Cât de repede înțărcați de san? Foarte rar se întâmplă ca copilul singur și absolut nedureros refuză să alăpteze.

Tu simți că este timpul pentru a dezvata copilul de la care alapteaza, dar nu știu cum și când este mai bine să faci?
Cât de repede înțărcați de san? Foarte rar se întâmplă ca copilul singur și absolut nedureros refuză să alăpteze.

Tu simți că este timpul pentru a dezvata copilul de la care alapteaza, dar nu știu cât de repede înțărcați?Medicii recomanda alăptați copilul aproximativ doi ani. Acest lucru se datorează faptului că, după un an de hrănire lapte devine similar cu cel al colostrului prin creșterea cantității de proteine ​​în ea. Astfel de modificări în ajutorul laptelui pentru a consolida sistemul imunitar al copilului. Intarcarea de obicei - un proces îndelungat. caz rar, atunci când copilul se retrage din laptele mamei sale. Dacă acest lucru nu este despre tine, tonul în înțărcarea treptată. Ar trebui să știi că, cu excomunicarea ar trebui să fie amânată în cazul în care: în familie, care este bolnav cu o boală virală - laptele matern ajută la protejarea copilul de infecție (nu uitați despre metodele de prevenire a) - în vreme caldă, când este de 30 ° C și mai sus ( la o temperatură activat de microbi dăunători care pot provoca atât infecții intestinale și rece comune) - copilul este cresterea dintilor, copilul tau a fost recent bolnav sau a avut un diateza / alergic la anumite alimente - așteptați până când firimiturile organismul va primi mai puternic. Primul lucru de făcut - pentru a elimina hrănirea zi / dimineața între vise. De exemplu, trebuie să termini hrănire lapte firimituri după fiecare masă. Încearcă să nu facă acest lucru după micul dejun. Și în loc de lapte matern, lasa copilul puțină apă sau fructe compot. Ai - mare, nu - să încerce să implice hrana familiei: un soț sau bunica - astfel încât copilul va fi distras de tine. Eliminarea hrănirea dimineața, după un timp, puteți face același lucru cu hrănire după un pui de somn. Exemplul de realizare descris mai sus, din păcate, nu funcționează întotdeauna. Ce să fac? Puteți hrăni firimiturile nu sunt acasă. Cald în afara și vremea este propice pentru plimbări lungi - să încerce să se hrănească copilul în vozduhe.Kogda proaspete au succes timpuriu, încercați să separe copilul de la o zi care alăptează înainte de a merge la culcare. Cea mai bună opțiune - o masă copioasă, la capătul căruia i se cere să bea dintr-o cană (nu dintr-o sticla!). Apoi - un basm sau un cântec de leagăn înainte de culcare. Acum rămâne o hrănire pe timp de noapte. Este posibil ca locul de muncă opțiunea de mese. Dacă nu, trage un tată care poate hrăni copilul ceva digerabil înainte de a merge la culcare și să-l lull. Familia are un copil mai mare - poate „să ia exemplul de“ un frate sau o soră care adoarme el însuși.

Ce fac cei care au hrănire noapte? Din nou, ajutorul ar trebui să vină papa iubit, care poate se agită timp firimiturile nochyu.Vo înțărcării, s-ar putea întâlni o astfel de problemă: nu se poate reduce laptele, chiar dacă observați metoda treptată a înțărcare la care alapteaza. În acest caz, bea ceai pentru a reduce lactației, care pot fi cumpărate de la farmacie. Puteți face, de asemenea, o compresa fierbinte de ulei de camfor, ceai sau frunze de mentă anin, infuzie shalfeya.Period înțărcare destul de dificil, nu numai pentru tine, ci și pentru copil. Acesta poate fi capricios, refuză să mănânce, în general, să „ia toate măsurile“ pentru mama mea l alaptati. Cu toate acestea, dacă sunteți stabilit că este timpul - nu este necesar să fie condusă de un copil. În meniu, copilul trebuie să fie feluri de mâncare sale preferate, o mulțime de băut, ar trebui să aibă doar o lingură pentru a bea - dintr-o ceașcă ceașcă / alimentator. Dar în acest moment este cel mai bine să poarte haine închise, copilul nu a putut ajunge la „dorit“.

