Pram Carino (carino) 3 în 1 și 2 la 1. Prezentare generală a cărucioarelor pentru copii dadaismului grup paradiso carino universale ale copilului

Scaun spațios și confortabil, care poate fi setat pentru a face față mamei sau în curs, roțile mari bune, plierea ușor. Funcționalitatea este excelent. În general, modelul este foarte elegant, confortabil și practic. În stilul de viață agitat al părinților de astăzi trebuie mai întâi să aibă grijă de confortul și caracterul practic al bunurilor achiziționate. Carino cărucior se potrivește bine în această regulă, se spune cel puțin capacitatea de a trage suportul și instalați-l în mașină ca un scaun auto pentru copii. Designul său este unic și foarte elegant, în plus, este disponibil în mai multe variante de culoare.

Video: Dada Paradiso Grupa Carino 3 în 1 - Video Review cărucioare (DPG)

Pram Carino (Carino) 3 în 1 și 2 la 1. Prezentare generală a cărucior universale pentru copii Dada Paradiso Grupa Carino
Pro:
• + roata mare,
• + scaun confortabil și spațios,
• + leagăn poate fi setat pentru a face față mama și direcția de deplasare,
• + înălțime convenabilă mâner reglabil,
• + coșul de cumpărături convenabil,
• + Standuri design-ului celorlalte vagoane.
desen
pepinieră cărucior Carino 3 în 1 arată frumos și la modă: culori luminoase, cadru alungit, roți simple, frumoase.
leagăn
Cradle mare - 73 x 36 x 20 cm headrest .. urcã capota mare convenabil. Mânerele pentru efectuarea.
scaun de agrement
Scaunul este spatios si confortabil.
ședință
Scaunul este spatios si confortabil.
Spătarul este reglabil cu o singură mână, în mai multe poziții, inclusiv orizontale. Suport pentru picioare este reglabil. Scaunul poate fi instalat cu fața înainte sau cu care se confruntă mama.

siguranță
centuri de siguranță de cinci puncte. Bretelele pot fi eliminate, astfel încât să nu interfereze.
Bara de protecție poate detașa de o parte sau complet eliminate.
capotă

Video: Dada Paradiso Group (DPG) Carino - video de revizuire cărucior 2 în 1 Culoare: 02

Capota două transport: la coș și pentru plăcerea de a sta.
stilou
Mâner ușor este reglabil în înălțime, cu o gamă largă :. De la 84 la 105 cm Mâner roată împânzit. Acesta va fi convenabil la părinții orice înălțime și copilul, atunci când începe mers pe jos.
Roți și Frâne
Lățime șasiu -. 55 cm trec orice lift. diametrul roților din față de 28 cm, spate 20 cm. La frâna roțile din spate. Pedală este moale și confortabil.
coș de cumpărături de dimensiuni medii. Pentru că este ușor pentru a obține partea din spate, în orice poziție.
Scaun cu rotile ușor merge. Când asamblat, este nevoie de puțin spațiu.
Scaunul de la 0 la 10 kg. centuri de siguranță cu bretele moi. Mâner pentru transport. Acoperiți pe jos. Hood. Adaptor. scaun auto instalat în direcția de mișcare și împotriva.
Materiale în primul rând practic. Căruciorul este foarte ușor de gestionat.
Setul este foarte elegant geanta pentru mama. De asemenea, există o haină de ploaie și o plasă de țânțari.

cărucior pentru copii universale 2-in-1 Carino (Carino)

cărucior pentru copii universale 2-in-1 Carino (Carino)

- Designul original al suportului (mânere din piele)
- Cadrul și roțile în alb

Notă: faceți clic pe mouse-ul pe orice fotografie de pe această pagină, puteți vizualiza versiunea mărită.

caracteristicile

Carino cadru ușor din aluminiu căruț 2in1 cu roți pivotante (fixare prevăzută de conducere drepte), făcându-l manevrabil. Manipulați plăcută la atingere și este reglementată prin creșterea părinților.

