Scutece pentru copii cu o tăietură pentru ombilic. Scutece pentru nou-născuți. Cum de a alege un scutec de calitate?

Scutece sunt una dintre acele invenții care fac viața mai ușoară pentru părinții tineri și copiii lor. mame moderne pur si simplu nu se poate imagina viața fără scutece, și multe companii produc multe soiuri de aceste produse. Cum au aflat și să înțeleagă ce sa alegi pentru copilul tau?
La nou-născuții există o facilitate care este de asemenea important să se ia în considerare. După tăierea vena ombilicala si artera in interiorul sau ele sunt închise și trase în stomac, în timp ce restul cordonului ombilical cade departe, de obicei în ziua 4-5.

rana ombilicala se vindeca complet înainte de sfârșitul primei luni, dar de data aceasta ea are nevoie de o atenție specială. Mai ales în termen de câteva zile de la naștere, în cazul în care locul buricului este foarte vulnerabil - deoarece prin ea corpul copilului infectia se poate obține.

Pentru a evita consecințele neplăcute plăgii ombilicale trebuie prelucrate după baie cu o soluție de peroxid de hidrogen sau chlorophyllipt. Și pentru a accelera vindecarea buricului, este necesar să se asigure accesul la ea de aer. Pentru a face acest lucru, folosiți haine exclusiv din materiale naturale, precum și scutece pentru copii, cu o tăietură pentru ombilic. Acestea sunt rare. Desigur, problema buricului este valabil numai pentru prima lună de viață copilului, astfel încât există o tăietură la buric doar scutece pentru cei mici.

"respirație" scutece în loc de folie de polietilena obișnuită, o specială. Suprafața sa are multe găuri mici (vizibile doar la microscop). Dimensiunea microporilor este de așa natură încât acestea sunt libere să treacă aerul, dar reține apa, deoarece are o moleculă mai mare. Desigur, acest film este mult mai scump decât polietilenă convențională, așa "respirabil" scutece sunt caracterizate prin costuri ridicate. Tipuri de podguznikovPrichem, capacitatea sa de a trece de aer astfel de scutece sunt stocate în orice situație, chiar și atunci când se udă și de umiditate se va transforma într-o masă gelatinoasă și să blocați toate găurile mici, blocând complet accesul oxigenului, porțiunile laterale încă respira. Pentru acest film trece nu pe întreaga suprafață și dispusă numai în porțiunea dorită a scutecului. Partea de același lucru, liber de film, continuă să asigure circulația liberă a aerului.

Scutece pentru copii

Odata ce copilul se naște în familie, adulți schimbarea sistemului de valori, noi obiective, subordonate la crearea de confort și confort la nou-născut. Părinții se grăbesc să ofere copilului lor, cu toate necesitățile, și este necesar să fie cea mai bună calitate. Nu am nici o excepție, și scutece pentru nou-născuți.

Astăzi producătorii de scutec oferă pe piață o gamă largă de produse, caracterizate printr-o gamă de dimensiuni mari. Chiar și pentru copiii prematuri a produs cea mai mică dimensiune -. 2 până la 3 kg, cu toate că aceste scutece nu sunt la fiecare firmă. scutece convenționale pentru nou-născuți sunt produse considerate ca având până la 5 kg. Alte scutece ele diferă nu numai dimensiunea, ci și structura. De la prima luna de viata a copilului vindecarea ranilor ombilical are nevoie de îngrijire specială, în partea din față a scutecului este o tăietură specială pentru buric, permițând mama să aibă grijă, fără a schimba un scutec pe el.

Proprietăți speciale și pad absorbant, care este fabricat din material nețesut, absorbind rapid nu numai urină, dar și fecale lichide ale nou-născutului ca pielea copilului într-o astfel de vârstă atât de fragedă este foarte sensibilă la orice iritație. De asemenea, scutece pentru sugari sunt prevăzute cu elemente de fixare reutilizabile, care permit nu numai produsul în siguranță, pe copil corp, ci pentru a da mama mea capacitatea de a controla plecarea copilului.

Nu cumpara scutece cu multe absorbant, la fel ca în primele luni de viață copilul de prea multe ori ei înșiși scuti și indiferent de cât de încredere scutecul să dețină copilul într-un singur produs nu poate fi lung pentru copilul nou-născut. Astfel de modele trebuie să meargă în drum, în caz contrar puteți utiliza produsul cu un strat absorbant convențional. Nu uita baia de aer timp de 10-15 minute sunt necesare la fiecare schimbare a scutecului.