Când să dezvata copilul de la piept? Semne de involuție lactației

Pentru a înțărcare copilul a mers fara probleme si fara probleme, mama pentru a fi siguri că alăptarea este doar în faza de involuție. Acesta poate fi definit prin următoarele caracteristici:

Durata 1Srok lactației. Aceasta are loc în mod normal în 1,5 - 2 ani de viață a copilului, dar niciodată după 1, 3, singura excepție - este sarcini repetate ale mamei. Datorită modificărilor hormonale din corpul mamei, etapa de involutie, de regulă, vine la 5 luni de sarcină.
2When involuție lactației a copilului există o activitate ridicată de supt. Motivul este foarte simplu: nevoia de cantitatea de alimente copilul a crescut dramatic, iar cantitatea de lapte din contra, scade. Copilul instinctiv încercarea de a crește lactației de atașament frecvente și pe termen lung la sân.
3Trety, nu mai puțin important, un semn de involuție - starea fizică a femeii după hrănire. O femeie se confruntă cu oboseală, somnolență, eventual, o manifestare a sfarcuri. Dacă nu acorde atenție la astfel de „clopote“ deranjante, poate provoca amețeli, dureri de cap și chiar leșin.

Pentru a înțărcare copilul a coincis exact la punctul de involuție, să acorde o atenție din nou la averea sa. Pentru a fi absolut sigur, efectuați următorul experiment: lăsați copilul cu rudele cel puțin o zi. Dacă în acest timp sanii nu sunt umplute într-o asemenea măsură încât ar putea să apară dureros. În același caz, dacă în prima ora 12:00, vă simțiți o umplere puternică și durere în piept, de a întrerupe alimentarea prea devreme: aceasta nu va aduce beneficii pentru tine sau firimituri tale.

De asemenea, aveți grijă să rețineți următorul fapt. Este imposibil de a opri alimentarea la primul semn de la debutul etapa involuție. Acesta a fost în acest moment nu este crescută producerea de imunoglobuline și anticorpi pentru copii atât de necesar, care protejează copilul de apariția unor boli posibile. Natura pregătește astfel copilul pentru o viață independentă, fără mamă simbioză fizică.

Metode de înțărcarea

Pentru cele mai multe mame întrebarea cum de a dezvata copilul de la san, este foarte, foarte important.

Timp de mulți ani, femeile au încercat o varietate de moduri de înțărcare. Unele dintre ele sunt foarte eficiente, altele nu aduc nici un efect, în timp ce altele afecta în mod deschis psihicului copilului. O mamă tânără se pot pierde, în picioare în fața porții.

Am întrebat un consultant pe care alapteaza spune cititorilor nostri despre cele mai populare moduri de înțărcare copilul de la piept. Puteți estima avantajele și dezavantajele fiecărei metode cu privire la modul de a dezvata copilul de la piept, și să aleagă cele mai potrivite pentru tine si firimituri tale.

Multe mame la sfatul persoanelor în vârstă preferă să frotiu unele sfarcurile - o substanță amară, cum ar fi muștar. Această metodă poate fi foarte eficient, dar nu este necesară în acest uităm că acest copil poate fi o adevărată tragedie. Încercați să vă imaginați în locul firimituri: sîn de la naștere nu a fost doar o sursă de hrană pentru el, dar, de asemenea, pentru a da un sentiment de pace și de securitate. Și aici, încă o dată, care rulează până la mama ei, copilul se simte în gură amărăciune. Acest lucru poate provoca stres emoțional sever.
Un alt mod de modul de a opri alăptează copilul, este sfarcurile de lubrifiere zelyonkoj. În acest caz, mama explica copilului că laptele matern și doare mai. De asemenea, uneori funcționează, dar nu uitați că copiii mici întotdeauna foarte sincer și empatiza puternic cu durerea altora, și mai ales mamele durere. Dacă Prichindelul prea emoțional, nu-l facă griji.
Foarte des, atunci când a întrebat mamele despre cum să arunce alapteze, ea aude sfatul de a părăsi casa pentru o saptamana - alta. Aceste metode sunt extrem de controversate: pe de o parte, într-adevăr ajută copilul să arunce piept repede. Pe de altă parte, un copil poate simți abandonat și nu se potrivesc mama. Desigur, în timp, conexiunea emoțională defectuoasă va fi restaurat, dar mama și copilul nervii sunt destul de răsfățat.

