Pe măsură ce copilul scapă de constipație? Ce declanseaza constipație copii?

Judecând după cum sa discutat în mod activ în forumuri diferite subiect de constipație la copii, această problemă este acută în multe familii. Din moment ce aceste subiecte sunt de multe ori a atras atentia mamelor, mulți au început să urmărească îndeaproape copiii lor. Pe de o parte, este bine că sănătatea copiilor este sub ochiul atent. Dar, pe de altă parte, mamele sunt din ce în ce vin cu boala la copii lor, din cauza unui exces de informații, printre care se încadrează sfaturi pentru a urmări care pot înrăutăți situația.
Pe măsură ce copilul scapă de constipație? Ce declanseaza constipație copii?

Instrucțiuni privind ca un copil pentru a scăpa de constipație.

Toată lumea știe că este lipsa scaunului pentru orice perioadă de timp. Cea mai mare problemă este doar limitarea perioadei, după care putem vorbi despre întârzierea de scaun.

sfaturi profesionale

Scapă de copil constipație va ajuta la fructe și legume nada. piure de cartofi cu dovlecei, dovleac, conopida, mere sau prune au un efect laxativ. Cartofi și cereale, dimpotrivă, este necesar pentru a oferi mai puțin frecvente ca amidonul, care este în compoziția sa, are un efect de fixare. Un serviciu bun va servi un decoct de caise uscate și prune - este dat după 3,5 luni. La firimituri digestie afectează, de asemenea, dieta mamelor care alăptează, dar reacția acest copil va fi pur individuale. Copii cu constipație, în special amestecul obținut, este important să se dopaivat Cal nu a fost la fel de dens.
Cum sa scapi de constipatie la nou-născut

Masaj și fizioterapie exerciții ajuta, de asemenea, pentru a scapa de probleme cu constipație, deoarece impactul pozitiv asupra firimiturile de motilitatea intestinală. Burtica cel mai mic accident vascular cerebral posibil, în sensul acelor de ceasornic, și 3 luni în firimiturile clinica poate numi deja un masaj profesionist. Stimulează motilitatea intestinală, iar acest exercițiu: între mese sau înainte de înot picioare prăjește presat burta și îndreptați 5-15 ori. În același scop copii Intindeti pe stomac și pe mâini sunt pe verticală. Grudnichkovoe înot și gimnastică pe fitball, de asemenea, utile pentru constipație și motilitatea intestinală slabă în firimituri.

În cazurile severe, medicul va recurge la acțiuni mai serioase. Dacă constipație este o destul de simplu de stimulare a anusului, dar dacă această metodă nu funcționează, de ajutor tub de ventilare. Pentru a evita traumele micro ale copilului, este important ca de formare pentru mamele cheltuite de specialitate. De asemenea, clisma nu mai puțin eficace, dar numai cu apa rece (20-25 grade): apă caldă este absorbit în sânge, împreună cu substanțele nocive stagnează în intestin. De asemenea, un medic pediatru, dacă este necesar, selectați laxative și instrumente cu pre- și probiotice. O altă opțiune - amestec de lapte de cultură medicală, ci să-l introducă în dieta firimituri, de asemenea, este posibilă numai sub supraveghere medicală.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Constipatia si scaune tari (scaun), cum să se înmoaie scaun, ce să fac?Constipatia si scaune tari (scaun), cum să se înmoaie scaun, ce să fac?
Încălcarea copiilor în digestie, după vârsta de patru luniÎncălcarea copiilor în digestie, după vârsta de patru luni
Espumizan constipație nou-născutului, te ajută?Espumizan constipație nou-născutului, te ajută?
Enterol constipațieEnterol constipație
Dieta pentru constipație spasticăDieta pentru constipație spastică
Ar putea fi de la Maltofer constipație la sugari?Ar putea fi de la Maltofer constipație la sugari?
Alăptarea copiilor. 3,5-5,5 luniAlăptarea copiilor. 3,5-5,5 luni
Ulei vegetal împotriva constipației cât timp se poate bea?Ulei vegetal împotriva constipației cât timp se poate bea?
Constipație după enterosgelyaConstipație după enterosgelya
Constipație, amețeli, dureri de cap șiConstipație, amețeli, dureri de cap și
» » » Pe măsură ce copilul scapă de constipație? Ce declanseaza constipație copii?
© 2021 GurusHealthInfo.com