Efectul asupra răspunsului inflamator intestinal la sugari

După cum sa menționat deja, microflorei comensale este capabil de a suprima formarea răspunsului inflamator și poate juca un rol în homeostazia. Experimentele in vitro cu o cultură de celule de bacterii ale acidului lactic arată o reducere a semnalului inflamator: lactobacilii sunt capabili de a preveni apariția unui model natural al colitei la soareci, un thetaiotaomicron Bacteroides poate inhiba NFkB prin creșterea exporturilor sale din nucleu.

Anterior, sa demonstrat că non-bacterii patogene sunt capabile să inhibe mod proinflamatoare prin blocarea ubiquitinarea NFkB IKV. Mai mult, sa demonstrat că un număr mare de bacterii comensale poate inhiba NFkB prin acest mecanism, în special prin blocarea modificarea NEDD8 necesare pentru a activa ligase complex enzimatic IKV / ubiquitin. Probabil ca o inflamatie prea activă la sugarii prematuri se poate dezvolta din cauza colonizarea intestinului inadecvate și pierderea ulterioară a căilor inflamatorii bacteriile de inhibare reglementate. Aceasta diferă de procesul care are loc în populația microflorei intestinale normale.

Având în vedere rolul jucat de colonizarea bacteriană în multe boli intestinale, utilizarea de probiotice pare a fi direcția destul de promițătoare. Probioticele sunt cunoscute ca „microorganisme vii, care, în condiții normale de digestie capabile de a aduce un efect de îmbunătățire suplimentară“. Cele mai frecvent utilizate ca probiotice includ Lactobacillus, Bifidobacterium și fungi din genul Saccharomyces.

Sa constatat că acestea ajutor reducerea severității diareei rotavirus și diareea cauzată de utilizarea de antibiotice si a imbunatati rezultatele bolilor alergice, cum ar fi dermatita alergica la proteina din lapte si atopice vaca. Un studiu recent mic controlat randomizat a arătat o reducere semnificativă a incidenței copiilor YANEK cu VLBW care au primit lapte matern cu probiotice (lactobacili, bifidobacterii), în comparație cu sugarii hrăniți doar laptele matern.

Poate că, în timp, se va sa dovedit este necesară utilizarea de probiotice ca parte a YANEK terapie de prevenire, dar introducerea lor în acest scop în practica de rutină a cercetări suplimentare. Evident, aceste studii dovedesc beneficiile de probiotice, în plus, de asemenea, să răspundă la întrebarea cu privire la siguranța utilizării lor, ca există raportări de cazuri de boală invazivă la copii după numirea unui probiotic. Trebuie remarcat faptul că aceste rapoarte nu menționează copii cu VLBW.

Cum, atunci, probiotice exercita efectul lor terapeutic? La nou-născuți, probiotice pot ajuta pentru a muta microflorei normale. În prezent, există numeroase mecanisme cunoscute prin care probiotice își exercită efectele lor benefice: îmbunătățirea funcției de barieră a epiteliului, excluderea competitivă a microorganismelor patogene, efect anti-inflamator direct asupra căilor de semnalizare epiteliale. Unele dintre efectele probiotice se poate datora acțiunii microorganismelor vii, care sunt, probabil, sursa de proteine ​​efectoare și molecule mici.

Cu toate acestea, unele dintre cele mai recente cercetare Acesta a arătat că purificat TLR-liganzi de ei înșiși pot avea un efect pozitiv în absența microorganismelor vii.

un alt potențial abordare terapeutică, care au un risc mai mic de infecție este utilizarea de prebiotice. Prebioticele - un non-digerabile ingrediente alimentare, dintre care majoritatea sunt hidrați de carbon cu catenă lungă sau mucusul, care îmbunătățesc starea intestinului, ajutând multiplica microflora commensale astfel încât să restabilească echilibrul ecologic în intestine. Prebioticele îmbunătăți, de asemenea, procesul de eliminare a toxinelor în mod direct, prin aceasta afectând răspunsul imun și furnizarea florei comensale colonizare.