Cum să se separe copilul de la piept?

Din moment ce copilul otsadit de san, ceea ce face procesul mai puțin dureros pentru mama si pentru copil? Cea mai importantă regulă care trebuie respectate, este după cum urmează: în orice caz, este imposibil să-și întrerupă brusc alăptării. Numărul de mese ar trebui să fie redusă treptat. La fiecare trei zile, înlocuiți o alăptare la suplimentarea. În plus, este necesar să se reducă durata alăptării în sine. Ultimul pas este de a elimina hrănirea noapte.

În cazul în care un copil este categoric refuză să mănânce sau să bea un amestec de lapte simplu, încercați oferindu-i exprimate de san, ci dintr-o sticla sau cana (în funcție de vârsta firimiturile). În cazul în care copilul este încăpățânat și refuză cu încăpățânare sticla, cere tatăl sau bunica ta să-i dea o sticlă. De multe ori copilul este de acord, în timp ce mâinile mamei, el nu vrea să ia o sticlă.
În cazul în care copilul este încă încăpățânat, încercați să săriți peste o hrănire. În cele din urmă, foamea va face truc.



De asemenea, întrebare foarte importantă a modului în care să se separe copilul de la san timp de noapte. La urma urmei, noaptea problema de privare de alăptează copilul este cea mai acută. Aproape toți copiii noaptea, se trezesc și plâng. Și, de regulă, cel mai bun remediu este de a calma piept. Copilul se obișnuiește cu acest ritual reasigurare cu privire la ceea ce - ceva natural și de la sine înțeles.

Și într-o noapte de „frumos“, nu găsi Prichindelul lui piept de obicei aranja isterie. Toate încercările de a potoli setea mama sa de multe ori duce la rezultatul opus. În acest caz, situația ideală ar fi că copilul va încerca să liniștească papa sau de cineva de la rude. Desigur, mama mea nu ar fi ușor să auzi bocetul de firimituri lor și să-l asigur în acest sens. Dar numai o anumită tenacitate si perseverenta va ajuta să reușească în această problemă dificilă, cum să intarca copilul la care alapteaza.

Cauzând o mulțime de controverse problema când și cum să se separe copilul de la piept. Komorowski (pediatru), a susținut că hrănirea copilului util numai până la un an. Cu toate acestea, după cum arată cele mai recente cercetări, intarcarea timpurie este posibilă doar în cazul în care alimentarea suplimentară este fizic imposibilă (boli grave, plecarea mamei). Și este foarte important să știe cum să se oprească alăpteze, pentru a reduce la minimum riscul de complicatii pentru mama. Într-o hrănire dramatică până la stadiul de involuție frecvent metodele descrise mai jos:

Tug piept. Această metodă nu pierde relevanța pentru mulți ani. Din păcate, această metodă este de 90% duce numai la apariția mastitei. Acest fapt se explică prin faptul că piept trăgând în nici un fel reflectat asupra cantității de lapte generat. Și, cu siguranță, nu a redus valoarea sa. O comprimare a conductelor de lapte cauzează un blocaj.
fluid de femeie redus beat aduce, de asemenea, nimic altceva decât rău. Cantitatea de lapte nu este dependentă de cantitatea de lichid beat. Mai mult decât atât, o femeie care a baut 3 litri de lichid pe zi, lactație se oprește mai repede.
Aplicarea de medicamente care reduc lactației. metodă destul de eficiente, cu toate acestea, este total inacceptabil să ia orice - sau droguri ei înșiși. Se face mai mult sens pentru a decide cum să dezvata copilul de la san, impreuna cu medicul. Aceasta va ajuta să aleagă dreptul de droguri la doza optima.

În concluzie, este necesar să se adauge că cel mai important cheia succesului este cum să intarca copilul de la san este încrederea solidă în necesitatea actului. În cazul în care mama se simte cea mai mică îndoială, o încercare este sortită eșecului. Vă dorim și copiii rapid si fara durere trece această etapă importantă de creștere în sus.