Este de dorit pentru viitoarele scutece de cumpărare pentru nou-născuți. Copiii noștri sunt în creștere și câștigă în greutate destul de repede, iar utilizarea unui scutec mici pe copil crescut este plină de stoarcere burtă și frecarea pielii în zona rezinochek. În acest caz este nevoie de achiziționarea de bunuri pentru viitor, ceea ce trebuie să cumpere câteva pachete de scutece pentru copii și câteva pachete de dimensiunea următoare.

Desigur, fiecare mamă un criteriu de alegere scutec, bazate pe experiențele lor personale. Principalul lucru de reținut că, odată cu utilizarea corectă a oricărui rău care le aduc, dar ignorând regulile de utilizare poate duce la dermatita si alte probleme ale pielii. Alegerea și utilizarea corectă a scutecului - cum ar fi grija pentru copil, ca o plimbare regulate și un cântec de leagăn pe timp de noapte.

Video: scutece japoneză Moony

Cum de a alege scutece pentru nou-născuți

În curs de pregătire pentru naștere, nu trebuie să uităm să pună într-o pungă de scutece în spital, pentru că ei vin în drept la îndemână după nașterea unui copil. Poate părea că alegerea scutece este o sarcină dificilă, deoarece magazinele sunt atât de multe pachete diferite de scutece, că ochii sunt divergente. Cu toate acestea, înarmați cu câteva sfaturi, procesul de selecție va fi mult mai ușor.

Atunci când un copil se naște, este pe fundalul lumii este atât de mică și delicată, care nu este pregătită să vină în contact cu ceva dur, greu, inelastică, motiv pentru care cea mai importantă condiție în selectarea scutece - acestea trebuie să fie moale.

Vă recomandăm să utilizați Huggies scutece nou-născuți cu bumbac pe stratul exterior. Până în prezent, producătorii de masă de scutece nu sunt folosite materiale ecologice, dar acum Huggies ofera cele mai mici copii scutece biohlopkom.

Al doilea lucru important atunci când aleg scutece - dimensiuni. Pentru a face cât mai confortabil, iar tu si copilul tau, trebuie să selectați o scutece cu dimensiuni corespunzătoare. Scutece Huggies nou-născuți disponibil în două dimensiuni. Prima dimensiune este conceput pentru copii a căror greutate este cuprinsă între 2-5 kg, la rândul său, o a doua dimensiune pentru copiii care cântăresc între 3-6 kg. În secția de maternitate recomandăm să ia scutece prima dimensiune, pentru că rareori naștere în greutate mai mare de 5 kg.

Este important ca scutecul să nu interfereze cu copilul să se familiarizeze cu această lume. Credem, însă, că nou-născut, care este ceea ce face atât de hrană și somn, de fapt, el este foarte activ mută brațele și picioarele, deci este important să nu obstrucționeze mișcările scutece pentru copii.



Scutece Huggies Nou-născut au o banda elastica largă pe partea din spate, care permite copilului să se miște liber și partea din față a scutecului se potrivește bine la burtica. Scutece Huggies Nou-născut atașați două clipuri adezive pe care le puteți aplica în mod repetat și elimina. În plus, sugarul picioare licitație înconjoară rezinochka elastică și moale.

Nu există nici o îndoială că principala sarcină a scutecului este copil fundul uscat și părinții lui se usuce hainele, scutece așa că ar trebui să fie o mare capacitate de absorbție. Huggies Nou-născut au această capacitate.

Cel mai important și esențial principiu atunci când aleg scutece - că acestea sunt confortabile și moale, și, desigur, că ne-au placut mame.

scutece de calitate

Acum, scutece de unică folosință sunt vândute oriunde în stradă, în piață, la chioșcuri. Având grijă de calitatea și siguranța scutece, amintiți-vă regula „-1 cumpere scutece exclusiv în magazinele de specialitate și farmacii! Este vorba despre sanatatea copilului tau! Din păcate, numele producătorului și forma de ambalare în mod substanțial identice pot ascunde fals. Cumpărarea scutece în farmacii și magazine, aveți mai multe garanții și poate verifica certificatul de calitate.

scutece de calitate sunt întotdeauna moale la atingere, au un înveliș moale, de calitate superioară, similar cu țesutul și nu freca pielea delicata a copilului. O potrivire mai completă și scurgere prevenirea eficientă este asigurată de prezența rezinochek elastic. scutecele calitative au centura lata elastică, o bandă specială de reținere din față și Velcro, care nu vin unstuck la contactul cu apa, ulei pentru copii, cremă sau pudră (conform celor menționate pe ambalajul unui caracter special).
Vorbind despre calitate, nu mai vorbim de disponibilitatea și acoperirea respirabil "strat respirabil"Care asigură circulația aerului, împiedicând pielea copilului de la iritații și la supraîncălzire.