acestea bacterii, la rândul său, despica și prebiotice produc SCFAs, care (1) pot inhiba creșterea microorganismelor patogene în intestin, (2) furnizează putere Ente ROCIT ca sursă de butirat (3) promovează absorbția de minerale și pentru a preveni constipatia. Studiile preliminare au aratat colonizarea bifidobacterii intestinale și colonizarea redusă a crescut cu microorganisme patogene pentru cei dintre copiii prematuri care au primit ca un amestec special de alimente care cuprinde prebiotice (galactooligozaharide 90% lanț scurt și lung lanț fructo 10%), în comparație cu sugarii hrăniți amestec convențional.

căi Schema NFkB, MEK si IRF
Modalități de proteine ​​care interactioneaza sunt indicate prin săgeți. Stânga aceste clase funcționale ale enzimelor.
ATF - transmembranar faktortranskriptsii;
IKV - inhibitor kappa B;
IKK - IKV kinazei;
IRAK - kinazei asociată cu receptorul IL-1;
IRF - un factor de transcriere, care induce răspunsul interferon;
Mamry - asociate modelelor moleculare cu microorganisme;
MARK - activat-protein kinaza mitogen;
MAPKK - MAPK kinazei;
MARKKK - MAPK kinazei;
NFkB - factorul nuclear kappa B;
TLR - receptorilor Toll-like;
TRAF6 - factor 6 asociat cu TNF.

în sugari pe termen lung, primirea unui amestec cu prebiotice, comparativ cu cei care sunt hrăniți la sân, definit în scăderea pH-ului scaun și creșterea conținutului SCFA. În plus, putem vorbi despre efectul pozitiv probabil al prebioticelor asupra sistemului imunitar al organismului ca întreg.

Cu toate acestea, numirea prebiotice poate fi însoțită de o serie de complicatii, cele mai frecvente dintre acestea sunt flatulență, diaree, care nu sunt în măsură să rezolve anularea unei prebiotic.unul cele mai recente tendințe de terapie este utilizarea metaboliților de bacterii, pentru care denumirea „postbiotiki“ va fi justificată. Mulți reprezentanți ai microflorei normale produc acid butiric - de patru SCFA este un produs al catabolismului anaerob de glucide complexe, care ating nivelul colonului descendent, aproape fără a fi digerate. Butirat - sursa principală de energie pentru enterocite, dar rolul său în creșterea și diferențierea intestinului, suprimarea inflamației și a apoptozei in vitro și / sau într-un model animal experimental este prost inteleasa.

Acesta a fost obținut prin limitată efect folosind butirat în cazul bolilor inflamatorii intestine la om. Probabil, și alți derivați cu greutate moleculară scăzută a microflorei normale în cele din urmă și este determinat (și pro și prebiotice exogene) un efect pozitiv și pot fi utilizate ca agenți terapeutici în cea mai controlată.

recent studiu Am furnizat informații că derivații microflorei comensale pot induce răspunsuri de apărare TLR-mediate, care sunt critice pentru menținerea starea normală a intestinului. Sa demonstrat ca soarecii lipsit de microflora intestinală normală și, în consecință, Mamry au fost semnificativ mai sensibile la deteriorarea intestinal compus chimic dextran sulfat de sodiu. daune mucozală ca urmare a expunerii la acest compus poate fi recuperat prin administrarea Mamre orală (de exemplu, LPS sau acid lipoteicoic).

acest studiu De asemenea, a constatat că efectul protector descris nu este observat la soareci lipsit TLR2 si TLR4, ceea ce demonstrează importanța TLR-semnal pentru mecanismul de apărare al organismului gazdă. Efectul pozitiv al bacteriilor probiotice poate fi explicată prin efectul individual Mamre. De exemplu, sa demonstrat că probiotic CpG nemetilat-ADN-ul este capabil de a opri la soareci colita, cauzate de acțiunea dextran sulfat de sodiu. În plus, proprietățile de protecție marcate s-au pierdut la soareci lipsit de TLR9, ceea ce indică implicarea directă a TLR-semnal la celulele protectoare ale sistemului intestinal. Sa constatat că TLR-semnal Mamvri direct inhiba apoptoza în neutrofile.

alte inductibil Mamvri gene, cum ar fi factori de creștere stromale și factorii angiogenici au o reparație funcție, astfel încât, din cauza implicării o recuperare mai rapida a celulelor poate fi, de asemenea, luate în considerare de protecție.