Sfaturi pentru Mamele

Dacă intarcarea nu este în modul de urgență, trebuie să se facă treptat. înțărcare netedă, în conformitate cu nevoile copilului, este un proces normal de creștere copilul. În prima etapă, femeia trebuie să fie pregătită psihologic și să dezvolte încrederea pe care ea a luat decizia corectă. A doua etapă: mama, asigurându-vă că sunt pregătiți pentru înțărcare copilul începe să se oprească pentru a pune copilul la sân. Aici vin în ajutorul unor sfaturi simple, dar importante:

Începeți prin renunțarea la mai puțin de alimentare favorit - de obicei, acestea sunt aplicabile somnul de zi și noapte. Mai bine să nu vorbim direct „Nu“ și distrage atenția copilului prin orice mijloace - cărți interesante, jocuri active sau activități creative. Aceste clase vor ajuta nu numai pentru a comuta atenția copilului, dar, de asemenea, pentru a consolida legătura psiho-emoțională, care a fost pusă în timpul alăptării. Ia vopsea și brațele perie și de a folosi in mai multe mame dovedit desen tehnica.

Rochie, astfel încât accesul la piept a fost închis: acesta poate fi tricouri mari sau corp tricotate. Renuntati la momentul halate, cămăși și bluze cu tăieturi adânci, nu se schimba hainele în fața unui copil. De asemenea, evita pe cât posibil, situații care copilul asociat alăptării, cum ar fi stând pe un scaun, unde l-ai hrăni de obicei.

Explicați-i copilului că el este deja mare. Pat ar trebui să explice că el a fost un adult, și alăptat doar copii. „Tata, la urma urmei, bunica nu alăptează!“. Spune-i că adulții bea lapte, care dă vaca, vaca jucărie spectacol (sau prezent la TV, în carte, dar mai bine - în lunca). Du-te cu copilul la magazin, cumpara lapte și le-a oferit un copil favorit ceașcă sau alimentator cupa lui, iar mai târziu el oferă un lapte de vacă (sau de capră), dintr-o ceașcă de fiecare dată când ¬malysh cere piept. Rețineți că trebuie să vorbești cu copilul cu încredere, fără o umbră de îndoială, pentru că copiii sunt simt foarte bine pentru mama lui.

Schimbarea ritualul de stabilire a copilului. În timpul înțărcare, este de dorit să dormi a fost punerea pe cineva din familie: bunica mea, tatăl meu. Soțul sau bunica ar face bine cu responsabilitățile tale, iar copilul nu va cere piept.

Reducerea și eliminarea meselor de noapte. Aceasta este cea mai grea etapă, și aici este important să nu se grăbească. Pentru a începe, încercați pentru a reduce timpul de hrănire noapte și nu dau copilul să doarmă cu piept. În cazul în care copilul se trezește și cere piept, ofera-i o băutură. Atunci când copilul se trezește dimineața, mama mea nu ar trebui să fie acolo. Treziți-vă devreme și distrage atenția copilului.
Există, de asemenea, o modalitate esențială pentru înțărcare alăpta - poti sa te duci undeva pentru câteva zile. Dar cum tu și copilul dumneavoastră pregătit într-o astfel de situație - vă decideți.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
De ce copilul refuză sânulDe ce copilul refuză sânul
Până la ce vârstă este să alăpteze copilul?Până la ce vârstă este să alăpteze copilul?
Alaptezi sau flaconAlaptezi sau flacon
Laptele matern si formula pentru sugariLaptele matern si formula pentru sugari
Alăptarea prelungităAlăptarea prelungită
Hrănirea copilului de noapteHrănirea copilului de noapte
Alimentare de la distanță cu laptele matern a devenit posibilAlimentare de la distanță cu laptele matern a devenit posibil
Cum de a pune copilul la sanCum de a pune copilul la san
Mesele in copilarieMesele in copilarie
Înțărcare copilul de la pieptÎnțărcare copilul de la piept
» » » Cât de repede înțărcați de san? Foarte rar se întâmplă ca copilul singur și absolut nedureros refuză să alăpteze.
© 2021 GurusHealthInfo.com