Inclus cu grupul paradiso scaunul cu rotile dada Sarino merge leagăn spațioasă și confortabilă, cu reglare a spătarului. Cradle convenabil de a transporta mânere perenosok datorate care sunt acoperite cu piele. Pipe poate fi de asemenea folosit ca un leagăn.

Dada paradiso Carino are o unitate de scaun confortabil și spațios. Stroller spătarul scaunului este reglabil in 3 pozitii. barei de protecție detașabilă pentru a proteja picioarele copilului de frig.

geantă de mână elegant nu va lăsa pe mama indiferente.
Căruciori caracteristici universale pentru copii Carino:

Cadru de aluminiu;
leagăn mare cu spătar reglabil (poate fi folosit ca suport, leagăn).
Manere leagăn căptușite cu eco-piele;
Buton de reglare a înălțimii.
Reglarea spătarului în poziția culcat înainte de unitatea scaunului;
Reglarea footrests;
Eco-piele scaun Bobshit barei de protecție cărucior;
Acoperiți pe jos;

Greutate cărucior Carino:

Greutate cadru: 10.3 kg.
Greutate leagăn 5 kg.
Greutate bloc de mers pe jos: 4.6 kg.

Setul de copii universale a lui landouri Carino:

Acoperiți pe jos;
plase de țânțari;
pelerina de ploaie;
Bag pentru mama.

Producție: Polonia.
Garantie: 6 luni.

Revizuirea cărucior universale pentru copii Dada Paradiso Grupa Carino

Ambulant DPG Carino de la producător polonez Dada Paradiso Group este membru al primei în rândul producătorilor polonezi, precum și unul dintre cele mai bune carucioare de pe piata din Ucraina. cadru calitativ, mecanisme rectificata, buna funcționare, un design recunoscut și unic - totul despre cărucior DPG Carino.

desen

Design cărucior DPG Carino sigur pentru a impresiona trecatorii voi oameni: cadru alb contrastează bine cu piesele din plastic negru și mecanisme, dar spre deosebire de ei la toate celelalte cărucior face tapiterie butoane de mâner cadru pe suportul și bara de protecție pe o cutie de imitație de piele de mers pe jos este de calitate foarte bună, plăcută la atingeți și culori foarte elegant - maro deschis.

leagăn

Cradle DPG Carino incomplet din plastic, și numai jumătatea inferioară a porțiunii laterale a porțiunii laterale jumătatea superioară este confecționată din țesătură care este întinsă între partea din plastic a suportului, și un cadru de fier deasupra suportului.

Dimensiunile interne ale suportului:

Lungime 72 cm
Lățime 34 cm
Inaltimea flanșelor de la 17 cm la 26 cm
Greutate leagăn Hooded 5 kg.

Interiorul Landouri Material 100% bumbac, saltele de bumbac, de asemenea, de orice detașabil și lavabil.

Aceasta se bazează, într-un leagăn reglabil în patru poziții, de la poziția orizontală în poziția complet aproape verticală
Dimensiunile exterioare ale suportului:

lungime 90 cm
latime 44 cm

Hood marime medie, nu se poate spune că în tăcere foarte reglementată, dar nu zgomotos, auzi ușor clicurile. Capota are un mâner, acoperit cu silicon pentru a regla hota. Capota fără buzunare sau ferestre. capota din spate este atașat la suport cu Velcro și se potrivește bine, sufla în leagăn nu va fi exact!maro închis mânere pe părțile laterale ale suportului, care este o trăsătură distinctivă a designului scaunului cu rotile este, de asemenea, foarte funcțional - ele pot fi folosite pentru a transporta un leagăn, ușor de îndepărtat și pus pe șasiu.

Capacul de pe suportul este montat pe butoanele, sunt deschideri pentru mânerele laterale.
există alergători pentru balansoar copilul bazat pe suport.

unitate de plăcere

Unitate de scaun cărucior DPG Carino dur, nu se îndoaie, din plastic dur, foarte înaltă calitate. Are părți moi și cotiere, părți proeminente, toate acoperite cu o pânză, astfel încât copilul va fi perfect în condiții de siguranță în cărucior.