Cel mai important punct în această problemă este calitatea miezului absorbant. Stratul absorbant trebuie să rămână uniform dispersata după utilizare, nu se abat în pelete sau bulgăre.

Prin achiziționarea scutece, asigurați-vă că pentru a verifica data de fabricație și termenul de valabilitate de 2 ani pentru cele mai multe dintre ele. Vă rugăm, de asemenea, atenția asupra integrității scutece de ambalare sunt foarte sensibile la schimbările de umiditate și temperatură. Din același motiv, în scopul de a păstra calitatea inițială, asigură depozitarea corespunzătoare a scutece achiziționate. Acestea ar trebui să fie depozitate într-un loc uscat și rece, și, în orice caz, nu în baie sau în bucătărie, în cazul în care temperatura și umiditatea sunt în continuă schimbare. Ferește-te pentru siguranța achiziționate "în magazin" ambalaje.

Video: Cum să poarte un scutec (scutec)

Crema sub scutec

O atenție deosebită este acordată produselor de îngrijire a pielii în zona de scutec. Pielea unui copil este foarte delicată și vulnerabilă, în acest context, și mișcările intestinale frecvente (până la 15-20 de ori pe zi) urinării, poate provoca cu ușurință iritarea pielii primare. Imunitatea în primele perioade de viață este redusă, ceea ce mărește sensibilitatea copiilor la infecția cu microorganisme care trec prin bariera daune pielii. Astfel, starea de sănătate a pielii depinde în principal de integritatea sa.

Contactul cu iritanti pot fi reduse prin schimbarea frecventă a scutece, precum și curățare pulmonare. Pentru o astfel de curățare, folosiți o șervețele speciale îmbibate cu ulei Byubhen, care sunt impregnate cu ulei de migdale, extract de calendula, și calmează pielea. De asemenea, util produse de „barieră“ pentru a reduce frecarea și protecție împotriva iritanti sub forma de crema speciala pentru copii, reducând frecarea, creează o peliculă protectoare pe pielea copilului.

Pentru aceste scopuri ideale „pentru copii Cream“ Byubhen. Crema conține un complex Byubhen - protecție activă a pielii. Crema are grija de pielea iritată, hrănește și susține bariera de protecție în mod. Inclus în oxidul său compoziția de zinc și pantenol asigura un efect antiinflamator pronunțat.

Aplicați un strat subțire de cremă este necesară înainte de fiecare schimbare de scutec. reziduuri cremă trebuie să fie eliminate, astfel încât crema nu permite ca scutecul să „respire“. Alegerea unui scutec, să acorde o atenție la calitatea acestuia - dispune de un strat absorbant, o suprafață moale, elemente de fixare la tracțiune. Pe de altă parte, copilul poate avea sensibilitatea individuală a pielii la anumite componente ale scutecului, astfel încât cea mai potrivită companie care urmează să fie colectate în mod individual. Pentru copii cu pielea sensibilă au scutece, realizate folosind extracte din plante.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Plantare timpurie a unui copil pe olițăPlantare timpurie a unui copil pe oliță
Boli infecțioase plăgii ombilicale la nou-nascutiBoli infecțioase plăgii ombilicale la nou-nascuti
Erupții cutanate de la scutece, tratamentErupții cutanate de la scutece, tratament
Scutece pentru nou-născuți, tipuri de scutece, spalatorie, cât de des pentru a schimba scutece…Scutece pentru nou-născuți, tipuri de scutece, spalatorie, cât de des pentru a schimba scutece…
Scutece de unica folosinta pentru nou-născuțiScutece de unica folosinta pentru nou-născuți
Buric nou-născut, cum să se ocupe de buricBuric nou-născut, cum să se ocupe de buric
Nou-nascutul WC primarNou-nascutul WC primar
Boli neinfectioase ale pielii, țesutului subcutanat, echilibrul plăgii ombilicale și ombilicală la…Boli neinfectioase ale pielii, țesutului subcutanat, echilibrul plăgii ombilicale și ombilicală la…
Părți ale corpului la nou-născuțiPărți ale corpului la nou-născuți
Tratamentul cordonul ombilical nou-nascut. rana ombilicală poate deveni o infecție gateway.…Tratamentul cordonul ombilical nou-nascut. rana ombilicală poate deveni o infecție gateway.…
» » » Scutece pentru copii cu o tăietură pentru ombilic. Scutece pentru nou-născuți. Cum de a alege un scutec de calitate?
© 2021 GurusHealthInfo.com