclopedia IC nevronet. medicamente
Sedativele (sedatio de sedare) a fost mult timp utilizat pentru tratamentul bolilor nervoase.…Sedativele (sedatio de sedare) a fost mult timp utilizat pentru tratamentul bolilor nervoase.…
Utilizarea de medicamente psihotrope pentru dureri de cap. tranchilizanteUtilizarea de medicamente psihotrope pentru dureri de cap. tranchilizante
Primul ajutor pentru barbiturice intoxicațiePrimul ajutor pentru barbiturice intoxicație
Sedative pentru gastritaSedative pentru gastrita
» » » Anxiolitice și sedative
© 2021 GurusHealthInfo.com