Mersul pe jos un bloc este destul de spatios, dimensiuni interioare sunt:

Lungimea 88 cm o dană
lățimea scaunului 32 cm
înălțime spătar 44 cm
adâncimea scaunului de 24 cm
Scaunul este situat la o înălțime de 56 cm de la podea
Greutate 4.6 kg bloc de mers pe jos

Spătarul poate fi setat în patru poziții. Acesta va fi convenabil să se așeze copilul, pentru ca din spate are o poziție verticală, să doarmă în aer liber - poziția orizontală a spătarului promovează (partea din spate este descompus la 175 ° C), bine și are, de asemenea, poziția 2 - pe jumătate de zi și rabatabile.

Este demn de remarcat faptul că, dacă aveți nevoie pentru a ridica partea din spate - trebuie doar să ridici sa, nu este nevoie să faceți clic, dar ce se întâmplă dacă doriți să ștergeți - vă ridica un cărucior spate buclă maneta înapoi și fixați în poziția dorită, și poate fi complet silențios (în special important, dacă copil Am adormit în timp ce ședinței sau pe jumătate de zi și doriți să scadă din nou, fără a deranja somnul unui copil). Acesta prevede, de asemenea reglabil cinci puncte pe lungimea bretelelor pentru curele de siguranță, laterale și umăr copilului - detașabil. Cureaua între picioare - cusute. Curele au capace de pe umeri și între picioare.

Scaunul de agrement DPG CarinoPodnozhku poate fi reglat în 11 poziții pentru a ridica - pur și simplu o ridicați la înălțimea dorită pentru mai mică - din interior, în partea de sus de pași, trebuie să apăsați 2 butoane și plasați la nivelul dorit. Dispunerea buton nu este cel mai confortabil, dar nu este dificil să se adapteze. Suport pentru picioare protejat de o inserție de silicon pentru cărucior de îngrijire simplitate (deosebit de important pentru vreme ploioasă și Colorant ușoare cărucioare de copii).

Barei de protecție scaun cărucior Dada Paradiso Grupa Carino din eco-piele și ascunde ceea ce într-adevăr foarte, foarte plăcut la atingere. Acesta este detașabil, pentru a obține un copil pentru a elimina bara de protecție este suficientă pe de o parte și datorită barei de protecție balamalele se transformă.

Hood pe o unitate separată de mers pe jos, are un capac suplimentar, care poate fi pliat sau ascunde după dorință. Partea din spate a capotei și grila detașabilă de mai jos este, astfel încât copilul nu va fi fierbinte în timpul verii. Pentru a regla hota nu va fi nevoie să apăsați butoanele, vă trageți pur și simplu până la nivelul dorit. Când a ridicat din nou (până la poziția așezat), capota este coborâtă aproape de bara de protecție. La partea din spate a hotei cărucior nu este fixat sau în cazul în care omite complet - se potriveste destul de bine.

Scaunul DPG Carino poate fi setat ca o față-în-mamă și cu care se confruntă drum.

Pentru unitatea scaunului are un capac separat pe picioare, pe spumă, este atașat la hota pe butoane. Partea superioară a capacului este fabricat din silicon - copilul mai mare va fi văzut toate în timpul plimbării.

șasiu

Pe calitatea cărucior șasiu Dada Paradiso Grupa Carino efectuate la cel mai înalt nivel. Toate piesele sunt frumos vopsite, piese din material plastic se potrivesc cu precizie. Indiferent de culoarea șasiului metalic al transportului este întotdeauna de culoare albă - care contrastează bine cu piesele negre și șasiu cele mai multe cărucioare.

Lățime șasiu - 59 cm, greutate - 10,3 kg.
Manevrați înălțime de la podea - de la 71 cm la 111 cm ..
roțile din spate - 28 cm, fata - 20cm, cu blocare pivotant. Există primăvară amortizoare pe toate cele patru roți.