Rezumând rezultatele mai multor cercetare, se poate presupune că mucoasa (celule epiteliale, celulele imunocompetente rezidente în lamina sau ambele propria lor) pot avea numeroase conținuturi Mamvri ale lumenului intestinal și induce răspunsul transcriptie sporirea gradului de protecție a celulelor. Poate oral biodisponibile TLR-liganzi pot stimula exprimarea nu a fost încă recunoscută în mod definitiv gene citoprotectori sau factori de supraviețuire (de exemplu, proteinele de șoc termic, factori trilistnyh, efectori anti-apoptotice) și, astfel, să exercite o protecție în ceea ce privește acțiunea epiteliului.

În acest sens, Mamvri poate induce un efect trofică ofertei interne imun. Desigur, nu există nici o certitudine absolută că epiteliul nou-născutului reacționează la Mamvri microflora normală în același mod și cu aceeași intensitate ca un epiteliu matur.

utilizarea probiotice născuții prematuri le pot expune epiteliu potențial hipersensibili cu un imaturi microflora sistemului imunitar schimba foarte repede, ceea ce declanșează complicații inflamatorii (până la sepsis). Poate utilizarea neviabili TLR-liganzi sau derivați metabolismul bacteriilor este mai puțin periculos. Sunt necesare cercetări suplimentare pentru a obține o înțelegere deplină a dezvoltării sistemului imunitar înnăscut, inclusiv componentele sale interne și induse. Atunci când există provospalitelnyi ca răspuns la componenta sa anti-apoptotice în modul on-line: in utero sau in perioada neonatala?

Ce fel de procese sunt controlate în temeiul ontogeneză, și care sunt induse de dieta, bacterii sau produsele lor metabolice? Când sunt expresia și funcția cascadei caspazelor și PRR? Răspunsurile la aceste întrebări trebuie să fie obținute înainte de a se ia o decizie privind introducerea în practica clinică a probiotice sau modulatori farmacologice ale căilor inflamatorii.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Efectul bacteriilor intestinale asupra răspunsului inflamatorEfectul bacteriilor intestinale asupra răspunsului inflamator
Interacțiunea cu microflorei intestinale și influența lor reciprocăInteracțiunea cu microflorei intestinale și influența lor reciprocă
Răspunsul imun al epiteliului intestinal și bacterii calea de activare a apoptozeiRăspunsul imun al epiteliului intestinal și bacterii calea de activare a apoptozei
Influența bacteriilor intestinale în imunitatea copiluluiInfluența bacteriilor intestinale în imunitatea copilului
Patogeneza mod NFkB / rel în reacție la bacterii ale epiteliului intestinalPatogeneza mod NFkB / rel în reacție la bacterii ale epiteliului intestinal
Analgezicele preveni infecțiile tractului urinarAnalgezicele preveni infecțiile tractului urinar
Mierea - o sursă de noi antibioticeMierea - o sursă de noi antibiotice
Valoarea microflorei intestinale pentru copiiValoarea microflorei intestinale pentru copii
Proprietăți utile de microflorei intestinaleProprietăți utile de microflorei intestinale
Peptide antimicrobiene intestinale funcții, sarcini în sistemul imunitarPeptide antimicrobiene intestinale funcții, sarcini în sistemul imunitar
» » » Efectul asupra răspunsului inflamator intestinal la sugari
© 2021 GurusHealthInfo.com