șasiu Pliat DPG Carino este simplu - ai nevoie doar pentru a trage zăvoarele.
Dimensiuni pliat:

lungime 94 cm
latime 59 cm
înălțimea de 28 cm

Scaun (grupa 0+)
grup Seat 0+ este o parte opțională a căruciorului (fără transport 2 se transformă în 1, și cu ea, - 3 la 1). Scaunul este atașat la șasiu cărucior cu ajutorul a două adaptoare.

Materialul folosit este identic cu cel al unui scaun cu rotile DPG Carino. În interior există o linie care poate fi îndepărtat atunci când copilul crește. Capacul poate fi ușor îndepărtat pentru spălare. centuri în trei puncte, blocați-le funcționează bine, fără blocaje.

Inclus cu prilagetsya kapyushonchik scaun auto si cheholchik pe picioare.
autochairs Greutate este de 2,6 kg.

accesorii

De echipamente suplimentare în PRAM Dada Paradiso Grupa Carino, are, de asemenea, o haina de ploaie (puteți utiliza pe un suport și o plimbare), plasă de țânțari, geantă de mână elegant.
DPG Carino Raincoat, plasă de țânțari
Acoperă picioare și hote - pentru landou unică pentru plimbări. Astfel, putem spune cu siguranță că toate echipamentele sunt luate în considerare!

Pram DPG Carino 3 1

Made in Polonia
Preț: 13550 RBL.

În 2012, compania Dada Paradiso Group ofera o noutate - un căruț Carino 3 la 1. În acest model folosit cele mai moderne tehnologii și materiale ecologice. Datorită unui mecanism special, transportul este capabil să transforme într-un scaun bassinet și mașina.

Manere pentru transportul leagane sunt foarte confortabile și sunt realizate dintr-un material special nepoluant, non-alunecare. Cărucior ușor de ori, datorită mecanismului de „carte.“ În general, modelul este foarte elegant, confortabil și practic. În stilul de viață agitat al părinților de astăzi trebuie mai întâi să aibă grijă de confortul și caracterul practic al bunurilor achiziționate. Scaun cu rotile Carino se potrivește perfect în această regulă, se spune cel puțin capacitatea de a trage suportul și instalați-l în mașină ca un scaun auto pentru copii. Designul său este unic și foarte elegant, în plus, este disponibil în mai multe variante de culoare.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Moda pentru femeile gravide. Foto. haine confortabile și pantofi pentru femei gravideModa pentru femeile gravide. Foto. haine confortabile și pantofi pentru femei gravide
Hraneste confortulHraneste confortul
Calatorind cu un copil în prima lună a vieții saleCalatorind cu un copil în prima lună a vieții sale
Landouri. 2013 Novelties landou Quinny! origami cărucior de inovare la nivel mondial. Transportări…Landouri. 2013 Novelties landou Quinny! origami cărucior de inovare la nivel mondial. Transportări…
Căruciori de copil pe an. Reguli pentru alegerea unui căruțCăruciori de copil pe an. Reguli pentru alegerea unui căruț
Cum de a alege un cărucior. Criterii de selectare a scaunelor cu rotile pentru copii. Carucioare…Cum de a alege un cărucior. Criterii de selectare a scaunelor cu rotile pentru copii. Carucioare…
Jane slalom, cărucior. Caracteristici si copii carucioare jane slalom.Jane slalom, cărucior. Caracteristici si copii carucioare jane slalom.
Cărucior pentru copii: cum de a alege ce să cumpereCărucior pentru copii: cum de a alege ce să cumpere
Cărucior ANDROX patru roți 2in1 este cea mai bună alegere pentru mine. Pram ANDROX milanoCărucior ANDROX patru roți 2in1 este cea mai bună alegere pentru mine. Pram ANDROX milano
Ceea ce este mai bine să cumpere un copil pat de copil. Care este cel mai bun cărucior pentru…Ceea ce este mai bine să cumpere un copil pat de copil. Care este cel mai bun cărucior pentru…
» » » Pram Carino (carino) 3 în 1 și 2 la 1. Prezentare generală a cărucioarelor pentru copii dadaismului grup paradiso carino universale ale copilului
© 2021 GurusHealthInfo.com